אגרוף בריא...אפרופו אגרוף רק להיפך הנה שלי למרות שאותי זה לא הצחיק בלשון המעטה.קורים לזה הטרואומה
הזמן 9 שנים אחורה שנת 2004 ..המקום במדויק הראה 7 רמת גן תיקתוקייה בנוסח דרום תא 3 בחורות+מארחת,המצב הנפשי מרומם ותמים מהימים שהכל היה ברור לעין לא דרך צאטים,לא דרך הפורום,חופשי בעיתון פירסומים גלויים ..ז"א עיסזי זה עיסוי וזיון זה זיון בלי תיחקורים וללא תסביכים ,מהימים שסקס בתשלום היה גם זול במחיר ,וגם נגיש בכל עיר...עךךך איפה הימים האלה היום ללא סודנים וללא הכחולים ..והצעות חוק למינהן.
השעה שעת דימדומים 4 בבוקר לערך

(אולי נשמע כמו רפי גינת -באמת היה צריך להיכנס לשידור חוקרLOL] ) ..אני וחבר הולכים לבקר בפעם המי יודע כמה שלי בערך בדירות אז באותה תקופה .
זו לא היתה הפעם הראשונה שביקרתי במקום זה -בערך כ4 פעמים גג ואני מדגיש זאת כי מה שהיה אחכ ובדיעבד קרה משום מקום,וללא הודעה מוקדמת.

.
אנחנו נכנסים לדירה רואים 3 בנות כאמור פלוס מארחת פלוס, לקוח שישב וצפה בטלויזיה יחד עם הבנות .ומהי השפה?רוסית כמובן..איך אני יודע שהוא לקוח כי הוא ישב ודיבר עם המארחת בעברית ,שיחת חולין שבזיכרוני זוכר אותו כנהג מונית שבא לאסוף או לקבל פינוק,אגב נראה ממוצע בעל חזות נחמדה ואני מזכיר אותו כי זה חלק מהשיחזור בכל זאת 9 שנים לך תזכור

.
אני בוחר בחורה ונכנס לחדר והחבר בחר אחריי,אני הייתי חרמן מאד ככה שלא התעכבתי יתר על המידה מיד נכנסתי עם הבחורה ,והחבר בדיעבד כנ"ל.
לאחרי 20 דקות פימפום לערך יצאתי מהחדר,ושם עשיתי את טעות חיי בדיעבד

,המתנתי במלוא התמימות בשעה 4 בבוקר ורואה טלוויזיה ברוסית -כמובן שאיני מבין מילה ,אותו בחור ממקודם מדבר כמה מילים עם המארחת שוב נראה לי על מונית או עבודה סרטים וכאלה ,ועוזב לפתע את הדירה.
עברה חצי שעה .השעה לערך 430(שוב רפי גינת מהדהד לי בראש

)והחבר עדיין עם הבחורה ,נכנס לפני לפני 20 דקות ,אני מתחיל להתעיף מהרוסית ומהזיון ו"מקלל אותו" בלב כבר שיצא כי אני מת לישון ואומר נו כמה זמן

-פשוט הייתי צריך להתעורר מוקדם ביום שלמחרת. מכן.
ואז זה קרה בהפתעה גמורה-תוך כדי שאני מחכה עם הבחורות ,ורואה סרט ברוסית,נשמעו דפיקות "סופר בריאות"בדלת ממש כמו בילוש,הלב שלי היה היי שם בציפורני הרגליים ,יש לציין ששנינו בחורים טובים ללא עבר פלילי והדפיקות הענקיות בדלת ממש הרעידו תכורסא שישבתי עליה אבל עדיין לא ציפיתי למה שיקרה ונישארתי נינוח ,רק מישהו העיר לי תשלווה.
המארחת הלכה לכיוון הדלת ,ואני יושב וצופה בה כמו מחכה לראות מה קורה,לפתע הבחור בכניסה מופיע -לבוש שחור כולל מגפיים ,מוצא קווקזי ,רוסי,גדול ןארןך גוף ,אתלט לא מנופח,ומתחיל לצעוק ולפלוט קללות ברוסית והוא ממש היה נסער ובאמוק ..הכל קרה תוך שניות ספורות מרגע פתיחת הדלת-לאחר כל מה שיצא לו מהפה בדיבור..הוא הצביע עלי שאל משהו את המאחרת ,ובעודי יושב ומבוהל לפני שהיא עוד נרגעה וענתה-הוא הסתובב עלי בבעיטת נינג'ה עם מגף מסובבת של אחד שאין לי ספק שיש עליו חגורה בצבע כהה כלשהי.
אני מרוב בהלה קמתי וישר נסתי כל עוד נפשי בי ,כאשר אני שומע תפקידה אומרת לו כאילו למה ואיך ונראה לי אפילו בכתה.היה עוד בן אדם בכניסה מבוגר ושמן לשימחתי הוא נתן לי לברוח מהדירה .
יצאתי מהדירה ובריצת קרל מדילטון לואיס בולט

עפתי ברגל לכיוון הבית, האוטו של החבר חיכה לו ..תוך כדי ריצה שמתי לב לדימום מהפה קניתי מים והרגשתי שקניתי חיים

.
זה כאב תופת אבל יותר עיצבן ותיסכל,

,לאחר שעה טלפון מחסוי ..מי על הקו?המארחת במבטא רוסי מתנצלת על הפגיעה -ואני מחוסר אונים כאב ועיפות מת לנתק לה וכך עשיתי לאחר ביי .
החבר שיצא מהדירה יצא ממנה שהיא ריקה-לאחר שהתקשרתי אליו סיפר לי כי הדירה היתה ריקה ולא היה אף אחד,הוא שמע את הצעקות של הבחור ההוא ותו לו-כמו כן המארחת קיבלה תטלפון ממנו..כי רצתה להתנצל לא הבנתי איך ולמה אבל שיהיה ,זה לפחות מה שהוא סיפר ,כנראה נתן לה את המספר והיא עזבה עוד לפני שהוא יצא אחרון מהדירה.
מאז ועד היום עברו הרבה מים בנהר,בהתחלה הבטחתי לעצמי שלא אלך יותר בלילות,לאחר מכן נשברתי כצפוי,אך למדתי דבר אחד שאז לא ידעתי:שיש לנו כאן עסק עם עולם תחתון,וברומא התנהג כרומאי .מאז לא ממתין יותר בדירות ףאו משתדל לפחות,ולא הולך לדירות או לתיקתוקיות בכלל..וגם בגלל המחיר.
לסיום-יש כאלה שהיו אומרים תחזיר ,למה לא החזרת

-בתור בחור טוב שלא מחפש להסתבך,ובתור אחד שהוא לא בידיוק טוב טוב הגמד וגם גדול גוף--אני תמיד אמרתי שאם הייתי מנסה להחזיר או משהו בסיגנון לא יודע אם הייתי כותב היום או יכול לכתוב,בכל זאת מדובר כאן על אחד שנראה כמו מחסל בסרטים וגם מיקצוען בקרב-אומרים מכל דבר יוצא משהו טוב,מאז למדתי קרב מגע ,נכנסתי לכושר טוב,וזה הביא לי רוח לחימה .. לסיום.הייתי מוותר על המקרה הזה ושרק נהיה מאושרים ובריאים.