מה נהיה? 
[QUOTE=regame]טוב , הייתי עם לין פעם ראשונה לפני שבועיים ואתמול פעם נוספת , אין ספק מדובר בבחורה סקסית בטירוף , נתונים מרשימים , כמובן אוהבת להזדיין ולהיות נשלטת כמו שצריך . אחרי שגמרתי בפעם הראשונה , היא ממש הכריחה אותי לגמור פעם נוספת , גם כשנגמר הזמן וכל שנייה היה צפצוף מהקבלה , לא היה אכפת לה בכלל . היא לא עזבה אותי עד שגמרתי עוד פעם , על הפרצוף.
בקטע הזה אני לא מכיר אף בחורה עובדת , בטח בדירה דיסקרטית , שתרצה כל כך שתגמור .
כמובן שנתתי לה גם טיפ כמו שצריך , כי היא באמת פינקה אותי .
בכלל לפני שבועיים כשהייתי איתה בפעם הראשונה , זאת הייתה אחת הפעמים היחידות שהייתי בדירה דיסקרטית , ואני חייב להגיד שהתרשמתי לטובה גם מהמקום עצמו (קרליבך 21 ) .
יש שם בחורות שנראות ממש טוב , ואחד הלקוחות שהיו שם המליץ לי על עוד מישהי : אם אני לא טועה , הוא אמר שקוראים לה שירה : בחורה רוסייה , בלונדינית , נמוכה קצת , נראית ממש סקסית .
מישהו יודע על מי אני מדבר ??
[/QUOTE]
[QUOTE=זורק זין27]טוב , הייתי עם לין פעם ראשונה לפני שבועיים ואתמול פעם נוספת , אין ספק מדובר בבחורה סקסית בטירוף , נתונים מרשימים , כמובן אוהבת להזדיין ולהיות נשלטת כמו שצריך . אחרי שגמרתי בפעם הראשונה , היא ממש הכריחה אותי לגמור פעם נוספת , גם כשנגמר הזמן וכל שנייה היה צפצוף מהקבלה , לא היה אכפת לה בכלל . היא לא עזבה אותי עד שגמרתי עוד פעם , על הפרצוף.
בקטע הזה אני לא מכיר אף בחורה עובדת , בטח בדירה דיסקרטית , שתרצה כל כך שתגמור .
כמובן שנתתי לה גם טיפ כמו שצריך , כי היא באמת פינקה אותי .
בכלל לפני שבועיים כשהייתי איתה בפעם הראשונה , זאת הייתה אחת הפעמים היחידות שהייתי בדירה דיסקרטית , ואני חייב להגיד שהתרשמתי לטובה גם מהמקום עצמו (קרליבך 21 ) .
יש שם בחורות שנראות ממש טוב , ואחד הלקוחות שהיו שם המליץ לי על עוד מישהי : אם אני לא טועה , הוא אמר שקוראים לה שירה : בחורה רוסייה , בלונדינית , נמוכה קצת , נראית ממש סקסית .
מישהו יודע על מי אני מדבר ??
[/QUOTE]
קישקשתא2013-03-02 19:21:01
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.