[QUOTE=superman1979]קרפדה מספר 1,בינתיים מי שיצא כאן טמבל זה אתה(אתה זה שנפלת אצלה בפח

) אז אתה רוצה שגם אני אפול אצלה,בשביל מה?
[/QUOTE]
לטמאגוצ'י המאותגר בדרכים. עכשיו לאחר שנה שלמה של זיוני שכל הואלת בטובך לחשוף את הרגליך המיניים קח לך נקודות למחשבה. כן כן, אני מדבר על להפעיל את התאים האפורים הללו אצלך במח, דבר שלא תרגלת מספיק לאחרונה כפי שאתה מדגים לנו. אתה מבין, בניגוד למה שהמנטור שלך אולי יאמר, לאדם חילוני, יום כיפור הוא חג שכולו סמל לפסק זמן הנלקח על מנת לבחון שוב דרכי פעולה , מחשבות , והלכי רוח קבועים ביום-יום בשאר ימות השנה. אין מניע שאדם לאדם לא ישתפו את מחשבותיהם, לכן אתה פה , וגם אני.
ולעניינינו: אם תבחן את דרך הפעולה שלך, על מנת לקבל קוויקי מהיר אתה מבזבז שעות של זמן, דלק ובלאי על הרכב שלך, פלוס אתנן לבחורה עצמה. GFE אתה לבטח לא מקבל בתנאים הללו , הרבה ג'יפה דווקא כן. אם נותר לך עוד מעט שכל בקודקוד ותוכל לבחון ולשכלל את הנתונים שהעליתי בפניך תגיע בעצמך למסקנה ששרון היא UPGRADE יחסית למקומות שאתה נוהג לבלות בהם ובאותה עלות פחות או יותר, בהנחה , כמובן, שהיא בכלל תסכים לקבל אותך. אתה לא בדיוק מציאה. אני, במצבך, לא הייתי יורק לכיוון הבאר הזאת בכלל.
*** שרון , בכל זאת יום כיפור היום, אז תשתדלי לא להשמין מנחת . זה לא יצטלם טוב

רימינג מעשי2012-09-26 11:42:23