ליבלור עצמי???
[QUOTE=levb]
יום אחד בא אלי למשרד לקוח שלי וביקש לבדוק אישה אשר שכרה אצלו דירה. היא טענה שהגיעה מלונדון אך הלקוח שלי חשש שזאת לא האמת ויש לה מה להסתיר.
ביצעתי את החקירה הפרטית וגיליתי שאכן יש בסיס לחששות של הלקוח שלי.
החלטתי להיפגש עם החשודה כדי לתשאל אותה ולבדוק ממצאי החקירה. כאשר היא פתחה לי את הדלת הצגתי את עצמי כבלש פרטי, הסברתי שבעל הדירה ביקש ממני לבדוק אותה ושאני רוצה לשוחח איתה. הדיירת הייתה מאוד חמודה והזמינה אותי להיכנס.
התיישבנו בסלון ושאלתי אותה האם זה נכון שהיא מלונדון וקוראים לה שרון. קיבלתי תשובה חיובית ואז אמרתי לה שזה שקר, היא מרוסיה ושמה אלכסנדרה! היא רצתה להכחיש אך הייתי מוכן לזה והוצאתי תמונות שלה אשר צולמו במוסקבה. הדיירת המשיכה בהכחשות וטענה שזאת לא היא אלא מישהי אחרת שדומה לה. לא רציתי להביך אותה אבל העקשנות שלה לא השאירה לי ברירה ואני הוצאתי מהתיק תמונות הערום שלה. הייתי בטוח שזה ישבור אותה ויכריח לספר את האמת. אבל כאן חיכתה לי הפתעה שלא הייתי מוכן לה: האישה הסתכלה על התמונות עם חיוך ופתאום התחילה להתפשט.
"תסתכל על הציצים האלה, אתה רואה שהם לא דומים לציצים בתמונות?" שאלה אותי.
ניסיתי לא להסתכל לכיוונה אבל היא לא וויתרה, לקחה את ידי והצמידה לחזה שלה.
"האם אתה לא מרגיש שזה ציצים אחרים?"
הסברתי לה שאני איש נשוי ואין לי שום רצון להשתתף בהצגה הזאת. אבל האישה הייתה נחושה מאוד. היא התיישבה לי על הברכיים והצמידה את "הציצים" שלה אל הפנים שלי. וכאן אני נכנעתי. התנפלתי עליה ומהר מאוד שנינו נשארנו בלי בגדים. אין טעם לפרט מה היה האלה, אציין רק שהזין שלי ביקר בכל אחד משלושת החורים שלה וזה היה מעולה!
[/QUOTE]