אני כבר דיברתי עם שחר והייתי גם באזורים הטובים במזרח לפני שבוע לא יצא לנו להפגש אבל הייתי באזור האבניו וכל החרא הזה ,הכל נכון פרט לקטע שאנג'לס זה חור ביחס לפאטיה ותאילנד בכלל,האנשים אומנם נחמדים אבל יש הרבה ניסיונות עוקץ (יותר מתאילנד ) והעוני ברחוב שם פשוט מוריד לי לפחות,האוכל וכל הדברים מסביב לתייר לא ברמה של תאילנד,בדרום יש לא מעט מקומות עם גוגו בארים פשוט אנג'לס מקום מרוכז.. אין יותר מדי תיירים הכל מסחרה,אם אתם רוצים משהו טוב תסעו לדרום יש מספר מוקדים לא רעים עם אטרקציות צלילות,בעיקרון בכל אזור בפיליפינים אפשר למצוא את הבנות... רק תעשו חיפוש קצרצר באינטרנט ,בחורות באנג'לס לא חסר סה"כ יחסית דומה לתאילנד רק שכולן יודעות אנגלית ברמה טובה מאוד ומדברות עם מבטא ספרדי סקסי.. יש הרבה בנות שנראות מתחת ל 18 אז צריך להזהר לפעמים למרות שזה פשוט המראה שם...
חוויה כמו בתאילנד לוקחים ללילה אם יש כימיה היא תשאר יותר וזול יותר אולי אפילו חינם רק תפנקו בקטנה..אם יתמזל מזלכם תמצאו בחורה פרילנסרית ברחוב שתקח פחות מהבר,אם לא תזהרו יכול להיות תתקלו בליידיבויז שכמעט ואי אפשר לזהות,אז תבקשו תעודות...
בעיקרון הבר הוא לקיחה בטוחה(גם בחורה וגם אם יש כל בעיה אחרת אפשר לפנות לשם,המחירים בין 1500-3000 פסוז בכל האזורים בפיליפינים ממה שהייתי).
בפאטיה היה סיפור אחר לגמרי כמה חוויות,לא לקחתי מהברים בכלל רק בנות ברחוב שפגשתי פה שם פינוק והכל טוב... בקטע התיירותי תאילנד עולה על הפיליפינים כמה דרגות שלא יהיה לכם ספק בכלל.