כ Superman בדרכים - דף 5 - סקס אדיר

Superman בדרכים

41
קלארק קנט, אין ספק שאתה מביא איתך הרבה צבע לפורום...
קח ממני טיפ קטן: כשאתה עוצר ליד בחורה, פשוט תגיד לה: "תזכירי לי את השם, נראה לי כבר היינו יחד" ואז
לא תצא מבולבל ומלא תהיות ממסע הציד, לפחות בכל הנוגע לשמות. כמובן שאתה יכול ישר לשאול "איך קוראים לך" אבל
זה גם עלול להישמע מוזר וגם יש כאלה שזה מעלה אצלן חשד וחשש. לכן תוסיף את ה"תזכירי לי" תוך ציון שכבר הייתם יחד.
כמו כן, כשאתה עובר בחניון, תיכנס ותן מבט (מבלי להפריע) לתוך הרכב. מה לעשות, יש כאלה שרחמנא ליצלן, חונים לצורך החנייה ולא בהכרח לפעילות מינית.
בוא ואעשה לך קצת סדר ומיון: הקארינה שראית היא לא זו ה"צהובה" אלא קארינה אחרת, חדשה עם קילומטראז' של 3 חודשים בכביש. לטעמי, כיום התמורה ההולמת ביותר ברחוב בכל הנוגע לעלות-תועלת. אני מאוד מופתע שהיא לא מככבת פה בדיווחים, בהזדמנות אכתוב עליה. בכל אופן, אנחנו כבר "חברים" מהרחוב ואני יכול לציין בפניך שמדובר בבחורה מאוד אינטליגנטית, מתוקה אמיתית ובעיניי- נאה מאוד. אל תתן למראה הקשוח והלא מזמין שלה להטעות אותך, היא מקסימה,מאוד שירותית ועם גוף מדהים. 100 ש"ח להנאה מובטחת. זו שראית לצידה, בלונדינית שלד עצמות זו אכן לא יאנה אלא אילנה. לא רעה בשביל מציצה חשופה, גם כן שירותית וזורמת בשיחה, לאוהבי ז'אנר המראה הסקלטאלי.
תמשיך לעדכן ולשתף במסעות שלך, בתקווה שבקרוב יהיו גם דיווחים על דגימות וגמירות אצבע למעלה

Rusty Nail2013-04-16 20:39:42

Superman בדרכים

42
ראסטי 'סופר הצללים' החי לו באיזור הדמדומים לקבל ממך טיפ או מחמאה לכבוד הוא לי לא פעם בחרת לציין שהן זוכרות פרצופים של

הלקוחות..(וטוב שהדגשת שזאת לא היא קארינה גם היא רזה מאוד,וכך גם יאנה?,גם הצהובה עם שיער קארה חום לא?,כדי שלא אפול

עליה בטעות איפה בדיוק היא עובדת ),אגב מהן שעות הפעילו והימים שלה האם היא עובדת בעוד רחובות

באיזור זה מחכה גם לדיווחים של צייד ותיק וחד כמוך שכמו תמיד יודע לגרום לנו להיות מרותקים למסך המחשב ומשאיר אותנו עם טעם של

עוד..

גבינט ידידי,היכן ראית את ה 3-4 בחורות(תיאור ושמות בהחלט יכולים להועיל) באיזה איזורים ומי מהן,תודה

superman19792013-04-16 21:33:35
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

Superman בדרכים

43
סופרמן, עזוב את יאנה ושים אותה בצד, משנה שעברה אתה מחפש אותה ללא מנוח וללא מזור...
מזמן לא ראיתי אותה ואין לי מה לחדש בעניין ובעלמה.
אתמקד בקארינה.
ה"צהובה" בעלת שיער אסוף דווקא (לא קארה) ועומדת לרוב באזור המחששה, לפעמים בבתי המשפט. סגרנו את הפינה הזו.
קארינה עם הקארה עומדת כל יום בין 00:30 ל- 03:30 לפנות בוקר, עובדת בדיוק בעמדה של הצמד יוליה-אלה על החומה או שיושבת בתחנת האוטובוס המקורה הסמוכה. סגרנו גם את הפינה הזו.
תדגום אותה ותמסור ד"ש לשדיה המושלמים.

Superman בדרכים

44
תודה איש יקר,על קארינה,לטעמי היא לא בדיוק 'כוס התה שלי' הנה נראית פנים מאוד רזות כמו של נרקומנית,אבל לא 'הכבדות' על התכונות שלך כצייד אשר ניחנת בחושי ציד מפותחים,במחששה החדשה אתה מתכוון איפה שהחניון הענק בצ'לנוב/מטלון נכון

Superman בדרכים

45
ערב שלישי,חרמן אש עושה דרכי לעבר הבורסה(אולי נמצא את מרי)

בכיכר הראשונה פינת החילזון,עומדת קוקס בלונדינית,עם מכנס פוטר,או טייץ

עושה עוד כמה סיבובים,בכיכר אליאהב,עומדת השמנה,התמניה 'המסריחה'

נכנס לשוהם,פתאום קולטת פצצה בלונדינית עם מיני פרחוני(בדיוק במפגש עם החילזון)

פנים לא משהו חזה מסולקן בערך 160-165

שואל אותה האם היא קוקס,אומרת מה פתאום מאמי אני 'אמתית'

100 מציצה(וידאתי שהיא מתפשטת עד הסוף ושאר לגעת למטה,נענתי בשלילה ועוד אמרה לי' מה אתה רוצה שאני אעשה לך מופעי

כוס) הוריד לי את כל החשק פרחה מטומטמת , שואל אותה ..וכמה זיון 'לא מזדיינת ברחוב'(פרטי 400 חפשי פראייר,יש לה אף רחב

כמו של אפריקאי) מי יודע אולי היית בגילגול הקודם איזה כושית

הר ציון עד לסלמה אין כלום,ליד התחנת אוטובוס מבחין במספר רכבים,ובבחורות פצצות,אך ברגע שנשמע קולן,עדיף לא לשמוע אותו

ממשיך 2 ונדורות ליד בנק לאומי,אין כלום נכנס ימינה(איזור הקוקס),ואחת מבוגרת (הליכת ברווז) בלונדינית עם שיער עד

הכתפיים,צבוע לשחור מאחורה

מפרסס באי זוגי בתחילת הגן ישבה לה בחורה מבוגרת עם מישהו בן
40
בהמשך סלמה פינת הר ציון,עומדת בחורה שווה עם שיער שחור חלק עם פירסינג בצד שמאל של האף,לבשה ג'נס

רציתי לשאול אותה האם עובדת,בדיוק ליטפה כלבלב קטן,אבל הייתה עם עוד בחורה,ובחור(אולי הסרסור שלה)

נכנס לקונגרס,אמרתי אולי ניראה את יאנה,אין שום זכר,מצד ימין לפני וולפסון רואה בחורה כבת 35 שיער שחור חלק אסוף,שואל כמה

זיון,100 ,ומציצה צחקה ואמרה לי גם 100 'נו מה אתה חושב'..(שעה 24:40)

בוולפסון הבחנתי בקארינה האנורקסית לא העלתי אותה,כיון שהיא ממש שלד, מהלך,וזה turn off בשבילי

שוב פעם מספר סיבובים,צ'לנוב,מטלון ריק איפה יאנהה

אמרתי אני לא מוותר חייב להתפרק איכשהו,ואז ההמשך בשירשור של אלכס אמלי..

Superman בדרכים

49
טוב לראות שהאשכול שלך עובר החייאה מפעם לפעם.
ניכר שאתה עושה מאמץ והשתדלות לפרט ולכתוב בצורה מסודרת ונעימה לקריאה.
תודה על שיתוף, רק חבל שנקטע בפתאומיות.
חבל שאתה פוסל את קארינה והיא מוקצה עבורך.
יש לה גוף פצצה, בעיקר בהשוואה למתחרותיה ברחוב.
אני אוהב דווקא את המראה האנורקטי ותאמין לי שהיא לא נכנסת לקטגוריה הזו.
מדובר בבחורה שירותית ומקסימה, אופציה נבחרת ועדיפה בתחום ה-100 ש"ח.

Superman בדרכים

50
תודה לך,ראסטי נייל על המילים החמות,אשקול שנית את העניןקריצה

אני גם אוהב רזות,אך לא כאלו,רזות כמו מלאני פרס,אגם רוטברג(לאחר המהפך)

אילנה ממש ממש רזה רגלי גפרור,פחות מושכות אותי,נטאשה לעומת זאת יותר עושה לי את זה מבחינת גוף Tongue

עדי הימלבלוי,יב"ז,בר רפאלי

בלי קשר לזה שהן דוגמניות יש להן גוף באמת פצצתי!

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”