כ לין מקרליבך 21 - דף 2 - סקס אדיר

לין מקרליבך 21

11
אהלן שוב
אז ככה:איך הגעתי למסקנה שהיא לא גבר.

קודם כל הביטוי ללא ספק הוא רק מבחינתי כלל הריי אפשר לחלוק עליו.

בפעם האחרונה שנפגשתי עמה קצת מוזר אבל בדקתי לעומק ובכללי את איברה והוא בדיוק כמו כל האיברים שנתקלתי אפילו יותר מצוחצח.

עכשיו עד כמה שאני יודע לאחר שינוי מין(תקנו אותי אם אני טועה)האיזור לא אמור להרטיב מגירוי כי הריי הוא לא אמיתי.ואצלה הוא ממש הרטיב..

והדבר החשוב מכל בזמן האקט היה שלב שכבר לא היה לי כח זה היה בתנוחה מסוימת ואז היא אמרה אל תפסיק אני גומרת כמובן שהמשכתי והבאתי אותה לגמירה אלוהית.

אשמח לקבל חוות דעת לטעוניי

שבת שלום

נ.ב

מה עם פורשה הנמפומנית וקארין?
חייה ותן לחיות

לין מקרליבך 21

13
king מספיק לגרום לאנשים לחשוב שהיא גבר..כל פוסט לגביה אתה מנסה לגרום לאנשים לחשוב שהיא גבר..
הטיעונים לגביה מרוב האנשים באתר הם שהיא אכן אשה ובכלל לאור הטיעונים של frid רבאק הבחורה גמרה איזה מן כוס מפלסטיק יצליח לגמור?!?!?! הרבה אנשים היו אצלה והדבר הכי מבאס אחרי להיות אצל מישהי לקרוא את מה שאנשים כמוך רושמים על החשש שזה גבר תנסה להיות במקומם לרגע וחוץ מזה זה מוריד להם תחשק להמשך וללא ספק יש עליה המלצות ואחרי שאני הייתי איתה אני ממליץ לכל אחד שקורא את התגובה הזאת ללכת אליה היא באמת שמה זין על כל האחראים עליה ומפנקת ולא איכפת לה לא זמן ולא כלום כאילו היא עושה את זה בשביל הכיף ולא בשביל הכסף אני אישית הייתי איתה בחדר והיו לפחות 3 4 זמזומים שמסמנים לה לסיים וכבר אני התחלתי להלחץ ורציתי לסיים בתור אז תחשוב שהיא בתור מי שהזמזומים היו בשבילה ולא בשבילי שמה על זה פס והמשיכה כי היא רצתה בקיצור ממליץ בחום באמת מפנקת סקסית נשית בטירוף!!
קובי קובי

לין מקרליבך 21

14
אז סוף סוף נמצאה האבידה!
ביום חמישי בלילה חזרתי מבילוי עם חבר, הגשם והרוח עשו אותי חרמן, נכנסתי לבדוק מה חדש בקרליבך 21, שאלתי על לין ולהפתעתי הרבה אמרו לי שהיא נמצאת.
חיכיתי לה כ 20 דקות וההמתנה הייתה שווה כל רגע. נכנסנו לחדר והיא התנפלה עלי כששנינו עוד עם בגדים! הפשטנו אחד את השני בטירוף כמו איזה זוג שלא ראו אחד את השני כמה חודשים (אכן כך) ומרוב התלהבות חדרתי אליה בלי גומי!
הייתי איתה בחדר בערך 40 דקות ורק אחרי שגמרתי בפעם השנייה וזימזמו בפעם החמישית היא הלכה להתקלח. אין מה להגיד, שחקנית פורנו וניפומנית אמיתית.
עכשיו אני קצת מודאג בגלל ששכבנו בלי גומי אבל בנתיים הכל נראה תקין.
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

לין מקרליבך 21

15
KYOYO תשמע
אני לא מנסה לגרום לאנשים לחשוב כך פשוט ההמשך במה שרשמת הוא נכון

"והדבר הכי מבאס אחרי להיות אצל מישהי לקרוא את מה שאנשים כמוך רושמים על החשש שזה גבר" רשמת נכון החשש הזה

יצא לי לראות אותה כמה פעמים וגם לכמה אנשים שאני מכיר אישית וכולם טוענים שיש חשד סביר שהיא גבר..

עכשיו, אני לא טוען שזה כך בהכרח.. למרות שיתכן שכך זה נשמע מתי שהוא באחת ההודעות. אבל באמת אני קורה פה

דווחים טובים עליה והסיבה שאני לא דוגם אותה זה אותו חשש.

כעת לעניניו, באמת בוא תסביר לי ע"ס מה אתה קובע שהיא לא גבר ? אני לא שואל כדי להתגרות אלא כדי באמת להבין..

לין מקרליבך 21

17
אני מבין שכל השאלות הם פשוט בשבילך.. כדי שלא יהיה לך את החשש להכנס ואכן לדגום..
אבל מי אני או משתמש אחר שיקבע את זה אפחד לא מכיר אותה באמת וראה את ספר הטיפולים שלה בכל המכונות סיליקון האלה שהיא הולכת אליהם..
אני רק יכול להגיד את דעתי והרבה גם חשבו כמוני שלפי ההגיון היא אישה בגלל תפקוד האיבר חוץ מזה אני חושב שנוצר בלבול כמו בתגובה שרשמתי למעלה ב 15 לנובמבר.. תעלה עוד קצת למעלה זה באותו העמוד ותקרא שאני חושב שהיה בלבול כי חלק פרסמו מודעה של קוקסינלית בשם לין וכולם חשבו שמדובר באותה בחורה..וגם אני לא חושב שהמכונים יעסיקו מישהי לאור העובדה שהייתה פעם גבר..
לסיום.. באמת באמת שצריך להיות איתה כדי להבין שהיא אכן אישה.. זה שלא דגמת זה כנראה מסביר הכל.. ממליץ להתגבר על החשש ולהכנס חלילה וחס אין פה קטע של יחצנות אלא לאור המצב במכונים היום שאנחנו הולכים 10 פעמים ומתוכם פוגשים אולי פעם אחת בחורה כמו לין שאכן עושה זאת בצורה הטובה והישנה של פעם בכל מכון היום תמצא תקתקנות יחס מזלזל ואצלה זה לא ובשביל זה יש לנו את הפורום הזה כדי שנוכל לשתף אכן למי ללכת ולמי לא לכן לאור כל ההמלצות עליה ממליץ בחום תהנה ומקווה שאפילו תספר לנו איך היה ומה הדעות שלך לגבי הטיעונים עליה..
קובי קובי

לין מקרליבך 21

20
מה נהיה? מבולבל
[QUOTE=regame]טוב , הייתי עם לין פעם ראשונה לפני שבועיים ואתמול פעם נוספת , אין ספק מדובר בבחורה סקסית בטירוף , נתונים מרשימים , כמובן אוהבת להזדיין ולהיות נשלטת כמו שצריך . אחרי שגמרתי בפעם הראשונה , היא ממש הכריחה אותי לגמור פעם נוספת , גם כשנגמר הזמן וכל שנייה היה צפצוף מהקבלה , לא היה אכפת לה בכלל . היא לא עזבה אותי עד שגמרתי עוד פעם , על הפרצוף.
בקטע הזה אני לא מכיר אף בחורה עובדת , בטח בדירה דיסקרטית , שתרצה כל כך שתגמור .
כמובן שנתתי לה גם טיפ כמו שצריך , כי היא באמת פינקה אותי .
בכלל לפני שבועיים כשהייתי איתה בפעם הראשונה , זאת הייתה אחת הפעמים היחידות שהייתי בדירה דיסקרטית , ואני חייב להגיד שהתרשמתי לטובה גם מהמקום עצמו (קרליבך 21 ) .
יש שם בחורות שנראות ממש טוב , ואחד הלקוחות שהיו שם המליץ לי על עוד מישהי : אם אני לא טועה , הוא אמר שקוראים לה שירה : בחורה רוסייה , בלונדינית , נמוכה קצת , נראית ממש סקסית .
מישהו יודע על מי אני מדבר ??
[/QUOTE]
[QUOTE=זורק זין27]טוב , הייתי עם לין פעם ראשונה לפני שבועיים ואתמול פעם נוספת , אין ספק מדובר בבחורה סקסית בטירוף , נתונים מרשימים , כמובן אוהבת להזדיין ולהיות נשלטת כמו שצריך . אחרי שגמרתי בפעם הראשונה , היא ממש הכריחה אותי לגמור פעם נוספת , גם כשנגמר הזמן וכל שנייה היה צפצוף מהקבלה , לא היה אכפת לה בכלל . היא לא עזבה אותי עד שגמרתי עוד פעם , על הפרצוף.
בקטע הזה אני לא מכיר אף בחורה עובדת , בטח בדירה דיסקרטית , שתרצה כל כך שתגמור .
כמובן שנתתי לה גם טיפ כמו שצריך , כי היא באמת פינקה אותי .
בכלל לפני שבועיים כשהייתי איתה בפעם הראשונה , זאת הייתה אחת הפעמים היחידות שהייתי בדירה דיסקרטית , ואני חייב להגיד שהתרשמתי לטובה גם מהמקום עצמו (קרליבך 21 ) .
יש שם בחורות שנראות ממש טוב , ואחד הלקוחות שהיו שם המליץ לי על עוד מישהי : אם אני לא טועה , הוא אמר שקוראים לה שירה : בחורה רוסייה , בלונדינית , נמוכה קצת , נראית ממש סקסית .
מישהו יודע על מי אני מדבר ??
[/QUOTE]

קישקשתא2013-03-02 19:21:01
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”