זהירות נפילה - קרן מקרליבך 21
1יום שבת לפני שבוע וחצי נכנסתי לקרליבך 21 זכרתי את הכתובת מהאתר חשבתי שמדובר במסאז' לא ידעתי שמדובר בדירת סקס - לא מתקרב למקונות המסריחים הללו, הגיעה אלי קרן בחורה בלונדיניח קצת שחומה (לפחות בתאורה הנוכחית) ודי גבוהה ממוצא רוסי אמרה לי 250 שקל לחצי שעה :סקס מציצה וכו' מכיוון שאנלא מעוניין לא בסקס ולא במציצה ביקשתי מסאז' הסכימה, לקחה הכסף ונכנסתי להתקלח , נתנה מסאז' מעפן לא הסכימה לגעת בכלום ותך פחות מרבע שעה צילצל הפעמון המעצבן-> 12:40 נכנסתי למקום (תורידו 5 דקות מקלחת)12:54 צלצל הפעמון( ס"ה 9 דקות טיפול מעפן מלא שמן מסריח) 30 דקות הם מבטיחים , כמובן שלא קבלתי שום הרפיה, בשניה שצלצל הפעמון היא קמה ואמרה לי נגמר הזמן - לא הסכימה לעשות כלום , ניסיתי להתווכח עם הכלבה (רציתי הכסף חזרה) התלבשתי , נשארתי שם איזה 10 דקות ניסיתי לדבר עם הפקידה שבאורח פתאומי הפכה ל"מנקה"... כמובן שאין עם מי לדבר בקשתי לדבר עם בעל הבית ואז הזבלים הבטיחו שהם ישלחו את השומר והוא כבר יראה לי את הדרך... לא נבהלתי יותר מדי אבל הבנתי שאין טעם להישאר שם, פגשתי מישהו בכניסה הברחתי אותו משם.. הם ראו במצלמות וניסו לשלוח לי כל מיני איומים. ממליץ לכל מי שנשאר לו קצת שכל בראש לא להתקרב לשם.