קח ממני טיפ קטן: כשאתה עוצר ליד בחורה, פשוט תגיד לה: "תזכירי לי את השם, נראה לי כבר היינו יחד" ואז
לא תצא מבולבל ומלא תהיות ממסע הציד, לפחות בכל הנוגע לשמות. כמובן שאתה יכול ישר לשאול "איך קוראים לך" אבל
זה גם עלול להישמע מוזר וגם יש כאלה שזה מעלה אצלן חשד וחשש. לכן תוסיף את ה"תזכירי לי" תוך ציון שכבר הייתם יחד.
כמו כן, כשאתה עובר בחניון, תיכנס ותן מבט (מבלי להפריע) לתוך הרכב. מה לעשות, יש כאלה שרחמנא ליצלן, חונים לצורך החנייה ולא בהכרח לפעילות מינית.
בוא ואעשה לך קצת סדר ומיון: הקארינה שראית היא לא זו ה"צהובה" אלא קארינה אחרת, חדשה עם קילומטראז' של 3 חודשים בכביש. לטעמי, כיום התמורה ההולמת ביותר ברחוב בכל הנוגע לעלות-תועלת. אני מאוד מופתע שהיא לא מככבת פה בדיווחים, בהזדמנות אכתוב עליה. בכל אופן, אנחנו כבר "חברים" מהרחוב ואני יכול לציין בפניך שמדובר בבחורה מאוד אינטליגנטית, מתוקה אמיתית ובעיניי- נאה מאוד. אל תתן למראה הקשוח והלא מזמין שלה להטעות אותך, היא מקסימה,מאוד שירותית ועם גוף מדהים. 100 ש"ח להנאה מובטחת. זו שראית לצידה, בלונדינית שלד עצמות זו אכן לא יאנה אלא אילנה. לא רעה בשביל מציצה חשופה, גם כן שירותית וזורמת בשיחה, לאוהבי ז'אנר המראה הסקלטאלי.
תמשיך לעדכן ולשתף במסעות שלך, בתקווה שבקרוב יהיו גם דיווחים על דגימות וגמירות