כ מרינה - מעסה מחולון - דף 5 - סקס אדיר

מרינה - מעסה מחולון

41
[QUOTE=jamesr]פרופסור אתה אמיץ!!
הייתי אצלה מספר פעמים בעבר אבל פעם אחת שהיא הדליקה את האור וראיתי אותה במלוא הדרה, ירד לי כל החשק ממנה.

בהחלט חזה עצום ותענוג בפני עצמו והיא מאוד סבלנית כלפי הגמירה. חובה לפחות לפעם אחת לכל חובב חזה גדול (טוב ענק).
[/QUOTE]

אין מה לעשות ידידי... לאחד זה מגעיל ולאחד זה מגדיל.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מרינה - מעסה מחולון

42
טוב אז פקדתי בחמישי בלילה את מרינה
התציידתי בג׳וינט ובירה ועשיתי דרכי למרכז חולון
אחרי שתפסתי ראש עשיתי את דרכי למעלה לדירתה
פותחת לי תדלת בחורה מבוגרת הייתי מעריך בגיל 45-50 נמוכה שמנה בדיוק מהסוג שאני אוהב
וכמובן זוג שדיים עצומים
מהר מאוד נכנסתי פנימה נתתי 200 וקיבלתי את העודף אחרי שאני שמעתי אותה מתווכחת עם עוד אדם בבית שיפרוט לה
באותו זמן הייתי מסטול ומאוד הצחיקה אותי הסיטואציה
מרינה חוזרת לחדר מתחילה להתפשט ופאק איזה גוף בפנים היא ניראת מבוגרת אבל בגוף אוהבי השמנות יסכימו שזה טייפשקשה לתפוס כאן עור מתוח שדיים ענקיים ותחת בולט גדול ועומד
התחילה בבודי מסאג חובבני קצת חרמונים וחיבוקים ואז טלפון ובאמצע ענתה והיתקופפה לתנוחת דוגי שהיא נשענת על המיטה ואשכרה מדברת בפלאפון באמצע
הייתי כל כך מסטול שזה לא ממש עניין אותי והמשכתי לתפוס לה תתחת ואת השדיים בזמן השיחה
אחרי איזה 3 דקות היא סיימה את השיחה ושאלה אותי מה אני רוצה
ביקשתי שתעלה עלי לטיטפאק ככה איזה 5 דקות עד שגמרתי תענוג לגמור על שדיים כאלה
התלבשתי והלכתי
סך הכל 25 דקות הייתי אצלה היה ניכר שהיא קצת עייפה בכל זאת היה כבר 9 וחצי
תמורת 150 ובשילוב עם הסיטואציה המצחיקה שאתה לא לבד בבית ומאוד מסטול קצת פרנויה בשילוב מאוד מצחיק
היא תמורה ראויה ויותר
מאמין שאחזור בעתיד

מרינה - מעסה מחולון

44
אז כך -
לפני מספר ימים יצא לי לבקר בחולון . החוקית הלכה לסידורים ואני נזכרתי בשם החדש יחסית בשמי הפורום.
טלפון לגב' ,מסרה מראש שהזמן מוגבל כי יש משהו שקבע בצורה מסודרת ,חיפוש חניה (קצת בעיתי ברחוב שלה) ואני בפתח ביתה.
כמו שנאמר ולא אכביר במילים - די נמוכה ושמנה ,אבל הפרופרוציות הנכונות של שדיים ענקיות ,טליה יחסית צרה (יחסית!) וטוסיק גדול . נראית סביב 40/50 להערכתי.
עקב הזמן המועט 150 שח ומיד למצב נטול בגדים וחיכוכים הדדיים . כמובן ידי בכל מקום שרק אפשר ובמיוחד על השדיים האדירות והחלומיות הללו . מריחה טוב , די זורמת לכל מיני תנוחות . באמת נעימה וסקסית לטעמי.
הגמירה ,ביוזמתה ב TITFUCK מושקע וחזק. חצי שעה . כמו שעמד לרשות שנינו.

סיכום : ממש הזמנה לחובבי ז'אנר ה BBW כמוני. שדיים נדירות ,עור חלק ובסה"כ אשה נעימה וסימפטית.
מציאה מעולה בשביל 150 ש"ח והדרך הנכונה לרגע של מנוחה וצבירת כוח אם הגעת לחולון במקרה.

BBWLover2013-08-24 03:03:34

מרינה - מעסה מחולון

45
אני בחור צעיר, אני לא אוהב מבוגרות בכלל אבל מאוד מאוד אוהב חזה ענק
ככה שאם אני פוגש אחת כזאת מבוגרת אני מוכן להיכנס אבל כמובן בתנאי שלפחות תראה איזה קצת סקסיות ופרצוף נאה
פגשתי את מרינה וואלה לא נמשכתי בכלל, קשה להיכנס ככה עם בחורה , אכן באמת חזה נראה גדול מאוד, אני מעריך שענק, אבל לא ראיתי אותו במערומיו
פשוט לא היה נראה שאני יהנה מהאקט אלא רק לגמור וללכת, לכן עשיתי אחורה פנה למרות המחיר הנמוך יחסית
מה שכן יצא טוב זה שעשה לי חשק מאוד לאקסית שלי שאנחנו מתכננים חזרה, אז יאללה בהצלחה לי חח

מרינה - מעסה מחולון

46
אני הייתי אצל מרינה היום בצהריים.

כתבתי בעבר ואני חוזר - בהחלט לא לכל אחד.
זקני העדה ,כמוני (42) כנראה פחות מושפעים מהפנים נטו...

אז אני בקרתי אותה שוב היום ,היה כיף ,מאוד זורמת עם מי שהיא כבר מכירה.

מרינה מצויידת בשדיים באמת גדולות מאוד (מעוצבות לא רע בכלל ביחס לגודלם) ועור מתוח וחלק ממש כמו בחורה צעירה.
מדובר גם בבחורה נחמדה בסך הכל ובמחיר שווה לכל נפש.

אבל אכן,מתאימה בעיקר לחובבי ה BBW ולמכורים לשדיים ענקיות .

בהצלחה ושנה טובה חברים

מרינה - מעסה מחולון

47
[QUOTE=BBWLover]אני הייתי אצל מרינה היום בצהריים.

כתבתי בעבר ואני חוזר - בהחלט לא לכל אחד.
זקני העדה ,כמוני (42) כנראה פחות מושפעים מהפנים נטו...

אז אני בקרתי אותה שוב היום ,היה כיף ,מאוד זורמת עם מי שהיא כבר מכירה.

מרינה מצויידת בשדיים באמת גדולות מאוד (מעוצבות לא רע בכלל ביחס לגודלם) ועור מתוח וחלק ממש כמו בחורה צעירה.
מדובר גם בבחורה נחמדה בסך הכל ובמחיר שווה לכל נפש.

אבל אכן,מתאימה בעיקר לחובבי ה BBW ולמכורים לשדיים ענקיות .

בהצלחה ושנה טובה חברים

[/QUOTE]

BBWLOVER
אני לא בא אלייך בטענות שקריות או משהו, פשוט רשמתי עוד חוות דעת מנקודת מבט שלי, של אחד בטווח גילאים אחר
מי שחשוב לו גם הפנים של הבחורה וזה מה שייתן לו גם קצת גירויי אז עדיף שלא יגיע אליה
ככל שנרשום יותר חוות דעת יותר נתרום לפורום פה ונשתף אחד את השני
יום טוב וחג שמח

מרינה - מעסה מחולון

49
השבוע שוטטתי ביד 2 בניסיון לאתר מעסה פרטית. הגעתי למודעה של מרינה ובחיפוש המס' בגוגל הגעתי לפוסט הנ"ל.
החלטתי ששווה לנסות. הגעתי למרינה הביתה, ובמבט ראשון חשבתי להסתלק ולוותר על התענוג. בדיעבד אני שמח שלא עשיתי זאת.
לדעתי עם בגדים היא נראית ממש לא טוב. במהירות הכניסה אותי אל חדר העבודה - מיטת טיפולים ומיטה זוגית.
ברקע שמעתי קולות של ילדים שהיו בבית, היא יצאה אליהם והיה לה ויכוח קל עם הילד שאני מעדיף לא לפרט בדיוק מה אמר לה הילד... אתם יכולים לנחש. יש לציין שלא ראיתי את הילדים ולא נתקלתי בהם גם ביציאה.
החדר נקי, ממוזג, חשוך ונעים. העברתי לה 150 ש"ח, היא התפשטה ונשארה רק עם חוטיני אדום סקסי.
בעירום, היא נראית פשוט מצוין: היא אמנם שמנה, אבל אין לה טיפת צלוליטיס, עורה מתוח, רך ונעים, יש לה תחת עצום ולדעתי מדהים ביופיו. החזה שלה הוא ללא ספק אחד הגדולים ביותר שניתקלתי בהם. היא שאלה באיזה מסאז' אני מעוניין ועניתי מסאז' עדיו.
אי אפשר לומר שהיא עושה מסאז', מדובר בליטופים מחרמנים ולא יותר מכך. שאלה אותי לגילי ועניתי לה, היא אמרה שאני נראה הרבה יותר צעיר... שלחה ידיים למקומות הנכונים, ואני התחלתי גם לגשש אבל לא למטה. עלתה לבודי נעים מאוד, מרחה שמן והחלה בזיון שדיים מצוין, משהו כמו 10 דקות מופלאות, שבמהלכן היא רמזה לי דרך שאלה: "אתה רוצה עוד משהו חוץ ממסאז'"? האמת שהרגשתי כבר שאני הולך להתפוצץ אז וויתרתי ולא בדקתי את הגבולות והדרישות על אקסטרות. מה שבטוח, אחזור אליה ובפעם הבאה אנסה. לסיכום, ביחס למחיר מקבלים את מלוא התמורה ואף יותר מכך. אלו מבינינו שאוהבים נשים גדולות לא ימצאו תמורה הולמת יותר ל-150 ש"ח. התנהגו אליה בהתאם, לדעתי היא מציאה שחשוב לשמור עליה.

מרינה - מעסה מחולון

50
טוב ביקרתי את הגבירה בשנית אחרי פעם אחת שלא נכנסתי איתה.
לא זכרה אותי, או שכן אבל לא דיברה על זה.
לא משנה, קיצור הלכתי איתה על טיפול, הבחורה מתפשטת, וכן יש לציין לשבח לגבי העור שלה, באמת חלק ומתוח, ללא שום קמטים. ישבן ענק וחזה באמת ענק מגרה, כן יותר משל סמדר המדוברת במידה או שתיים. אבל הבטן שלה ענקית כמובן וזה קצת הפריע לי, אבל לא הרבה.
בחורה נחמדה דיברנו על כל מיני דברים, אוהבת לצחוק, באמת סבבה.
עשתה לי מסאז' אפשר להגיד מקצועי כמעט על כל הגוף, אחר כך עם החזה גירתה אותי שאני עדיין על הבטן, התהפכתי ולנגד עיניי החזה הענקי המגרה זה, ונוגע לה גם בתחת הענק, שיפשפה לי את האיבר על החזה הזה, גם על הפנים שמה לי אותם, חברים יש פה באמת מציאה לאוהבי החזה הענק, והשמנות. נהנתי, אבל לא השתגעתי ממה, בכל זאת, היא לא הכי מושכת, לא אוהב מבוגרות כל כך.
בכל זאת לא כל כך יש מציאות אחרות, שרי הצעירה לעומתה קצת פאסיבית ולא ממש יוזמת דברים.
נהנתי, אחזור? יש מצב. אנסה למצוא צעירות בסגנון הזה קודם.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”