[QUOTE=Dare80]רימיניג - אני אכן מתכוון לדגום אבל בטח שלא להתנצל בפני אף אחד.
אחשל״ג,
תקן אותי אם אני טועה אבל כל מטרת האזהרות שלכם היא עבור משתמשים חדשים
כמוני נכון?
אם כך אז קבל את דברי בתור זה שאליו אתה פונה, שהרי אם לא כך הדבר
אז בעצם כל התגובות כאן מטרותיהן אישיות, לא אובייקטיביות ובטח שלא מידתיות
[/QUOTE]
לא "אובייקטיביות"? 
כלומר אחים שלו גברים לא נפל (פעמיים)?
אני לא נפלתי?
מאיפה הבאת את "הלא אובייקטיביות" הזה?
מעבר לכך - ברור לך שהעולם לא סובב סביבך, נכון?
לדעתך זה מיותר? לדעתך זה לא עוזר לאף אחד? סבבה - ישנם אחרים שחושבים אחרת ממך
וכן הצלחנו למנוע מהם עוגמת נפש:
[QUOTE=Andre2011]אגיד שמאמצים של אחשל"ג וקיש אכן הצליחו. לפכות במקרה שלי. מודה רציתי לבקר את שרון. נראתה לי סקסית, שירותית וחמודה. אבל אם היא התנהגה ככה עם האנשים בין הנחמדים שמכיר פה בפורום אז מי אני בשבילה בכלל? לא מחייכת, לא מתקשרת, נותנת פקודות מה לעשות, מכאנית... מנסה להבין איך נוצרה לי הרגשה שהיא סקסית, שירותית וחמודה. פרסומת? [/QUOTE]
ישנם כאלה שנפלו ואז כתבו שהם מצטערים שהם לא קראו את האזהרות שלנו:
[QUOTE=sexfan]

שלום לכולם ובמיוחד לחבר קישקשתא ואחים שלו גברים אני נרשמתי לפני קמה ימים לפורום אבל אני צופה בפורום הרבה זמן
לכן החלטתי להירשם לפורום אחרי נפילה גדולה לכן נרשמתי בכדי לתת דיווח ולחזק את מעמד קישקשתא ואחים שלו לגבי שרון
לפני כחודשיים התקשרתי לגברת קבעתי הגעתי התאכזבתי היא פתחה את הדלת אפילו בלי חיוך וכאילו עושה לי טובה שהיא מדברת
דרך אגב בדרך כלל אני עשיתי לה טובה שהגעתי אליה הייתי במשך 30 דקות היא דיברה בערך שלושה משפטים והיא מאד קרה בצורה מוגזמת לא עד כדי כך הרי זה אני שמשלם בשביל לקבל שירות ואם לא מקבלים שירות לא חוזרים ולא נהנים כמו במסעדה אם לא נהנים לא חוזרים תמיד יש הרבה תחליפים .
במשך המפגש הרגשתי שאני נמצא במחנה אימונים תעשה ככה ותשב ככה מה זה לעזאזל בקושי גמרתי ומהר מאד יצאתי משם
שבוע אחרי זה נשארתי עצבני בגלל מה שקרה הרגשתי שנוצלתי וחבל על הכסף היא אפילו לא שווה בחינם והיא בסה"כ נראית בסדר
לא יפה הורסת אני הולך אצל בחורות יותר יפות ויותר משקיעות בלקוח ואף פעם לא נתקלתי בקרירות כזו
אני אישית הלכתי אליה רק לסיבה אחת ורציתי לגוון
אך בזמנו לא ראיתי את הפוסט הזה עד הסוף ואת חוות הדעת של קיש ואחים שלו וכמה חברים חוץ מהחברים הפיקטיביים שלה לכן מה לעשות נפלנו ואני מאד מאד מאד לא ממליץ עליה ולקיש ואחים שלו אתם צודקים במאה אחוז היא לא שווה רק מנופחת אבל מבפנים חרטא בתיקתוקיות מקבלים שרות יותר טוב מאצלה
ולכל למי שמתכוון ללכת אליה חבל על הזמן והכסף ותאמינו לי אני יודע מה זה שרות ומה זה נערה פרטית הייתי אצל הרבה שאפילו לא רואות אותה ממטר מבחינת המראה השרות והיחס
וסוף שבוע נעים לכל החברים ובמיוחד לקיש ואחים שלו גברים
ולשרון חבל מאד את יכולה לתת שירות יותר טוב ומכפילה את העבודה שלך אבל את רוצה ככה אז תקבלי

[/QUOTE]
ישנם כאלה שנפלו, מבינים את גודל הנפילה ומחזקים את ידינו:
[QUOTE=השקט]
כי כבר נמאס לשמוע את התשובות שלך
לך יש הרבה זמן כנראה בזמן האחרון (בגלל זה כל התמונות)
אולי תתחילי לתת שירות טוב ואז תעבדי במקום להתעסק בשטויות
אני מנסה לא לכתוב בגלל שאני לא רוצה לפגוע בך (אני חושב שיש אדם מאחורי המכונה)
למזלינו יש אותם למנוע מאחרים ליפול כמוני
(סליחה אבל אני גרוע הפסיקים אין לי מושג איפה צריך לשים אותם)

[/QUOTE]
מעבר לכך - "אתה מתכוון לדגום"? תהנה אחינו! 
רק חבל שחיכית עד עכשיו, מה מנע ממך?
זה לא שגילית את העולם הזה ואת הפורום הזה ביום שנרשמת, נכון?
אתה כותב: "אחשל"ג" (כמו מישהו שקורא כבר בפורום זמן מה).
ממש לא היית צריך לחכות עד שההרשמה תפתח, לבקר את מבקריה, להודיע שאתה "מתכוון לדגום"
ורק אז לצאת בדיווח.
לך אחינו - "תהנה" ודווח לנו (תראה שגם אם זה יהיה דיווח חיובי, אף אחד לא יעיר לך).
המוסקיטרים מעולם לא העירו למדווח שדיווח דיווח חיובי על שרון, הם מגנים רק את היחצנים/לבלרים שלה.
וכשאנחנו רואים שהתופעה ממשיכה בעזרת יחצניה/לבלריה, יש לנו הזכות המלאה להזהיר אחרים!
תיקון - לא זכות, חובה!!!
קישקשתא2012-08-11 22:46:30
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.