כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 63 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

621
קרפדה,אני מזדהה עם המשפט הזה שתקף גם לגבי אז מה יש פה להעתיק, כמו שאתה מביא ציטטה(מאחרים) ובוחר רק את מה שמתאים לך,מה לא מובן..

superman19792012-09-23 01:18:18
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

622
[QUOTE=superman1979]
קרפדה,אני מזדהה עם המשפט הזה שתקף גם לגבי אז מה יש פה להעתיק, כמו שאתה מביא ציטטה(מאחרים) ובוחר רק את מה שמתאים לך,מה לא מובן..

[/QUOTE]
ואני מאד מזדהה עם זה:
[QUOTE=gunner]קומיקס - אוויל משריש אתה לא תהיה.
אתה כבר.
התגובות שלך כל כך ילדותיות וכל כך איפנטיליות שכמו בחתימה של קישקשתא, זה מבאס להגיב לך.
זה פשוט לא כוחות.
צמצם את עצמך למינימום. נהיית מפגעון סביבתי.
בהתחלה היית חינני. זה המשיך לטרחני ועכשיו זה פשוט סרחוני.
אתה לא משעשע.
אתה לא מאתגר.
ההברקות שלך דהויות מרוב בלייה.
ההתנסחות שלך מאתגרת (אולי מורה נחשלת ללשון).
התרומה שלך דלה.
הרוח שאתה מביא, רעה היא.
בקיצור, ברוח השיר של להקת אפליקציה "חברים וכסף"
אז "קומיקס והפורום - לא הולך ביחד" ואולי הגיע הזמן שתיזום התנדפות עצמית?
[/QUOTE]
לילה טוב ליצן Clown (ואל תשכח לקחת את הכדורים). Clown

קישקשתא2012-09-23 01:23:47
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

623
קרפדה,אבל הכדורים שייכים לך(הרופא אמר לך להתמיד ולקחת כל יום,אסור לך להפסיק )בכי,תקח את הכחול לא את האדוםמבולבל,זוכר מה קרה בפעם הקודמת כאשר לקחת את האדום Dead

624
[QUOTE=אחים שלו גברים] שמוגלי התחיל לדבר קומיקסית ואותנו זה משעשעצחוק

[/QUOTE]

ולחשוב שאדם בוגר עומד מאחורי משפטים כאלה...

אדמין, בשלב זה לא נותר אלא לבקש שאשל"ג יוכיח בפניך שהוא אינו קטין החג בקרבנו..מוסלי2012-09-23 01:40:43

625
להזכירך זה 2 אנשים(לפחות כך הם רוצים שנאמין) ואני חושב יותר בכיוון של הפרעה אישית דו-קוטבית,מצאתי בשבילכם גם תמורהאצבע למעלה
file://http://www.zhuti.co.il/6d6b4a77-0d65-4f86-baf0-62c39cdb4c9a/%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A2%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%AA/

אחונה, תדעו שאתם לא לבד ויש מי שדואג לכם(דיברתי עם הנציגה,והיא נענתה בחיוב לעזור לכם)שלא תגידו שסופרמן לא דואג לכם file://http://www.maane.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%94/
קריצה

superman19792012-09-23 03:08:29

626
ממתי מנהלים משא ומתן עם בריונים?

אדמין חתיך, עמית עשה החלטת ניהול נכונה אחת במהלך הדיקטטורה שלו וזה היה להטיס את הבריון/סרסור/גנב שמוגלי מהפורום שווה לעשות חושבים אם היה חכם להפוך את ההחלטה הזו.

[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=רימינג מעשי]

אני הראשון שיודה שהוא שומר על רוטציית בנות די קבועה יחסית בחודשים האחרונים, ואין לי עניין להלעיט אתכם.

[/QUOTE]

אתה בטוח שמדובר בחודשים, כי אני מניתי שנה לפחות, אבל זאת לא הנקודה.

הנקודה היא שפעם היית דמות מכובדת כאן בפורום וכיום אתה חבר בחבורה של החבובות. אמור לי מי החברים שלך ואומר לך מי אתה...

בהזדמנות זו אני רוצה לפנות אל שלושת הקרפדות (היו 4,גאנר עשה בשכל שקפץ מהרכבת בזמן) בתקווה שתהיה כאן הידברות רצינית:

אם אני מבטיח לקפוץ מדי פעם לפינה שתבחרו עבורי, לענות לשאלותיכם ולהגיב לגחמותיכם:

בשאר הפורומים האינפורמטיביים (בהם אתם דוחפים את אפכם רק בכדי לנגח בי ותו לא, ומבלי שיש לכם קשר ישיר לנושא) האם ישנו סיכוי שאתם עוזבים את הפורום בשקט בלי קטעים של "מעניין מה איצטגנין היה אומר" ובלי כל הקואק קואק הסתמי?

[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-09-23 04:04:20

627
[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=רימינג מעשי]

אני הראשון שיודה שהוא שומר על רוטציית בנות די קבועה יחסית בחודשים האחרונים, ואין לי עניין להלעיט אתכם.

[/QUOTE]

אתה בטוח שמדובר בחודשים, כי אני מניתי שנה לפחות, אבל זאת לא הנקודה.

הנקודה היא שפעם היית דמות מכובדת כאן בפורום וכיום אתה חבר בחבורה של החבובות. אמור לי מי החברים שלך ואומר לך מי אתה...

בהזדמנות זו אני רוצה לפנות אל שלושת הקרפדות (היו 4,גאנר עשה בשכל שקפץ מהרכבת בזמן) בתקווה שתהיה כאן הידברות רצינית:

אם אני מבטיח לקפוץ מדי פעם לפינה שתבחרו עבורי, לענות לשאלותיכם ולהגיב לגחמותיכם:

בשאר הפורומים האינפורמטיביים (בהם אתם דוחפים את אפכם רק בכדי לנגח בי ותו לא, ומבלי שיש לכם קשר ישיר לנושא) האם ישנו סיכוי שאתם עוזבים את הפורום בשקט בלי קטעים של "מעניין מה איצטגנין היה אומר" ובלי כל הקואק קואק הסתמי?

[/QUOTE]

מוסלי. אם החברות שלי במועדוi ה TOADS אינה לרוחך, היית צריך לומר זאת מראש, ולא לאחר שניסית להלביש עלי את שטיק האשמת הדיווחים הקבוע שלך ורק לאחר שהוא התנפץ לך בפרצוף הגעת לנקודה עצמה. עכשיו שקלטגת אותי במחלקת הדו-חיים חסרי הזנב, הרשני לשאול אותך, מה עושה פה כבודו שהוא בשונה ממני? דיווחים.... גורנישט. הערות עוקצניות וירידות מזדמנות בהתאם למצב הרוח.... יש גם לך למכביר. אני אולי חבר בTOADS, אתה ב FROGGERS
BUT YOU ARE THE ONE WHO IS A QUACK , רעיונית לפחות.

רימינג מעשי2012-09-23 07:43:18

628
[QUOTE=superman1979]

להזכירך זה 2 אנשים(לפחות כך הם רוצים שנאמין) ואני חושב יותר בכיוון של הפרעה אישית דו-קוטבית,מצאתי בשבילכם גם תמורהאצבע למעלה
file://http://www.zhuti.co.il/6d6b4a77-0d65-4f86-baf0-62c39cdb4c9a/%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A2%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%AA/

אחונה, תדעו שאתם לא לבד ויש מי שדואג לכם(דיברתי עם הנציגה,והיא נענתה בחיוב לעזור לכם)שלא תגידו שסופרמן לא דואג לכם file://http://www.maane.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%94/
קריצה

[/QUOTE]

לץ, צריך גם להבין את מה שכתוב בספרות הרפואית. אתה בטוח זו הפרעה דו קוטבית? אולי זו סיכזופרניה? אולי סתם נזלת?
העלונים שהוספת גם לא עוזרים, מפני שלא ניתן להגיע אליהם.

A SLOPPY QUACK

רימינג מעשי2012-09-23 07:45:02

629
קומיקסI יפה שאתה יודע לגגל אבל בשום אחת מההפרעות שציינת (מאחת מהן סובל מפעיל הטאמאגוצ'י של שמוגלי ניתן לך לנחש מאיזה) החולה לא מדבר בלשון רבים, אנחנו מקווים שאתה ומוגלי הולכים לרופא כשאתם חולים ולא מאבחנים את עצמכם.

630
רימיניג מעשי, אתה חרטטן. לא, אתה לא חרטטן - אתה סתם עיוור.

אתה מבלה יותר מדי בפורום קשקשת אם אתה אומר קורא לתרומתי גורנישט.

פתח את העיניים, תקן הודעתך, אחרת לא נותר אלא לקרוא לך חתול באזילה, ההוא, העיוור...

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”