כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 123 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1222
אני כבר דיברתי עם שחר והייתי גם באזורים הטובים במזרח לפני שבוע לא יצא לנו להפגש אבל הייתי באזור האבניו וכל החרא הזה ,הכל נכון פרט לקטע שאנג'לס זה חור ביחס לפאטיה ותאילנד בכלל,האנשים אומנם נחמדים אבל יש הרבה ניסיונות עוקץ (יותר מתאילנד ) והעוני ברחוב שם פשוט מוריד לי לפחות,האוכל וכל הדברים מסביב לתייר לא ברמה של תאילנד,בדרום יש לא מעט מקומות עם גוגו בארים פשוט אנג'לס מקום מרוכז.. אין יותר מדי תיירים הכל מסחרה,אם אתם רוצים משהו טוב תסעו לדרום יש מספר מוקדים לא רעים עם אטרקציות צלילות,בעיקרון בכל אזור בפיליפינים אפשר למצוא את הבנות... רק תעשו חיפוש קצרצר באינטרנט ,בחורות באנג'לס לא חסר סה"כ יחסית דומה לתאילנד רק שכולן יודעות אנגלית ברמה טובה מאוד ומדברות עם מבטא ספרדי סקסי.. יש הרבה בנות שנראות מתחת ל 18 אז צריך להזהר לפעמים למרות שזה פשוט המראה שם...
חוויה כמו בתאילנד לוקחים ללילה אם יש כימיה היא תשאר יותר וזול יותר אולי אפילו חינם רק תפנקו בקטנה..אם יתמזל מזלכם תמצאו בחורה פרילנסרית ברחוב שתקח פחות מהבר,אם לא תזהרו יכול להיות תתקלו בליידיבויז שכמעט ואי אפשר לזהות,אז תבקשו תעודות...
בעיקרון הבר הוא לקיחה בטוחה(גם בחורה וגם אם יש כל בעיה אחרת אפשר לפנות לשם,המחירים בין 1500-3000 פסוז בכל האזורים בפיליפינים ממה שהייתי).
בפאטיה היה סיפור אחר לגמרי כמה חוויות,לא לקחתי מהברים בכלל רק בנות ברחוב שפגשתי פה שם פינוק והכל טוב... בקטע התיירותי תאילנד עולה על הפיליפינים כמה דרגות שלא יהיה לכם ספק בכלל.

Rachel Starr probably the best fuck

1223
tal הלוואי אבל לא בקרוב:-)
gspot חבל חיכיתי שתצור קשר אבל לא באת לתקופה ארוכה אז אני מבין, העיקר שנהנתאצבע למעלה
בכל אופן זה עניין של טעם מה שבטוח זה בהחלט חוויה.-.
אז מצאתי לי בת שמונה עשרה לפנימשבועיים חגגה יומולדת, היא עברה לגור איתי, שוחה כל היום בבריכה חח
יש לה חזה מטורףףףף וקעקועים, לא זוכר אבל מישהומביקש ממני בחורה כזאת , שני מספרים:-) אחד רגיל השני גמירה בפה.
היא בשוק מהבית שלי פה , יש לי בית קרקע עם בריכה שלצערי לא אפשרי מבחינת תקציב בארץ,אבל היא נפלה מהרגליים, רוצה להשאר פה, קבענו שאנחנו רק ידידים ושמותר לי להביא בחורות, היא רק מחפשת מקום להיות בו:-)
טוב מעלה תמונות...

1227
מחיר מדויק כולל חשמל אינטרנט וכבלים ומים 11000 פזוז שזה 1100 שח לחודש
מעלה תמונות [/DIV [/url

בהתחשב בזה שהם חיים ב300 שח בדירת חדר שישה אנשים בחדר ישנים על הרצפה, אז זה נחשב לעולם אחר בשבילהם,מי שמתכוון להגיע לפה אני אתן תכתובת בכיף:-)

שחר סגל2013-04-13 15:51:04

1230
g שבוע הבא אני בפואו גלרה עם בחורה שעובדת כפרזנטורית בקניון, הבאתי אותה אלי הבייתה ,הייתה במחזור אז מצצה לי במקלחת יש לה גוף טוב בת 21.
אני נשאר פה עוד חודש , סבבה לי, לא מוציא יותר מ40 שח ביום, קפה בבית קפה, אוכל טוב,חדר כושר, בית עם בריכה ובחורות מי צריך יותר מזה:-)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”