חבר יקר אל תוציא דברים מהקשרם,
זו היתה חוויה כיפית, לזיין שם, ולהספיק לחזור לראות את התוכניות טלוויזיה שהייתי אוהב,
בתקופת הזוהר של ראשון ,אני הייתי השריף, הקאובוי, הייתי מזיין בקביעות כמעט כל שבוע, והיו זמנים שיותר, הייתי מתקמבן שם עם הבחורות, רחוב הרצל קיבל עבורי משמעות אחרת, זה לא רק רחוב על שם חוזה המדינה, זה ה-רחוב .
זה היה אי שם בשנים 2002-2004 ולאחר מכן ב2004 הכרתי את איזור הדמדומים האמיתי , דרום ת"א, זיינתי שם את נטלי המדוברת משדרות הר ציון 18, פרקתי אותה תמורת 100 שקל, וזיעה משותפת, היא היתה הזיון של הלייף,
היתה בחורה בשם ג'ניה שהיתה פקידה בהרצל 72 בראשון, אני זוכר שנתתי לה בראש כמה פעמים, אח"כ היא הביאה לי את הטלפןו שלה הפרטי וזיינתי אותה אצלה בדירה שלה פעמיים, זיינתי גם את מרינה שהיתה עובדת במכון של התחנה המרכזית הישנה ממש בצמוד למגרש חניה , אני לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי אותה, נשענת על הבר מנענעת את החת הגדול והסקסי שלה, בלונדינית גבוה מלאה, עם מגפיים , עניים מחשמלות, תלתלים בלונדיניים , פשוט התחשמלתי ממנה, היא הראשונה שעשיתי איתה אנאלי, והיה מעולה,
ז'ניה ההיא עברה לחזקיהו המלך , היא רזתה ונהיתה דפוקה ברמות, אני זוכר שהיא התחילה לעשות קולות ופרצופים של מישהי עם פיגור שכלי , היא רזתה איזה 13 קילו והשדיים והגוף שלה כבר ממש לא עשו לי את זה, אז הבאתי בכל זאת מספר זכר לימים עברו,
ואח"כ הכרתי את מרינה (חזקיהו המלך) זאת היתה תקופה של זיונים חלומיים,
היתה גם אחת בעליה 45 עם שיער שחור גבוה רזה עם חזה עומד , סקסית להפליא, פרקתי גם אותה, (שמה בישראל היה דנה)
אני כבר לא זוכר כמה זיינתי בתשלום, ואת הבחורות , כבר שאני כותב אני נזכר בחוויה שהיתה לי בחג היין בראשון בשנת 2002, הכרתי שם איזה מישהו שהראה לי את כל המכונים האפשריים ברחוב הרצל, ונכנסנו לגולדן גייט וכל הבחורות היו עסוקות חוץ מאחת בלונדינית מלאה נמוכה, שהיתה רק עם מגבת, אז חיכינו אני הוא חבר שלו, והבלונדה , בחדר,
הם הריצו דחקות אני הייתי צעיר וחסר ניסיון אז סתם ישבתי על המיטה, ובתכלס כמעט נרדמתי, אבל זכרתי את המיקום, ובאתי אחרי כמה ימים, וזיינתי שם את אלונה,
טוב זה ממש מעייף לרשום את זה (ואני לא בטוח שזה המקום או שזה מעניין מישהו), בתכלס אני יכול להוציא ספר על כל החוויות שלי,
ואיך שכחתי את הפרדייז בראשון, אני זוכר את התא הקולי שלהם בעל פה , הייתי מתחרמן רק מלשמוע אותו, זה המקום שרק פעם אחת יצאתי ממנו לא מרוצה במליארד אחוז,
התא הקולי הולך ככה (תדמיינו קול של רוסיה חרמנית ):
" פרדייז שלום, אנחנו נמצאים באיזור התעשיה החדש בראשון לציון, ברחוב סחרוב 10, (הפסקה בדיבור) , אנחנו נמצאים ב 8 בבוקר עד 4 לפנות בוקר (כאשר היא משום מה מדגישה בהטעמה את המילה ארבע) , כדאי להכיר אותנו , בי ביי (טוווו) "
ותיקק2013-11-24 00:28:44