[QUOTE=suck this]
אין לי מושג בני כמה החבר'ה שכותבים פה בפורום, וכמה שנים אתם מתארחים אצל קוקסינליות.
אני יכול להגיד לכם שבתחילת דרכי, אי שם באמצע שנות ה-90, היו לי התנסויות מאוד טובות. עם השנים הרבה בנות מוכרות וטובות פרשו למקצועות אחרים (כמו דניאלה, וג'ואל שמדי פעם מפציעה אבל חתכה למטה) נעלמו מהשטח בנסיבות טרגיות (כמו מישל) או סתם הפכו לרודפות כסף עם שירות חרא, או שמראש היו עם שירות חרא (מרוב דוגמאות אין לי כוח להתחיל לרשום אפילו). עם הזמן גם הצטרפו כל מיני חדשות, חלקן עוד ניסיתי, אבל רובן ככולן לא שווות אפילו 100 שקל ברכב.
לא יודע מדוע אנשים עדיין מחפשים המלצות, כי אין. באמת שאין. נשארה אחת נורמלית, שאני עוד מצליח לקבל ממנה שירות טוב, אבל גם אני רואה את העייפות ואת חוסר האנרגיות שהיו לה פה, וגם אחרים פה דיווחו על תקתוקים או רגישויות שלה באמצע השירות, ככה שגם עליה לא הייתי ממליץ לכם. אני מכיר אותה 15 שנה, אז קצת קשה לה לתקתק או לעבוד עלי. אל תשאלו על השם, כי כמו שאמרתי, גם עליה אני לא ממליץ.
מה שמשאיר אחת, שלא ניסיתי בדירה. ראיתי כמה דיווחים עליה שהעלו סוג של אופטימיות, אבל אני כבר למוד ניסיון, כך שאין לי ממש ציפיות. אני מדבר על שובל. כשאנסה, אדווח לכם איך היה.
מעבר לזה, קחו עצה ממישהו שכבר מעל 15 שנה בתחום ועבר דרך הראשונות עד לחולירות שמציפות את השוק היום - תחסכו את הכסף ווסעו לחו"ל. אין כאן אחת ששווה את הכסף. יש כוסיות, אין ספק, השירות כבר מעבר לגועל נפש. אני מעבר להיא שהזכרתי וזו שאנסה בקרוב, לא מתכוון ללכת לאף אחת. תחסכו וסעו לחו"ל.
[/QUOTE]
כל מילה נכונה.
גם אני כבר 20 שנה בעניין ואכן המצב על הפנים.
אח, איפה דניאלה האגדית.
היום כולם פשוט תת רמה.