חוצפההה וקינאה להגיד שאני ענקית וגדולהה ולא ניראת כמו בתמונות אם זה היה נכון לא היה לי עדיין לקוחות מליפניי 10 שנים עד היום יש לי לקוחות עוד מההתחלה שלי זה רק מוכיח מי אני ולהגיד שאני לא נשית זה באמתת מירמור אני כבר חוששת שזה לא תגובה של לקוח בטוח של קוקסינלית מיתחזה ממורמרת שהלוק שלי השירות שלי וזה שאני בנתניה עד היום ורק עולה ומצליחה אם הייתי סתם מזעזעת גדולה ענקית סוסה כמו שאומרים או נותנת שירות גרוע אני לא חושבת שהייתי נישארת בנתניה הייתי עפה לתל אביב איפה שתמיד יש עבודה לכול קוקס אבל אני בנתניה ואני לוקחת בין היקרות כי אני יודעת מה אני נותנת ומה אני שווה וכמה אני נשית פצצה בעלת חזה ענקק שער ארוך עניים כחולות והכול אמיתי ללא פאות עדשות וגרביים בחזיה כמו 90 אחוז מהאתר פה שמפרסמות מעניין שתמיד דווקה אני בכותרות מה אוכל אותם קוקסינליות חחחח מה שנותר לי לומר ללקוח שרואה תהודעה שלי אם תישמע לתגובות באתר לא תיזכה לדעת מי אני באמת ומה אני שווה ... תחשוב טוב ליפניי שאתה קורא פה כול מיניי הערות מזעזעות ... יום טוב ובנות פרנסה בא מאלוהים לא להיות קנאיות ורודפות בצע ... תתנו שירות טוב ללקוח זה שווה אני יודעת היום כמה זה היה שווה לי כול השנים לתת שירות טוב היום אני לא צריכה לרוץ יש לי קבועים מידיי פעם שמפתיעים אותי לטובה בימים שממש שקט ... אז בהצלחה שובל הקוקסינלית הכי טובה והכי אמיתית שתיראה וזה בדוקקק 0507993994 למי שיש שאלות יש פון ויש מצלמה להראות ליפניי בנות לא לשקר לקליינטים או שאתם אוהבות לקבל תשובה שלילית בפרצוף חחחחח ביי
שובל על מנתניה קוקסינלית - מישהו ניסה טרנסית ?
31חוצפההה וקינאה להגיד שאני ענקית וגדולהה ולא ניראת כמו בתמונות אם זה היה נכון לא היה לי עדיין לקוחות מליפניי 10 שנים עד היום יש לי לקוחות עוד מההתחלה שלי זה רק מוכיח מי אני ולהגיד שאני לא נשית זה באמתת מירמור אני כבר חוששת שזה לא תגובה של לקוח בטוח של קוקסינלית מיתחזה ממורמרת שהלוק שלי השירות שלי וזה שאני בנתניה עד היום ורק עולה ומצליחה אם הייתי סתם מזעזעת גדולה ענקית סוסה כמו שאומרים או נותנת שירות גרוע אני לא חושבת שהייתי נישארת בנתניה הייתי עפה לתל אביב איפה שתמיד יש עבודה לכול קוקס אבל אני בנתניה ואני לוקחת בין היקרות כי אני יודעת מה אני נותנת ומה אני שווה וכמה אני נשית פצצה בעלת חזה ענקק שער ארוך עניים כחולות והכול אמיתי ללא פאות עדשות וגרביים בחזיה כמו 90 אחוז מהאתר פה שמפרסמות מעניין שתמיד דווקה אני בכותרות מה אוכל אותם קוקסינליות חחחח מה שנותר לי לומר ללקוח שרואה תהודעה שלי אם תישמע לתגובות באתר לא תיזכה לדעת מי אני באמת ומה אני שווה ... תחשוב טוב ליפניי שאתה קורא פה כול מיניי הערות מזעזעות ... יום טוב ובנות פרנסה בא מאלוהים לא להיות קנאיות ורודפות בצע ... תתנו שירות טוב ללקוח זה שווה אני יודעת היום כמה זה היה שווה לי כול השנים לתת שירות טוב היום אני לא צריכה לרוץ יש לי קבועים מידיי פעם שמפתיעים אותי לטובה בימים שממש שקט ... אז בהצלחה שובל הקוקסינלית הכי טובה והכי אמיתית שתיראה וזה בדוקקק 0507993994 למי שיש שאלות יש פון ויש מצלמה להראות ליפניי בנות לא לשקר לקליינטים או שאתם אוהבות לקבל תשובה שלילית בפרצוף חחחחח ביי
שובל קוקסינלית אמיתית