יש בלוח רק מודעה אחת רלוונטית:
http://sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6788
למי ששואל התמונה של kelly brook.
לא עובדת הרבה ולכן קשה מאוד להשיג אותה. וניסיתי מפעם לפעם בכל שעות היום. 050-2252328.
הבוקר הייתי בפגישה בקריות ובדרך צפונה ניסיתי להתקשר שוב. הפעם, להפתעתי היתה תשובה.
ענה גבר ונתן פרטים. בת 19, חזה בינוני, אין אנאלי, הוא לא יודע לגבי אקסטרות אבל לדבר איתה. 200 ש"ח.
נותן כתובת ברחוב אח"י אילת בקרית חיים. ליד בנק.
כשמגיעים מפנה לדירת חדר קטנה בין כמה בניינים. לא מאוד דיסקרטי כי אין הרבה אפשרויות להגיע למקום אחר...
הדירה עצמה נקייה ומסודרת.
נקישה על הדלת, שנפתחת מיד. היא עומדת מאחורי הדלת ומחכה שאכנס.
הבחורה רזה, בערך 1.60 מ', שיער צבוע לבלונד. ישראלית כנראה ממוצא רוסי.
נותנת פרטים: 200 ש"ח פעם אחת עד חצי שעה. אין אקסטרות והכל עם קונדום. אין נשיקות.
הסבירה שעובדת גם בליווי ושם יש הרבה יותר אופציות כי האנשים טובים יותר...
הצעתי לתת לה טיפ, אבל שוב, התגובה היא שאם היא תרשה לאחד, היא תצטרך לתת לאחר. מילא...
החלטתי להישאר, בעיקר כי לא היה לי זמן לחפש מקום אחר וחשבתי שאולי אוכל לשכנע אותה...טעיתי!
מקלחת זריזה ולמיטה.
היא מורידה בגדים ונחשף גוף נחמד, אבל החזה קטן. לא בינוני. קטן!
השכיבה אותי על המיטה, שמה קונדום והתחילה למצוץ.
אם לא היה קונדום המציצה היתה מעולה!! כמובן בגלל הקונדום בקושי מרגישים, אבל היא מנסה ומתאמצת..
התישבה עלי ופה המצב קצת משתפר כי מרגישים אותה טוב. מסכימה לכל התנוחות וזורמת עם כל הבקשות.
החלק שהכי אהבתי אצלה הוא הטוסיק. קטן וחמוד. נהניתי לראות אותה רוכבת עלי כשהיא עם הגב אלי וכמובן בדוגי.
בסוף ביקשתי לגמור לה על התחת וכך היה.
מקלחת זריזה והחוצה.
לדעתי, בגלל שציפיתי וקיוותי למשהו מוצלח, התאכזבתי. סתמי לחלוטין. חמודה אבל זה לא זה.
אולי בליווי מקבלים תמורה טובה יותר. קיבלתי מספר טלפון אבל לא נראה לי שאנסה אותו.
אמרה שכנראה עד סוף החודש תפסיק לעבוד. בינינו, לא אבדה גדולה...
bob