אחרי שבפגישה הקודמת הרגשתי את זעמו של הסטרפאון שלה, שרון הייתה נחושה לפרק לי ת'תחת שוב. אבל הפעם עם שני הסטרפאונים שלה.
תיעדנו את זה במצלמה 
http://www.hardsextube.com/video/1022876
[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4173116%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]
שרון מגיעה לראיון עבודה אצל פיטר נורת' 
שלום לכולם, שמי הוא פיטר נורת'
כוכב הפורנו בעל אשכי הברזל והזין הכי משפריץ בעולם!
לא מזמן פרסמתי מודעה בעיתון שדרושות בחורות יפות לעבודה מעניינת עם שכר גבוה.
מה שאף אחת מהבחורות לא ידעה זה שמדובר בפורנו 
ישבתי על הספה בחדרי ובשעה שנקבעה הגיעה אחת הנבחנות.
"שלום שמי שרון, אני מאוד שמחה להכיר אותך פיטר נורת'. לפי מה שכתוב בפרסומת הבנתי שמדובר בעבודה של מלצרית טופלס נכון?" שאלה שרון והביטה לעברי בחיוך שובב.
שרון הגיעה למשרדי במכנס ג'ינס קצרצר שהדגיש היטב את ישבנה העגלגל, וללא חולצה וחזייה! נעצתי את עיניי בשדיה החצופים ובפטמותיה הזקורות. ככה עמדתי כמה שניות והעברתי את מבטי מפניה היפות לשדיה המתוקים 
"הממממ... מה שאלת? אהה כן אפשר לעשות גם סצנה שאת מלצרית טופלס, אחלה רעיון!"
החמאתי לה וליטפתי את שדיה.
"מה סצנה? הייתי בטוחה שמדובר במלצרות טופלס... באיזה סצנה מדובר?" שאלה שרון.
"סצנת פורנו!"
אמרתי לה וחייכתי לעברה בממזריות.
בהתחלה שרון הייתה קצת המומה ולא ממש רצתה להיות כוכבת פורנו, אבל בהמשך היא התחילה להתעניין יותר ויותר בעבודה. סיפרתי לה שזאת עבודה מאוד מעניינת, שהיא תבקר בהרבה מקומות יפים ותהיה עם כוכבי פורנו חתיכים.
שרון הבינה שאת הסצנה הראשונה היא הולכת לעשות איתי ושאלה: "מה כ"כ מיוחד בך?"
עניתי לה שאני ידוע בזכות הזין המשפריץ שלי! שרון חייכה בשובבות ותפסה לי את החבילה 
"אני לא השתכנעתי מספיק... תמשיך לשכנע אותי" דרשה שרון והמשיכה ללטף אותי בזמן שאני מלטף אותה.
מצצתי את פטמותיה המתוקות ובהמשך שרון הסתובבה ונשענה על המיטה. היא נענעה מולי את ישבנה התפוחי שעליו טפחתי בהנאה 
הורדתי את שהשורט שלה והסנפתי את ישבנה עם החוטיני השחור שחצה את פלחיה הסקסיים.
הורדתי את החוטיני של שרון ושמתי אותו על הצוואר בזמן ששרון ליטפה עם כף רגלה את הזין שלי. פתחתי עם ידיי את פלחי ישבנה וליקקתי בשקיקה את התחת העסיסי והמתוק שלה! 
לאט לאט שרון זחלה על המיטה ואני זחלתי אחריה, ממשיך ללקק לה את הטוסיק ואת הכוס הטעים שלה. שרון הרימה את ישבנה כל הזמן וברגע שזחלתי מתחתיה היא תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הצד. היא ניסתה להפוך אותי על הגב אבל קצת התקשתה, הפנים שלי היו תקועות בישבנה וליקקתי בשקיקה ת'תחת הטעים שלה גרררררררר 
שרון לא ויתרה והפכה אותי על הגב, היא עשתה לי זיון פנים משגע עם חוריה היפים מה שחירמן לי ת'צורה כהוגן! 
בהמשך שרון הפכה אותי על הבטן ולפתע בלי הכנה מוקדמת היא התנפלה עליי והתחילה לנשוך אותי בצדדים ובגב
(זה היה אחד הדברים היותר מטורפים שחוויתי! כמובן שצרחתי וצחקתי והתחרמנתי ממגע שיניה החדות של שרון
)
בהמשך שרון התיישבה לי על הגב, תפסה חגורה והתחילה להצליף לי איתה על התחת 
אוייי וכמה שהיא נהנתה מזה השובבה 
נראה לי שיהיה שווה לצלם איתה סצנת סאדו מאזו

אחרי ששרון השובבה סיימה להתפרע על התחת שלי היא נשכבה על הגב ודרשה ירידה. צללתי בשמחה אל עבר הכוס שלה וליקקתי לה בשקיקה את הכוס עד שהיא רעדה וגמרה עם חיוך רחב על פניה היפות 
המשכתי ללקק קצת את חור התחת הטעים של שרון ובהמשך נשכבתי על הגב. שרון התיישבה מעליי ואחרי שמצצה לי קצת את הזין ואת הביצים היא התחילה לנשוך אותי בצדדים ולכל אורכה של הבטן. כשניסיתי להתחמק מהנשיכות שלה והתהפכתי על הצד שרון המשיכה לאכול אותי ללא רחמים ונשכה אותי בגב חחחחחח לגמרי הרגה אותי 
שרון הייתה כבר חמה בטירוף והובילה אותי לספה. התיישבתי על הספה, שרון התיישבה עליי ושמה לי על הראש את התחתונים שלי
(התחתונים של שרון היו לי על הצוואר)
הקפצתי את שרון על הזין שלי ומצצתי את פטמותיה בשקיקה! ליטפתי את ישבנה והתענגתי על גופה הלוהט! 
תוך כדי ששרון רוכבת עליי היא התכופפה ונשכה אותי בגוף... חחחחח איזה מטורפת זה משהו!
ואיזה גמישות אין דברים כאלה!

בהמשך קמתי כששרון תלויה עליי והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס בעמידה. המחזה של הזיון במראה שממול הוציא אותי מדעתי! 
אחרי כמה דקות השכבתי את שרון על המיטה והמשכתי לזיין אותה במיסיונרית. שרון תפסה את החגורה והתחילה להצליף לי על התחת תוך כדי הזיון, אין היא הרגה אותי 
אחרי כמה זמן עברנו לעמידה. שרון נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה כהוגן בכוס החם שלה!
בהמשך שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה וזיינתי אותה בעמידה כשאני בכיפוף קל 
נשכבנו שוב על המיטה והתחלנו להזדיין בכפיות לוהטות! 
סטרנו זה לזו על התחת ונגנבנו לגמרי מהזיון הפרוע.
תוך כדי שהזין שלי בכוס של שרון, היא התרוממה והתיישבה עליי כשהיא עם הגב אליי. הקפצתי אותה בשמחה על הזין והתענגתי על ישבנה הסקסי והמקפץ! 
שרון הסתובבה והתיישבה על הזין שלי כשהיא עם הפנים אליי. היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים. צרחתי בטירוף מהנשיכות שלה ושרון שמה לי יד על הפה שאני לא אעיר את השכנים 
הקפצתי אותה על הזין שלי ושרון נשפה לי לתוך האוזניים, נשכה אותי בגוף וסטרה לי כהוגן על הפנים 
הייתי כבר מחורפן לגמרי! שרון התיישבה בדוגי והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! ליטפתי את גופה הענוג ומידי פעם טפחתי על ישבנה המקפץ. הגעתי לרקיע השביעי והשפרצתי לה בכוס כמות יפה של זרע כמו שרק אני פיטר נורת' יודע להשפריץ 
שרון הייתה מבסוטית בטירוף מהזיון ומהאודישן 
סיכמנו להיפגש מחר לצילומים לוהטים במיוחד

ביום למחרת לא התעוררתי לצילומים אז שרון החליטה להפתיע אותי במיטתי. היא התיישבה על פניי עם ישבנה החצוף והעירה אותי עם הכוס הלוהט שלה! 
במהרה שרון עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת שאותה היא שילבה עם נשיכות בגופי.
השתכרתי מעונג וליקקתי את הטוסיק ואת הכוס של שרון גררררררר יאמי יאמי! 
לאחר כמה דקות שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ בזיון טרמפולינה מהנה.
בהמשך אחרי ששרון החטיפה לי קצת סטירות, היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה!
אחרי כמה דקות נשכבתי על הגב ושרון המשיכה למצוץ לי מהצד עד ששפכתי לפיה כמות יפה של זרע.
שרון אמרה בחיוך ובפה מלא: "פיטר נורת'" ואז הראתה לי את כמות הזרע שהייתה בפיה 
אחרי הזיון המהנה הזה היינו מוכנים לצילומים 
פיטר נורת' ושרון... הממממ המממ לא לבעלי לב חלש

סוף
שרונוש היה מדהים! 
חחח הרגת אותי עם הסטרפאונים שלך 
שלך משפריץ יותר

עד הפעם הבאה זיינית שובבה שכמותך 
חולה לך על התחת! 
Lavelle
Lavelle2012-09-22 19:31:21