כ מישהו היה אצל טלי? - סקס אדיר

מישהו היה אצל טלי?

3
כמה כללים שיעזרו לך לחסוך כסף זמן ונפילות:
1. לא הולכים לקוקסינלית "חדשה" שלא שמעת עליה המלצות קודם - סיכוי לנפילה 99.9%.
קוקסינליות ששרפו את עצמן עם שירות מחורבן, מחליפות שם ותמונות ומחפשות פריארים חדשים.
2. אם יש המלצות, תבדוק שהן מהחודש האחרון ולא מלפני כמה שנים. גם אלה שהיו בסדר ירדו ברמה.

אם תפעל לפי ההמלצות, תגלה שאין שום המלצות מהחודשים האחרונים וגם לא שנתיים אחורה על אף קוקסינלית.
אני יכול להגיד לך מנסיון של הרבה שנים, חבל על הכסף והזמן. אין בארץ אף קוקסינלית ששוה ללכת אליה גם לא בחינם.
הסיכוי שתהנה מהמפגש הוא בדיוק אפס.
תקרה את כל הביקורות כאן בפורום, כל המפגשים מסתכמים ב 300-400 ש"ח שהחליפו ידיים, 5-10 דקות ואתה בחוץ.

מישהו היה אצל טלי?

5
אין לי מושג בני כמה החבר'ה שכותבים פה בפורום, וכמה שנים אתם מתארחים אצל קוקסינליות.
אני יכול להגיד לכם שבתחילת דרכי, אי שם באמצע שנות ה-90, היו לי התנסויות מאוד טובות. עם השנים הרבה בנות מוכרות וטובות פרשו למקצועות אחרים (כמו דניאלה, וג'ואל שמדי פעם מפציעה אבל חתכה למטה) נעלמו מהשטח בנסיבות טרגיות (כמו מישל) או סתם הפכו לרודפות כסף עם שירות חרא, או שמראש היו עם שירות חרא (מרוב דוגמאות אין לי כוח להתחיל לרשום אפילו). עם הזמן גם הצטרפו כל מיני חדשות, חלקן עוד ניסיתי, אבל רובן ככולן לא שווות אפילו 100 שקל ברכב.
לא יודע מדוע אנשים עדיין מחפשים המלצות, כי אין. באמת שאין. נשארה אחת נורמלית, שאני עוד מצליח לקבל ממנה שירות טוב, אבל גם אני רואה את העייפות ואת חוסר האנרגיות שהיו לה פה, וגם אחרים פה דיווחו על תקתוקים או רגישויות שלה באמצע השירות, ככה שגם עליה לא הייתי ממליץ לכם. אני מכיר אותה 15 שנה, אז קצת קשה לה לתקתק או לעבוד עלי. אל תשאלו על השם, כי כמו שאמרתי, גם עליה אני לא ממליץ.
מה שמשאיר אחת, שלא ניסיתי בדירה. ראיתי כמה דיווחים עליה שהעלו סוג של אופטימיות, אבל אני כבר למוד ניסיון, כך שאין לי ממש ציפיות. אני מדבר על שובל. כשאנסה, אדווח לכם איך היה.
מעבר לזה, קחו עצה ממישהו שכבר מעל 15 שנה בתחום ועבר דרך הראשונות עד לחולירות שמציפות את השוק היום - תחסכו את הכסף ווסעו לחו"ל. אין כאן אחת ששווה את הכסף. יש כוסיות, אין ספק, השירות כבר מעבר לגועל נפש. אני מעבר להיא שהזכרתי וזו שאנסה בקרוב, לא מתכוון ללכת לאף אחת. תחסכו וסעו לחו"ל.

מישהו היה אצל טלי?

7
[QUOTE=suck this]

אין לי מושג בני כמה החבר'ה שכותבים פה בפורום, וכמה שנים אתם מתארחים אצל קוקסינליות.
אני יכול להגיד לכם שבתחילת דרכי, אי שם באמצע שנות ה-90, היו לי התנסויות מאוד טובות. עם השנים הרבה בנות מוכרות וטובות פרשו למקצועות אחרים (כמו דניאלה, וג'ואל שמדי פעם מפציעה אבל חתכה למטה) נעלמו מהשטח בנסיבות טרגיות (כמו מישל) או סתם הפכו לרודפות כסף עם שירות חרא, או שמראש היו עם שירות חרא (מרוב דוגמאות אין לי כוח להתחיל לרשום אפילו). עם הזמן גם הצטרפו כל מיני חדשות, חלקן עוד ניסיתי, אבל רובן ככולן לא שווות אפילו 100 שקל ברכב.
לא יודע מדוע אנשים עדיין מחפשים המלצות, כי אין. באמת שאין. נשארה אחת נורמלית, שאני עוד מצליח לקבל ממנה שירות טוב, אבל גם אני רואה את העייפות ואת חוסר האנרגיות שהיו לה פה, וגם אחרים פה דיווחו על תקתוקים או רגישויות שלה באמצע השירות, ככה שגם עליה לא הייתי ממליץ לכם. אני מכיר אותה 15 שנה, אז קצת קשה לה לתקתק או לעבוד עלי. אל תשאלו על השם, כי כמו שאמרתי, גם עליה אני לא ממליץ.
מה שמשאיר אחת, שלא ניסיתי בדירה. ראיתי כמה דיווחים עליה שהעלו סוג של אופטימיות, אבל אני כבר למוד ניסיון, כך שאין לי ממש ציפיות. אני מדבר על שובל. כשאנסה, אדווח לכם איך היה.
מעבר לזה, קחו עצה ממישהו שכבר מעל 15 שנה בתחום ועבר דרך הראשונות עד לחולירות שמציפות את השוק היום - תחסכו את הכסף ווסעו לחו"ל. אין כאן אחת ששווה את הכסף. יש כוסיות, אין ספק, השירות כבר מעבר לגועל נפש. אני מעבר להיא שהזכרתי וזו שאנסה בקרוב, לא מתכוון ללכת לאף אחת. תחסכו וסעו לחו"ל.
[/QUOTE]
כל מילה נכונה.
גם אני כבר 20 שנה בעניין ואכן המצב על הפנים.
אח, איפה דניאלה האגדית.
היום כולם פשוט תת רמה.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

מישהו היה אצל טלי?

9
נחמד לדעת שאני לא "הקשיש" היחיד כאן צחוק
בכל אופן - לפי מה שאני מזהה מחלקיק פנים שאפשר לראות, ולפי מבנה הפנים, ב-99 אחוזים זאת שלי. האמת שהיא מהותיקות, אבל ניראית טוב ושמורה. לאוהבי השחומות ומראה השכנה התימניה.
מבחינת שירות אין לי מושג, הייתי איתה בעבר הרחוק מאוד ברכב, היתה מאוד נחמדה. מה קרה מאז? לא יודע. אפשר למצוא אותה בתל ברוך, בדרך כלל היא בתחנת האוטובוס מול תחנת הדלק, איפה שהעליה לבסיס. לעיתים רחוקות היא נמצאת במנדרין, בחניון.
אין ולא תהיה כמו דניאלה. מה שמדהים הוא שעם כל היופי שלה, היא תמיד נתנה שירות אליפות. אני לא ארחיב יותר מדי על איך היתה מבלבלת נהגים כשהסתובבה בתל ברוך או בבורסה, עם כל החזה בחוץ ורק עם חוטיני. רק מלהיזכר בזה כואב לי, פשוט כי אף אחת לא מתקרבת אליה היום. היתה את מישל, שהיתה מותק ברמות והזכירה אותה בשירות ובזרימה, ולצערנו היא כבר לא איתנו יותר.

מישהו היה אצל טלי?

10
אכן אין כמו דניאלה.
קודם כל במראה, היא היתה נראת אישה לכל דבר.
והשרות, ליגה לאומית. היא הראשונה שעשתה אותי.
לגבי שלי, שלי שאני זוכר היא אחת הותיקות בזמנו
היתה הרבה בתל ברוך, למיטב זכרוני היתי אצלה לפני
מספר שנים מול איכילוב, היה בסדר לא יותר מזה.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”