כ שובל על מנתניה קוקסינלית - מישהו ניסה טרנסית ? - דף 4 - סקס אדיר

שובל על מנתניה קוקסינלית - מישהו ניסה טרנסית ?

31

חוצפההה וקינאה להגיד שאני ענקית וגדולהה ולא ניראת כמו בתמונות אם זה היה נכון לא היה לי עדיין לקוחות מליפניי 10 שנים עד היום יש לי לקוחות עוד מההתחלה שלי זה רק מוכיח מי אני ולהגיד שאני לא נשית זה באמתת מירמור אני כבר חוששת שזה לא תגובה של לקוח בטוח של קוקסינלית מיתחזה ממורמרת שהלוק שלי השירות שלי וזה שאני בנתניה עד היום ורק עולה ומצליחה אם הייתי סתם מזעזעת גדולה ענקית סוסה כמו שאומרים או נותנת שירות גרוע אני לא חושבת שהייתי נישארת בנתניה הייתי עפה לתל אביב איפה שתמיד יש עבודה לכול קוקס אבל אני בנתניה ואני לוקחת בין היקרות כי אני יודעת מה אני נותנת ומה אני שווה וכמה אני נשית פצצה בעלת חזה ענקק שער ארוך עניים כחולות והכול אמיתי ללא פאות עדשות וגרביים בחזיה כמו 90 אחוז מהאתר פה שמפרסמות מעניין שתמיד דווקה אני בכותרות מה אוכל אותם קוקסינליות חחחח מה שנותר לי לומר ללקוח שרואה תהודעה שלי אם תישמע לתגובות באתר לא תיזכה לדעת מי אני באמת ומה אני שווה ... תחשוב טוב ליפניי שאתה קורא פה כול מיניי הערות מזעזעות ... יום טוב ובנות פרנסה בא מאלוהים לא להיות קנאיות ורודפות בצע ... תתנו שירות טוב ללקוח זה שווה אני יודעת היום כמה זה היה שווה לי כול השנים לתת שירות טוב היום אני לא צריכה לרוץ יש לי קבועים מידיי פעם שמפתיעים אותי לטובה בימים שממש שקט ... אז בהצלחה שובל הקוקסינלית הכי טובה והכי אמיתית שתיראה וזה בדוקקק 0507993994 למי שיש שאלות יש פון ויש מצלמה להראות ליפניי בנות לא לשקר לקליינטים או שאתם אוהבות לקבל תשובה שלילית בפרצוף חחחחח ביי

administrator2013-02-28 10:25:59
שובל קוקסינלית אמיתית

32

נשמה תתקלח תצחצח שיניים ועל תבוא מזיע אחרי עבודה ותבקש נשיקות וליקוק בייצים ועוד תבקש הנחה חוצפה עוקץ חחח אתה אומר לי עוקץ חוצפה שאלוהים ישלם לך בבריאות שלך על זה שאתה מנסה להראות אותי לכולם גרועהה ומזעזעת אתה מנסה להרוס לי אבל אתה לא יודע שיש אלוהים ... שהייה לך בהצלחה

administrator2013-02-28 10:26:34
שובל קוקסינלית אמיתית

33

אני לא מבינה למה לישאול שאפשר ליבדוק או שאני ירוויח אותך קלקוח או שאני יפסיד אני בטוחה שאני יעניין אותך מאודד אם תישמע לתגובות מלקוחות שהבעיה מתחילה בהם אז לא תגיע וחבל לך לפספס משהו אמיתי ביגלל כמה תגובות מאנשים חסריי חיים שעסוקים בלרכל עליי ולנסות להוריד תרמה שלי לא שזה עוזר להם כבר באו כמה למרות התגובות השליליות ותאמין לי שהם פשוט היו בשוק ושאלו אותי מה לא היה בסדר באלה שכתבו עליךך כך .. אמרתי מאמי הם לא רושמים תמינוסים שלהם תסירחון תבקשות הלא נורמליות ... אז אני מציעה לך לעשות מה שניראה לך לנכון ואוליי תשנה את הדעה של כמה פה ויתעוררו לחיים ויבינו שעשו טעות . יום טוב 0507993994

administrator2013-02-28 10:27:06
שובל קוקסינלית אמיתית

34

יש פה סוף סוף מישהו אמיתי ...
מאמי אתה צודק השכנה שלי מיתחפשת בלילה אבל קצת נשית מה לעשות אני מנסה לעזור כמו תמיד לבחורות שרוצות להיתקדם זה ליפעמים מינוס אבל אם היית מבקש ועומד על זה שאתה רוצה אותי נטו אני לא חושבת שהייתי מסרבת אתה לקוח ואתה חייב לקבל את מה שתחליט אין מצב שלא הייתי מכבדת תבקשה שלך והמיקום שלי דיסקרטי מאודד זה שהיו שכנים אין כזה דבר בית דירה ללא שכנים מה אתה מצפה שאני יגור בוילה בודדת ביער חחח נשמה השכנים שלי הפלוס זה שהם רוסים מבוגרים שבקושי שלום יודעים לומר וגם הרכב שלך מול הדלת של הבית ישירות אז אני לא חושבת שזה חשוף מידיי ועוד דבר אם גמרת מהר אתה יכול תמיד לבקש עוד גמירה אני תמיד אומרת 400 שח עד 2 גמירות ואני עומדת אחרי המילה שלי כן כבר קרה לי שלקוח אמר לי אני קצת מבואס מימך פעם קודמת גמרתי והלכתי אמרתי לו מאמי מי אמר לך לקום מהר ולהיתלבששש אמר את צודקת טעות שלי אמרתי לו אני יפצה אותך תביא 300 ותקבל 2 גמירות פיצוי על פעם קודמת כי אני חושבת שכדאי מאוד לישמור על חוג לקוחות קבוע זה הכי כייף והכי טוב אז קבל היתנצלות מימני אם משהו לא היה בסדר ואתה מוזמן אם כמובן תירצה לתיקון ואני יסתדר איתך שתהייה הכי מרוצה אחלה ערב

administrator2013-02-28 10:25:41
שובל קוקסינלית אמיתית

38
שלום לכולם
אמנם אני לא כ"כ פעיל בתגובותי ויהיו כאלו שיחשבו אותי כיחצן
אבל אני נהנתי עם שובל
בפעמיים שפרטתי כבר וגם בפעם שלישית שהיתה לפני כ3 שבועות שוב שהגיעה לאילת
שיחה נחמדה
לא מלחיצה
הפעם גמרתי מאוד מהר כ 15 דקות
וקיבלתי הזמנה לעוד מפגש ללא תשלום
אז לדעתי מדובר בבחורה עם תודעת שרות טובה
מבחינת מראה, כל אחד ומה שהוא אוהב, אני אוהב אייך שהיא נראית ומרגישה
גוף טוב,פנים יפות,חזה ענק וזין גדול שעומד כמו טיל זה מה שמחפשים פה לא?
אני בטוח אפגש איתה שוב לכשתגיע לאילת

39

תלוי מה ביקשת אני תמיד משאירה מיספר פלא למי שרציני ולא עונה להודעות באתרים הכריות וסקס ומה שלא הייה ... מי שרציני מצלצל ומקבל תשובות לכול שאלה וסבלנות רק למי שנישמע רציני ולא מזיין בשכל בשאלות ועוד מצלצל מחסוי וגם מחפש בסוף סקס במצלמה אז המבין יבין ומי שהבין אותי מוזמן לחייג

administrator2013-02-28 10:27:39
שובל קוקסינלית אמיתית
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”