השבוע שוטטתי ביד 2 בניסיון לאתר מעסה פרטית. הגעתי למודעה של מרינה ובחיפוש המס' בגוגל הגעתי לפוסט הנ"ל.
החלטתי ששווה לנסות. הגעתי למרינה הביתה, ובמבט ראשון חשבתי להסתלק ולוותר על התענוג. בדיעבד אני שמח שלא עשיתי זאת.
לדעתי עם בגדים היא נראית ממש לא טוב. במהירות הכניסה אותי אל חדר העבודה - מיטת טיפולים ומיטה זוגית.
ברקע שמעתי קולות של ילדים שהיו בבית, היא יצאה אליהם והיה לה ויכוח קל עם הילד שאני מעדיף לא לפרט בדיוק מה אמר לה הילד... אתם יכולים לנחש. יש לציין שלא ראיתי את הילדים ולא נתקלתי בהם גם ביציאה.
החדר נקי, ממוזג, חשוך ונעים. העברתי לה 150 ש"ח, היא התפשטה ונשארה רק עם חוטיני אדום סקסי.
בעירום, היא נראית פשוט מצוין: היא אמנם שמנה, אבל אין לה טיפת צלוליטיס, עורה מתוח, רך ונעים, יש לה תחת עצום ולדעתי מדהים ביופיו. החזה שלה הוא ללא ספק אחד הגדולים ביותר שניתקלתי בהם. היא שאלה באיזה מסאז' אני מעוניין ועניתי מסאז' עדיו.
אי אפשר לומר שהיא עושה מסאז', מדובר בליטופים מחרמנים ולא יותר מכך. שאלה אותי לגילי ועניתי לה, היא אמרה שאני נראה הרבה יותר צעיר... שלחה ידיים למקומות הנכונים, ואני התחלתי גם לגשש אבל לא למטה. עלתה לבודי נעים מאוד, מרחה שמן והחלה בזיון שדיים מצוין, משהו כמו 10 דקות מופלאות, שבמהלכן היא רמזה לי דרך שאלה: "אתה רוצה עוד משהו חוץ ממסאז'"? האמת שהרגשתי כבר שאני הולך להתפוצץ אז וויתרתי ולא בדקתי את הגבולות והדרישות על אקסטרות. מה שבטוח, אחזור אליה ובפעם הבאה אנסה. לסיכום, ביחס למחיר מקבלים את מלוא התמורה ואף יותר מכך. אלו מבינינו שאוהבים נשים גדולות לא ימצאו תמורה הולמת יותר ל-150 ש"ח. התנהגו אליה בהתאם, לדעתי היא מציאה שחשוב לשמור עליה.