כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 113 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1121
אז הסיטואציה היא שיש יםםםםםםםםםםםם כוסיות בחוץ רזות כמו שאני אוהב, יש לי דירה לשלושה חודשים:(
אין לי מושג איך אני הולך להיות פה שלושה חודשים החברה בת ה18 נעלמת לי בלילות חחחוחוזרתמלישון בבוקר לדעתי הולכת להזדיין להשלים הכנסה, בהתחשב שהיא שוכבת איתי פעמיים ביום אז כל הכבוד לה על הרצון והיכולתאצבע למעלה
אני מכיר בנות בחנויות מלא כוסיות ובקניון ליד, אני רק מחכה שהיא תתחיל לעבוד כדי שיהיה לי קצת חופש
האינטרנט פה איטי בטירוףףףףףף
האוכל זול, אני מחפש דירה זולה יותר, ומתרגש לגבי הונג קונג, עוד לא זיינתי סיניות, ככה שהולך להיות נחמד
מרוב שקל פה להשיג זיון, מזכיר את פאטיה לפני 10 שנים:-)
המצב הוא שניגשה אלי בחורה ובקשה מאה פזוססססס לזיון עשר שקללללללל

1122
שחר אתה חי חיים טובים
אולי כל גבר היה רוצה פעם לחוות את זה
אני אישית בתור בוגר תאילנד2005 נהנית אבל הרבה פחות מהמראה מאשר בנות מזרח אירופה
אבל באמת שאי אפשר להשוות ביחס ובגישה
ואצלך אתה מקבל לחשובה של חברות ו gfe שזה חשוב
גם יש לך כוח להשאיר אותן איתך ולקנות דברים ולגור איתם ולא כל אחד היה רוצה את זה
אז אם כבר פנטזיות
אני אוהב בנותן הרבה קעקועים ושער עד הטוסיק
קטנטנותעם עקבים שרמוטים
ובעיקר פירסינג בכוס בלשון ובפטמות
אז אם תמצא 2-3 כאלו אל תשכח לצלם אותן ביחד איתך ולקרוא לי
מעניין אולי יש להן חברות כאלו

1124
[QUOTE=שחר סגל]

yellow תודה זאת תמונה יותר פוטוגנית שלה:-)
תבוא ישר לאנגלס, אני מארגן תבנות נעשה אורגיה עם שש בנות שלוש שלי ושלוש שלך:-) עוד לא עשיתי אבל הגיע הזמן :-)
שלח לי בפרטי כשאתה באנגלס.
בגדול היא מסתבר כבר לא עובדת, אז כל היום צמודה אלי היא בת 18 עם מלא מצבי רוח, אני מרוקן מזע מצד אחד אבל עם כאב ראש בגלל מצבי הרוח שלה. אני פה בשלושה חודשים הקרובים יש מלאאאאאאאאא כוסיות בנות 18 בכל מקום, הבעיה שאני לא יכול לזוז לבד, אז מצאתי פתרון, יש מקום לשלוש שעות 250 פזוס, אני אשלב את זה עם החדר כושר:-)
האוכל זול מאוד שלוש דגים ב10 שח, הבעיה זה המגורים דירה מרוהטת עולה לי 10000 באט שזה המון,
מחיה יומי אני מבזבז 500 פזו
בקרוב יתווסף לי 1200 באט על אורגיה עם 3 אבל אני מתכוון לעשות את זה שלוש פעמים בשבוע, צריך לחסוך לשלושה חודשים, עדיין לעשות 36 אורגיות זה נשמע סבבה לגמריי.
[/QUOTE]

שחר , לא מוזר קצת שאתה משלם בבהטים על דירה בפיליפינים?

1125
רימינג לידיעה 1000 באט שווה פה 1300 פזוס, אין פה אחת או אחד שאמרו לא לבאט למעט הנהג מונית שלקח אותי מהשדה למלון, מוזר שאתה עדיין מטיל ספק בדיווחים שלי, אבל מצד שני כבר לא איכפת לי, במקום זה תבוא לפה ותדווח ואם אתה לא מתכוון לבוא ולדווח אז תלמד לפרגן אצבע למעלה

1126
לא הייתי בפיליפינם אבל קראתי שיש הרבה התנכלויות לתיירים לרובת קומבינות של שוטרים לסחיטת תיירים בלוס אנגלס ובכלל.
האם מי שהיה בפיליפנים נתקל בזה? ועוד נקודה בעבר הרחוק הפיליפינים היה יעד לתירים ישראלים וזה ירד בנשים האחרונות
האם יש שם תיירים ישראלים שתרים את הארץ? ומה הסכנות לתיירים?

1127
verble תודה:-) אני עדיין חושב שאתה יכול לעשות פי 10 ממני במזרח עם עשירית ממה שאתה מוציא בארהב.
חבל שאתה לא מתחבר לאסיתיות, הפסד של כולם.
עוקצים למעט הילדים שקופצים עליך בבקשה לנדבה ותוך כדי זה מחטטים בכיסים לא נתקלתי במשהו אחר, תקפיד שלכל בחורה יהיה תז.
כרגע אני מתרגל לחיים הטובים, יש לי ילדה בת 18 בבית שלא רוצה לצאת מהבית כלמהיום באינטרנט ובטלוויזיה, אוכלים כל היום משמינים שוכבים בכל התנוחות מול הטלוויזיה סתם מתוך שיעמום של כיף והיא ישנה עד 17:00 אני קם ב11:00 הולך לחדר כןשר, לקפה בקניון , מבשלת לי , מנקה והחיים יפים טובים ופשוטים:-) מי צריך יותר מזה.
יש תגימי זה המוניות ב 8 פזוס לוקחים אותך לכל מקום, עד עכשיו הייתי משלם 100 לאופנוע חח
כשאני הולך בוולקינג סטריט אני פוגש שם קבוצה של 4 בנות עובדות כוסיות בנות 18 ברור אני מפנטז על ההצעה של לתת להם לגור איתי בדירה לחודש אני ועוד ארבע בנות, ולסגור איתם תשלוםמשל 30000 אלף פזוס לכל החודש לכולם:-) :-) :-) :-)
כרגע אני אוגר טלפונים ובונה תקרקע ליום שאחרי שהיא תעזוב ברגע שזה יקרה יהיה לי מספיק זמן להגשים הכל.
החבר לשעבר בדרך מאוסטרליה ועוד מלא דברים שהיא מתכננת ככה שזה מזכיר תבנות מפאטיה:-) שאומרות שהן נוסעות לכפר בזמן שהן עם החבר, אותו עיקרון פה:-) אני נהנה מהרגע, נותן לה לעשות תצעד ואז מספיק זמן להגשים את כל הפטזיות:-)
אני אעלה תמונות של הוולקין סטריט מאוחר יותר:-)

1130

חייב לאזן קצת...

בתור אחד שהיה גם בפאטיה וגם באנג'לס אני חייב לציין שהמראה של התאילנדיות הרבה יותר טוב משל הפיליפיניות (התמונות מדברות בעד עצמן) יש יותר מדי פיליפיניות סתמיות,מלאות ועגלות, יש המון תאילנדיות כוסיות, חשוב גם לציין שמי שמחפש חיי לילה כמו שיש בפאטיה לא ימצא אותם באנג'לס העלובה.

דבר נוסף זו אזהרה: לא להתעסק עם "צ'רי גירלס" , הבתולות הצעירות, זה יעלה לכם המון המון כסף אם תעשו להן משהו.

עם זאת כמובן שמי שנמצא באנג'לס לא סובל קריצה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”