כ אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@ - דף 8 - סקס אדיר

אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@

72
לכבוד מר ראן גאן

אני לא נמצא בשום צד של הוויכוח,
אבל תתאר לנו בבקשה בדיוק איך הבחורה נראת, ולמה אתה חושב שגנדן מעורב פה בפרשייה ?
לא הבנתי כל כך ?
ולמה הגברת שהייתה עושה עשרות לקוחות ביום מבלי להתאמץ בתנאי שטח בלי שום הקדמה והתאמצות
מצידה, שווה לה להיכנס לכל הכאבי ראש האלה, לקבוע עם אנשים להיכנס לצ'אטים ללכת לחדרי אירוח ,
בשביל מה לה את כל הווג'עראס, כל הדיווח הזה לא נראה לי יכול להיות שהגנדן הזה אגואיסט, ואוהב שיש מסביבו "שיח" ראה ערך "קישקשתא"
אבל משהו כאן מסריח לי, ומישהו כאן משקר/מסלף את העובדות ...
צריך כאן חבר וותיק ואמין, היכול לדווח ולאמת כל המהומה הזאת .

73
קוקי, אתה יכול בקלות לפנות אליו (ראן גאן) בפרטי לקבל את הנייד ולבדוק לבד במה מדובר, אם ממש בא לך אתה יכול לקפוץ לתל ברוך ולהשוות באם מדובר באותה גברת בשינוי אדרת, לא אמור להיות מאוד קשה.
אגב לגבי קיש ואיני מכיר אותו מעבר לפורום, מדובר באחד החברים הבודדים פה שתרומתו לפורום ולמהותו כפי שהיטיבו להגדיר מספר חברים פה הינה ניכרת ואין מקום לזלזל או להיות מתלהם, כמעט מעולם לא ראיתי תגובות של קיש הנגררות להתלהמות או התפלספות מיותרת, אגב הימנעותי ממספר רב של נפילות נעשתה בזכות התייעצות איתו!
שיהיה בהצלחה לכולנו עם דיווחים מועילים שתורמים להתקדמות הפורום ולמטרתו
מהר מהר לפני שייגמר...

74
חברים כל מה שרשמתם בקשר לבחורה נכון
התקשרתי עליה פעמיים בהפרש של יום
אתמול אמרה אינה
היום מרינה ...
רק אני מרגיש שאכלתי אותה כי קיבלתי ממנה סקס אוראלי בלי קונדום
(אתמול)
משהו יודע אחרי כמה זמן אפשר לעשות בדיקת HIV שתהיה ודאית ?
אמרו לי חודשיים זה נכון ?
בין היתר דיברתי עם סקסולוגית ורופא מין והם אמרו שסיכוי נדיר להידבק
אז נקווה שיהיה בסדר ....
אישה כמוה מקומה בכלא !!!!
שמרו על עצמכם
כניראה שאני את הפורום עוזב
וזה הפוסט האחרון שלי
יום טוב.
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

75
חברים,

הוויכוח קצת יצא מפרופורציות.
מי שמזיין ולא רוצה לחלק את הטלפון, פשוט שלא ידווח.
מי שרוצה לפרסם סיפורי בובהמייסס, יש לכך מקום בתוך הפורום(סיפורי סקס).
אבל גנדן, שראה שהחבל מתהדק סביב צווארו, שחרר טלפון של המכוערת מלווינסקי.
ולכל שומרי הסף שלו, תקראו פוסטים אחרים בפורום ותפנימו את הלך הרוח.
וכן, אני גם אוהב את קישקשתא!!!

בברכת "חייבים לזיין"

ק.

76
Kooky היקר שבחברים

ראשית לא אמרתי שגנדן מעורב במשהו, אני מאוד מודה לו על כך שחלק איתי את הטלפון של הגברת.

כל שאמרתי הוא שאמש פגשתי את הבחורה ברחוב בן צבי 24, מדובר בגברת שאני רואה ״רק״ ארבעה ימים בשבוע, פעמים לפחות בכל יום, כשאני חונה בחניון של המכללה.

קטונתי מלהכנס לראשה של זונת רחוב ולהבין מדוע היא צריכה את הוואג׳ראס הזה. אני בכלל לא מבין איך אישה מגיעה למצב של עיסוק בזנות.

כמו שאתה מבקש שאסביר מה השיקולים שלה כאשר היא עובדת גם בערב בחדרים מושכרים, אני יכול באותה המידה לבקש שתנסה להסביר למה גברת שמעניקה כזה שירות של gfe משובח, מסתפקת ב 200 ₪ לשעה שלמה ? לך תבין את הראש שלה.

למי שספק בליבו, ירים בבקשה את הכפפה לטובת כל החברים, יתקשר אליה בשעות הצהרים המוקדמות וישאל אותה אם אפשר לפגוש אותה ליד מכללת לוינסקי, ימתין יומיים ויתקשר בשעות הערב (19-22) ויבקש להפגש ביפו. אני מתחייב ושם את שמי הטוב על כך שבשני המקרים היא תסכים למפגש ומכאן שמדובר באותה הגברת בשינוי

אשמח אם מישהו שהעניין חשוב לו, יגיע לחניון בשעות היום, יראה את הגברת ואח״כ יתאם איתה לערב ויראה שמדובר באותה אחת.

לשאלתך, מראה כללי: שיער בגווני בלונד ושחור, שיער אסוף לקוקו, פנים נאות ואיפור כבד ביותר המסווה את גילה. חזה בינוני עד כמה שראיתי דרך בגדיה.

אני את חובתי מילאתי, מכאן כל אחד והראש שלו.

78
בלי קשר להאם מדובר באותה הגברת או לא (ותודה ל ZOGG על הנכונות לבדיקה מדוייקת) הינה עוד תשובה, מכיוון קצת שונה, על החשיבות וההכרח של שיתוף המידע בפורום !!!
ועכשיו שכל מי ששומר לעצמו בחורה פרטית בכדי ש"לא תהרס" שייקח בחשבון שייתכן והוא שוכב עם חולת HIV שחבר אחר כאן היה יכול להזהיר אותו, או את המסכן הבא בתור, ממנה......
הכל מכל כל....

79
[QUOTE=zogg] קודם כל הכנסתם אותי לחרדות,
אבל לידיעתכם אני נפגשתי איתה ב5 אחר הצהרים ולא בערב
אבל אני ארים את הכפפה ואבדוק ומקווה שלא מדובר באותה אחת 
[/QUOTE]

אח שלי
חשוב שתעשה את זה בזריזות
הזמן דופק ולא לטובתנו
גם אני בלחץ ובחרדות 😩😫😩😥😭
אנא ממך היזדרז ...