כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 27 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

261
הנסיכה על הויברטור Evil Smile

שלום לכולם!

שמי הוא הנסיך לאוול. כבר תקופה ארוכה אני מחפש את הנסיכה שלי לעתיד. נסיכתי צריכה להיות לא רק יפה וסקסית אלא גם חתולת מין פראית במיוחד! Evil Smile

היו לי כבר כמה וכמה מועמדות בשבועות האחרונים... אך אף אחת מהן לא עמדה במבחן מבולבל

לילה אחד לטירתי הגיעה הנסיכה שרון. הנסיכה שרון היא בחורה צעירה יפייפיה, בעלת שיער שחור ועיניי שקד. על ההתחלה הוקסמתי מחיוכה המקסים ומהסקס אפיל ששידרה לכל עבר.

אחרי שהתחבקנו והתנשקנו הובלתי את הנסיכה שרון לחדר השינה אל עבר המיטה...

השעה הייתה כבר מאוחרת והצעתי לנסיכה שרון ללכת לישון ושמחר נמשיך בהיכרות בינינו.

הנסיכה שרון נשכבה על המיטה על הרבה כריות שהכנתי בשבילה בלי להוריד את הבגדים ונרדמה מיד.

למחרת בבוקר נכנסתי לחדרה. הנסיכה שרון עדיין ישנה... היא שכבה על הבטן שקטה ונינוחה. ברקע היה אפשר לשמוע רק את נשימותיה.

רכנתי לעבר ישבנה ונישקתי את פלחיה הרכים שאותם עטף שורט מקסים בצבע לבן.

הנסיכה זזה טיפה ואז פקחה את עיניה... היא סובבה את ראשה לעברי וחייכה חיוך גדול

"מה אתה עושה שם?" צחוק שאלה הנסיכה שרון וצחקקה קלות...

"בוקר טוב נסיכתי... איך ישנת?" חיוך גדול שאלתי אותה והמשכתי להסניף את ישבנה.

"המממממ אני לא יודעת... האמת שלא ישנתי כל כך טוב...

"באמת? מה קרה?" שאלתי אותה בחיוך ממזרי קריצה

"כל הלילה משהו רטט לי מתחת לכוס! אני ממש חרמנית עכשיו!" אמרה הנסיכה שרון והביטה לעברי בחיוך ממזרי חיוך גדול

טפחתי על ישבנה ושלפתי מתחת למזרונים את הויברטור הרוטט...

(שרון שכבה על הרבה כריות שמתחתן היה מוחבא ויברטור רוטט)

"סוף סוף!!!" צהלתי משמחה Tongue
"את הנסיכה הראשונה שהרגישה את הויברטור הרוטט מתחת לכל הכריות האלה! החיפושים שלי הסתיימו! מצאתי לי את חולת הסקס שתמיד חיפשתי!! פששש יש לך כוס רגיש הא? אם הצלחת להרגיש את הויברטור מתחת לכל הכריות!" Tongue אמרתי לה בהתרגשות וחיבקתי אותה חיוך גדול
"אני חמה אשששששש! בוא נזדיין!" צעקה הנסיכה שרון והתנפלה עליי Tongue צחוק

היא הורידה במהירות את מכנסיי ושלפה משם את הזין הקשיח שלי. היא ליטפה אותו בחרמנות ואז נצמדה אליו עם ישבנה. נישקתי את צווארה והסנפתי את שיערה הריחני... מזמזתי את הכוס שלה דרך המכנס ואת שדיה דרך הגופיה השחורה שלבשה.

במהרה הורדתי ממנה את הגופיה והתנפלתי בנשיקות, ליקוקים ומציצות על שדיה ופטמותיה המתוקות חיוך גדול

הנסיכה שרון נשענה על המיטה והבליטה את ישבנה התפוחי. תחילה הסנפתי את הישבן המדהים שלה דרך מכנס השורט שישב בצורה מטמטמת על ישבנה! ואז הורדתי אותו לאט לאט... מתחת הסתתר חוטיני אדום דק במיוחד שחצה את פלחי ישבנה הסקסיים Tongue

פיסקתי את פלחי ישבנה וטרפתי ת'תחת המחרפן שלה גררררררר Tongue

תפסתי את הויברטור ששכב לו בצד והפעלתי את הרטט. הצמדתי אותו לכוס הורדרד של הנסיכה שרון בזמן שליקקתי את ישבנה בשקיקה! שרון התמוגגה מעונג וצחקקה בשובבות.

נשכבנו על המיטה והתמזמזנו קצת...

בהמשך נשכבתי על הגב והנסיכה שרון נשכבה עליי בדרך מעניינת במיוחד... חיוך גדול

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-8Final.swf[/FLASH]

המחזה שנגלה לעיניי היה מדהים מאין כמותו! הכוס והטוסיק שלה היו מול פניי ובמהרה התחלתי ללקק אותם בשקיקה ובחרמנות אדירה! Tongue

הרגשתי את חום גופה של הנסיכה שרון על גופי וההרגשה הייתה עילאית! ליטפתי את רגליה ואת בטנה ושדיה והתמוגגתי מטעמה המתוק שהציף את פי... הביצים שלי השתוללו והזין שלי כבר רעש וגעש מתחת לגופה של הנסיכה שרון חיוך גדול

אחרי השקט באה הסערה... הנסיכה שרון התהפכה על גבה ואני במהרה נשכבתי מעליה. נישקתי את בטנה ומצצתי את פטמותיה... הבטתי בה במבט ממזרי כי ידעתי מה היא מנסה לעשות אבל המשכתי בשלי קריצה

לבסוף אחרי מאבק קטן הנסיכה שרון כבר קיפצה על פניי עם ישבנה, ממש חנקה לי ת'צורה! טיילתי עם לשוני על שני חוריה והתמוגגתי מהטעם Tongue

התחלתי לחפש את הויברטור ואז ראיתי שהוא בידה של הנסיכה שרון... היא צחקקה בממזריות והפעילה את הרטט. הרגשתי רטט בביצים ואז בזין... שרון הצמידה את הויברטור וטיילה איתו על הזין שלי לכל אורכו ורוחבו בזמן שהיא מלקקת לי ת'ביצים ואח"כ הפוך, מוצצת את הזין ומעבירה את ת'ויברטור על הביצים... ההרגשה הייתה מדהימה! Tongue מוחא כפייה אצבע למעלה

היא העבירה את הויברטור אליי והכנסתי אותו לאט לאט לכוס המתוק שלה... הפעלתי טיפה את הרטט והתענגתי על המראה המדהים הזה בזמן שהנסיכה שרון מצצה לי את הזין בשקיקה חיוך גדול

"הממממ תגידי..."

"את רוצה שאני ארד לך?" שאלתי...

"ברור!" חיוך גדול ענתה שרון בחיוך רחב ונשכבה על הגב.

ירדתי לנסיכה שרון כמה דקות עד שהיא גמרה ברעידות קלות והתמוססה מעונג. המשכתי להסתכל בפניה היפות וללטף אותה.

הנסיכה שרון חייכה לעברי בממזריות ואחרי כמה דקות הפכה אותי על הגב, זיינה לי ת'פנים עם ישבנה המקפץ וזרמה איתי ל-69.

בשלב הזה פשוט התחלתי להתמוגג מהנאה! הנסיכה שרון התחילה למצוץ לי את הביצים וללקק את הזין. במהרה היא צירפה את הויברטור והעניקה לי שוב מציצה רוטטת ומחרפנת שהוציאה אותי מדעתי! מוחא כפייה

אי אפשר היה שלא להתפעל מההתלהבות של הנסיכה שרון... היה נדמה כאילו היא גילתה עולם חדש ומופלא, שבתוכו הסתתר לו זין רוטט. שקיפץ וממש רקד בידיה ובפיה החם קריצה

ליקוקיה העדינים ומציצת הפוליש המחרפנת שלה הוציאה אותי מדעתי... אומנם רוב הפעילות התרחשה אי שם למטה אבל כל גופי התמלא באנרגיות חזקות וצמרמורות שלא ניתן לתאר במילים. ואם לא די בכל זה אז מידי פעם הנסיכה שרון גם נשכה אותי בצדדים, מקפיצה אותי עוד קצת וגורמת לי להתפתל, לקפוץ ולצעוק בזמן שהזין שלי רוטט ללא הפסקה...

אחרי שהענקתי לנסיכה שרון ליקוק אחרון בכוס החם שלה ושרון נתנה לי ביס מחרפן בזין הקשיח שלי, היא התיישבה לי על הזין עם גבה אליי והתחילה לרכב עליי בסקסיות מטורפת!

לקחתי יוזמה והתחלתי לדפוק אותה במרץ מלמטה... הבטנו על עצמינו במראה וממש התלהבנו ממה שהשתקף.
הנסיכה שרון רכבה על הנסיך לאוול אל האופק והרכיבה הייתה פרועה במיוחד! Evil Smile

אחרי הרכיבה, קמנו והלכנו אל השידה. הנסיכה שרון נשענה על השידה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס להנאת שנינו. שרון ממש אהבה את הקצב ולפתע הרגשתי שהיא מעמידה אותי במבחן Evil Smile

מסתבר שכמו שאני חיפשתי את הנסיכה הנימפומנית, הנסיכה שרון חיפשה את נסיך חלומותיה... אחד שיפרק אותה כל לילה בכל הפוזות האפשריות Cool

עזבנו את השידה לפני שהיא תתפרק וחזרנו זמנית למיטה. הנסיכה שרון התיישבה בקצה המיטה בדוגי וזיינתי אותה במרץ בכוס בזמן שהיא מעודדת אותי להמשיך בקצב שהיא אוהבת.

מהמיטה זרמנו לספה... הנסיכה שרון נשענה על ידית הספה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה Tongue

זה הלך והשתפר מרגע לרגע! הנסיכה שרון הביאה מזרון, הניחה אותו ליד הספה והרבצנו את הפוזה הזאת!

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-11Final.swf[/FLASH]

הזוית שהזין שלי חדר לה לכוס הייתה מאוד מעניינת ומהנה במיוחד... הציצים שלה קפצו מול פניי ומידי פעם תפסתי את פטמותיה הטעימות בשפתיי ומצצתי אותן בהנאה (אומנם הנסיכה שרון הלבישה לי כל שניה את החוטיני שלה על הפנים שלי להסנפה, ובכל זאת מצאתי דרך אל פטמותיה השובבות צחוק) בזמן שאני מחבק אותה ומידי פעם תופס את פלחי ישבנה חיוך גדול

זאת הייתה רק ההתחלה צחוק

חזרנו למיטה והרבצנו זיון בפוזה הזאת חיוך גדול

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Butterfly-3Final.swf[/FLASH]

ואז בזאת חיוך גדול

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Butterfly-11Final.swf[/FLASH]

היה מאוד מהנה לזיין את הנסיכה שרון בשתי הפוזות המגניבות האלה Star

אח"כ הרבצנו זיון מהיר בכפיות, הנסיכה שרון התחילה להשתולל וסטרה לי על התחת אחחח היא ממש חיה רעה וחרמנית! Tongue

מכפיות הנסיכה שרון הפכה אותי למיסיונרית. היא תפסה את ישבני וסטרה עליו בזמן שזיינתי אותה במרץ וטעמתי מצווארה המתוק גררררררר חיוך גדול

התהפכנו והנסיכה שרון התחילה לרכב עליי... חיבקתי אותה וזיינתי אותה טוב טוב בכוס הרטוב שלה... שרון חשפה שיניים, צחקקה בממזריות והתחילה לאכול לי את הצוואר ואת האוזניים (חחחחח שעת הערפד הגיעה הא שרון? צחוק קריצה) התחלתי לצעוק ולצחוק ללא הפסקה והתענגתי מכל רגע!!! פשוט אין דברים כאלה! מוחא כפייה

הנסיכה שרון ביקשה שאני אזיין אותה בדוגי... איך אפשר לסרב לבקשה כזאת?

נסיכתי התיישבה בדוגי והתחלתי לזיין אותה בכוס החם שלה בקצב מטורף במשך כמה דקות... התחלתי כבר ממש להתחרפן מהחרמנות שאחזה בי! ואז הרגע הקסום הגיע והשפרצתי באורגזמה אדירה לכוס של נסיכתי שרון Tongue ווואאאאוווו זה היה מ-ד-ה-י-ם !!! Tongue Tongue Tongue

שנינו היינו בשיכרון חושים ופשוט נפלנו זה לזרועות זו! Tongue

מצאתי את האחת שלי! צריך להודיע בממלכה שהנסיך לאוול והנסיכה שרון מתחתנים Tongue מוחא כפייה Star

מאז שהנסיכה שרון נכנסה לחיי אני מזיין אותה כל יום חיוך גדול

יום אחד, העברתי את היום בשינה. פתאום הנסיכה שרון התנפלה עליי בפייסיטינג חינוכי והעירה אותי משנתי עם ישבנה המקפץ צחוק

בזמן שהתענגתי על חוריה הטעימים עם לשוני, נסיכתי שרון מצצה לי את הזין בשקיקה והשתעשעה בו עם הויברטור הרוטט צחוק

לא יודע מה היא עשתה לי שם אבל היא הצליחה להעצים את החוויה של המציצה הרוטטת והמחרפנת הזאת! Tongue

הייתי כבר ברקיע העשירי! Tongue Tongue Tongue (שרון את אלופה!!! מוחא כפייה)

מר קשיחותו הנסיכותי היה קשיח מאי פעם והנסיכה שרון התיישבה עליו לרכיבה נועזת במיוחד חיוך גדול

ובזמן שהיא קיפצה על הזין שלי היא הצמידה לי את הויברטור הרוטט לביצים, והרגישה איך הזין שלי רוטט לה בכוס Tongue צחוק (חחח אין דברים כאלה צחוק)

הנסיכה שרון רצתה לטעום מהזרע הנסיכותי שלי ובמהרה היא התיישבה בדוגי ועטפה את הזין שלי בשפתיה המתוקות חיוך גדול

היא ינקה את הזין שלי במציצה חמה ורטובה עד שהשפרצתי לה כמות יפה של זרע לפיה השובב והחייכני חיוך גדול

הנסיכה שרון חייכה ואמרה את שמי: "הנסיך לאוול" מוחא כפייה (שרונוש שאפו! ועוד עם הכמות שהייתה לך קריצה)

טוב עכשיו אפשר לנוח קצת על המיטה עד לזיון הבא Evil Smile

סוף

שרון כל המילים ששפכתי פה לא מספיקות כדי לתאר על החוויה המדהימה שחוויתי איתך בפגישתנו הלילית הזאת... והסיפתח שהיה לפני המשחק היה מרענן במיוחד קריצה

אין גבול להנאה ולטירוף בפגישות שלנו! מוחא כפייה אצבע למעלה

הזין שלי רטט מאושר גם כמה שעות אחרי צחוק קריצה

חולה עלייך יפה שלי! Tongue

Hug Heart

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

262
מפגש מסתורי בתחנת הרכבת

שלום לכולם! שמי הוא קוונטין טרנטינו

Quentin Tarantino picture gallery

באחד הימים עשיתי את דרכי לתחנת הרכבת... הייתה זאת שעת ערב מאוחרת והרכבת האחרונה הייתה אמורה להגיע כל רגע. ירדתי לרציף במהירות ומאוד שמחתי לראות שם אנשים. את עיניי לכדה בחורה ברונטית יפייפיה שעמדה על שפת הרציף... נעצרתי לידה והבטתי בה בעניין רב. מבט חטוף על השעון ובמהרה חוזר להביט עליה... מוקסם מיופיה ומהסקסיות שלה. היא לבשה חצאית מיני לבנה שהדגישה היטב את ישבנה העגלגל... הרבה מחשבות עברו לי בראש, אם רק הברונטית המסתורית הייתה יודעת מה הן... לפתע היא הסתכלה לעברי וחיוך ערמומי הופיע על פניה. החזרתי לה חיוך והנה הרכבת נכנסת לתחנה.

הרכבת הייתה די עמוסה... נדחקנו לקרון ומצאנו מקום נוח לעמוד בו. על לשבת בכלל לא היה מה לדבר. עמדתי מאחוריה ויכולתי ממש להריח את שיערה, ישבנה המפתה התחכך מידי פעם במפשעתי והיא הביטה בי בחיוך שובב אך מאשים משהו.
רציתי להגיד לה: "מה את לא רואה שצפוף פה?" אבל לשוני לא זזה... וגם נראה היה שהברונטית המסתורית בלעה את הלשון.
לפתע התפנה מושב לשני אנשים... היא התיישבה ואני לידה. היא החלה לקרוא ספר ואני נעצתי בה עיניים... כנראה היא הרגישה את המבט שלי והסתובבה אליי... עינינו נפגשו וחייכנו זה לזו במבוכה. לפתע הרגשתי את רגלה מלטפת את רגלי, אני מת ללטף אותה בחזרה אבל מתבייש. היא חזרה לקרוא ספר...
אפשר היה ממש לחתוך את המתח המיני שהיה באוויר... כעבור כמה דקות היא סגרה את הספר ונרדמה. בזמן שהיא ישנה ראשה נפל על כתפי.
הייתי מוקסם ממנה... נעצתי את עיניי בשדיה ובפניה... שאלתי את עצמי מתי שפתיה המתוקות יעטפו את הזין הקשיח שלי...

הרכבת נעצרה בתחנה ושנינו ירדנו... היא ראשונה ואני אחריה. תפסנו מונית ועלינו עליה ביחד, הברונטית הביטה לעברי וצחקקה בשובבות. לאחר כמה דקות של נסיעה היא יצאה מהמונית ראשונה ואני אחריה. היא צעדה לכיוון סמטה חשוכה והתרחקה ממני מבלי להביט לאחור. עקבתי אחריה ולא יכולתי יותר להחזיק את עצמי, חיבקתי אותה מאחורה ונישקתי את צווארה.
הברונטית צעקה ולפתע השפריצה קצפת על הפנים שלי! צחוק (שוב שרון עם הרעיונות המטורפים שלה צחוק)

תפסתי את הפנים וברחתי לביתי, כאשר בדרך אני טועם מהקצפת הטעימה וחושב על הברונטית המסתורית והמדהימה.

נכנסתי לדירתי והתיישבתי על הספה... כעבור כשתי דקות הברונטית מהרכבת לפתע הופיעה בדירתי וניגשה אליי כאשר היא מחזיקה בידה פתק שעליו כתוב "הסתער עכשיו!"

העפתי את הפתק מידה והתנפלתי עליה! נישקתי אותה בצווארה ומיזמזתי אותה בכל חלקי גופה. בהמשך הברונטית אמרה שקוראים לה שרון, אני אמרתי שקוראים לי קוונטין טרנטינו וציינתי בפניה שאני במאי סרטים.

"סרטי פורנו?" Tongue שאלה שרון בסקרנות...
"המממממ לא..." עניתי וצחקקתי

שרון התחילה לפתוח את כפתורי מכנסיי, שלפה את הזין הקשיח שלי ופניה זרחו מאושר!
המשכנו להתלטף ולהתמזמז... שרון נשענה על השולחן והזמינה אותי להתענג על ישבנה המפתה. ירדתי על ברכיי, הורדתי את החוטיני האדום שלה וטרפתי את ישבנה בנשיקות ובליקוקים. שרון שמה שוקולד בין פלחי ישבנה כך שהטוסיק שלה הפך לטעים ומתוק עוד יותר חיוך גדול
היא ניסתה לתפוס את הפנים שלי בין פלחי ישבנה והצליחה בקושי רב... כי הטוסיק שלה היה חלקלק במיוחד צחוק

זרמנו למיטה... שרון התיישבה בדוגי והבליטה את התחת המחרפן שלה! שמתי לה כמות יפה של קצפת על הכוס והתחת והתחלתי ללקק אותם בשקיקה... הטעם משגע! Tongue
לאט לאט שרון כרכה את רגליה סביב הצוואר שלי והשכיבה אותי על גב. היא נשכבה עליי ב-69 ושמה לי קצפת על הזין. כמו חתולה רעבה היא ליקקה את הקצפת מהזין שלי ומצצה אותו במציצה חמה ורטובה. ובלי אזהרה מוקדמת היא חשפה שיניים והוסיפה נשיכות מקפיצות בצדדים.

המשכתי לשכב על הגב ושרון התהפכה ונשכבה עליי בפוזה הזאת

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-8Final.swf[/FLASH]

ליקקתי לה ברעב גדול את שני החורים בזמן ששרון ליטפה בהנאה את השיער שעל ראשי עם כפות רגליה חיוך גדול
עשינו גם 69 הפוך (אני מעליה) שהיה מאוד משעשע קריצה

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/69-2Final.swf[/FLASH]

אח"כ נשכבתי בין רגליה של שרון והתחלתי ללקק לה את הכוס בהנאה גדולה! לאט לאט הגברתי את הקצב ושרון גמרה כעבור כמה דקות ברעידות והתנשפויות קלות Cool
נשכבתי לידה והבטתי בפניה היפות והזורחות. ליטפתי את הכוס שלה ומצצתי את פטמותיה הטעימות שהיו זקורות להפליא חיוך גדול

שרון התיישבה מולי בפוזה סקסית ומצצה לי את הזין בזמן שאני מלטף את שיערה. כעבור זמן קצר היא עלתה עליי לרכיבה ונשכבה עליי עם גופה הענוג.

זיינתי אותה לאט בכוס בזמן שהיא נשכה אותי בצוואר ובאוזניים, נשפה לי לתוך האוזניים ועשתה קולות מפחידים צחוק היא הצליחה אפילו לנשוך אותי טיפה בצדדים בזמן שאני בתוכה אצבע למעלה

אחרי כמה דקות שרון רכבה עליי ככה...

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-6Final.swf[/FLASH]

ואז ככה...

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-8Final.swf[/FLASH]

היה פשוט מחרפן לראות את ישבנה המקפץ ולהרגיש את הכוס החם שלה גרררררררררררר Tongue

בהמשך זרמנו לפוזה הכייפית הזאת חיוך גדול

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-11Final.swf[/FLASH]

הרגשה מדהימה מאין כמותה אצבע למעלה

המשכנו את הזיון בעמידה כאשר שרון נשענת על השידה ונותנת לי קונטרות חזקות. זה פשוט מחזה מרהיב ומחרמן מאין כמותו לראות את פלחי ישבנה המקפצים Tongue

התיישבתי על הספה... שרון התיישבה עליי ורכבה עליי ככה

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-21Final.swf[/FLASH]

ואז תפסתי אותה וקמתי בזמן שהיא כורכת את ידיה ורגליה סביבי

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-17Final.swf[/FLASH]

נעמדתי מול המראה בזמן שאני מזיין אותה במרץ, ושנינו התלהבנו מהישבן המקפץ שלה Tongue

השכבתי את שרון על המיטה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכפיות לוהטות! שרון סטרה על ישבני ונתנה לי קונטרות חזקות במיוחד Evil Smile

המשכנו את הזיון במיסיונרית ופה שרון התחילה כבר ממש להשתולל! פלחי ישבני הרגישו היטב את נחת ידיה של שרון צחוק והקצב שהיא דרשה היה מהיר במיוחד קריצה

עברנו לזיון מהיר בדוגי וכעבור כמה דקות נשכבתי על הגב ושרון התיישבה עליי... היא רכבה עליי עוד כמה דקות עד שגמרתי בעוצמה אדירה וחיבקתי אותה... היה מ-ט-ו-ר-ף !!! Tongue Tongue Tongue

כזה בילוי לילי סוער היה לי ולשרון Approve Cool Tongue חיוך גדול Star

למחרת בזמן שישנתי את שנתי הענוגה, שרון החליטה להעיר אותי עם ישבנה המתוק חיוך גדול
לזה אני קורא שעון מעורר! אחד כזה שמאוד אוהבים להתעורר ממנו בבוקר קריצה

שרון קיפצה עליי עם ישבנה וצעקה שהיא רוצה סקס! Tongue
כנראה שהיא הייתה יותר רעבה ממה שחשבתי... היא התחילה לאכול לי את הצדדים ברעב גדול. היא מצאה כמה מקומות רגישים במיוחד אצלי וגרמה לי לצרוח כמו מטורף! צחוק
אויי כמה היא הייתה מבסוטית מזה קריצה

הזין שלי היה קשיח כמו אבן ושרון מצצה אותו בהתלהבות בזמן שליקקתי את הכוס ואת הטוסיק שלה בשקיקה חיוך גדול

שרון התיישבה עליי ברכיבה הפוכה וביקשה טרמפולינה סוערת צחוק
הקפצתי אותה על הזין שלי במרץ בזמן ששרון הביטה במראה והתלהבה ממה שראתה חיוך גדול
אני הבטתי בזין שנכנס ויצא מהכוס שלה והפלקתי על פלחי ישבנה הסקסיים חיוך גדול

אחרי כמה דקות שרון התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי את הזין... תוך כדי שאני מביט בישבנה במראה ומסניף את החוטיני שלה Tongue צחוק

גמרתי בעוצמה אדירה בפיה המתוק והיא אמרה את שמי: "קוונטין טרנטינו" בחיוך גדול אצבע למעלה

סוף

שרונוש יפה שלי היה מדהים!!! Tongue

חולה עלייך ועל התחת המקפץ שלך Evil Smile

Hug Heart

Lavelle

265
פו הדב מגיע לקנות דבש אצל הארנבת החרמנית

שלום חברים יקרים שמי הוא פו הדב.

Winnie the Pooh with Honey

אחרי ימים רבים שזללתי דבש ללא הפסקה, אספקת הדבש שלי נגמרה. בלי לבזבז שניה עשיתי את דרכי אל המערה של הארנבת. שמעתי שארנבת מוכרת דבש משובח ביותר! Tongue

לא דאגתי יותר מידי שאין לי שקל בכיס... הארנבת לא תוכל לעמוד בקיסמיי קריצה

הגעתי לפתח המערה וצילצלתי בפעמון (בפעמון השובב של שרון שהבאתי לה פעם במתנה קריצה)

הארנבת קראה לי להכנס פנימה וכך עשיתי ברצון רב. אחרי כמה צעדים בתוך המערה פגשתי את הארנבת החמודה... פשוט פצצה לא נורמלית!

היא לבשה חצאית מיני קצרה לבנה עם גופיה אדומה צמודה... אששש! Tongue

שיערה הברונטי גלש על כתפיה ועל ראשה היו זוג אוזניים גדולות ושובבות במיוחד.

לחצתי את ידה והגנבתי מבט אל ישבנה. הארנבת הובילה אותי למדפים ששם היא שומרת את צנצנות הדבש שלה. היא הורידה צנצנת גדולה מהמדף ונקבה מחיר מטורף של 100 יורו!!! Wacko

לרגע עשיתי את עצמי חירש והתבוננתי בצנצנת שהייתה מלאה בדבש משובח.

"יש לך כסף?" שאלה הארנבת בחיוך שובב...

"המממממ האמת שלא, אין לי כלום" אמרתי לה והזלתי ריר על הדבש...

"No Money No Honey" צחוק אמרה הארנבת והכניסה אצבע לתוך הצנצנת. היא ליקקה את הדבש מהאצבע שלה וגרמה לי ממש להתחרפן.

היא נתנה לי לטעום דבש מהאצבע שלה... מה שחירפן אותי בטירוף! ביקשתי ממנה עוד טעימה אבל היא הרחיקה ממני את הצנצנת וצחקקה.

"אז איך לך כסף בכלל? הממממ ומה יש לך פה?" שאלה הארנבת ושלפה מהתחתונים שלי את הזין שלי...

"הוווווו איזה קשיח!" אמרה הארנבת והכניסה את הזין שלי לתוך צנצנת הדבש צחוק

במהרה היא התכופפה ומצצה את הזין שלי שהיה בטעם דבש חיוך גדול

"תשמע אני אתן לך צנצנת דבש תמורת זיון טוב!" אמרה הארנבת בהתלהבות והמשיכה להשתעשע עם הזין הקשיח שלי.

"בטח בשמחה!" אמרתי לארנבת והתחלתי להזיל ריר גם עליה צחוק

הארנבת נשענה על השולחן והבליטה את ישבנה. נישקתי אותה בצוואר והסנפתי את שיערה הריחני, ליטפתי את אוזניה וירדתי בנשיקות על גבה אל עבר יבשנה המפתה.

הרמתי את החצאית שלה למעלה, והתחלתי לנשק בשקיקה את פלחי ישבנה. חוטיני שחור חצה את פלחיה הרכים והסנפתי אותו בהנאה גדולה! בהמשך הורדתי את החוטיני מישבנה והמשכתי להסניף אותו בשקיקה. ואז טרפתי את ישבנה של הארנבת ואת הכוס המתוק שלה Tongue

הארנבת הובילה אותי למיטה שלה והתיישבה עליה בדוגי. ליטפתי אותה בגופה והמשכתי ללקק את ישבנה הטעים! לאט לאט הארנבת סגרה את רגליה מסביב לגופי והפכה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לרקוד עליי במרץ צחוק

ליקקתי את הדבש המתוק של הכוס שלה בעונג רב בזמן שהיא נשכה קלות את הביצים שלי ומצצה אותן בפיה החם. היא ליקקה את הזין שלי לכל אורכו ורוחבו והעניקה לי מציצת פוליש מחרפנת! Tongue

הארנבת השובבה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בגוף... הייתי שקט מידי בצדדים אז הארנבת נשכה אותי במקומות אחרים וגרמה לי לצעוק כמו מטורף צחוק קריצה

הארנבת השובבה רצתה ירידה ובמהרה מצאתי את עצמי בין רגליה, מלקק לה את הכוס המתוק שלה בשקיקה ובהנאה גדולה. במהרה הארנבת התחילה להתפתל ולרעוד. היא התנשפה קלות וגמרה כשחיוך רחב מרוח על פניה היפות חיוך גדול

היא ליטפה את ראשי עם כפות רגליה ואז תפסה בשובבות את אוזניי עם אצבעות כפות רגליה צחוק

נישקתי את כפות רגליה ומצצתי את האצבעות... מה שהקפיץ את הארנבת הרגישה קריצה

הורדתי את החזייה האדומה של הארנבת ומצצתי את פטמותיה הורודות ברעב גדול! שדיה כה רכים ונעימים גרררררררר Tongue

נשכבתי על הגב, הארנבת הלבישה לי את החוטיני שלה על הראש שלי ואז נשכבה עליי ב-69. עינגנו זה את זו כמה דקות עד שהארנבת הודיעה שאני צריך לתת לה את הזיון שהבטחתי אם אני רוצה לקבל את הדבש שלי קריצה

היא עלתה על הזין שלי כאשר ישבנה מופנה אליי והתחילה לקפץ עליי במרץ. אחחחח פשוט תענוג! היה עוד יותר פיצוץ לראות את הזיון במראה הגדולה מולנו חיוך גדול

המשכנו את הזיון בעמידה, הארנבת נשענה על השידה ואני זיינתי אותה במרץ בכוס החם והרטוב שלה!

משם המשכנו בזיון כאשר היא בדוגי בקצה המיטה ואני מזיין אותה בהנאה בכוס ומתחרפן מהגלריה האחורית המדהימה שלה! Cool Tongue

משם זרמנו לספה... הארנבת רכבה עליי קצת בזמן שאני יושב על הספה ומוצץ את פטמותיה הזקורות. קמתי כשהארנבת כורכת את ידיה ורגליה סביבי וזיינתי אותה במרץ בעמידה, מתענג מהחיכוך המשגע בתוך הכוס שלה ומישבנה הסקסי שקיפץ מול המראה אצבע למעלה

בהמשך נשכבנו על המיטה והזדיינו בכפיות לוהטות! תוך כדי הזיון הארנבת בעטה לי בתחת עם כף רגלה כדי לעודד אותי מה שהדליק אותי חבל"ז!!! Tongue

נשכבתי על הגב והארנבת התיישבה על הזין שלי ונשכבה עליי... תוך כמה שניות כבר הרגשתי את שיניה החדות על צווארי. היא נשכה אותי במרץ וצחקקה בממזריות. חיבקתי אותה והסנפתי את צווארה המתוק, ליטפתי את ישבנה והתענגתי מכל רגע איך הכוס החם שלה עוטף את הזין הקשיח שלי. מהצוואר הארנבת השובבה עברה לאוזניים שלי, ואכלה אותם ללא רחמים! כאשר היא התחילה לנשוף לתוכם צמרמורת גדולה עברה בגופי והייתי ממש ברקיע השביעי! Tongue

התחלפנו, ועכשיו אני שוכב מעליה... זיינתי אותה במרץ במיסיונרית והקפצתי אותה מידי פעם עם משהו שובב שעשיתי... Censored סיכנתי את הביצים שלי, שהארנבת תפסה חזק עם כף ידה, אבל זה היה שווה את זה קריצה Evil Smile

עברנו לדוגי מהנה במיוחד שבמהלכו הדגמתי לה איך נשמע דוב רעב צחוק (נהמתי כמו מטורף ושרון התפוצצה מצחוק צחוק)

היה מדהים לזיין אותה בדוגי וללטף את האוזניים הארוכות שעל ראשה Star

אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בכוס שלה באורגזמה שנמשכה חצי דקה לפחות! חיוך גדול Tongue מוחא כפייה

הארנבת הייתה מבסוטית בטירוף! חזרנו לשולחן והארנבת נתנה לי את צנצנת הדבש שהגיעה לי חיוך גדול טרפתי את הדבש תוך שניות והארנבת התפוצצה מצחוק צחוק

עדיין לא החלטתי איזה דבש יותר טעים... הדבש שבצנצנת או הדבש של הארנבת? Evil Smile קריצה

בוקר אחד הארנבת החליטה לקפוץ לביקור בביתי. היא העירה אותי עם ישבנה החשוף ורקדה קצת עם ישבנה על הפנים שלי... המממ יאמי יאמי! Tongue

היא הציעה לי עוד צנצנת דבש תמורת זיון טוב, אבל אני ברוב חוצפתי רציתי 5! צחוק

הארנבת צחקקה והתחילה למצוץ ת'זין שלי שהתקשח במהירות בתוך פיה החם חיוך גדול

גם אם אני לא אקבל 5 צנצנות, מאוד שמחתי ששוב יצא לי ללקק ת'דבש המתוק מהכוס שלה Tongue

הארנבת השובבה נשכה אותי בצדדים וחירפנה אותי לגמרי עם המציצה שלה!

אחרי כמה דקות היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה ודרשה זיון טרמפולינה. הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי והתענגתי על ישבנה המקפץ! Tongue

"המממממ פו הדב? אני רוצה את הדבש שלך!" Tongue לפתע אמרה הארנבת בשובבות...

"את הדבש לי? פששששששש... איזו שובבה את!" אמרתי לה וטפחתי על ישבנה...

הארנבת התיישבה בדוגי, והתחלתי לזיין את פיה בשקיקה... אחחחח כזאת מציצה חמה ורטובה, אין דברים כאלה! מוחא כפייה

לאחר כמה דקות גמרתי בחוזקה בפיה החם. הארנבת פתחה פה גדול והראתה לי את הדבש שלי.

ואז היא אמרה: "פו הדב" מוחא כפייה אצבע למעלה צחוק

אני זכיתי בצנצנת דבש חדשה והארנבת זכתה לטעום מהדבש שלי, הכי חשוב שכולם מרוצים!

צריך להפוך את ביקורי הדבש האלה לדבר שבשגרה צחוק קריצה

סוף

שרונוש היה מדהים! Tongue חיוך גדול מוחא כפייה

תודה לך על עוד לילה נפלא! Star

חיבוקים ונשיקות יפה שלי Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-01 20:26:43

266
השוטרת שרון תופסת את הנהג הפרוע לוואל Evil Smile

לילה אחד נסעתי לי בכיף ברחובות ת"א והייתי חרמן בטירוף! ככה לאט לאט בלי לשים לב, עם יד אחת אחזתי בהגה ועם היד השניה השתחלתי לתוך המכנסיים. ליטפתי את חברי הטוב שכבר היה קשיח בטירוף! לא התאפקתי והתחלתי לעשות ביד בקצב מהיר, מה שגרם לי לנסוע בזיגזג על הכביש צחוק

לפתע מהצד הגיחה ניידת משטרה, וקול נשי סקסי הורה לי לעצור בצד. היה לי קשה לנתק ת'יד מהזין אבל לא הייתה לי כ"כ בררה. עצרתי את הרכב וסגרתי במהירות את הכפתורים במכנסיים.

(אני ישבתי על הספה של שרון ועשיתי את עצמי נוהג תוך כדי שאוננתי לי בכיף. שרון עמדה בצד והביטה בי בשובבות קריצה)

שוטרת סקסית ניגשה לרכב שלי ולפני שהספקתי לפתוח את הפה היא הצמידה לי אקדח לראש! Shocked צחוק

"ידיים למעלה! מה עשית עכשיו? " כועס שאלה בקול סמכותי ומאיים השוטרת. חיוך ממזרי היה מרוח על פניה היפות. היא לבשה שמלה כחולה מאוד סקסית. שמלה שישבה בצורה מדהימה על גופה הענוג והדגישה הייטב את חמוקיה ואת ישבנה החטוב. שיערה הברונטי גלש על כתפיה ובאותו רגע לא ידעתי אם לבכות או לצחוק.

(לשרון יש תלבושת שוטרת חדשה, עם שלל הפתעות. אההה כן, ויש גם אקדח ששרון מאוד אוהבת Evil Smile)

"המממממ שום דבר השוטרת?...." "השוטרת שרון!" המשיכה שרון ותקעה לי את הקנה של האקדח לפה! Shocked Ouch

"ראיתי שהתעסקת במכנסיים שלך... למה עשית זאת? קדימה תגלה לי! אל תתעסק איתי!!!" כועס צעקה שרון השוטרת .

"היי היי תרגעי! בזהירות עם האקדח..." Shocked צעקתי לה וניסיתי לזוז אחורה...

"נסעת בזיגזג וכמעט גרמת לתאונה... תפתח את המכנסיים שלך!" ציוותה עליי השוטרת שרון.

"המממ למה?" שאלתי אותה כלא מאמין...

"קדימה תפתח את המכנסיים, בלי שאלות!" המשיכה השוטרת שרון ועשיתי כדבריה.

"אווווהההווווו אני מרגישה שהזין שלך חרמן... למה הזין שלך חרמן?" שאלה השוטרת שרון אחרי שהכניסה את היד לתחתוניי וליטפה את הזין הקשיח שלי חיוך גדול

"כי אני חרמן!" צחוק עניתי לה והתחלתי להתפקע מצחוק.

"קדימה תגלה לי מיד למה נהגת ככה או שאני יורה לך בביצים!" צעקה השוטרת שרון והצמידה לי את האקדח למפשעה Shocked

"טוב טוב אני אגיד לך!" אמרתי לה ברעד קל וניסיתי להרגיע אותה בליטוף קל של ישבנה... חיוך

"ידיים מאחורי הראש! תעשה בדיוק מה שאני אומרת לך ותתחיל לדבר! אני לא שולטת בעצמי כשאני עצבנית... הידיים שלי רועדות! תדבר מהר!" צעקה השוטרת שרון והתחילה לרעוד כאשר האקדח שלה צמוד לביצים שלי צחוק (שרון פשוט ירדה מהפסים! צחוק)

"טוב טוב... אני הייתי קצת חרמן אז עשיתי ביד...זה הכל!" צעקתי לה בבהלה ובהלם צחוק

"אז למה לא אמרת לי ישר?" Tongue שאלה שרון השוטרת בשובבות וקפצה עליי צחוק

היא זרקה את האקדח הצידה ופתחה את הרוכסן של שמלתה.

"אתה רוצה לדעת מה יהיה גורלך? תקרא מה כתוב פה!" צעקה שרון והתחילה להתפקע מצחוק צחוק

מתחת לשמלה שרון לבשה גופיה צהובה שהיה כתוב עליה: BUSTED בכחול צחוק (עוד אחת מההפתעות של התלבושת החדשה קריצה)

שרון השוטרת התחילה למעוך את הפנים שלי עם השדיים שלה, מה שמאוד הדליק אותי! חיבקתי את שרון וליטפתי את ישבנה בהנאה.

"אז מה? בא לך על איזו הרפתקה באוטו?" שאלה השוטרת שרון והורידה טיפה את חזיית ה- BUSTED

"ועוד איך!" Tongue אמרתי לה בשמחה .

לעיניי נגלו הציצים השובבים של השוטרת שרון ומיד התנפלתי עליהם בשקיקה עם לשוני. מצצתי ברעב גדול את פטמותיה והתענגתי על ריח הגוף המשגע שלה. הזין שלי היה קשיח מאי פעם והוא מאוד שמח שהשוטרת הסקסית שרון יושבת עליו קריצה

שרון השוטרת יצאה מהאוטו והרימה את שמלתה למעלה. לעיניי נגלה תחתון חוטיני לבן שחצה בסקסיות מטריפה את פלחי ישבנה. היא נענעה את ישבנה מצד לצד מה שחירפן אותי עוד יותר!

הסנפתי את הטוסיק התפוחי שלה ובמהרה הורדתי את החוטיני הלבן. שרון השוטרת הלבישה את החוטיני הלבן שלה על צווארי ושוב נשענה קדימה. פתחתי את פלחי ישבנה וליקקתי את הטוסיק שלה בשקיקה, בזמן שהיא שיחקה עם הזין שלי עם כף רגלה. אחחחח זה היה פשוט משגע! Tongue

חזרנו לאוטו, שרון השוטרת נשכבה על המושב האחורי (המיטה) וביקשה ירידה. נשכבתי בין רגליה והתחלתי ללקק לה את הכוס המתוק שלה! בכל ליקוק וליקוק הרגשתי את תגובותיה... הרעידות שלה הלכו והתגברו ונשימותיה התחזקו... שרון השוטרת גמרה וחיוך ענקי הופיע על פניה היפות חיוך גדול עיניה זרחו מאושר ופשוט רציתי לאכול אותה! Tongue

לאחר זמן מה כששכבתי בין רגליה והבטתי בפניה היפות, שרון השוטרת הפכה אותי על הגב וזיינה לי ת'פנים כהוגן! אחחח זה היה כ"כ טוב וטעים! Tongue לדעתה הייתי פושע מסוכן צחוק

במהרה מצאתי את עצמי שוב מעל השוטרת שרון, כשהיא שוכבת על הגב. היא הרימה את רגליה מאחורי הראש ונתנה לי לטעום מה"פאי" שלה. אחחח זה היה טעים בטירוף! ליקקתי בשקיקה את הכוס והטוסיק שלה שהיו פתוחים בפניי במלוא תפארתם והדרם! Tongue

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-4Final.swf[/FLASH]

אחרי שסיימתי את ארוחת הפאי שלי, השוטרת שרון התיישבה עליי ב-69 והתחילה למצוץ לי את הביצים עם שפתיה המתוקות. היא ליקקה לי את הזין לכל אורכו ורוחבו והעניקה לי מציצת פוליש מטריפה! בין לבין היא נשכה אותי בצדדים והקפיצה אותי ללא הפסקה. צעקתי כמו מטורף כאשר שיניה החדות ננעצו בגופי צחוק

עינגנו זה את זו בסקס אוראלי הדדי עוד כמה דקות ואז השוטרת החרמנית שרון התיישבה עליי ברכיבה הפוכה ודרשה שאני אזיין אותה כהוגן! Evil Smile

אחרי שזיינתי אותה במרץ ברכיבה הפוכה, יצאנו מהאוטו והזדיינו בעמידה כאשר שרון נשענת על הניידת שלה (ידית של הספה). אחרי כמה דקות עשינו כמה צעדים אחורה וזיינתי את השוטרת שרון ככה:

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-3Final.swf[/FLASH]

אחחחחח זה היה טוב! הטוסיק שלה נראה מדהים מלמעלה! Tongue

בהמשך זיינתי את השוטרת שרון בעמידה כשהיא נשענת על האוטו שלי (השידה)

הכוס שלה כבר בער והמשכתי לזיין אותה כאשר היא יושבת בדוגי על המושב הקדמי (בדוגי על קצה המיטה)

חזרנו לאוטו ושרון עלתה עליי... היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי לכל אורכו ורוחבו של הצוואר. ואז היא עברה לאוזניים, אכלה אותן ללא רחמים ונשפה לתוכן, מה ששיגע אותי בטירוף!

זאת הייתה רכיבה איטית (אחרת הייתי חוטף ביס רציני באוזן חחח צחוק צחוק צחוק) ומטריפה והזין שלי השתולל כהוגן בכוס החם של שרון חיוך גדול

התהפכנו וזיינתי את השוטרת שרון במרץ במיסיונרית בזמן שהיא סוטרת על ישבני עם כפות ידיה צחוק

הרבצנו זיון מהיר בכפיות והפעם שרון השוטרת סטרה לי על התחת עם כפות רגליה אצבע למעלה צחוק

עברנו לדוגי וזיינתי את שרון השוטרת במרץ בזמן שאני מתענג על ישבנה ומסניף את החוטיני שלה Evil Smile

כמובן שכל זמן הזיון שרון השוטרת הייתה לבושה בשמלה הכחולה והמדהימה שלה, מה שהוסיף לכל החוויה המחשמלת הזאת קריצה

אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בכוס הרטוב שלה והייתי פשוט ברקיע השביעי! Tongue

השוטרת שרון אמרה לי שתודות לזיון הנפלא שהענקתי לה, ניצלתי מהכלא צחוק

נפרדנו בנשיקה הדדית על הלחי ושרון אמרה לי שהיא מקווה שלא נפגש יותר בנסיבות כאלה... אני דווקא קיוויתי שכן Evil Smile קריצה

כמה ימים אחרי, נסעתי לי בכבישי ת"א. הייתי עייף, לכן החנתי את רכבי בצד הכביש ותפסתי תנומה קלה.

לא ציפיתי להתעורר לקול צעקותיה של לא אחרת מאשר השוטרת שרון! להתעורר כאשר ישבנה החשוף רוקד על הפנים שלי... יאמממייייי !!! Tongue

שרון האשימה אותי שהחנתי את הרכב בכביש חד סיטרי ובגללי נוצר פקק ענקי צחוק

היא סיפרה לי עוד שנאלצה לעבוד קשה כדי שהמכוניות יעקפו אותי. ועל זה היא נשכה אותי כהוגן! אוההוווווו מה זה נשכה!? שוטרת קניבלית שכמוה! צחוק קריצה

היא מצצה לי את הזין בשקיקה ואני ליקקתי לה בכיף את חוריה הטעימים חיוך גדול

שרון עלתה עליי ברכיבה הפוכה ודרשה שאני אסיע אותה במהירות על הזין שלי צחוק

וזאת הייתה נסיעה פרועה במיוחד!!! Evil Smile שמלת השוטרת שלה התנופפה ברוח קריצה

"קדימה תסיע אותי!!!" צעקה שרון בשמחה חיוך גדול

"תגיד מיכל הדלק שלך מלא?" שאלה השוטרת שרון בשובבות בזמן שקיפצה על הזין שלי... (שרון הרגה אותי מצחוק צחוק)

"בטח מלא!" אמרתי לה חיוך גדול

"גררררר אני עכשיו אבדוק!" קריצה הצהירה שרון והתיישבה מולי בדוגי.

דחפתי את הזין הקשיח שלי לפיה החם והיא מצצה לי אותו בשקיקה, בזמן שאחזתי בראשה וליטפתי את ישבנה חיוך גדול

אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה ורוקנתי את מיכל הדלק שלי לפיה המתוק של השוטרת שרון צחוק

שרון חייכה ואמרה: "הנהג לוואל" בפה מלא בזרע אצבע למעלה שנינו התפקענו מצחוק צחוק

אני מוכן לפגוש את השוטרת שרון כל יום, ולא ממש משנה לי באיזה נסיבות זה יהיה קריצה

סוף

שרונוש היה אדיייייייר!!! Tongue

את שוטרת שובבה במיוחד... אסור לתת לך לשחק ברובים צחוק קריצה

נפגש בקרוב יפה שלי! ד"ש לטוסיק השובב שלך קריצה

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-01 20:27:25

267
המפקד שמש והטוראית שרון בחגיגה במשרד Evil Smile

שלום חברים וחברות. שמי הוא המפקד שמש, ברוכים הבאים לבסיס הטירונות! (תשדלו לקרוא את הדיווח במבטא פרסי קריצה)

בבסיס יש כמה טוראיות מתלמדות שבעתיד יהפכו למ"כיות. ביניהן יש את הטוראית שרון.

הטוראית שרון איך לומר זאת בעדינות... היא לא חיילת כל כך ממושמעת. היא אוהבת להסתובב בבסיס בחצאית ירוקה קצרצרה ובגופיית בטן תואמת. היא זורקת זין על הכל ועושה מה שבא לה.

הגיעה לאוזניי שמועה שהטוראית שרון מבלה הרבה מזמנה במגורי הבנים. לא יכולתי לעבור על זה בשתיקה, החלטתי לשפוט את הטוראית שרון וללמד אותה לקח Evil Smile

בשעה שנקבעה הטוראית שרון נכנסה למשרדי. כמובן שהיא הייתה לבושה בחצאית האהובה עליה, על ראשה היה כובע צבאי לא תקני, שיערה הברונטי היה פזור וחיוך רחב היה מרוח על פניה.

"המפקד שמש מה עניינים?!" Tongue שאלה שרון.

"הטוראית שרון! את במשפט, תעמדי דום!" גערתי בה ולקחתי צעד אחורה.

"כן המפקד!" אמרה שרון והצדיעה לי...

"משוחררת!" אמרתי לה אחרי שהצדעתי לה בחזרה.
הטוראית שרון הורידה את ידה והצדיעה לי עם הציצים שלה צחוק

"הטוראית שרון!" Shocked צעקתי לעברה בהלם ונעצתי עיניים בציצים שלה...

"מה דעתך שאני אשחרר לך קצת את החגורה?" שאלה הטוראית שרון והורידה ממני במהרה את החגורה.
"קצת לוחץ לך פה, בוא ואני אשחרר לך אותו..." המשיכה שרון ופתחה את כפתורי המכנס שלי... "הוווווו הזין שלך קשיח!" צעקה בהתלהבות שרון אחרי שהכניסה את ידה לתחתוניי ושיחקה עם השמוק שלי שפצח במזמורי גורו גורו בעקבות המגע המחרמן של הטוראית שרון צחוק

"הטוראית שרון את המשפט! מה נראה לך שאת עושה?" שאלתי את שרון כלא מאמין. שרון התחילה להשתולל והסתובבה אליי עם ישבנה. היא התכופפה והרימה את החצאית שלה למעלה. חוטיני אדום מחרפן חצה את פלחי ישבנה ועיניי נפתחו לרווחה Shocked צחוק

"המפקד שמש תלקק לי ת'תחת!!!" Tongue דרשה הטוראית שרון בקולה השובב ונענעה את ישבנה מצד לצד.

הייתי ממש קרוב להתנפל על ישבנה אבל עצרתי את עצמי בשניה האחרונה. המשפט הזה יוצא מכלל שליטה! איך אני מרסן את הטיזרית השובבה הזאת עכשיו? חשבתי לעצמי.

התחלתי לצעוק עליה שתתנהג כמו שצריך ושתפסיק עם התעלולים שלה. הטוראית שרון התעצבנה והתחילה להצליף עם החגורה על התחת שלי אחרי שהיא סגרה את ראשי בין רגליה צחוק

"איך אתה מעז לדבר אליי ככה?" צעקה עליי שרון והצליפה לי בחוזקה על התחת עם החגורה. הייתי נעול בין רגליה ולא יכולתי לעשות דבר בנידון... אבל התחת שלי צעק הצילו צחוק

לא ויתרתי לטוראית שרון והשתחררתי. העמדתי אותה מולי ושאלתי אותה האם היא מודה באשמה? הטוראית שרון שיחקה אותה כלא מבינה, אז תפסתי בראשה והורדתי אותה לזין שלי. זיינתי את פיה בעודה עומדת בכיפוף סקסי ודרשתי לשמוע אותה מודה במעשיה החמורים.

הטוראית שרון לא הודתה, היא ציחקקה ומידי פעם עשתה פרצוף עצוב ומסכן. אבל התרגילים האלה לא עבדו עליי ובמהרה החזרתי את הזין הקשיח שלי לפיה המתוק. צחקוקיה השובבים בזמן שהזין שלי בפיה רק חירמנו אותי יותר ויותר Evil Smile

"המפקד שמש... אני מתפטרת מהצבא!" הצהירה לפתע שרון והתרחקה ממני בהפגנתיות.

"מתפטרת? אני אראה לך עכשיו מה זה מתפטרת!" אמרתי לה ונשכתי את ישבנה צחוק (חחחח שרון שיחררה אחלה צעקה צחוק)

"אתה לא מעריך אותי! קדימה עכשיו תלקק לי ת'תחת ותתחנף אליי! אולי אז אני אשאר בצבא" אמרה הטוראית שרון והתחילה להתפקע מצחוק צחוק

אחרי שנישקתי את צווארה הריחני ומצצתי את פטמותיה המתוקות, ירדתי על ברכיי והתחלתי ללקק לה ת'תחת התפוחי והמתוק שלה בשקיקה. לא מזניח אף חלקה על הטוסיק החלק והעגלגל שלה, ומטפח בעיקר את החלקה המתוקה שנמצאת בין פלחיה Tongue קריצה

הטוראית שרון הזכירה לי את הזמנים שהיא הייתה מתגנבת למשרדי ומוצצת לי מתחת לשולחן.

"אני יודעת שהזנחתי אותך לאחרונה... אולי בגלל זה אתה כ"כ עצבני. פשוט יש טירונים חדשים" סיפרה לי הטוראית שרון.

"ככה את מזניחה את המפקד שמש?" שאלתי אותה כלא מאמין...

"פשוט עכשיו יש מפקד חדש... ירח, אז אני עסוקה איתו!" Tongue צחוק אמרה שרון ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

שרון זחלה על המיטה והמשכתי לאכול לה את הטוסיק המחרפן שלה ברעב גדול. היא נשכבה על הבטן ואחרי כמה נסיונות כושלים היא הצליחה לסגור את הפנים שלי עם פלחי ישבנה. הייתי סגור בפנים אבל המשכתי ללקק לה את התחת ללא הפסקה. איכשהו הטוראית שרון הפכה אותי על הגב והתיישבה עליי ב-69. הוספתי לתפריט שלי גם את כפות רגליה הסקסיות, והתענגתי על כל אצבע ואצבע בנפרד Tongue

הטוראית שרון מצצה לי קצת את הזין ואז ביקשה ירידה. לא יכולתי להתנתק מהתחת שלה, אבל במהרה מצאתי את עצמי בין רגליה, מיד אחרי שטרפתי את הציצים המתוקים שלה חיוך גדול

ליקקתי לטוראית שרון במרץ את הכוס הורדרד והמתוק שלה, ובמהרה היא התחילה להתנשף ולרעוד עד שגמרה בחוזקה. חיוך ענק היה מרוח על פניה ועיניה זרחו מאושר חיוך גדול

התחלתי להוריד את מכנסיי הצבא שלי, הטוראית שרון האיצה בי והתחילה לזרוק עליי כל מיני חפצים (חוטיני, כובע, גליל נייר טואלט, קונדום) ואיכשהו כולם פגעו לי בפרצוף, כי בטפשותי התכופפתי צחוק

זרקתי כמה מהחפצים בחזרה על הטוראית שרון והתנפלתי עליה על המיטה, נישקתי וליקקתי את גופה הענוג ונהמתי ברעב! Evil Smile

התיישבתי מול הטוראית שרון שהתחילה למצוץ לי בדוגי, עד שלפתע היא נתנה לי ביס בצד. קפצתי וצעקתי כמו מטורף! (חחח שרון הרגה אותי עם הנשיכה הזאת) הטוראית שרון התלהבה והמשיכה לנשוך אותי במרץ בצדדים תוך כדי שאני צועק ומלטף את התחת שלה.

הטוראית שרון שמה לי כובע על הראש, אני שמתי את החוטיני שלה על הפנים שלי ונשכבתי על הגב (חחח נראתי כמו איזה חייל קומנדו, הבטנו במראה והתפוצצנו מצחוק צחוק)

הטוראית שרון נשכבה מעליי ב-69 והתחילה למצוץ לי ת'ביצים וללקק לי ת'זין לכל אורכו ורוחבו עם לשונה החמה והשובבה. מציצת הפוליש שלה הוציאה אותי מדעתי והתקרבתי בצעדי ענק לעבר הרקיע השביעי חיוך גדול הסנפתי את החוטיני שלה שהיה על פניי ומידי פעם מצאתי פתח כדי לטעום מישבנה הסקסי והמתוק. יאמי יאמי גררררר גררררררר! Tongue Tongue Tongue

הטוראית שרון נשכה אותי בצדדים וחירפנה לי ת'צורה עם שניה החדות צחוק

אחרי כמה דקות הטוראית שרון התיישבה על הזין שלי והתחלתי להקפיץ אותה במרץ בזיון טרמפולינה מהנה. ישבנה השובב קיפץ מולי וזה היה ממש מדהים! Tongue

הטוראית שרון הסתובבה והמשיכה לדהור על הזין שלי. הספקתי למצוץ קצת את פטמותיה, עד שהיא נשכבה עליי והתחילה לאכול לי את האוזניים, לנשוף לתוכן, לעשות "אוינק אוינק, חרררר חרררר" ולנשוך אותי בכל נקודה אפשרית בצוואר כאילו הייתה ערפדית צמאה לדם צחוק

נישקתי את צווארה, הסנפתי את שיערה וזיינתי אותה בקצב בינוני בכוס החם שלה (לקחתי סיכון בלהשאר בלי אוזן אבל זה היה שווה את זה קריצה).

המשכנו את הזיון במרץ בעמידה כאשר הטוראית שרון נשענת על השידה. אחזתי בכתפה וסטרתי מידי פעם על ישבנה המקפץ גררררררררר

Evil Smile

בהמשך נשכבנו על המיטה וזיינתי את הטוראית שרון במיסיונרית. הזיון היה קצבי ומהיר והטוראית שרון סטרה על התחת שלי עם כפות ידיה ללא הפסקה צחוק

אחרי כמה דקות זרמנו לשולחן שלי והמשכתי לדפוק את הטוראית שרון בכוס הרטוב שלה.

"אז מה עם המשפט שלי?" שאלה הטוראית שרון ותפסה את הביצים שלי צחוק

"איזה משפט? אני לא יודע על מה את מדברת" קריצה עניתי לה ושחררתי צעקה קלה...

"אההה פתאום אין משפט הא?" שאלה הטוראית שרון וצחקקה בממזריות בזמן שהביצים שלי עדיין בידה צחוק

עזבנו את השולחן ורצנו לשירותים. הטוראית שרון נשענה על האסלה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס החם שלה. אחחח הטוסיק שלה כזה סקסי והחצאית הקצרצרה שעטפה את ישבנה פשוט טימטמה אותי! Tongue

אחרי שעשועי השירותים הלכנו למטבח, הטוראית שרון נשענה על השייש והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס. בזמן שזיינתי את הטוראית שרון, היא התחילה לקחת כל מיני חפצים שהיו על השייש ולהרביץ לי איתם על התחת (הממממ... מטלית, מסחטת מיץ, זר פרחים...) כאשר השיא היה ברגע שהיא לקחה בקבוק וודקה והכתה בו על התחת שלי ללא רחמים צחוק ובזמן שעשתה זאת רק הגברתי את קצב הזיון Cool

באיזשהו שלב שרון לקחה מגב והתחילה לרקוד עליו כאילו היא רוקדת על עמוד במועדון חשפנות צחוק (פאק זה היה טוב! איזה ריקוד סקסי שרון דפקה! Tongue Tongue Tongue) התחרמנתי עוד יותר והמשכתי לזיין את הטוראית שרון כאשר היא נשענת על המגב צחוק

אחרי שהשתוללנו כהוגן ברחבי הבית, חזרנו למיטה והמשכנו את הזיון כאשר הטוראית שרון בדוגי בקצה המיטה ואני בעמידה. משם זרמנו על המיטה לכפיות לוהטות! הטוראית שרון סטרה לי על התחת ללא הפסקה כאשר זיינתי אותה בקצב מסחרר

Evil Smile

אחרי הכפיות הלוהטות עברנו לדוגי מהיר ועצבני, ותוך כדי הזיון הבטחתי לטוראית שרון שאני אמנה אותה למפקדת של הטירונים. המפקדת לעתיד שרון הייתה מאושרת חבל"ז! וצחקקה בממזריות בידיעה שהיא הולכת להיות מפקדת טובה צחוק קריצה

אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בכוס הלוהט של הטוראית שרון... אחחחח זה היה טווווווב !!! Tongue

עכשיו הייתי ברקיע השביעי!!! Approve Tongue Star

חיבקנו זה את זו כאשר שנינו מיוזעים אך מבסוטים עד הגג חיוך גדול

הטוראית שרון התלבשה ומיהרה לטירונים שלה. מעכשיו כולם צריכים לקרוא לה "המפקדת שרון"

Evil Smile קריצה

בוקר אחד המפקדת שרון העירה אותי משנתי עם ישבנה השובב. אחחח איזו דרך נפלאה זאת להתעורר! מי צריך להתעורר לאור השמש כשיש כזה ישבן משגע? Tongue

ישבנה היה עטוף בתחתון סקסי ושובב שישב נפלא על פלחי ישבנה הרכים. הסנפתי את התחת שלה עם התחתונים ואז הזזתי אותם הצידה כדי לטעום מהחורצ'יק המדהים שלה! Tongue

המפקדת שרון כהרגלה מצצה לי את הזין עם מציצת הפוליש המחרפנת שלה ונשכה אותי כהוגן בצדדים צחוק

עינגנו זה את זו כמה דקות במציצות, ליקוקים ונשיכות עד ששרון אמרה:

"המפקד שמש, אני רוצה שתזיין אותי לאור הירח!" Tongue צחוק

המפקדת שרון עלתה עליי והתחלתי לזיין אותה במרץ, חיבקתי אותה ומצצתי את פטמותיה המתוקות Tongue

"הוווווו כן תזיין את השושנה שלי!" צחוק צעקה המפקדת שרון...

"כן כן הקוץ שלי בשושנה שלך!" צעקתי בחזרה וזיינתי אותה במרץ מלמטה Tongue

המפקדת שרון זללה לי את הצוואר, ואז שאלה אותי האם בא לי להשפריץ לה בפה? נו איזו שאלה בררוווווור! Tongue Tongue Tongue

המפקדת שרון התיישבה מולי בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין הקשיח שלי בזמן שאני מלטף את ישבנה החצוף! Tongue

Evil Smile

אחרי כמה דקות השפרצתי בפיה והיא אמרה בחיוך גדול: "המפקד שמש" חיוך גדול (שרון סחטיין על השמש קריצה)

אחחח המפקדת שרון אני מת עלייך! סוכריה שובבה ומתוקה שכמותך! Tongue קריצה

סוף

שרונוש היה מדהיייייייייים !!! Tongue Tongue Tongue

השתוללנו כהוגן! את חיה רעה ושובבה במיוחד!

Evil Smile קריצה

היה חם במיוחד במקלחת הא? קריצה

חולה עלייך, על ישבנך ועל שפתייך חיוך גדול

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-01 20:29:22

270
טום וג'רי הגרסה הלא מצונזרת Evil Smile

שלום לכולם! שמי הוא החתול טום

ואני גר בסלון אצל בעלת הבית. שום דבר לא חסר לי, ואני זוכה לכל הפינוקים שאני רק יכול לדמיין.
יש רק בעיה אחת... העכברה ג'רי לא נותנת לי מנוחה ומוציאה אותי מדעתי! כועס

העכברה ג'רי גרה במחילה קטנה בסלון, ויוצאת ממנה כשהיא רעבה וכשמתחשק לה להציק לי. אבל מה שקרה לפני כמה ימים שבר את כל השיאים.

התעוררתי בבוקר והרגשתי רעב במיוחד. ידעתי שהחלב שלי מחכה לי במטבח. הגעתי למטבח כשחיוך גדול מתנוסס על פניי ופתחתי את המקרר. בתוך המקרר היו הרבה מאכלים אבל לא היה זכר לחלב האהוב עליי... חיפשתי בכל פינה אפשרית במקרר ונהייתי כבר ממש מתוסכל. לא מתאים לבעלת הבית להשאיר אותי רעב. סגרתי את המקרר והסתובבתי... בצעד הראשון שעשיתי איבדתי שיווי המשקל ונפלתי על הרצפה במטבח. שמתי לב שרגליי קשורות, ושמעתי את ג'רי מתפקעת מצחוק צחוק (בזמן שעמדתי מול המקרר שרון קשרה לי את הרגליים קריצה).

ניסיתי לקום אבל היה מאוחר מידי... ג'רי התיישבה על פניי עם ישבנה והתחילה לזיין לי ת'פנים בפייסיטינג חינוכי... Ouch

"קבל את זה! איך אתה מרגיש עכשיו? חה חה חה!!!" צחקקה ג'רי וחנקה לי ת'צורה עם ישבנה.

האמת שלג'רי יש טוסיק משגע! אף פעם לא שמתי לב לטוסיק היפה שלה עד לרגע זה. את ישבנה חצה חוטיני ורוד מחרפן! הייתי מאוד רעב ולא התאפקתי... הזזתי את החוטיני שלה הצידה וליקקתי את הטוסיק שלה בשקיקה! היה מאוד טעים, יאמי יאמי! Tongue

ג'רי הייתה משש מבסוטית שליקקתי את ישבנה, אבל ידעה שאני מאוד כועס עליה! קריצה

לבסוף אחרי שהתעללה בי כהוגן היא ברחה מהמטבח למחילה שלה (המחילה של ג'רי הייתה מתחת לשולחן, היה מאוד משעשע לראות את שרון זוחלת לשם).

הצלחתי לשחרר את רגליי מהקשירה וחזרתי לסלון רעב ומתוסכל. החלטתי לעשות מקלחת ולהרגע. הורדתי את התחתונים שלי בסלון והלכתי למקלחת. נכנסתי למקלחון והתחלתי להסתבן לי בכיף. הרגשתי חרמן מאי פעם והזין שלי לא נשאר אדיש בכלל... היה קשיח כמו גזע עץ... פאק העכברה הזאת ג'רי חירמנה אותי!

לפתע נשמעה צעקה במקלחת שהורידה לי ת'לב לתחתונים! נבהלתי, החלקתי במקלחון ונפלתי על התחת צחוק למקלחון פרצה העכברה ג'רי כשהיא ערומה כביום היוולדה ומצחקקת בממזריות ללא הפסקה.

"חה חה חה! הנה לך!" צעקה העכברה ג'רי ואחרי שנעמדה מעליי בכיפוף, היא התחילה להשתין עליי. כמו לימונדה חמה הפיפי שלה פרץ מהכוס הורדרד שלה והתפזר על פניי ועל גופי. לא יכולתי שלא לטעום מהלימונדה שלה ופי התמלא בנוזליה הטעימים Tongue

אחרי שג'רי התרוקנה עליי היא ברחה מהמקלחת (טוב נו כמובן שעשינו מקלחת משותפת ואח"כ שרון ברחה בחזרה למחילה שלה קריצה).
חזרתי לסלון. כבר לא ידעתי אם לבכות או לצחוק. אומנם לא קיבלתי את החלב שלי הבוקר אבל האמת שהייתי כבר די שבע קריצה.

כמובן שבסלון חיכתה לי עוד הפתעה... לא מצאתי את התחתונים שלי שהשארתי על הספה. אההה אמרתי לעצמי פאק איתם! והתיישבתי על הספה כדי לראות טלויזיה. אבל איזה פלא, גם השלט נעלם! כועס

ירדתי על הברכיים והתחלתי לחפש את השלט מתחת לספה ומתחת למיטה... לא היה זכר לשלט.

אבל לעכברה ג'רי היה זכר ועוד איך! ג'רי התיישבה לי על הגב והתחילה להפליק לי על התחת עם השלט צחוק ואז היא הורידה את החוטיני שלה ודחפה לי אותו לתוך הפה צחוק

"רצית תחתונים? הנה התחתונים שלך! תאכל אותם!" צעקה העברה ג'רי והתפוצצה מצחוק בעודה רוכבת עליי וממשיכה לפרק לי את פלחי הישבן עם השלט של הטלויזיה צחוק

"קדימה טום! תזחל למטבח!" ציוותה עליי ג'רי והרביצה לי על התחת עם השלט כאילו הייתי סוס צחוק (אחחח היה כ"כ נעים להרגיש את הכוס החם של שרון על הגב שלי Tongue)

הגעתי למטבח בזחילה כשג'רי רוכבת עליי וראיתי על הרצפה במטבח קערה עם חלב. פאק מי! אז למרות הכל לג'רי יש לב טוב! חיוך גדול קריצה

"קדימה טום תלקק ת'חלב שלך! טעים לך? כן כן מצויין תמשיך ללקק!" צחוק צחקקה ג'רי ועודדה אותי ללקק את החלב עם מכות על התחת שלי.

החלב היה טעים בטירוף! ותוך שניות סיימתי את כל החלב שהיה בקערה חיוך גדול (ליקקתי חלב מהצלחת שעמדה על הרצפה, כאשר אני על ארבע ושרון יושבת לי על הגב צחוק)

אחרי שסיימתי את כל החלב, ג'רי ברחה בחזרה למחילה שלה. רדפתי אחריה והתחלתי לשלוח ידיים לתוך המחילה (שרון הייתה מתחת לשולחן ואני ניסיתי לתפוס אותה צחוק).

ג'רי נלחמה בי בגבורה ולא נתנה לי לתפוס אותה... לבסוף התחתונים האבודות שלי עפו לי בפנים מתוך המחילה. הייתי כבר ממש עצבני והעפתי בטעות את התחתונים מתחת לספה. המממ לא לא לא... לא בא בחשבון! אני לא זוחל יותר! כועס צחוק

ג'רי הזאת כבר עשתה לי סחרחורת! החלטתי להשפך על המיטה הנעימה של בעלת הבית כשאני יודע שאסור לי לעשות זאת ולתפוס תנומה קלה.

התעוררתי אחרי זמן קצר כי הרגשתי את הלחיים שלי בוערות פצצה

מסתבר שהעכברה ג'רי החליטה להעיר אותי בסתירות מצלצלות... טוב זה כבר באמת היה מוגזם! כועס ניסיתי לבלום אותה עם ידיי כשלפתע הרגשתי שאין ביכולתי להזיז אותן... השובבה הזאתי אזקה את ידיי למיטה! (חחחח האזיקים האלה קטלניים! מת עליהם צחוק)

העכברה ג'רי צחקקה ללא הפסקה ובמהרה התיישבה על הפנים שלי עם התחת החשוף והמדהים שלה! הכוס שלה היה כל כך חם והרגשתי בגן עדן כאשר שפתיי פגשו את שפתי הכוס שלה חיוך גדול

היא זיינה לי ת'פנים עם ישבנה וליקקתי את שני חוריה ברעב גדול!

"ג'ריייי תראי מה יש פה למטה..." אמרתי

Hello

ג'רי זינקה על הזין הקשיח שלי וליקקה אותו בעדינות מטריפה עם לשונה השובבה ואז נשכה קלות את הביצים. היא ליקקה ואז מצצה את הביצים ואז המשיכה ללקק את הזין לכל אורכו ורוחבו עד שעטפה אותו עם שפתיה המתוקות והעניקה לי מציצה שהוציאה אותי מדעתי! Tongue רציתי ללטף את גופה ואת ישבנה, אבל הייתי אזוק למיטה, זה שיגע אותי אבל באותה מידה גם חירמן אותי עוד ועוד.

ג'רי השובבה עשתה מעבירים בין הזין לגוף שלי, ונשכה אותי בטירוף בצדדים עם שיניה החדות. צעקתי כמו מטורף וסובבתי את הגוף מצד לצד, אבל ג'רי המשיכה לאכול אותי ברעב גדול צחוק

לבסוף אחרי אינסוף צמרמורות ורעידות, ג'רי שיחררה אותי מהאזיקים וסוף סוף יכולתי ללטף את גופה הענוג. גופה כל כך חלק ונעים למגע... כל חלק בגוף שלה הוציא אותי מדעתי, ולא הפסקתי לרגע ללטף ולמזמז אותה! אחחח והציצים שלה איזה ציצים מתוקים ונעימים! ופטמותיה כ"כ זקורות וטעימות Tongue

אחרי שאכלתי את ישבנה של ג'רי בעודה יושבת בדוגי, ג'רי נשכבה על הגב וביקשה ירידה. ירדתי לאט לאט מצווארה אל עבר הכוס המתוק שלה כשבדרך אני מנשק את גופה המתוק.

התחלתי ללקק את הכוס הורדרד והטעים שלה בשקיקה... כעבור זמן קצר ג'רי התחילה להגיב... גופה רעד והיא התנשפה בחוזקה... גופה עלה וירד ללא שליטה ואז היא גמרה בחוזקה והביטה בי כשחיוך רחב מרוח על פניה היפות חיוך גדול

נישקתי את ירכיה ואת כפות רגליה, ואז התחלתי ללקק ולמצוץ את אצבעות רגליה כשמידי פעם ג'רי מלטפת את ראשי עם אחת הרגליים חיוך

התיישבתי על המיטה וג'רי התיישבה בדוגי התחילה למצוץ לי את הביצים ואת הזין במציצה חמה ורטובה. ליטפתי את שיערה הגולש והבטתי איך המתוקה הזאת מוצצת לי כשחיוך שובב מרוח על פניה.

שכחתי כבר מכל התעלולים שהיא עשתה לי היום, כל מה שרציתי זה לחדור לתוכה ולהרגיש את חום גופה הענוג! אההה כן וכמובן שרציתי לפרק אותה אלא מה? Evil Smile

ג'רי העיפה אותי על הגב ועלתה עליי... היא התחילה לרכוב עליי במרץ ופשוט התחרפנתי מאיך שהכוס החם שלה עטף את זייני הקשיח.

הספקתי למצוץ קצת את פטמותיה עד שהיא נשכבה עליי והתחיל לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים... ליקקתי את צווארה והסנפתי את ריח הבושם המשגע שלה... הביסים של ג'רי עלו מדרגה והתחלתי לצעוק מכאב, כאב שרק הוסיף פילפל לזיון Evil Smile

וכאשר ג'רי התחילה לנשוף לי לתוך האוזניים צמרמורת חזקה של עונג עברה בגופי, לא רציתי שזה יגמר לעולם.

אחרי כמה דקות של רכיבה פרועה שכזאת, ג'רי נשענה על השידה שליד המיטה והתחלתי לדפוק אותה חזק בכוס הרטוב שלה. ישבנה החצוף והמקפץ הוציא אותי מדעתי והפלקתי על פלחיה הרכים והדורשים. ואם תהיתם איפה החוטיני של ג'רי אז אל דאגה, הוא היה על צווארי והסנפתי אותו ללא הפסקה חיוך גדול

בהמשך ג'רי התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס הורדרד שלה להנאתה הרבה... אחחח הנוף מלמעלה פשוט משגע! גררררררררררר Tongue

מהמיטה זרמנו לספה ושם המשכנו להזדיין בטירוף! ג'רי רכבה עליי קצת והגישה לי את פטמותיה המתוקות. רציתי להעביר הילוך... קמתי מהספה כשג'רי אוחזת בצווארי ואני מחזיק ברגליה, התחלתי לזיין אותה במרץ בעמידה, מביט במראה איך ישבנה מקפץ.

המראה מחרפן וההרגשה של החדירה פשוט מדהימה Tongue

הזעתי כהוגן מהפוזה הזאת ונהנתי מכל רגע! עשיתי כמה צעדים אחורה והשכבתי את ג'רי על המיטה... נשכבתי מעליה והמשכתי לזיין אותה במיסיונרית. ג'רי סטרה על ישבני ללא הפסקה וביקשה להגביר את הקצב... איזו עכברת מין זאתי!!! Tongue צחוק

הסנפנו ביחד את החוטיני של ג'רי שהיה על צווארי והמשכנו לפרק זה לזו ת'צורה Evil Smile

אחרי כמה דקות עברנו לזיון נמרץ בכפיות, הפלקנו זה לזו על התחת והרבצנו זיון לוהט במיוחד חיוך גדול

אחרי כמה דקות עברנו לדוגי מהיר ועצבני! העכברה ג'רי צחקה עליי שכאשר בעלת הבית תחזור אני אחטוף על כל הבלאגן בסלון וגם של המיטה של בעלת הבית צחוק

ג'רי כרגיל תברח למחילה שלה, שובבה שכמותה קריצה

אחרי כמה דקות של זיון מדהים גמרתי בחוזקה בכוס החם של ג'רי. התחבקנו, התנשקנו והודנו זה לזו על הבילוי המהנה חיוך גדול

טפחתי לג'רי על ישבנה והיא חזרה למחילה שלה. הייתי עייף מידי מהזיון והחלטתי לתפוס תנומה קלה על המיטה הנעימה של בעלת הבית...

התעוררתי משנתי הענוגה לקול צעקותיה של בעלת הבית... היא רקדה עם ישבנה על פניי וצעקה כמו מטורפת...

"חתול טום יא מנוול! מה זה כל הבלאגן שעשית בסלון? וכמה פעמים אמרתי לך שאסור לך להיות במיטה שלי? מה זה החוטיני הזה? של מי החוטיני הזה הא? חתיכת סוטה מין! קדימה תענה לי, של מי החוטיני הזה?!" צעקה בעלת הבית שרון והתחילה לנשוך אותי בצדדים צחוק

"זה החוטיני של העכברה ג'רי!" צעקתי לה בקושי רב מתחת לישבנה...

"אתה מתעסק עם העכבר?" שאלה בעלת הבית שרון.

"זאת העכברה ג'רי, היא דווקא עכברה חמודה מאוד!" חיוך גדול אמרתי לה וליקקתי את ישבנה.

בעלת הבית שרון המשיכה לקטר על הבלאגן שעשיתי לה במיטה אבל מהר מאוד היא התרככה והתחילה למצוץ לי ת'זין ואת הביצים במציצת פוליש מחרפנת! Tongue

אחרי שהיא הקפיצה אותי עוד קצת בנשיכות השובבות שלה, היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה. התחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי, רואה במראה איך הציצים שלה מקפצים ואיך היא מחייכת חיוך גדול

בהמשך בעלת הבית שרון הסתובבה אליי עם הפנים והמשכתי לזיין אותה ולמצוץ את פטמותיה... אחחח איזה כוס לוהט יש לה! Tongue

בעלת הבית שרון רצתה שאני אתן לה שפריץ של זרע בפה, לפני שסתמתי את פיה עם הזין שלי היא ניצלה את ההזדמנות לקטר על הצלחת המלוכלכת של החלב שהשארתי במטבח צחוק

בעלת הבית שרון התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי תוך כדי שאני אוחז בראשה ומלטף את הכוס והתחת שלה חיוך גדול

לאחר כמה דקות השפרצתי בפיה והיא אמרה בפה מלא ובחיוך גדול: "החתול טום" Tongue אצבע למעלה

"קדימה עכשיו תסדר מיד את הבלאגן שעשית בבית! אני רוצה שעוד 5 דקות הבית יהיה מסודר! שמעת?!" צעקה בעלת הבית שרון ושנינו התחלנו לצחוק צחוק

איפה העכברה ג'רי השובבה הזאת? שוב אני חוטף והיא חוגגת לה המחילה צחוק

סוף

שרונוש היה מדהייייייייייים!!! Tongue חיוך גדול מוחא כפייה Star אצבע למעלה Cool

פאק איזה אקשן היה הא? צחוק קריצה

אין דברים כאלה! מוחא כפייה Tongue

הרגת אותי עם הטוסיק שלך בכניסה גרררררר Evil Smile

ניפגש שוב בקרוב...

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-06 20:36:58

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”