76
על ידי Run&gun
Kooky היקר שבחברים
ראשית לא אמרתי שגנדן מעורב במשהו, אני מאוד מודה לו על כך שחלק איתי את הטלפון של הגברת.
כל שאמרתי הוא שאמש פגשתי את הבחורה ברחוב בן צבי 24, מדובר בגברת שאני רואה ״רק״ ארבעה ימים בשבוע, פעמים לפחות בכל יום, כשאני חונה בחניון של המכללה.
קטונתי מלהכנס לראשה של זונת רחוב ולהבין מדוע היא צריכה את הוואג׳ראס הזה. אני בכלל לא מבין איך אישה מגיעה למצב של עיסוק בזנות.
כמו שאתה מבקש שאסביר מה השיקולים שלה כאשר היא עובדת גם בערב בחדרים מושכרים, אני יכול באותה המידה לבקש שתנסה להסביר למה גברת שמעניקה כזה שירות של gfe משובח, מסתפקת ב 200 ₪ לשעה שלמה ? לך תבין את הראש שלה.
למי שספק בליבו, ירים בבקשה את הכפפה לטובת כל החברים, יתקשר אליה בשעות הצהרים המוקדמות וישאל אותה אם אפשר לפגוש אותה ליד מכללת לוינסקי, ימתין יומיים ויתקשר בשעות הערב (19-22) ויבקש להפגש ביפו. אני מתחייב ושם את שמי הטוב על כך שבשני המקרים היא תסכים למפגש ומכאן שמדובר באותה הגברת בשינוי
אשמח אם מישהו שהעניין חשוב לו, יגיע לחניון בשעות היום, יראה את הגברת ואח״כ יתאם איתה לערב ויראה שמדובר באותה אחת.
לשאלתך, מראה כללי: שיער בגווני בלונד ושחור, שיער אסוף לקוקו, פנים נאות ואיפור כבד ביותר המסווה את גילה. חזה בינוני עד כמה שראיתי דרך בגדיה.
אני את חובתי מילאתי, מכאן כל אחד והראש שלו.