כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 224 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2231
קומיקסII היהיר היחיד זה אתה אתה פשוט סתום מדי ולא מצליח להבין זאת.
אנחנו לא מוכרים שרותי מין בתשלום בהמה30 עדיין כן לרוע מזלם של אלה שלא מכירים אותה
השרות שלה , האופי שלה ומה שהיא מוכרת עומדים לדיון.
אם לתקוף את המבקרים שלה ולכנותם בשמות עושה לך טוב מה זה אומר עליך?
בכל מקרה המשך בעבודה הטובה הפוסט של בהמה30 מעולם לא נראה טוב יותר.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2232
[QUOTE=אמריקאי]קישקשתא - לא דיברתי על איכות אלא על כמות
[/QUOTE]
ואיפה בדיוק הוא ראה שדברתי על "איכות" בהודעה שלי?
לאלוהי הדודלים פתרונים... Ouch
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2235
anonymous היקר פרסמת את זה בשרשור הלא נכון: מבולבל
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=anonymous] הייתי וניסיתי.
לגבי המראה, הבחורה נראית סבבה בגוף למרות שהציצי קטן מדי הפנים סבירות, לא משהו. לא הייתי מגדיר אותה אפילו כיפה במיוחד.
הדירה דיי סבבה.
הזיון נוראי אם אפשר לקרוא לו כזה.
הזיון אצלה מרגיש כמו אוננות. כאילו אתה לא מזיין משהו חי. כאילו באת לדחוף את הזין שלך לשני חורים וללכת הבייתה.
כבר נתקלתי באחת מנותקת (מבאס לגמרי), אבל לפחות היא לא זיינה תשכל בלי הפסקה.
הגברת עם ארשת קפואה, וכל הזמן טוחנת בשכל מה אסור ומה לא נעים לה ולא לגעת לה מעל קן הציצים ולמה וכמה ולא נוח לה וכמה צריך למהר כי הזמן לא מספיק לשני אקטים וכן ולא. בקיצור, חוץ מזה שדחפתי את הזין לחור, מי שזינו אותו הכי הרבה זה השכל שלי.
בקיצור, היו לי זיונים גרועים. את זה אפילו אני לא מחשיב כזיון. חסר ארוטיקה, חסר סקס אפיל, חסר תשוקה.
אני אתכופף ואתה תכניס לי, רק אל תנער אותי יותר מדי בתהליך...
אני מעדיף לעשות ביד. לפחות אני מקבל יחס חם בתהליך קריצה
[/QUOTE]

אנונימוס מתוק ..

באת לקבל שירות ... אז גישה של סנוב וכאילו אני חייבת לך משהו מעבר לזה לא אצלי בבקשה

לדפוק אותי כ"כ חזק שהרגשתי שאני אוטוטו מקבלת זעזוע מוח .. מה נסגר איתך ?

אחד החצופים
Wacko

[/QUOTE]
מעבר לכך - הגברת שוב מוכיחה שהיא אינה יודעת להתמודד עם ביקורת שלילית!
לא נהנית? אז אתה סנוב ובכלל, אתה "אחד החצופים". אצבע למטה
(הגברת שלא מסוגלת לייצר חיוך ולהוציא 2 משפטים מהפה, קוראת למישהו "סנוב"). מבולבל
אוקטביה - תודה, בחיים לא הייתי רואה את זה... אצבע למעלה קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2237
[QUOTE=Dare80]רימיניג - אני אכן מתכוון לדגום אבל בטח שלא להתנצל בפני אף אחד.

אחשל״ג,

תקן אותי אם אני טועה אבל כל מטרת האזהרות שלכם היא עבור משתמשים חדשים

כמוני נכון?

אם כך אז קבל את דברי בתור זה שאליו אתה פונה, שהרי אם לא כך הדבר

אז בעצם כל התגובות כאן מטרותיהן אישיות, לא אובייקטיביות ובטח שלא מידתיות

[/QUOTE]
לא "אובייקטיביות"? מבולבל
כלומר אחים שלו גברים לא נפל (פעמיים)?
אני לא נפלתי?
מאיפה הבאת את "הלא אובייקטיביות" הזה?
מעבר לכך - ברור לך שהעולם לא סובב סביבך, נכון?
לדעתך זה מיותר? לדעתך זה לא עוזר לאף אחד? סבבה - ישנם אחרים שחושבים אחרת ממך
וכן הצלחנו למנוע מהם עוגמת נפש:
[QUOTE=Andre2011]אגיד שמאמצים של אחשל"ג וקיש אכן הצליחו. לפכות במקרה שלי. מודה רציתי לבקר את שרון. נראתה לי סקסית, שירותית וחמודה. אבל אם היא התנהגה ככה עם האנשים בין הנחמדים שמכיר פה בפורום אז מי אני בשבילה בכלל? לא מחייכת, לא מתקשרת, נותנת פקודות מה לעשות, מכאנית... מנסה להבין איך נוצרה לי הרגשה שהיא סקסית, שירותית וחמודה. פרסומת? [/QUOTE]
ישנם כאלה שנפלו ואז כתבו שהם מצטערים שהם לא קראו את האזהרות שלנו:
[QUOTE=sexfan]חיוךשלום לכולם ובמיוחד לחבר קישקשתא ואחים שלו גברים אני נרשמתי לפני קמה ימים לפורום אבל אני צופה בפורום הרבה זמן
לכן החלטתי להירשם לפורום אחרי נפילה גדולה לכן נרשמתי בכדי לתת דיווח ולחזק את מעמד קישקשתא ואחים שלו לגבי שרון
לפני כחודשיים התקשרתי לגברת קבעתי הגעתי התאכזבתי היא פתחה את הדלת אפילו בלי חיוך וכאילו עושה לי טובה שהיא מדברת
דרך אגב בדרך כלל אני עשיתי לה טובה שהגעתי אליה הייתי במשך 30 דקות היא דיברה בערך שלושה משפטים והיא מאד קרה בצורה מוגזמת לא עד כדי כך הרי זה אני שמשלם בשביל לקבל שירות ואם לא מקבלים שירות לא חוזרים ולא נהנים כמו במסעדה אם לא נהנים לא חוזרים תמיד יש הרבה תחליפים .
במשך המפגש הרגשתי שאני נמצא במחנה אימונים תעשה ככה ותשב ככה מה זה לעזאזל בקושי גמרתי ומהר מאד יצאתי משם
שבוע אחרי זה נשארתי עצבני בגלל מה שקרה הרגשתי שנוצלתי וחבל על הכסף היא אפילו לא שווה בחינם והיא בסה"כ נראית בסדר
לא יפה הורסת אני הולך אצל בחורות יותר יפות ויותר משקיעות בלקוח ואף פעם לא נתקלתי בקרירות כזו
אני אישית הלכתי אליה רק לסיבה אחת ורציתי לגוון אך בזמנו לא ראיתי את הפוסט הזה עד הסוף ואת חוות הדעת של קיש ואחים שלו וכמה חברים חוץ מהחברים הפיקטיביים שלה לכן מה לעשות נפלנו ואני מאד מאד מאד לא ממליץ עליה
ולקיש ואחים שלו אתם צודקים במאה אחוז היא לא שווה רק מנופחת אבל מבפנים חרטא בתיקתוקיות מקבלים שרות יותר טוב מאצלה
ולכל למי שמתכוון ללכת אליה חבל על הזמן והכסף ותאמינו לי אני יודע מה זה שרות ומה זה נערה פרטית הייתי אצל הרבה שאפילו לא רואות אותה ממטר מבחינת המראה השרות והיחס
וסוף שבוע נעים לכל החברים ובמיוחד לקיש ואחים שלו גברים
ולשרון חבל מאד את יכולה לתת שירות יותר טוב ומכפילה את העבודה שלך אבל את רוצה ככה אז תקבלי
קריצה
קריצה [/QUOTE]
ישנם כאלה שנפלו, מבינים את גודל הנפילה ומחזקים את ידינו:
[QUOTE=השקט]
כי כבר נמאס לשמוע את התשובות שלך
לך יש הרבה זמן כנראה בזמן האחרון (בגלל זה כל התמונות)
אולי תתחילי לתת שירות טוב ואז תעבדי במקום להתעסק בשטויות
אני מנסה לא לכתוב בגלל שאני לא רוצה לפגוע בך (אני חושב שיש אדם מאחורי המכונה)
למזלינו יש אותם למנוע מאחרים ליפול כמוני
(סליחה אבל אני גרוע הפסיקים אין לי מושג איפה צריך לשים אותם) חיוך
[/QUOTE]
מעבר לכך - "אתה מתכוון לדגום"? תהנה אחינו! מוחא כפייה
רק חבל שחיכית עד עכשיו, מה מנע ממך?
זה לא שגילית את העולם הזה ואת הפורום הזה ביום שנרשמת, נכון?
אתה כותב: "אחשל"ג" (כמו מישהו שקורא כבר בפורום זמן מה).
ממש לא היית צריך לחכות עד שההרשמה תפתח, לבקר את מבקריה, להודיע שאתה "מתכוון לדגום"
ורק אז לצאת בדיווח.
לך אחינו - "תהנה" ודווח לנו (תראה שגם אם זה יהיה דיווח חיובי, אף אחד לא יעיר לך).
המוסקיטרים מעולם לא העירו למדווח שדיווח דיווח חיובי על שרון, הם מגנים רק את היחצנים/לבלרים שלה.
אנחנו אלה שנפלנו אצלה בעקבות השרשור הפיקטיבי שלה, לא אתה!
וכשאנחנו רואים שהתופעה ממשיכה בעזרת יחצניה/לבלריה, יש לנו הזכות המלאה להזהיר אחרים!
תיקון - לא זכות, חובה!!!

קישקשתא2012-08-11 22:46:30

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2238
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=קישקשתא]anonymous היקר פרסמת את זה בשרשור הלא נכון: מבולבל
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=anonymous] הייתי וניסיתי.
לגבי המראה, הבחורה נראית סבבה בגוף למרות שהציצי קטן מדי הפנים סבירות, לא משהו. לא הייתי מגדיר אותה אפילו כיפה במיוחד.
הדירה דיי סבבה.
הזיון נוראי אם אפשר לקרוא לו כזה.
הזיון אצלה מרגיש כמו אוננות. כאילו אתה לא מזיין משהו חי. כאילו באת לדחוף את הזין שלך לשני חורים וללכת הבייתה.
כבר נתקלתי באחת מנותקת (מבאס לגמרי), אבל לפחות היא לא זיינה תשכל בלי הפסקה.
הגברת עם ארשת קפואה, וכל הזמן טוחנת בשכל מה אסור ומה לא נעים לה ולא לגעת לה מעל קן הציצים ולמה וכמה ולא נוח לה וכמה צריך למהר כי הזמן לא מספיק לשני אקטים וכן ולא. בקיצור, חוץ מזה שדחפתי את הזין לחור, מי שזינו אותו הכי הרבה זה השכל שלי.
בקיצור, היו לי זיונים גרועים. את זה אפילו אני לא מחשיב כזיון. חסר ארוטיקה, חסר סקס אפיל, חסר תשוקה.
אני אתכופף ואתה תכניס לי, רק אל תנער אותי יותר מדי בתהליך...
אני מעדיף לעשות ביד. לפחות אני מקבל יחס חם בתהליך קריצה
[/QUOTE]

אנונימוס מתוק ..

באת לקבל שירות ... אז גישה של סנוב וכאילו אני חייבת לך משהו מעבר לזה לא אצלי בבקשה

אחד החצופים
Wacko

[/QUOTE]
מעבר לכך - הגברת שוב מוכיחה שהיא אינה יודעת להתמודד עם ביקורת שלילית!
לא נהנית? אז אתה סנוב ובכלל, אתה "אחד החצופים". אצבע למטה
(הגברת שלא מסוגלת לייצר חיוך ולהוציא 2 משפטים מהפה, קוראת למישהו "סנוב"). מבולבל
אוקטביה - תודה, בחיים לא הייתי רואה את זה... אצבע למעלה קריצה
[/QUOTE]

קישקשתא לא הבנתי מדוע אתה מתערב , נכחת בפגישה? לא ! ... המבקר דיווח ואני התייחסתי לדיווח שלו, וזו זכותי !
אני מאוד מקווה שאתה לא דוגל במדיניות של "סתימת פיות" (במקרה הזה מדובר בפה שלי שלבטח לא ישאר סתום).
הפורום הזה הוא דו כיווני וכמו שלכל אחד עומדת הזכות (בין אם עמד לו ובין אם לא) לכתוב את התרשמותו ודעתו, באותה המידה יש לי זכות להתייחס עניינית וספציפית למי ומה שנכתב עליי ! (עליי !) וכמו שכתבתי, עם כל הכבוד חוץ ממני ומ anonymous אף אחד, אבל אף אחד לא נכח בפגישה וזה כולל אותך קישמיש פושפוש מושמוש.

[/QUOTE]

אז מה , שרון, את אנושית מסתבר. את לא תמיד פצצת אנרגיה חסרת מנוחה שאפשר לזיין בכל דרך כפי שהלבלר השקרן שלך מנסה להציג אותך. אם תרצי אני יכול להביא את הציטוט המדוייק. ולגבי זה שמנסים לזיין אותך באגרסיביות: מי שקוראת לאחרים נושכי כריות ומפרסמת סרטים מזעזעים של סקס אגרסיבי עליהם שלא תתפלא שהיא מקבלת את זה חזרה בהפוכה. תאכלי את הדייסה שבשלת עכשיו.

רימינג מעשי2012-08-11 20:53:24

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2239
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=אחים שלו גברים]
להפוך את הפורום למקום בו מי שנפל אצלך יכול לדווח על זה בלי לחשוש - כן
להפוך את הפורום נקי מיחצנים- כן
להציל נפש אחת בודדה מליפול אצליך - כן כן כן
[/QUOTE]

דבר ראשון אף אחד לא חושש לדווח

דבר שני , מי בדיוק יחצנים? שני לקוחות שלי שבאים אליי כל שבוע ורוצים לדווח על כל פגישה שלהם? יש איסור על כך?

יש להם פוסטים נפרדים ששם הם מדווחים

[/QUOTE]
ולמה יש להם "פוסטים נפרדים"? - כי גם האדמין חושב שמדובר בפנטזיות ולא בדיווחים! Tongue
[QUOTE=administrator]טוב שתקתי הרבה אבל כאן אני חייב להגיב למה שקורה כאן.
עם כל הכבוד ל-LAVELLE גם אני לא חושב שסיפורי אליסה בארץ הפלאות מתאים לכאן ואני מבקש להפסיק עם זה.
אני מבקש דיווחים אמינים (לטוב ולרע) ולא פנטזיות, אתה יכול לפתוח נושא חדש בשביל זה.
[/QUOTE]
[QUOTE=administrator] טוב ובזה זה נגמר לשניכם....
אני מתכוון גם לפררו וגם ל- LAVELLE
דיווחים בסיגנון הזה אבקש לעשות בפוסט נפרד
[/QUOTE]

קישקשתא2012-08-11 21:42:20

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2240
יש לי משהוא רע לספר לכם, שלשום קבעתי עם שרון
דיברתי איתה בטלפון ואמרתי לה במפורש שאני מגיע במיוחד ויקח לי 20 דקות להגיע, שמתי בוויאיז את הכתובת והוא רשם לי שתוך 18 דקות אני אגיע לכתובת ואכן זה קרה ובדיוק לאחר 20 דקות כמו שקבעתי עם שרון התקשרתי בכדי שתסביר לי לאן ללכת, אבל מה הגברת הייתה הממתינה, דקה לאחר מכן כששילמתי כבר את החניה שעלתה לי 30 שקלים, התחלתי ללכת לכיוון המספר שאמרה לי, התקשרתי שוב ופתאום עונה ישר המזכירה להתקשר עוד 40 דקות בשעה 1 בלילה
אני התעצבנתי כמו שהרבה זמן לא התעצבנתי, גם הגעתי במיוחד גם שילמתי עבור חנייה וגם דפקו לי ברז!!! אני מקווה שלאף אחד זה לא ישרה אף פעם
תודה רבה לך על החוויה שרון

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”