כ הרצל 45 ראשון לציון לא מומלץ להגיע - דף 2 - סקס אדיר

הרצל 45 ראשון לציון לא מומלץ להגיע

12
מפרסמים כאן באתר,

הייתי חייב עיסוי טוב אחרי כמה ימיים של עייפות רצינית שנפלה עליי

אמרתי נלך על מקום שעוד לא הייתי

בטלפון הפקידה/אחראית, מסבירה שזה בודי בדגש עליו, פלוס עיסוי

חזק וטוב.

ונמצאת היום בחורה כבת 25 ״שיודעת את העבודה״.

למרות שבפרטים נשמע לי כמו עוד משהו מאכזב שבדרך לתקתוק,

הייתי חייב לנסות.

המיקום של הדירה עם אפשר לקרוא לזה דירה בכלל , כל אחד רואה

לאן אתה נכנס וכנראה גם בשביל מה הגעת , בהתחלה התלבטתי עם

להכנס רק בגלל זה.

נכנס לדירה מקבלת אותי בחורה אוקראינית לא יפה מידי ולא

מכוערת סבירה בהחלט נראת כבת 35 פלוס מינוס בלונדינית

אמיתית ,המקום חשוך מאוד.

נכנס להתקלח חשוך גם כאן אין כמעט אור, רק מהחלון שעטוף עם וילון

שנמצא בחדרון.

מתחיל העיסוי היא לא מתפשטת, כ15 דקות שאני על הבטן פירקה אותי לגורמים

יודעת לעשות עיסוי חזק וטוב לפי בקשתי כמו שאני אוהב.

נעלמה לאיזה כמה שניות הרמתי את הראש ראיתי שהיא מורידה בגדים

גוף שעבר לידה או שתיים , חזה בינוני וגוף חלק ונעים כמו כל האוקראיניות

החלה ״בבודי״ לא בודי ולא נעליים השתפשפה קצת עם החזה שלה

ואמרה לי להסתובב.

ראתה שאני עושה הסרת שיער בלייזר והחלה להגיד לי בשביל מה אתה צריך

יותר יפה גבר שעיר ככה אני אוהבת.

המשיכה בכאילו בודי שהיא רק מטפלת בחבריקו ובכדורים

כשאמרתי לה למה אין בודי אמרה הנה עושה לך השבתי לה

בודי זה עם כל הגוף ואז הגיע המשפט הבא:

בגלל שאין לך שיערות ויש לי עור רגיש מאוד אני לא מוכנה

יהיה לי פצעים (פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה)

חבריקו צנח לו קצת בקשתי גמירה על החזה והסכימה

אחרי כ שתי דקות של שפשוף חזק בין השדיים

גמירה חזקה שממלא את כל איזור הבטן העליונה שלה.

נכנסה להתקלח והתחלה לספר על עצמה ומה עשתה לפני וכו...

נכנס להתקלח אומרת תבוא מתי שאתה רוצה יש עוד בחורות שנותנות

גם סקס ולא רק בודי

מסיים להתקלח אומר שלום ויוצא לאור מסנוור שבחוץ

לא אשוב לשם הגעתי בעיקר לעיסוי פחות לבודי, מומלץ למי ששעיר להכנס איתה (; אגב קוראים לה מאיה

מתוך 40 דקות המובטחות הייתי שם 35 דקות כולל שני מקלחות לא תוקתקתיי אבל לא התלהבתי.

מראה - 6.5 -- בלונדינית אמיתית לאוהבי אוקראיניות (לא לטעמי)

חזה - 7 -- ממש קצת נפול ונעים למגע

שירות - 7 בגלל שלא היה באמת בודי אבל היה עיסוי טוב.

ניצול זמן - טוב ללא תקתוק.

050-7795258

administrator2013-08-14 11:29:49

14
הגעתי למקום שוב לפני שבועיים ,בדרך כלל אני מפרסם דיווחים על מקומות שהייתי ונהנתי ,
אבל פה חייב להזהיר וכדאי להתרחק!!
התקשרתי ענתה הפקידה שוב אותו סיפור לא קשור למציאות
הפעם התעניינתי באקסטרות אמרה שאין בעיה תגיע ויש על מה לדבר.

מגיע למקום פתחה את הדלת בהתחלה לא ראיתי פשוט הכניסה חשוכה
מאוד נכנס לתוך החדר רואה שזאת שוב האוקראינית לפני חודשיים וחצי שהייתי
וקצת התבאסתי כי זכור לי שהיא לא מוכנה ליותר מבודי.
התיישבתי על הספא והיא נתנה לי פרטים, שאלתי עם יש מעבר לעיסויי ובודי
אמרה שלא, השבתי לה שהפקידה אמרה שיש על מה לדבר , עשתה פרצוף כועס
ואמרה בטון גבוה טוב אבל אני מוכנה רק מציצה , במקום לקחת את הרגליים וללכת
נשארתי בגלל שהעסק עומד השכל בתחת...
ואמרתי לה בסדר שלמתי התקלחתי והתחיל העיסוי , בדיוק עיסוי של 2 דקות
ואמרה להתהפך , אמרתי לה מוקדם מידי והיא אומרת לא ישאר זמן למציצה
ואין יותר זמן לעיסוי ,ראיתי שהתקתוק יהיה מהיר מאוד אבל אמרתי לפחות שתרד לי גם טוב...
התהפכתי התחילה בקצת ליטופים והגיע מהר מאוד לחבריקו והכניסה רק את הכיפה
לפה ולא הרגשתי מציצה בכלל בקשתי שתעלה שאני יוכל לגעת בה קצת עשתה פרצוף, אבל עלתה בסוף
התחלתי לשפשף לה את המנוע מריח ריח מגעיל בטרוף לא נקייה בכלל ירד לי ממנה
חלפו רק כ5 דקות היא עושה לי לוקח לך הרבה זמן לגמור אני פוחדת שלא תגמור אני מתעייפת.
אני משיב לה יש עוד הרבה זמן עכשיו התחלנו, שוב עושה פרצוף כועס ופה כבר נמאס לי ממנה וכבר השלמתי עם התקתוק הזה לצערי
רציתי רק לעוף משם, אמרתי לה אין בעיה אני רוצה לגמור שאני בעמידה ואת יורדת לי ,שוב עושה פרצוף
מתחילה שוב ״מציצה״ חלשה ביותר מנסה להכניס אותו יותר עמוק אבל היא מעיפה לי את היד מהראש שלה
ראיתי שזה לא מוביל לשום מקום עשיתי ביד דקה גמרתי עלייה התקלחתי והלכתי לא חוזר לשם בחיים גם בחינם!.

מתוך 40 דקות הייתי שם עם מקלחת 20 דקות בלחץ
250 הלכו לפח, שירות גרוע ביותר יחס מגעיל
לא נקייה ואיזה ריח מגעיל ולא שווה את הסכום הזה

לא להתקרב!

15
ברשותכם קצת נוסטלגיה,

המקום שאתם מספרים עליו, הרצל 45 נקרא פעם עד לפני עשור "גולדן גייט" והיה בדלת למטה כיתוב עם טלפון, עולים במדרגות (היה להן ריח משכר ומיוחד) והופ דלת פלדלת, דופקים בדלת, ואני שומע את הרעש של הנעלי עקב אממממ, יאממי, היתה להם תקופה שם שכולם היו פותחות את הדלת עם תחתונים וחזיה, ואני הייתי פשוט עומד נפעם חסר נשימה,
הייתי נכנס , מצד ימין היה "סלון הקבלה " שהן היו יושבות שם, ממשיכים ישר, חדר מצד ימין, חדר ישר, חדר לידו ,ועוד חדר משמאל, אם אני זוכר נכון, וזה היה קלאסה כי כל חדר היה מקלחון קטן. (בהרצל 72 סיוון היה ג'קוזי )

השעות סגירה שלהן היו משתנות, פעם היו עובדות עד שתיים לפנות בוקר, ולאט לאט שעת הסגירה ירדה, הן הגיעו למצב שהן היו סוגרות בפאקינג 19:00 , בסוף הסתבר לי שזו היתה מאפיה כלומר, בהרצל 72 בזמנו (לפני שבנו שם את הבניין המגעיל שיש עכשיו) היו 2 מקומות, לאחד קראו "סיוון" ,הרצל 45 נקרא "גולדן גייט" בהרצל 28 היו שם 2 מקומות דירה מעל לדירה,

אני זוכר שהייתי אוהב ללכת לזיין בגולדן גייט אחרי הצהריים ולחזור הביתה ולראות בערוץ הילדים "אוגי והמקקים" ואת "אמיץ הכלב הפחדן" .

בזמנו שם בחורות פצצות שוות ומזדיינות ממש יכולות לעשות השתלמות לכל המג'ייפות שמככבות היום ,

היו לי שם זיונים מעולים, לפני עשור שהייתי בן 18-19, המחיר 150 שקל לחצי שעה ,

הבעיה היא שזה על הכביש הראשי, ממש צמוד לרמזור שבצומת, ככה שאם יש אדום והנהגים סתם משועממים ומסתכלים לכל כיוון אז אפשר בקלות לשים לב מי נכנס ומי יוצא,

16
חבר יקר אל תוציא דברים מהקשרם,

זו היתה חוויה כיפית, לזיין שם, ולהספיק לחזור לראות את התוכניות טלוויזיה שהייתי אוהב,

בתקופת הזוהר של ראשון ,אני הייתי השריף, הקאובוי, הייתי מזיין בקביעות כמעט כל שבוע, והיו זמנים שיותר, הייתי מתקמבן שם עם הבחורות, רחוב הרצל קיבל עבורי משמעות אחרת, זה לא רק רחוב על שם חוזה המדינה, זה ה-רחוב .
זה היה אי שם בשנים 2002-2004 ולאחר מכן ב2004 הכרתי את איזור הדמדומים האמיתי , דרום ת"א, זיינתי שם את נטלי המדוברת משדרות הר ציון 18, פרקתי אותה תמורת 100 שקל, וזיעה משותפת, היא היתה הזיון של הלייף,

היתה בחורה בשם ג'ניה שהיתה פקידה בהרצל 72 בראשון, אני זוכר שנתתי לה בראש כמה פעמים, אח"כ היא הביאה לי את הטלפןו שלה הפרטי וזיינתי אותה אצלה בדירה שלה פעמיים, זיינתי גם את מרינה שהיתה עובדת במכון של התחנה המרכזית הישנה ממש בצמוד למגרש חניה , אני לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי אותה, נשענת על הבר מנענעת את החת הגדול והסקסי שלה, בלונדינית גבוה מלאה, עם מגפיים , עניים מחשמלות, תלתלים בלונדיניים , פשוט התחשמלתי ממנה, היא הראשונה שעשיתי איתה אנאלי, והיה מעולה,
ז'ניה ההיא עברה לחזקיהו המלך , היא רזתה ונהיתה דפוקה ברמות, אני זוכר שהיא התחילה לעשות קולות ופרצופים של מישהי עם פיגור שכלי , היא רזתה איזה 13 קילו והשדיים והגוף שלה כבר ממש לא עשו לי את זה, אז הבאתי בכל זאת מספר זכר לימים עברו,
ואח"כ הכרתי את מרינה (חזקיהו המלך) זאת היתה תקופה של זיונים חלומיים,

היתה גם אחת בעליה 45 עם שיער שחור גבוה רזה עם חזה עומד , סקסית להפליא, פרקתי גם אותה, (שמה בישראל היה דנה)
אני כבר לא זוכר כמה זיינתי בתשלום, ואת הבחורות , כבר שאני כותב אני נזכר בחוויה שהיתה לי בחג היין בראשון בשנת 2002, הכרתי שם איזה מישהו שהראה לי את כל המכונים האפשריים ברחוב הרצל, ונכנסנו לגולדן גייט וכל הבחורות היו עסוקות חוץ מאחת בלונדינית מלאה נמוכה, שהיתה רק עם מגבת, אז חיכינו אני הוא חבר שלו, והבלונדה , בחדר,
הם הריצו דחקות אני הייתי צעיר וחסר ניסיון אז סתם ישבתי על המיטה, ובתכלס כמעט נרדמתי, אבל זכרתי את המיקום, ובאתי אחרי כמה ימים, וזיינתי שם את אלונה,
טוב זה ממש מעייף לרשום את זה (ואני לא בטוח שזה המקום או שזה מעניין מישהו), בתכלס אני יכול להוציא ספר על כל החוויות שלי,
ואיך שכחתי את הפרדייז בראשון, אני זוכר את התא הקולי שלהם בעל פה , הייתי מתחרמן רק מלשמוע אותו, זה המקום שרק פעם אחת יצאתי ממנו לא מרוצה במליארד אחוז,
התא הקולי הולך ככה (תדמיינו קול של רוסיה חרמנית ):

" פרדייז שלום, אנחנו נמצאים באיזור התעשיה החדש בראשון לציון, ברחוב סחרוב 10, (הפסקה בדיבור) , אנחנו נמצאים ב 8 בבוקר עד 4 לפנות בוקר (כאשר היא משום מה מדגישה בהטעמה את המילה ארבע) , כדאי להכיר אותנו , בי ביי (טוווו) "

ותיקק2013-11-24 00:28:44

17
הרצל 45 ממש במרכז העיר ראשון הייתי ביום שישי בשעות הבוקר ובגלל שהגעתי מהאתר הזה אני נותן את חוות הדעת שלי
כאן.

אז כל מה שקראתי כאן לא הכל קרוב למציאות. דירה קטנה צנועה ברחוב די רועש ומרכזי חניה די בעייתית אבל מצאתי בפוקס אחרי כמה סיבובים. צועד לכיוון מוהליבר מתקשר שוב שהגעתי כפי שבקשה ממני ומבקשת ממני להמתין עשר ד כנראה שהיה לחץ אין לי מושג. מכיוון שאין לי הרבה זמן להמתין אני מתקשר שוב כעבור 5 ד והיא טוענת שלא קבעתי איתה שעה אז אאלץ להמתין עוד 5 ד.

5 הדקות הסתיימו להן והיא מסבירה לי איך להכנס, נכנס לדירה פותחת לי את הדלת בחורה בלונדינית רזה בחיוך ומתנצלת שהמתנתי מוסרת פרטים על מסג' ובודי עם שמנים לחצי שעה נטו פינוק. אני משלם 200 שח" כמבוקשה. אני מקבל מסג' בודי באמת אמיתי היא בעירום מלא עלתה על המיטת מסג' כמו אקרובטית ישבה לי על הטוסיק ועשתה לי מסג'חזק בין לבין דיברתי איתה סיפרה לי שהיא גרה בתל אביב ובאה לעבוד בראשון כדי שלא יגיעו גברים שהיא עלולה להכיר. עשתה לי באמצע הטיפול אקסטרות לפי בקשתי ולא סירבה.

יצאתי משם כעבור חצי שעה אולי כמה ד קודם נהנתי בהחלט חברים. ובדרכי החוצה אמרה לי שהיא נמצאת רק בימי שישי ובימים האחרים עובדות בנות אחרות. כנראה כל אחת יש לה את היום שלה לא יודע, בכל אופן מקום קטן נחמד לא צריך יותר מזה. דסקרטי למרות שזה במרכז העיר. וכל מה שנותר לי לומר אהבתי!
dani
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”