כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 277 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2762
ליבלור עצמי???

[QUOTE=levb]
יום אחד בא אלי למשרד לקוח שלי וביקש לבדוק אישה אשר שכרה אצלו דירה. היא טענה שהגיעה מלונדון אך הלקוח שלי חשש שזאת לא האמת ויש לה מה להסתיר.
ביצעתי את החקירה הפרטית וגיליתי שאכן יש בסיס לחששות של הלקוח שלי.
החלטתי להיפגש עם החשודה כדי לתשאל אותה ולבדוק ממצאי החקירה. כאשר היא פתחה לי את הדלת הצגתי את עצמי כבלש פרטי, הסברתי שבעל הדירה ביקש ממני לבדוק אותה ושאני רוצה לשוחח איתה. הדיירת הייתה מאוד חמודה והזמינה אותי להיכנס.
התיישבנו בסלון ושאלתי אותה האם זה נכון שהיא מלונדון וקוראים לה שרון. קיבלתי תשובה חיובית ואז אמרתי לה שזה שקר, היא מרוסיה ושמה אלכסנדרה! היא רצתה להכחיש אך הייתי מוכן לזה והוצאתי תמונות שלה אשר צולמו במוסקבה. הדיירת המשיכה בהכחשות וטענה שזאת לא היא אלא מישהי אחרת שדומה לה. לא רציתי להביך אותה אבל העקשנות שלה לא השאירה לי ברירה ואני הוצאתי מהתיק תמונות הערום שלה. הייתי בטוח שזה ישבור אותה ויכריח לספר את האמת. אבל כאן חיכתה לי הפתעה שלא הייתי מוכן לה: האישה הסתכלה על התמונות עם חיוך ופתאום התחילה להתפשט.
"תסתכל על הציצים האלה, אתה רואה שהם לא דומים לציצים בתמונות?" שאלה אותי.
ניסיתי לא להסתכל לכיוונה אבל היא לא וויתרה, לקחה את ידי והצמידה לחזה שלה.
"האם אתה לא מרגיש שזה ציצים אחרים?"
הסברתי לה שאני איש נשוי ואין לי שום רצון להשתתף בהצגה הזאת. אבל האישה הייתה נחושה מאוד. היא התיישבה לי על הברכיים והצמידה את "הציצים" שלה אל הפנים שלי. וכאן אני נכנעתי. התנפלתי עליה ומהר מאוד שנינו נשארנו בלי בגדים. אין טעם לפרט מה היה האלה, אציין רק שהזין שלי ביקר בכל אחד משלושת החורים שלה וזה היה מעולה!

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2764
כוסמין - אני לא מבין אותך.
יש כאן שני מחנות. האחד נגד והשני נגד הנגד.
רק מקריאת סגנונם של המדווחים בעד, ניתן לחרוץ דין.
מעבר לכך, ישנן התמונות.
אתה רוצה לומר לי שהן עושות לך ריגוש באיזור החשק?
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2765
האמת איך שהיא משחקת עם הרגליים עושה לי משהו נכון שאני מת על שדיים וחולם על שדיים ועושה כמעט כל יום תאונה בגלל שדיים אבל בא לי קצת לשנות
שחר הבריזה לי פעמיים ניקי קצת הגזימה במחיר אמרתי אולי שרון
דרך אגב שוחחתי איתה ו׃
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2767
[QUOTE=פררו רושה]
[QUOTE=yellow-horny]
אחרי שהתקלחתי היא ניגשה אלי הורידה לי את המגבת האדומה (יאללה מישהו חייב לקנות לה מגבת אחרת!!)
לוולברים אחרתיוכם לקנות לה סתם אני צוחק:)
[/QUOTE]

yellow-horny,

טוב אז החלטתי למלא את בקשתך לאחר קריאה מהנה של הדיווח האחרון שלך אצבע למעלה

מהיום והלאה כאשר תגיע לפינוק אצל הסקסית Hug

תחכה לך המגבת הצהובה כחולה של מכבי תל אביב קריצה

וכמובן תחכה לך גם הסקסית Hug שהצטלמה בשבילך עם המגבת הצהובה כחולה של מכבי תל אביב Tongue

[/QUOTE]
אחי אני לא נושם!!!
אתה הורג אותי מצחוק!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שרון זהירות!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2769
בפעם המי יודע כמה הייתי אצל שרון לפני כמה ימים (פאקינג צו 8) והרגשתי צורך לדווח.
מי שיכנס לפרופיל שלי יראה שכבר דיווחתי פה כמה פעמים והדיווח האחרון היה נגד שרון אחרי חוויה מעצבנת ומתקתקת.
הפעם זה היה ההפך לגמרי. קיבלה אותי מהרגע לרגע בלי שום עיכובים, היתה מאוד נחמדה ושירותית ומילאה אחרי כל הבקשות שלי בלי שום
תלונות (והיו לי בקשות לא רגילות), אפילו אחרי שסיימנו ולא רציתי עוד מספר (ככה אני בלי קשר אליה) היא התעקשה שאני יישאר בשביל עיסוי ומי לא אוהב שבחורה נוגעת בו ככה.
אני פשוט מציע לאנשים לבוא עם ציפיות נורמאליות ואתם ממש תהנו.
לסיום אני רוצה להודות לשרון על ערב פשוט נהדר ואין ספק שאני אחזור בזמן הקרוב.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2770
זה רק אני, או שלאחרונה חלה רגיעה, בשרשור של שרון קריצה
האחים הגברים וקישקשתא הפסקת אש זמנית ??? צחוקצחוק
או שהקסאמים של הלבלרים פסקו קריצהקריצה
אני תמיד הנחתי, שכל עוד היא ממשיכה לארח הפוסט שלה יהיה תמיד למעלה לטוב ולמוטב.
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”