כ ז'ני - סקס אדיר

ז'ני

1
היי לכל החברים היום ניתקלתי בבחורה ששמה ג׳יני אספתי אותה משדרות הר ציון פינת סלמה נראת נחמד לא הייתי אומר כוסית אבל די סבבה ויודעת לעבוד עם הגוף שלה ממש טוב מוציאה את הישבן ומנסה כמה שיותר לרצות את הלקוח חלקה בכל הגוף ונותנת לגעת לחפור בכל חור אפשרי בגופה מציצה בלי זיון עם ב100 אנאלי ב150 וממש אוהבת את מה שהיא עושה והקטע שסיפרתי שאני חבר בפורום זה ממש הדליק אותה אז הבטחתי לה שאני ידווח ואמסור את הנייד שלה באישורה כמובן הבחורה חולת זין ברמות עם לא הייתה צריכה לישון הייתה עובדת 24/7 ואגב סגן היא הזכירה אותך טוענת שקוראת את הדיווחים שלך ושל כולנו וזה מה שמדליק אותה הטלפון שלה (טלפון הוסר, בפרטי!) אומרת שזמינה רוב הזמן ואגב סימפטי שאתה נתקל בבחורה כל שהיא פשוט תבקש טלפון שיהיה במה לפרגן לחב׳רה
UMA2013-03-21 07:07:26

ז'ני

3
[QUOTE=בודק איכות]
היי לכל החברים היום ניתקלתי בבחורה ששמה ג׳יני אספתי אותה משדרות הר ציון פינת סלמה נראת נחמד לא הייתי אומר כוסית אבל די סבבה ויודעת לעבוד עם הגוף שלה ממש טוב מוציאה את הישבן ומנסה כמה שיותר לרצות את הלקוח חלקה בכל הגוף ונותנת לגעת לחפור בכל חור אפשרי בגופה מציצה בלי זיון עם ב100 אנאלי ב150 וממש אוהבת את מה שהיא עושה והקטע שסיפרתי שאני חבר בפורום זה ממש הדליק אותה אז הבטחתי לה שאני ידווח ואמסור את הנייד שלה באישורה כמובן הבחורה חולת זין ברמות עם לא הייתה צריכה לישון הייתה עובדת 24/7 ואגב סגן היא הזכירה אותך טוענת שקוראת את הדיווחים שלך ושל כולנו וזה מה שמדליק אותה הטלפון שלה (טלפון הוסר, בפרטי!) אומרת שזמינה רוב הזמן ואגב סימפטי שאתה נתקל בבחורה כל שהיא פשוט תבקש טלפון שיהיה במה לפרגן לחב׳רה
[/QUOTE]
יפה, תודה על הדיווח.
אני שמח שמצאת מישהי טובה ועוד משהי שמפרגנת לחברי הפורום.
אני אדבר איתה ונארגן גיחה אליה.

ז'ני

4
הבחורה מדהימה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בודק איכות ,קבל כל הכבוד על המציאהחיוך
הדבר היחידי שאני חולק עליך הוא העניין של לא כוסית.
ז'ני היא כוסית ללא ערעורין.חזרתי ממנה הרגע ,לאחר כמעט 45 דקות
של עונג ,שמעבר לסקס כלל ליטופים חיבוקים מבטים מחרמנים צחוקים
ושיחה קלילה.
מעבר לפרטים שבודק איכות כבר נתן-שכולם מדוייקים-להלן עוד כמה פרטים.
הבחורה היא ישראלית מרוקאית ,בת 23 ,בשנתיים האחרונות - לאחר שחרורה מצ"הל
עבדה במועדוני פיפ שאו ומועדוני סדו. לדבריה החוקים והמגבלות במועדונים הללו לא התאימו לה ,עברה לדירה פרטית -לא התאים לה ,ירדה לרחוב.אוהבת את העבודה שלה.לא נכנסתי לעומק
אבל נראה לי שהיא לא משתמשת או מכורה לסם.
שערה קצר מאוד ,צמוד לקרקפת צבוע באדום ,שפתיים אדומות מלאות ,מבושמת נקיה וריחנית.
מתעקשת ששמה יכתב עם זין ולא עם גימלTongue
ז'ני היא בחורה אינטילגנטית - יודעת על הפורום ,מבקרת בו בקביעות ומודעת לכוחו . כפי שבודק אמר-הזכרת הפורום מדליקה אותה.

שמרו עליה ותהנו.

ז'ני : נהנתי מאוד והעלתי פוסט מפרגן מאוד.כמו שאני מכיר את חבריי לפורום,בימים הקרובים את תקבלי הרבה מאוד
שיחות טלפון ופגישות עם החברים.תזהרי לא לקלקל את הרושם שייצרת.סימן קריאה

ז'ני

6
אני שמח שנהנת לגבי היופי זה עניין של טעם אני אוהב אותם קצת יותר רזות בסגנון אלונה הצעירה שפרשה או ניקול מחולון אבל שוב כל אחד וטעמו בסך הכל היא נותנת שירות די טוב ומשתדלת להוציא את הלקוח מרוצה עכשיו יש משהו חדש על הכונת באישורו של חבר פורום שלא אנקוט בשמו העלה דיווח אחרי הדגימה יאללה רק שיתפנה לי קצת זמן עם כל הלחץ בעבודה בגלל הפסח הזה

ז'ני

7
ביקרתי את ז'ני השבוע. כמו שאבי כתב, גם לטעמי היא נראית טוב מאוד...

הדיווח שלי המפורט:

במראה היא בין לילי, אלונה ללין המפורסמת למי שמכיר מהדירות בת"א. (ז'ני עבדה פעם בשם לין אבל אין קשר)
תיאור: בחורה גותית,לובשת חצאית וחולצה צמודה.
יש לה שרשרת צלב עם בחורה ערומה עליו ושרשרת של זוג מזדיין.
יש לה קעקוע של כוכב כל פרק היד, היא אמרה לי מה זה אומר אבל אני לא זוכר.
צבע עור: לבן.
גובה: 1.70 בערך.
מבנה גוף: רגיל.
חזה: קטן.
רגליים: חלקות רכות (כמו של לילי)
פנים: יפות. שפתיים עבות.
עיניים: דבש.
צבע שיער: אדום קצר
מוצא: ישראלית
מחיר: 100 ש"ח 150ש"ח אנלי.
מיוחדים: אנלי, סטרפ און, בקיצור הכול...

ראיתי אותה בהר ציון והיא התאימה לתיאור של בודק איכות. בהתחלה נראית טוב, ממש פרח באיזור של הר ציון.
שאלתי אותה פרטים והיא אמרה לי ואז שאלתי אותה "את ז'ני"? והיא התלהבה ואמרה כן איך אתה יודע? אמרתי לה שאני מכיר אותה מהפורום ואנחנו מדברים עליה...
היא עלתה לרכב ובדרך למקום היא שאלה אותי - מה הכינוי שלי בפורום?
אמרתי לה שאני סגן והיא ישר קפצה עלי ואמרה אוו שלום לך קראתי את כל מה שאתה כותב (:

נסעתי למקום שאני מכיר ואמרתי לה בואי נעבור אחורה! היא אמרה לי רואים שאתה סגן בדיוק כמו הדיווחים שלך, אתה רוצה שאני אקלל אותך בצרפתית? (:
הבחורה הזאת מאוד קלילה, מצחיקה ושנונה ויש לה הרבה ידע על תחום הסקס ומאוד אוהבת לדבר על זה. לשעבר שירתה בחיל האויר בתפקיד יחסית בכיר היום היא לומדת עיצוב. היא לא נוגעת בסמים... בקיצור בחורה איכותית +

כבר כאן ידעתי שהולך להיות זיון מהסרטים עם מעריצה איכותית של הפורום ובחורה שממש אוהבת לקבל זין! (וצדקתי)

הזיון:
דבר מאוד חשוב זה שהיה לה ריח טוב והיא נראית ממש נקייה.
ז'ני התחילה להוריד לי את החולצה והמכנס והתחילה למצוץ בשאיבה ממש טובה.
תוך כדי היא דחפה לעצמה אצבעות וגירתה את עצמה בטירוף.
אחרי 10 דקות של מציצה איכותית היא אמרה - תכניס לי.
עברנו לזיון חזק שז'ני צועקת כן כן איזה זין!!
עברתי איתה כמה פוזות וחדרתי לה לתחת. היה ממש צר וכיף!
היא צעקה והרגשתי את החום עד שגמרתי.

אחרי זה התחלנו לדבר על הסטיות שלה ושלי ועל סקס (יש לה הרבה ידע בתחום) והיא כל הזמן סיפרה לי על מה שאני כותב כאן בפורום ומה מהדברים הדליק אותה.
במהלך השיחה התחיל לעמוד לי שוב ועברתי איתה למספר השני.
אחד הזיון הטובים היא עובדת מתוך חרמנות והנאה שלה וזה היה ממש כיף.

ז'ני סיפרה לי שהיא הייתה מלכת סאדו בעבר ומאוד אהבה להצליף לגברים ולזיין אותם עם סטרפאוון.
היא עבדה במועדני חשפנות ודירות דיסקרטיות ועכשיו אהבה שלה זה לעבוד ברחוב וממש מדליק אותה שצייד אוסף אותה ומזיין אותה.
הפטישים שלה זה כפות רגליים סקס פומבי והיא אוהבת שיורדים לה אוהבת להיות מלכה.
אני גילתי את הצד השני שלה שהיא אוהבת שמזיינים אותה חזק ולהיות נשלטת.

בדרך שהחזרתי אותה היא פתאום הורידה תחתונים והתחילה להתחרמן שוב.

בקיצור כדאי מאוד ללכת אליה, כל הכבוד לבודק איכות על הגילוי שלה ועל הדיווח לכולנו.

סגן2013-03-25 00:38:51

ז'ני

9
שלום לכולם,

הבטחתי דיווח...ואני תמיד מקיים הבטחות....קריצה

אתמול נפלה בחלקי הזכות לבלות עם ז'ני...
לאחר בילבול קל (של כשעתיים...), הצלחתי לתאם איתה ולאסוף אותה...
כבר על ההתחלה אמרתי לה "בואי נקצר תהליכים - נלך למלונית" כי ההמתנה ביחד עם הביקורות החיוביות ביותר עליה עשו את שלהם קריצה

אני כבר רוצה לפתוח ולומר כי במשך כל הזמן שהיינו יחד (כמעט שעתיים!) ההרגשה איתה זה כמו חברה - היא מחבקת אותך, ואישית - אותי היא החזירה 15 שנה אחורנית, לתקופה שעוד הייתי רווק....
אין את הרגשת הריחוק והניכור כמו רוב הנערות העובדות...

ז'ני מגיבה בדיוק מושלם למה שהיא מרגישה שנחוץ עם מי שהיא איתו באותו הרגע - מי שצריך להרגיש שולט ואגרסיבי, ומי שצריך רגוע ורך - ז'ני מספקת את "הסחורה"

אני מרגיש קצת לא נעים "לרוץ ולספר לחבר'ה" על כל מה שהלך בחדר, ושוב - רק בגלל איך שז'ני גרמה לי להרגיש באותן שעתיים נפלאות, אז אני אחסוך את הפרטים ה"טכניים" ואחזק ת מה שאמרו קודמי - "בודק איכות", "אבי" ו"סגן"...רק אומר שאני מדרג אותה, מבחינתי לפחות, במקום הראשון
ז'ני היא כן כוסית, ומעבר לכך - היא משדרת המון מיניות ואוהבת את מה שהיא עושה!

אחרי האקט הראשון - נכנסנו אל הפורום וקראנו מה כתבו עליה - היא לא הפסיקה לצחוק והייתה משועשעת מזה..
סימפטי - אתה נראה כמו ילד טוב - אחד שלא היום מאמינים על ה"צד" האפל שלך....קריצה
BADBOY - הבחורה שאתה טוען כי היא ז'ני - היא לא!, מעולם לא היה לה פירסינג בטבור, ואין לה קעקוע על הגב....
סגן - הכוכבים על פרקי הידיים שלה הינם פנטגרמות - מסמלים אנארכיה או סדר
- תלוי איך אתה מסתכל עליהם...
עוד היא אמרה שאתה הייתה זה שביקש ממנה לקלל אותך בצרפתית Tongue, היא לומדת סטיילינג...לא עיצוב....והפטיש שלה לכפות רגליים נכון - אבל מוגבל לכפות הגרליים שלה בלבד...

יש לה את היכולת המדהימה לדובב סרטי פורנו ולגרום לזה להישמע כאילו זה התסריט המקורי.....אמנם לא מה שהבמאי התכוון אליו......צחוק

היא אשת שיחה מעבר לחרמנית נצחית, ובין אקט לאקט - היינו מחובקים, ולהרגשתי - המגע היה אמיתי ולא הגיע בגלל שאני לקוח או בגלל הפורום...אלא בגלל שככה ז'ני רצתה והרגישה וזה התאים גם לי על הדרך, כנראה שגם האישה במלונית לא ממש שמה לב מתי נכנסנו לחדר, אבל היינו בפנים יותר משעה וחצי, מרבית הזמן מחובקים ומחרמנים אחד את השני בהנאה...

צר לי שכישרון הכתיבה שלי אינו שקול לטיפות הדיו שהותזו מקולמוסו של "סגן", ורמת הפירוט לוקה בחסר, אבל זהו הדיווח שלי...

ז'ני-
אני יודע שעוד יצא לך לקרוא את הדיווח הזה.....תודה לך על הזמן יחד!

כל השאר-
אנא מכם - כבדו אותה ושימרו עליה! ההגדרה של "פרח" נכונה כאן להפליא
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

ז'ני

10
אתמול באופן חריג יצא לי להיות בסביבות הר ציון...
קצת רחוק משם יצא לי לראות בחורה עם שיער אדום קצוץ (ממש קצר) שלבשה מכנסונים קצרים, גובה 1.65-1.70, רזה , עור לבן.
כמו כן הגרביונים (?) שלה היו מורמות עד לברכיים.
ושהיא חצתה את הכביש היא הסתכלה עלי (ישבתי ברכב) מה שגרם לי לתהות אם היא עובדת (באותו אזור לא יעומדות בחורות ובדות למיטב ידיעתי)
האם זאת ג'ני המדוברת??

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”