כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 253 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2524
[QUOTE=superman1979]קרפדה מספר 1,בינתיים מי שיצא כאן טמבל זה אתה(אתה זה שנפלת אצלה בפחצחוק) אז אתה רוצה שגם אני אפול אצלה,בשביל מה?
[/QUOTE]
לטמאגוצ'י המאותגר בדרכים. עכשיו לאחר שנה שלמה של זיוני שכל הואלת בטובך לחשוף את הרגליך המיניים קח לך נקודות למחשבה. כן כן, אני מדבר על להפעיל את התאים האפורים הללו אצלך במח, דבר שלא תרגלת מספיק לאחרונה כפי שאתה מדגים לנו. אתה מבין, בניגוד למה שהמנטור שלך אולי יאמר, לאדם חילוני, יום כיפור הוא חג שכולו סמל לפסק זמן הנלקח על מנת לבחון שוב דרכי פעולה , מחשבות , והלכי רוח קבועים ביום-יום בשאר ימות השנה. אין מניע שאדם לאדם לא ישתפו את מחשבותיהם, לכן אתה פה , וגם אני.

ולעניינינו: אם תבחן את דרך הפעולה שלך, על מנת לקבל קוויקי מהיר אתה מבזבז שעות של זמן, דלק ובלאי על הרכב שלך, פלוס אתנן לבחורה עצמה. GFE אתה לבטח לא מקבל בתנאים הללו , הרבה ג'יפה דווקא כן. אם נותר לך עוד מעט שכל בקודקוד ותוכל לבחון ולשכלל את הנתונים שהעליתי בפניך תגיע בעצמך למסקנה ששרון היא UPGRADE יחסית למקומות שאתה נוהג לבלות בהם ובאותה עלות פחות או יותר, בהנחה , כמובן, שהיא בכלל תסכים לקבל אותך. אתה לא בדיוק מציאה. אני, במצבך, לא הייתי יורק לכיוון הבאר הזאת בכלל.

*** שרון , בכל זאת יום כיפור היום, אז תשתדלי לא להשמין מנחת . זה לא יצטלם טובקריצה

רימינג מעשי2012-09-26 11:42:23

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2528
וואי איזה כבוד...האמריקאי העילג ונטול הבינה התייחס אלי.

"אני מקווה שזרקו את המלפפון אח"כ ולא עשו בו כל שימוש
אם בכל זאת רוצים לעשות בו שימוש אז אפשר לדחוף אותו לאפרוח, גומבה שמו
לא ביקר את שרון אבל כבר הספיק לשחרר ביקורת שלילית" (ציטוט לגאון מוילנה)

אז למאותגר בינתית...לא הספקתי לשחרר ביקורת שלילית (ממש סלנג מקומי יש לך)...הבעתי את תודתי לאלה שמנעו ממני את החוויה המפוקפקת...
חוזר ואומר...וידאו דוחה...דיבור אינפנטילי...ותודה לחברי הפורום !

עכשיו תחזור לקנזס טוטו...דורותי שמה לך אוכל.

תודה מסייה קישקשתא שהספקת להגיב לפאק בייצור הזה !

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2529
קומיקס II - מה אתה אומר? כבר הספקתי להוסיף את גומבה לאותה הודעה מפורסמת? קריצה

[QUOTE=גומבה]וואי איזה כבוד...האמריקאי העילג ונטול הבינה התייחס אלי.

"אני מקווה שזרקו את המלפפון אח"כ ולא עשו בו כל שימוש
אם בכל זאת רוצים לעשות בו שימוש אז אפשר לדחוף אותו לאפרוח, גומבה שמו
לא ביקר את שרון אבל כבר הספיק לשחרר ביקורת שלילית" (ציטוט לגאון מוילנה)

אז למאותגר בינתית...לא הספקתי לשחרר ביקורת שלילית (ממש סלנג מקומי יש לך)...הבעתי את תודתי לאלה שמנעו ממני את החוויה המפוקפקת...
חוזר ואומר...וידאו דוחה...דיבור אינפנטילי...ותודה לחברי הפורום !

עכשיו תחזור לקנזס טוטו...דורותי שמה לך אוכל.

תודה מסייה קישקשתא שהספקת להגיב לפאק בייצור הזה !
[/QUOTE]

קישקשתא2012-09-27 19:20:07
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”