ועוד כמה שאולות מפגרות אצלך החוזרות על עצמן ותפנים כבר!!!!
למה הקישור לא עובד: א בדוק קודם את עצמך, ב. שלח הודעה פרטית.
מדוע לא כתוב כלום מחקת את כל מה שכתוב? יכולות להיות לכך 2 סיבות א. נשלחה אותה הודעה פעמים בטעות , ואז אתה צריך לשתוק ולהתעלם, ב. מפרסם ההודעה החליט למחוק אותה מטעמיו הוא לאחר פרסום, ולא צריך להיות עניינך מדוע!!!!
תמונות: בחורה הפותחת פוסט פירסומי צריכה להרגיש נח עם עצמה פה , לכן אפשר להמתין מעט עד לבקשה לתמונות, במיוחד אתה שדוגם בעיקר זונות רחוב. אל תדאג, אם הבחורה אטרקטיבית מספיק יהיה מי שמוכן "לדגום" גם ללא תמונות , כך שתוכל להתרשם בעצמך.
הופעה פיזית מול מחיר: שבחורה משתדלת לפרסם נתוני אמת על עצמה, עצות האחיתופל שלך לגבי משקל דיאטות ושאר שטויות אינן רלוונטים כלל. לא מתאים לך או לא מושך אותך, אל תגיב. יש אחרים עם טעם שונה ממך. כבד אותם ואת הבחורה גם. יש פה כמה שדיווחו על זיונים שהם הרבה מעל התקציב גם שלי. אתה לא רואה אותי אומר להם משהו או נכנס להם לכיס. מקסימום אני מפרגן במילה או שתיים.
נא נקרא לילד בשמו, למעט הבלחה חד פעמית אולי, פרטיות הדורשות 500 ש"ח וצפונה אינן בתקציב שלך . אין לך מה לחפש שם , ולכן הביקורת שלך לא רלוונטית, בדיוק כפי ששלי לא רלוונטית בהקשר של זנות רחוב או קוקסינליות. אז תפסיק כבר לזיין את השכל בהקשר לפרטיות כי אתה לא מבין כלום!!!