כ זהירות נפילה - קרן מקרליבך 21 - סקס אדיר

זהירות נפילה - קרן מקרליבך 21

1
יום שבת לפני שבוע וחצי נכנסתי לקרליבך 21 זכרתי את הכתובת מהאתר חשבתי שמדובר במסאז' לא ידעתי שמדובר בדירת סקס - לא מתקרב למקונות המסריחים הללו, הגיעה אלי קרן בחורה בלונדיניח קצת שחומה (לפחות בתאורה הנוכחית) ודי גבוהה ממוצא רוסי אמרה לי 250 שקל לחצי שעה :סקס מציצה וכו' מכיוון שאנלא מעוניין לא בסקס ולא במציצה ביקשתי מסאז' הסכימה, לקחה הכסף ונכנסתי להתקלח , נתנה מסאז' מעפן לא הסכימה לגעת בכלום ותך פחות מרבע שעה צילצל הפעמון המעצבן-> 12:40 נכנסתי למקום (תורידו 5 דקות מקלחת)12:54 צלצל הפעמון( ס"ה 9 דקות טיפול מעפן מלא שמן מסריח) 30 דקות הם מבטיחים , כמובן שלא קבלתי שום הרפיה, בשניה שצלצל הפעמון היא קמה ואמרה לי נגמר הזמן - לא הסכימה לעשות כלום , ניסיתי להתווכח עם הכלבה (רציתי הכסף חזרה) התלבשתי , נשארתי שם איזה 10 דקות ניסיתי לדבר עם הפקידה שבאורח פתאומי הפכה ל"מנקה"... כמובן שאין עם מי לדבר בקשתי לדבר עם בעל הבית ואז הזבלים הבטיחו שהם ישלחו את השומר והוא כבר יראה לי את הדרך... לא נבהלתי יותר מדי אבל הבנתי שאין טעם להישאר שם, פגשתי מישהו בכניסה הברחתי אותו משם.. הם ראו במצלמות וניסו לשלוח לי כל מיני איומים. ממליץ לכל מי שנשאר לו קצת שכל בראש לא להתקרב לשם.

2
אביב , למרות שבשני הפעמים שהייתי עם קרן דיי נהנתי ...
צר לי בשבילך
+ דיי התבעסתי על היחס שנתנה
+ י ש מצב שאוליי אם הייתה הולך על סקס היה אחרת
+ מבחינתי כרגע אני " מוציא לקרן כרטיס צהוב" ...
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

4
לפני יומיים בסיבוב באזור נכנסתי לקרליבך, ונתקלתי לראשונה בקרן, נראית לא רע והחלטתי להכנס, 280 זוזים המחיר החדש שלהם שם
קרן נעימה, גובה בינוני, פנים נאות, כנראה רוסיה במקור, בלונד כהה, גוף יפה אבל שטוחת חזה יחסית לציפיות שלי, בכל מקרה לא גוף סקסי הורס.
זרמה עם כל מה שרציתי, ושיתפה פעולה, לא מציאה גדולה במיטה.
יזמה מסז' אחרי כשגמרתי ונותר עוד זמן לצילצול בית הספר וזה יפה ומלמד שלא מתקתקת, מאידך את עשרים השקלים עודף הייתי צריך להזכיר לה לתת
לשיקולכם, היה חביב אבל אני לא אשוב

הגומר2013-02-23 16:20:50
יפות >< רזות >< חזה ענק

6
קרן זכורה לי לטוב עוד כאשר עבדה בבוגרשוב 10 הי"ד.
אכן בחורה קומפקטית, חמודה מאד והשרות שלה היה
טוב יחסית למקומות האלה.
כשנפגשנו שוב לאחר תקופה ארוכה בקרליבך 21 נתברר
כי למדה היטב את רזי התיקתוק וכאן נסתיימו יחסינו בכי.
בגמילה

8
לא שמתי לב לשעון אבל הצלצול מגיע להערכתי בתוך כעשרים דקות +-
כיוון שגמרתי מהר יותר היא יזמה את המסג וגם כשהגיע הצילצול המשיכה במסג כאילו כלום לא קרה. את זה ציינתי לשבח בתור גישה

את העודף שמגיע לי בהחלט ביקשתי דווקא כי היא בחרה שלא לתת אותו. אילו היתה נותנת עשרים שקל עודף הייתי משאיר לה את זה בכייף

הגומר2013-02-24 18:09:18
יפות >< רזות >< חזה ענק

9
[QUOTE=הגומר]
לא שמתי לב לשעון אבל הצלצול מגיע להערכתי בתוך כעשרים דקות +-
כיוון שגמרתי מהר יותר היא יזמה את המסג וגם כשהגיע הצילצול המשיכה במסג כאילו כלום לא קרה. את זה ציינתי לשבח בתור גישה

את העודף שמגיע לי בהחלט ביקשתי דווקא כי היא בחרה שלא לתת אותו. אילו היתה נותנת עשרים שקל עודף הייתי משאיר לה את זה בכייף

[/QUOTE]

הגומר,

כל הכבוד על הגישה,
טיפ מקבלים, לא לוקחים!!!

פין חס - מזיין ולא חס
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”