כ לורן, בת 19 /קרית חיים. - סקס אדיר

לורן, בת 19 /קרית חיים.

1
לפני 3 שבועות, כתב tal508, שיש מישהי בצפון בת 19.

יש בלוח רק מודעה אחת רלוונטית:
http://sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6788
למי ששואל התמונה של kelly brook.

לא עובדת הרבה ולכן קשה מאוד להשיג אותה. וניסיתי מפעם לפעם בכל שעות היום. 050-2252328.
הבוקר הייתי בפגישה בקריות ובדרך צפונה ניסיתי להתקשר שוב. הפעם, להפתעתי היתה תשובה.
ענה גבר ונתן פרטים. בת 19, חזה בינוני, אין אנאלי, הוא לא יודע לגבי אקסטרות אבל לדבר איתה. 200 ש"ח.
נותן כתובת ברחוב אח"י אילת בקרית חיים. ליד בנק.
כשמגיעים מפנה לדירת חדר קטנה בין כמה בניינים. לא מאוד דיסקרטי כי אין הרבה אפשרויות להגיע למקום אחר...
הדירה עצמה נקייה ומסודרת.

נקישה על הדלת, שנפתחת מיד. היא עומדת מאחורי הדלת ומחכה שאכנס.
הבחורה רזה, בערך 1.60 מ', שיער צבוע לבלונד. ישראלית כנראה ממוצא רוסי.
נותנת פרטים: 200 ש"ח פעם אחת עד חצי שעה. אין אקסטרות והכל עם קונדום. אין נשיקות.
הסבירה שעובדת גם בליווי ושם יש הרבה יותר אופציות כי האנשים טובים יותר...
הצעתי לתת לה טיפ, אבל שוב, התגובה היא שאם היא תרשה לאחד, היא תצטרך לתת לאחר. מילא...

החלטתי להישאר, בעיקר כי לא היה לי זמן לחפש מקום אחר וחשבתי שאולי אוכל לשכנע אותה...טעיתי!

מקלחת זריזה ולמיטה.
היא מורידה בגדים ונחשף גוף נחמד, אבל החזה קטן. לא בינוני. קטן!
השכיבה אותי על המיטה, שמה קונדום והתחילה למצוץ.
אם לא היה קונדום המציצה היתה מעולה!! כמובן בגלל הקונדום בקושי מרגישים, אבל היא מנסה ומתאמצת..
התישבה עלי ופה המצב קצת משתפר כי מרגישים אותה טוב. מסכימה לכל התנוחות וזורמת עם כל הבקשות.
החלק שהכי אהבתי אצלה הוא הטוסיק. קטן וחמוד. נהניתי לראות אותה רוכבת עלי כשהיא עם הגב אלי וכמובן בדוגי.
בסוף ביקשתי לגמור לה על התחת וכך היה.
מקלחת זריזה והחוצה.

לדעתי, בגלל שציפיתי וקיוותי למשהו מוצלח, התאכזבתי. סתמי לחלוטין. חמודה אבל זה לא זה.
אולי בליווי מקבלים תמורה טובה יותר. קיבלתי מספר טלפון אבל לא נראה לי שאנסה אותו.
אמרה שכנראה עד סוף החודש תפסיק לעבוד. בינינו, לא אבדה גדולה...

bob

bob1002013-05-09 11:39:27

לורן, בת 19 /קרית חיים.

5
זה ממוקם בקראוון לבן מאחורי שורת החנויות...
הייתי שם לפני כמה חודשים - הגעתי דרך מספר ישן שהיה רשום לי על פתק מלפני שנה בערך.
הייתה שם בחורה נחמדה, שיער שחור קצר.
טענה שהיא בכלל מאזור חדרה והיא באה עם נהג עד לקריות כדי לעבוד ( טענה שבאזור חדרה זה לא ממש הולך העסק הזה).
אני זוכר שהיא הייתה רזה מאוד, עם חזה קטן.
לא נראה לי שמדובר על אותה אחת.

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

לורן, בת 19 /קרית חיים.

6
הבחורות שם מתחלפות מפעם לפעם.
מונה גם עבדה שם.
אתמול ההיתי והייתה שם בחורה שקראה לעצמה קרן בת 27 שער שחור קצר ויש לה מבטא רוסי שבקושי מרגישים אותו, היא לא מנשקת ולא מוצצת ללא קונדום.
אך היה נחמד איתה.
לפני חודש שהייתי שם היתה בחורה צעירונת בסביבות גיל 21 שער שטאני בינוני גם היא מצצה עם קונדום ולא מנשקת אבל הכוס שלה היה צר וטוסיק מזמין.
געגועיי לתאילנד

לורן, בת 19 /קרית חיים.

7
לא יודע אם יש כבר שרשור על הנושא אני לא מצאתי בכל אופן.

היום ביקרתי במקום http://sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6788

הפקידה בטלפון אומרת :״בחורה צעירה בת 24 בלונדינית רזה גבוהה חזה בינוני, כוסית״.

בפועל הגעתי לדירה עומדת מולי בחורה שבלונד הכוונה כנראה לכמה פסים בשיער שלה, וממוצעת בגוף לובשת שמלה קצרה שחורה.

אמרתי אוקיי לא מה שאמרה הפקידה אבל יאללה לא משנה, נזרום... קבלה את הכסף אומרת לי להתפשט וכך אני עושה, חוץ מזה לא מדברת יות מדיי, אך כאן התחיל משהו שהיה צריך להעלות לי חשד, מה שעלה אבל אני המשכתי הוותיקים כאן יאמרו איזה צעיר, מתנצל מראש אבל זה נכון.

היא לא התפשטה מתחילה למזמז אותי בגוף (פטמות וכאלה) ועדיין לא מתפשטת התחלתי לנסות להפשיט אותה בעצמי היא נעמדת ומורידה את השמלה עם הגב אליי אבל לא מורידה תחתונים וחזייה, לא מבין אז מנסה להוריד בעצמי וכאן היה כבר יותר מדיי שדיים מקומטים בטן עם קמטים כמו אחרי לידה הרבה צלוליטיס ישבן לא מעוצב אכזבה אמיתית (אני אדגיש שמבעד לשמלה השחורה לא ניתן היה להבחין) העברתי אותה לדוגי ופמפמתי משהו כמו 6 דקות עד הגמירה התלבשתי והלכתי.... יש כאלה שיגידו שהייתי צריך ללכת בלי לזיין אבל כבר שילמתי הייתי שם ובאתי מרחוק אז נשברתי. לא ממליץ בכלל מה שגם היה לה ריח לא נעים מהפה (כשהערתי בנימוס ענתה שבדיוק קמה משינה האם זה תירוץ שמתקבל על הדעת?! זאת גם הסיבה לדוגי),אני התאכזבתי הייתי חייב לכתוב על זה מפני שהייתי שם כבר פעם והייתה בחורה נורמלית וסבבה אבל הפעם נפילה רצינית מבחינתי 200 שקל שהלכו לפח.. תבדקו טוב אם אומרים לכם בחורה בלונדינית גבוהה ורזה במקום הזה אז זהו שלא!!!!!

[QUOTE=UMA][הועבר לשרשור המתאים]

[/QUOTE]

UMA2013-09-26 18:27:50

לורן, בת 19 /קרית חיים.

8
אשמח לקבל אפילו בפרטי אם למישהו יש משהו טוב באיזור בזמן האחרון אני באמת מתאכזב בכל מה שנוגע לצפון... כבר חשבתי לנסוע למרכז אבל זה פרוצדורה די קשה וגם יקרה מבחינת ההגעה והחזרה וזה נראה לי מאד לא ריווחי בשביל זיון . נורא קשה למצוא כאן בצפון בחורות צעירות ורזות שנראות כוסיות , אולי זה יותר מדיי דרישה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”