ביקרתי את ז'ני השבוע. כמו שאבי כתב, גם לטעמי היא נראית טוב מאוד...
הדיווח שלי המפורט:במראה היא בין לילי, אלונה ללין המפורסמת למי שמכיר מהדירות בת"א. (ז'ני עבדה פעם בשם לין אבל אין קשר)
תיאור: בחורה גותית,לובשת חצאית וחולצה צמודה.
יש לה שרשרת צלב עם בחורה ערומה עליו ושרשרת של זוג מזדיין.
יש לה קעקוע של כוכב כל פרק היד, היא אמרה לי מה זה אומר אבל אני לא זוכר.
צבע עור: לבן.
גובה: 1.70 בערך.
מבנה גוף: רגיל.
חזה: קטן.
רגליים: חלקות רכות (כמו של לילי)
פנים: יפות. שפתיים עבות.
עיניים: דבש.
צבע שיער: אדום קצר
מוצא: ישראלית
מחיר: 100 ש"ח 150ש"ח אנלי.
מיוחדים: אנלי, סטרפ און, בקיצור הכול...
ראיתי אותה בהר ציון והיא התאימה לתיאור של בודק איכות. בהתחלה נראית טוב, ממש פרח באיזור של הר ציון.
שאלתי אותה פרטים והיא אמרה לי ואז שאלתי אותה "את ז'ני"? והיא התלהבה ואמרה כן איך אתה יודע? אמרתי לה שאני מכיר אותה מהפורום ואנחנו מדברים עליה...
היא עלתה לרכב ובדרך למקום היא שאלה אותי - מה הכינוי שלי בפורום?
אמרתי לה שאני סגן והיא ישר קפצה עלי ואמרה אוו שלום לך קראתי את כל מה שאתה כותב (:
נסעתי למקום שאני מכיר ואמרתי לה בואי נעבור אחורה! היא אמרה לי רואים שאתה סגן בדיוק כמו הדיווחים שלך, אתה רוצה שאני אקלל אותך בצרפתית? (:
הבחורה הזאת מאוד קלילה, מצחיקה ושנונה ויש לה הרבה ידע על תחום הסקס ומאוד אוהבת לדבר על זה. לשעבר שירתה בחיל האויר בתפקיד יחסית בכיר היום היא לומדת עיצוב. היא לא נוגעת בסמים... בקיצור בחורה איכותית +
כבר כאן ידעתי שהולך להיות זיון מהסרטים עם מעריצה איכותית של הפורום ובחורה שממש אוהבת לקבל זין! (וצדקתי)
הזיון:דבר מאוד חשוב זה שהיה לה ריח טוב והיא נראית ממש נקייה.
ז'ני התחילה להוריד לי את החולצה והמכנס והתחילה למצוץ בשאיבה ממש טובה.
תוך כדי היא דחפה לעצמה אצבעות וגירתה את עצמה בטירוף.
אחרי 10 דקות של מציצה איכותית היא אמרה - תכניס לי.
עברנו לזיון חזק שז'ני צועקת כן כן איזה זין!!
עברתי איתה כמה פוזות וחדרתי לה לתחת. היה ממש צר וכיף!
היא צעקה והרגשתי את החום עד שגמרתי.
אחרי זה התחלנו לדבר על הסטיות שלה ושלי ועל סקס (יש לה הרבה ידע בתחום) והיא כל הזמן סיפרה לי על מה שאני כותב כאן בפורום ומה מהדברים הדליק אותה.
במהלך השיחה התחיל לעמוד לי שוב ועברתי איתה למספר השני.
אחד הזיון הטובים היא עובדת מתוך חרמנות והנאה שלה וזה היה ממש כיף.ז'ני סיפרה לי שהיא הייתה מלכת סאדו בעבר ומאוד אהבה להצליף לגברים ולזיין אותם עם סטרפאוון.
היא עבדה במועדני חשפנות ודירות דיסקרטיות ועכשיו אהבה שלה זה לעבוד ברחוב וממש מדליק אותה שצייד אוסף אותה ומזיין אותה.
הפטישים שלה זה כפות רגליים סקס פומבי והיא אוהבת שיורדים לה אוהבת להיות מלכה.
אני גילתי את הצד השני שלה שהיא אוהבת שמזיינים אותה חזק ולהיות נשלטת.
בדרך שהחזרתי אותה היא פתאום הורידה תחתונים והתחילה להתחרמן שוב.
בקיצור כדאי מאוד ללכת אליה, כל הכבוד לבודק איכות על הגילוי שלה ועל הדיווח לכולנו.
סגן2013-03-25 00:38:51