כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 31 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

301
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
lover שאוהב 23 ס"מ חי חי חי חי חי צחוקצחוקצחוקצחוק
[/QUOTE]
אם רק היה לך מושג, כמה מפגר וילדותי יוצא לך, כשסופר פקושה מכתיב לך את התגובות...

קישקשתא2012-08-20 12:27:53
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

302
בהמה30 נשמה אנחנו מה זה מאוכזביםבכיOuch
שבוע שלם אנחנו ממתינים לך שתקראי לנו נושכי כריות 90
ושתקדישי לנו סרטון ואת לא ...Ouch
יום אחד אנחנו יוצאים לחופש והנה את חוזרת....כועס

בואי ננפח את השרשור הזה ונקדיש את הניפוח לגאנר הנפוח תקדישי לנו הרבה סרטונים ויודעת מה שימי גם את יוסמיטי סאם מזיין בתחת את פורקי פיג בשביל הנוסטלגיהDead

306
אחרי שבפגישה הקודמת הרגשתי את זעמו של הסטרפאון שלה, שרון הייתה נחושה לפרק לי ת'תחת שוב. אבל הפעם עם שני הסטרפאונים שלה.
תיעדנו את זה במצלמה צחוק

תהנו מהסרטון !!! חיוך גדול Tongue Embarrassed מוחא כפייה Star קריצה Cool אצבע למעלה Heart Party

http://www.hardsextube.com/video/1022876

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4173116%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

שרון מגיעה לראיון עבודה אצל פיטר נורת' Evil Smile

שלום לכולם, שמי הוא פיטר נורת'

Peter Norths Official Site

כוכב הפורנו בעל אשכי הברזל והזין הכי משפריץ בעולם! Cool

לא מזמן פרסמתי מודעה בעיתון שדרושות בחורות יפות לעבודה מעניינת עם שכר גבוה.

מה שאף אחת מהבחורות לא ידעה זה שמדובר בפורנו קריצה

ישבתי על הספה בחדרי ובשעה שנקבעה הגיעה אחת הנבחנות.

"שלום שמי שרון, אני מאוד שמחה להכיר אותך פיטר נורת'. לפי מה שכתוב בפרסומת הבנתי שמדובר בעבודה של מלצרית טופלס נכון?" שאלה שרון והביטה לעברי בחיוך שובב.

שרון הגיעה למשרדי במכנס ג'ינס קצרצר שהדגיש היטב את ישבנה העגלגל, וללא חולצה וחזייה! נעצתי את עיניי בשדיה החצופים ובפטמותיה הזקורות. ככה עמדתי כמה שניות והעברתי את מבטי מפניה היפות לשדיה המתוקים Tongue

"הממממ... מה שאלת? אהה כן אפשר לעשות גם סצנה שאת מלצרית טופלס, אחלה רעיון!" אצבע למעלה החמאתי לה וליטפתי את שדיה.

"מה סצנה? הייתי בטוחה שמדובר במלצרות טופלס... באיזה סצנה מדובר?" שאלה שרון.

"סצנת פורנו!" חיוך גדול אמרתי לה וחייכתי לעברה בממזריות.

בהתחלה שרון הייתה קצת המומה ולא ממש רצתה להיות כוכבת פורנו, אבל בהמשך היא התחילה להתעניין יותר ויותר בעבודה. סיפרתי לה שזאת עבודה מאוד מעניינת, שהיא תבקר בהרבה מקומות יפים ותהיה עם כוכבי פורנו חתיכים.

שרון הבינה שאת הסצנה הראשונה היא הולכת לעשות איתי ושאלה: "מה כ"כ מיוחד בך?"

עניתי לה שאני ידוע בזכות הזין המשפריץ שלי! שרון חייכה בשובבות ותפסה לי את החבילה Tongue

"אני לא השתכנעתי מספיק... תמשיך לשכנע אותי" דרשה שרון והמשיכה ללטף אותי בזמן שאני מלטף אותה.

מצצתי את פטמותיה המתוקות ובהמשך שרון הסתובבה ונשענה על המיטה. היא נענעה מולי את ישבנה התפוחי שעליו טפחתי בהנאה חיוך גדול

הורדתי את שהשורט שלה והסנפתי את ישבנה עם החוטיני השחור שחצה את פלחיה הסקסיים.

הורדתי את החוטיני של שרון ושמתי אותו על הצוואר בזמן ששרון ליטפה עם כף רגלה את הזין שלי. פתחתי עם ידיי את פלחי ישבנה וליקקתי בשקיקה את התחת העסיסי והמתוק שלה! Tongue

לאט לאט שרון זחלה על המיטה ואני זחלתי אחריה, ממשיך ללקק לה את הטוסיק ואת הכוס הטעים שלה. שרון הרימה את ישבנה כל הזמן וברגע שזחלתי מתחתיה היא תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הצד. היא ניסתה להפוך אותי על הגב אבל קצת התקשתה, הפנים שלי היו תקועות בישבנה וליקקתי בשקיקה ת'תחת הטעים שלה גרררררררר Tongue

שרון לא ויתרה והפכה אותי על הגב, היא עשתה לי זיון פנים משגע עם חוריה היפים מה שחירמן לי ת'צורה כהוגן! Tongue

בהמשך שרון הפכה אותי על הבטן ולפתע בלי הכנה מוקדמת היא התנפלה עליי והתחילה לנשוך אותי בצדדים ובגב Shocked צחוק (זה היה אחד הדברים היותר מטורפים שחוויתי! כמובן שצרחתי וצחקתי והתחרמנתי ממגע שיניה החדות של שרון Cool)

בהמשך שרון התיישבה לי על הגב, תפסה חגורה והתחילה להצליף לי איתה על התחת צחוק

אוייי וכמה שהיא נהנתה מזה השובבה מוחא כפייה

נראה לי שיהיה שווה לצלם איתה סצנת סאדו מאזו צחוק קריצה

אחרי ששרון השובבה סיימה להתפרע על התחת שלי היא נשכבה על הגב ודרשה ירידה. צללתי בשמחה אל עבר הכוס שלה וליקקתי לה בשקיקה את הכוס עד שהיא רעדה וגמרה עם חיוך רחב על פניה היפות חיוך גדול

המשכתי ללקק קצת את חור התחת הטעים של שרון ובהמשך נשכבתי על הגב. שרון התיישבה מעליי ואחרי שמצצה לי קצת את הזין ואת הביצים היא התחילה לנשוך אותי בצדדים ולכל אורכה של הבטן. כשניסיתי להתחמק מהנשיכות שלה והתהפכתי על הצד שרון המשיכה לאכול אותי ללא רחמים ונשכה אותי בגב חחחחחח לגמרי הרגה אותי צחוק

שרון הייתה כבר חמה בטירוף והובילה אותי לספה. התיישבתי על הספה, שרון התיישבה עליי ושמה לי על הראש את התחתונים שלי צחוק (התחתונים של שרון היו לי על הצוואר)

הקפצתי את שרון על הזין שלי ומצצתי את פטמותיה בשקיקה! ליטפתי את ישבנה והתענגתי על גופה הלוהט! Tongue

תוך כדי ששרון רוכבת עליי היא התכופפה ונשכה אותי בגוף... חחחחח איזה מטורפת זה משהו! צחוק ואיזה גמישות אין דברים כאלה! מוחא כפייה Cool

בהמשך קמתי כששרון תלויה עליי והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס בעמידה. המחזה של הזיון במראה שממול הוציא אותי מדעתי! Tongue

אחרי כמה דקות השכבתי את שרון על המיטה והמשכתי לזיין אותה במיסיונרית. שרון תפסה את החגורה והתחילה להצליף לי על התחת תוך כדי הזיון, אין היא הרגה אותי צחוק

אחרי כמה זמן עברנו לעמידה. שרון נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה כהוגן בכוס החם שלה!

בהמשך שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה וזיינתי אותה בעמידה כשאני בכיפוף קל חיוך גדול

נשכבנו שוב על המיטה והתחלנו להזדיין בכפיות לוהטות! Tongue

סטרנו זה לזו על התחת ונגנבנו לגמרי מהזיון הפרוע.

תוך כדי שהזין שלי בכוס של שרון, היא התרוממה והתיישבה עליי כשהיא עם הגב אליי. הקפצתי אותה בשמחה על הזין והתענגתי על ישבנה הסקסי והמקפץ! חיוך גדול

שרון הסתובבה והתיישבה על הזין שלי כשהיא עם הפנים אליי. היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים. צרחתי בטירוף מהנשיכות שלה ושרון שמה לי יד על הפה שאני לא אעיר את השכנים צחוק

הקפצתי אותה על הזין שלי ושרון נשפה לי לתוך האוזניים, נשכה אותי בגוף וסטרה לי כהוגן על הפנים צחוק

הייתי כבר מחורפן לגמרי! שרון התיישבה בדוגי והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! ליטפתי את גופה הענוג ומידי פעם טפחתי על ישבנה המקפץ. הגעתי לרקיע השביעי והשפרצתי לה בכוס כמות יפה של זרע כמו שרק אני פיטר נורת' יודע להשפריץ קריצה

שרון הייתה מבסוטית בטירוף מהזיון ומהאודישן חיוך גדול

סיכמנו להיפגש מחר לצילומים לוהטים במיוחד Tongue Star קריצה

ביום למחרת לא התעוררתי לצילומים אז שרון החליטה להפתיע אותי במיטתי. היא התיישבה על פניי עם ישבנה החצוף והעירה אותי עם הכוס הלוהט שלה! Tongue

במהרה שרון עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת שאותה היא שילבה עם נשיכות בגופי.

השתכרתי מעונג וליקקתי את הטוסיק ואת הכוס של שרון גררררררר יאמי יאמי! Tongue

לאחר כמה דקות שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ בזיון טרמפולינה מהנה.

בהמשך אחרי ששרון החטיפה לי קצת סטירות, היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה!

אחרי כמה דקות נשכבתי על הגב ושרון המשיכה למצוץ לי מהצד עד ששפכתי לפיה כמות יפה של זרע.

שרון אמרה בחיוך ובפה מלא: "פיטר נורת'" ואז הראתה לי את כמות הזרע שהייתה בפיה מוחא כפייה

אחרי הזיון המהנה הזה היינו מוכנים לצילומים חיוך גדול

פיטר נורת' ושרון... הממממ המממ לא לבעלי לב חלש צחוק קריצה

סוף

שרונוש היה מדהים! Tongue

חחח הרגת אותי עם הסטרפאונים שלך צחוק

שלך משפריץ יותר צחוק קריצה

עד הפעם הבאה זיינית שובבה שכמותך חיוך גדול

חולה לך על התחת! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-09-22 19:31:21
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

307
[QUOTE=רימינג מעשי] ריטואל הליקוקים הסכריני הזה הולך להיות קבוע בינכם בובאר את פקושה,
או ששניכם עומדים לפרוש לאיזה כפר צרפתי נידח אותו יעד אתכם פלובר....

דרך אגב, בניגוד להצהרה אותה הפלצת עם חזרתך, פקושה יקר, לא למדת כלום בזמן השהות באי הגלות. פשוט הגדלת את האותיות והדגשת בצהוב בולט יותר את המסר שבתחתית הניק שלך. חתיכת יחצ"ן דוחה ומגעיל.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

308
[QUOTE=אדון דון]באמת שעוד לא פגשתי (אפילו וירטואלית) עוד אחד כמו המטומטמים האלו!!!
אחד דוחה את הנשמה והשני מנאמנות יענו עוד מפרגן לו !!!
2 דוחים 2 טמבלים צמד חמד של פסיכים!!!!
אה ולאוולי אם לא הבנת .... אז אתה הוא הדוחה הראשי!
(מה לעזעזל חשבת לעצמך טיפש)
אין איזה אפליקציה שתעלים אותכם!!!!!??????
[/QUOTE]
מה אפשר לעשות אדון דון? שני לבלרים מאותגרים וחסרי מנוח... Ouch

2 stupid guys

309
רוח רפאים של יוליוס קיסר קופצת לביקור אצל שרון הספרית Tongue

אהלן חבר'ה נעים מאוד, אני היא רוח הרפאים של יוליוס קיסר חיוך גדול

jpg http://cafe.themarker.com/media/t/180/342/0/file_0.jpg

כבר תקופה ארוכה שאני חולם על תספורת טובה במקום מעניין בגופי. הופעתי בכל מיני מקומות

שונים ומשונים וחיפשתי את האחת שתעשה לי את תספורת חלומותיי! חיוך גדול

לאוזניי הגיעה שמועה על ספרית מקצועית בשם שרון. מכיוון שאני יכול להופיע לפני אנשים רק

בלילה תכננתי ביקור פתע אצל שרון הספרית בשעות הלילה Evil Smile

נכנסתי לביתה של שרון הספרית באחת הלילות...

בבית שרר שקט מוחלט והיה די חשוך. עשיתי את דרכי לחדר השינה ואז ראיתי אותה... את שרון

הספרית בכבודה ובעצמה!

היא שכבה על המיטה כשעל גופה שמלת מיני סקסית בצבע פוקסיה. ישבנה המדהים הציץ

מתחת לשמלה וחוטיני לבן חצה את פלחי ישבנה הסקסיים.

WOW! אמרתי לעצמי ורכנתי לעברה בסקרנות. הצצתי מתחת לחצאית שלה ואז לחשתי באוזנה

"שרון הספרית" ובמקביל ליטפתי את גופה הענוג חיוך גדול

לפתע שרון פקחה את עיניה והביטה בי בהלם! Shocked

"היי מי אתה? יוליוס קיסר? הצילוווווווווו רוח רפאיייייייייים של יוליוס קיסר! לך מפה!!!" צעקה

שרון הספרית בבהלה והעיפה אותי מעליה.

היא זרקה לעברי שתי כריות והמשיכה לצעוק בקולי קולות.

זרקתי את הכריות בחזרה על המיטה ונשכבתי מעל שרון הספרית. הסנפתי את שיערה ואת עורה

הריחני וצעקתי בקול מטורף וחייתי צחוק "אני רוצה תספורת!"

"תספורת? באמצע הלילה? אני רוצה לישון! לילה טוב!" אמרה שרון ועצמה את עיניה

בהפגנתיות.

"אני יכול לבוא רק בלילה... כבר הרבה זמן אני מפנטז על התספורת הזאת..." אמרתי לה

ועשיתי לה עיניים קריצה

"נו טוב אם אתה כבר פה אז בוא תשב ואני אספר אותך" אמרה שרון, תפסה את המספריים

וקירבה אותם לראשי.

"לא לא, לא בראש!" אמרתי לה בבהלה והורדתי במהירות את המכנסיים... "אני רוצה תספורת

במפשעה!" Tongue

"מהההההההה? אתה ממש חצוף וסוטה! אני לא עושה כאלה דברים! הממממ... טוב נו יאללה בוא נעשה לך תספורת במפשעה" חיוך גדול אמרה שרון והורתה לי לשכב על המיטה.

אפילו תיעדתי את התספורת במצלמה Tongue צחוק קריצה

http://www.hardsextube.com/video/1025024

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4172082%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אחרי התספורת המדהימה ששרון הספרית דפקה לי (שוקי זיקרי! קריצה) שרון נשכבה בחזרה לישון.

הודתי לה על התספורת המושקעת וכבר באתי להיפרד ממנה כשלפתע היא הציעה לי להישאר

קצת ולנמנם איתה במיטה.

נשארתי בשמחה רבה ונשכבנו זה מול זו על מיטה.

לפתע הרגשתי משהו רך נכנס לפה שלי... ואאווו זה כ"כ נעים. פקחתי עיניים ושמתי לב

שהפטמה של שרון נמצאת בתוך הפה שלי! Tongue

"אני חרמניייייייייייייית!!!" צעקה שרון וקפצה עליי כמו מטורפת צחוק

היא תפסה את ראשי והצמידה את הפה שלי לשדיה הרכים והמתוקים ודחפה את הפטמות שלה

בזו אחר זו לפה שלי." ווואאאווו איזה מעדן!" חשבתי.

"יוליוס קיסר?! לא שילמת על תספורת!" צעקה שרון וסטרה על פניי ללא הפסקה, הסטירות

העיפו את ראשי מצד אל צד צחוק

"התכוונתי לשלם לך יותר מאוחר!" צעקתי לעברה תוך כדי שאני סופג את הסטירות.

"עם מה התכוונת לשלם? אין לך כסף, אתה רוח רפאים. עכשיו תשלם לי בסקס!" Tongue צעקה שרון

בחרמנות והתיישבה על פניי עם ישבנה.

"אתה ממש חצוף אתה יודע?" צעקה שרון בעודה רוכבת על פניי עם ישבנה.

"הווווו כן תענישי אותי!" צעקתי וליקקתי בשקיקה את הכוס ואת הטוסיק שלה Tongue

שרון מצצה לי את הזין בחרמנות במשך כמה דקות ואז לפתע היא התחילה לנשוך אותי בגוף כמו

חיית טרף! בצדדים, בבטן, בחזה, בגב. וככל שהתנגדתי ככה שרון טרפה אותי יותר Tongue צחוק

אחחחחח איזה שיניים חדות ושובבות יש לה!

צעקתי בקולי קולות ושרון צחקקה בממזריות צחוק

אחרי ששרון שבעה מהגוף שלי היא נשכבה על הגב ודרשה ירידה.

הורדתי את החוטיני הלבן שלה ושמתי אותו על הצוואר, כשבדרך אני מסניף אותו להנאתי הרבה חיוך גדול

שרון הרימה את השמלה שלה טיפה למעלה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי למטה והתחלתי

לטרוף את הכוס הורדרד והמתוק שלה! נהנה בטירוף מהטעם המשגע! גררררררררר Tongue

אחרי כמה דקות של ליקוקים עם לשוני שרון התחילה לרעוד ולהתנשף בחוזקה וגמרה עם חיוך

רחב על פניה ועיניה זרחו מהנאה חיוך גדול

הבטתי בפניה היפות של שרון והיא הביטה בפניי... לפתע הבעה ממזרית הופיעה על פניה... היא

זינקה, כרכה את רגליה סביב צווארי והפכה אותי על הגב. פאק איזה זיון פנים משגע היא דפקה

לי! חור התחת שלה פשוט מעדן! Cool Star מוחא כפייה

שרון ירדה מהפנים שלי ולפני שהספקתי להתאושש מזיון הפנים שהרגע קיבלתי, שרון שוב

התנפלה על גופי והתחילה לנשוך אותי בטירוף... ווואייי וואייי איך צעקתי צחוק

שכבתי "פצוע" על המיטה ושרון התיישבה על הזין שלי עם הכוס שלה. חום גופה התפשט בגופי

והרגשתי זרמים חזקים של עונג כאשר הזין שלי שחה בכוס שלה חיוך גדול

שרון נשכבה עליי ונתנה לי חתיכת ביס בצוואר צחוק

הביס של שרון הכניס בי מרץ מטורף והתחלתי להקפיץ אותה בקצב מהיר על הזין הקשיח שלי או

אם תרצו על יוליוס קיסר ג'וניור קריצה

שרון המשיכה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים כשתוך כדי היא נוהמת כמו פנתרה רעבה ועצבנית צחוק

לפתע שרון תפסה עם שיניה את החוטיני שלה שהיה על צווארי ומשכה אותו לכיוונה (שרון הרגת

אותי בקטע הזה צחוק) לא נשארתי אדיש ואחזתי גם כן בחוטיני עם שיניי, וככה מצאנו את עצמינו

עושים משיכת חבל (עם השיניים) עם החוטיני של שרון צחוק צחוק צחוק

"דיייווו דיייווו סוס שלי!" צעקה שרון אחרי שכרכה את החוטיני סביב הפה שלי ומשכה בו

מאחורי ראשי צחוק צחוק צחוק

אחרי שהשתוללנו על המיטה הלכנו לספה. התיישבתי על הספה ושרון התיישבה עליי. הקפצתי

אותה על הזין שלי ומצצתי את פטמותיה המתוקות בשקיקה. אחרי כמה דקות קמתי ביחד עם

שרון ובעודה תלויה עליי ומחזיקה בכתפיי התחלתי לזיין אותה במרץ באוויר Tongue

"מי מכונת הסקס שלי?" צעקה שרון...

התחלתי להתחרפן ולצעוק בכל מיני קולות שאני יוליוס קיסר מכונת הסקס של שרון צחוק

אחרי כמה דקות של התחרפנות הדדית שרון נשכה אותי בפטמה מה שהדליק אותי חבל"ז! Tongue

בהמשך השכבתי את שרון על המיטה ואחרי שהתאוששנו קצת מהצחוקים, שרון נעמדה ונשענה

על השידה. הכנסתי ת'זין לכוס שלה והתחלתי לזיין אותה במרץ בעמידה, אחחחח החיכוך פשוט

משגע! חיוך גדול

אחרי כמה דקות שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט

שלה! טפחתי מידי פעם על ישבנה ונעצתי את עיניי בגלריה האחורית המדהימה שלה חיוך גדול Star

מתחתי את השמלה של שרון על ישבנה (שרון עדיין לבשה את השמלה) תוך כדי הזיון וזה פשוט

הוציא אותי מדעתי! אחחח כמה שזה מחרמן! Tongue

אחרי כמה דקות שרון נשכבה על הגב והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית. שרון סטרה על

ישבני ובהמשך תפסה לי את התחת ודחפה אותי לתוכה, ממריצה אותי לזיין אותה עוד יותר מהר

ועמוק אצבע למעלה הסנפתי את שיערה והתחרמנתי קשות!

באנו כבר לשנות תנוחה אבל אז שרון לפתע קפצה והוציאה חגורה מהארון, הפכה אותי על הבטן,

התיישבה על גבי ככה שידיי היו קלועות בין רגליה והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה

כמה דקות ברצף... חחחחח זה היה מטורף לגמרי! מוחא כפייה צחוק Cool

אחרי ששרון שחררה אותי מאחיזתה ושחררה את הטוסיק שלי מזעמה של החגורה שלה עברנו

לכפיות לוהטות! Tongue

"קדימה תחדור לתוכי!" צעקה שרון. ברגע שחדרתי לתוכה עם יוליוס הקשיח שלי התחלתי לזיין

אותה בשיא המרץ בכוס החם והרטוב שלה. שרון סטרה לי על התחת ללא הפסקה והחמיאה לי

על הזיון הלוהט Approve

בהמשך שרון הורידה את השמלה, כרכה אותי סביב צווארי והדביקה אותי לציצים שלה, מצצתי

את שדיה ברעב גדול והייתי להוט להמשיך בזיון.

המשכנו להזדיין בדוגי לוהט במשך כמה דקות כשמידי פעם אני מפליק על ישבנה החצוף

והמקפץ חיוך גדול ואז הגעתי לרקיע השביעי וגמרתי בעוצמה אדירה בכוס החם של שרון!

פאק איזה זיון! Tongue Tongue Tongue

שרון הייתה גם כן ברקיע השביעי ולפני שהתפוגגתי קבענו להיפגש גם הלילה לזיון פרוע Tongue

אחחחח איזו ספרית נימפומנית השרון הזאתי! Tongue צחוק קריצה

סוף

שרונוש היה זיון אשששששש! Tongue

אחחח כמה התגעגעתי לתחת המדהים שלך גררררררר Evil Smile

תודה על התספורת! צ'יק צ'יק צ'יק צחוק קריצה

חיבוקים ונשיקות!

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-09-20 18:32:58

310
מפגש לילי לוהט עם שרון

לפני כמה ימים הרגשתי חרמנות עזה ודחף בלתי נשלט לזיין את שרון.

בשעת לילה מוקדמת פגשתי את שרון בדירתה האינטימית. אחרי חיבוק חם בכניסה ומזמוזים, שרון נשענה על הקיר והורידה את שורט הג'ינס שלבשה ביחד עם החוטיני האדום.

ירדתי על ברכיי וטרפתי את חור התחת המשגע שלה! הרגשתי כיף אדיר כאשר לשוני פגשה את ישבנה והחרמנות געשה בטירוף בגופי.

אחרי כמה דקות שרון הסתובבה, פתחה את כפתורי הג'ינס שלי ושלפה משם את הזין הקשיח שלי שעוד שנייה היה עושה חור בג'ינס או יותר גרוע, פשוט נשבר צחוק

שרון עטפה עם שפתיה את הזין שלי. זה רק הולך ומשתפר חשבתי לעצמי... ליטפתי את ישבנה וטפחתי עליו בחרמנות מתענג על הרגעים הקסומים... הזין שלי בתוך פיה החם.

אחרי כמה דקות התפשטנו ועשינו מקלחת משותפת. עוד שנייה הייתי כבר מתפוצץ מחרמנות וכמה טוב ששרון הייתה לידי. שרון התיישבה על הברכיים במקלחת והתחילה למצוץ לי ת'זין. תפסתי בראשה של שרון והלבשתי אותה על הזין בקצב שלי עד שהתפוצצתי בפיה המתוק והחם Tongue

שרון אמרה בחיוך: "אוינק אוינק" ופתחה פה גדול כדי להראות לי את הכמות הגדולה שרוקנתי בפיה, אחחחחח זה היה טווווווב אצבע למעלה Cool

אחרי מנוחה קצרה הייתי שוב מאוד חרמן. התיישבתי על הספה ושרון התחילה לנענע מולי את ישבנה שהיה עטוף בשורט הקצרצר שלה. אחחח איזה טוסיק אלוהי! שנינו הבטנו במראה והתענגנו על ישבנה הלוהט Tongue

מצצתי את פטמותיה של שרון בשקיקה ואז היא התיישבה עליי. חיבקתי וליטפתי את גופה הענוג והסנפתי את שיערה.

שרון מצצה לי בעמידה כאשר היא בכיפוף קל וישבנה השובב מול המראה... המחזה מדהים! חיוך גדול

שרון לא התאפקה וגם נשכה אותי בגוף בעמידה, אחחח איזה נשכנית שובבה צחוק

בערתי מחרמנות והתיישבתי על הספה. שרון התיישבה עם הכוס הרטוב שלה על הזין הקשיח שלי והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין ולמצוץ את פטמותיה המתוקות.

שרון צעקה בהתלהבות שאני אזיין אותה באוויר! מי אני שאסרב לזיון כזה? קריצה

קמתי כשהיא מחזיקה בי והתחלתי להקפיץ אותה בעמידה על הזין שלי מול המראה חיוך גדול

כמה דקות של זיון לוהט והתיישבתי שוב על הספה ביחד עם שרון. שרון נחתה עליי כך שכפות רגליה היו על הספה והיא המשיכה לקפוץ על הזין שלי בתנוחת הצפרדע Tongue Cool

בהמשך עברנו למיטה וירדתי לדובשניה הסקסית שלי עד שהיא גמרה בחיוך גדול חיוך גדול

שרון לא יכלה לוותר על החגורה ואחרי שהתיישבה לי על הגב היא הצליפה לי על התחת עם החגורה בפראות צחוק

עברנו ל- 69 ושרון מצצה לי ת'זין בשקיקה בזמן שליקקתי את ישבנה ברעב גדול גררררר!

שרון התיישבה על הזין שלי כשהיא עם הגב אליי. התחלתי להקפיץ אותה על הזין ולסטור על ישבנה המקפץ חיוך גדול

נשכבנו על הצד והזדיינו בכפיות לוהטות! Evil Smile

אחרי כמה דקות שרון נשכבה עליי וקיפצה על הזין שלי. הסנפתי את צווארה הריחני והתענגתי על ישבנה העולה והיורד בזמן שהיא נשכה אותי וסטרה לי על הלחיים צחוק

שרון נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הרטוב שלה! Tongue

ואז שרון בדוגי בקצה המיטה ואני עומד מאחוריה בכיפוף קל ומפרק לה ת'כוס הורדרד שלה חיוך גדול

שרון נשכבה על הגב עם רגליים לצדדים ואני נשכבתי מעליה וזיינתי אותה במרץ בזמן שהיא סוטרת על ישבני ומדברת אליי בדיבור פרחי צחוק קריצה

השיא הגיע כאשר בזמן הזיון שרון התחילה לנשוך אותי בפטמות Tongue צחוק אצבע למעלה

בהמשך עברנו לזיון ארוך ולוהט בדוגי עד שגמרתי בחוזקה בכוס החם של שרון! Tongue Tongue Tongue

נשפכנו מחובקים על המיטה למנוחה קלה מהזיון הלוהט Star

שרון מאוד רצתה להשתין אז קפצנו למקלחת ושרון השתינה עליי חיוך גדול

אחחחח המראה של המפל הצהבהב שנשפך מהכוס של שרון יחקק אצלי בזיכרון לעד! חיוך גדול קריצה

בהמשך נשכבנו על המיטה ועדיין הייתי חרמן! צחוק

שרון מצצה לי ב - 69 על הצד תוך כדי שליקקתי את הכוס שלה, ב-69 רגיל תוך כדי שליקקתי את הטוסיק שלה, כשהיא בדוגי מולי ומהצד כשאני על הגב.

התפוצצתי מחרמנות אבל הגמירה ברחה לי איזה 3 פעמים רצוף וכבר ממש רתחתי!!! כועס צחוק

עשיתי ביד וגמרתי לשרון בפה ואז סוף סוף נרגעתי Approve

שרון פתחה פה גדול ושרה כשהשפיך שלי בפיה: "הללויה! הללויה! הללויה! הללויה!" צחוק צחוק צחוק

חחחחח שרון הרגת אותי! צחוק

שרונוש יפתי יקירתי, היה מדהים! Tongue Star מוחא כפייה

Hug Heart

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”