כ זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’ - דף 11 - סקס אדיר

זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’

102

הייתי באחת המדינות בצפון אירופה, במועדון שנאספות שם נערות
עובדות. בחרתי אחת. עוברים לדירה שלה. דירה מאוד אסטטית, מיטה כמו במלון חמישה
כוכבים ביום כניסה. אישה ממש יפה עם גוף מושלם. כוס אפרסק סגור ונתברר שגם צר מאוד.
התחלתי לפמפם במיסיונרית. היא מעודדת – תעשה חזק. טוב, גם אני אוהב חזק. היא נאנחת
וגונחת, קצת מזייפת כנראה, אבל אני לא מתכוון לגמור מהר. המשכתי ככה די הרבה זמן
עם הפסקות קצרצרות. היא כבר צורחת, תופסת לי את הביצים ופתאום נרתעת ממני. מה קרה?
אני רואה שזין שלי בלי גומי, נשלף תוך פמפום. כנראה גם הספקתי לחדור בלי, אם כי
היא טענה שהספיקה לעצור אותי בדיוק כשהוא נשלף. עדיין לא מבין איך זה קרה. אמרה לי
שפמפמתי כמו סוס, ויש לי גדול (לדעתי זה לא נכון) ויש לה צר ובגלל זה ככה קרה. נכנסה
בלחץ יותר ממני. שאלה מתי פעם אחרונה נבדקתי. התחילה להבטיח אותי שנבדקה לפני
איזשהו זמן. מביך.

לא הסכימה להמשיך במיסיונרית, כי, שוב, יש לי גדול
ואני עושה את זה באפון לא נורמאלי. בסופו
של דבר עמדתי לגמור מעבודת יד וביקשתי שתביא איזו מגבת. הביאה טישו מנייר. התחלתי
להשפריץ והיה לי מלא. את הטישו בוודאי לא היה מספיק. השפרצתי שפריצים ארוכים על
המיטה המפוארת שלה תוך כדי הבחורה קופצת ומנסה לתפוס את השפריצים שלי בטישו. "עשית
לי פה מזרקה" - "אמרתי לך להביא מגבת". מצחיק

Andre20112011-10-16 22:13:43

103
ליפני 8 שנים שמתי את הרכב לתיקון באיזור תעשיה סגולה.
דיברתי עם מנהל העבודה שהסביר לי שזה יקח כמה שעות... שאלתי בחצי חיוך יש פה איזה מסאג' טוב באיזור?
הוא ענה לי מיד כן יש אחלה מקום אמא ובת מקבלות בדירה פרטית בפתח תיקווה ב- 100 שקל אני אהיה מבסוט.
הוא נתן לי את הטלפון את הכתובת ואפילו אמר לי איזה קו אוטובוס מגיע לשם בדיוק.
לא היה לי מה להפסיד אז הייתי בחור יפה בן שלושים+ הייתי גם רזה והייתי בסרטים שאני הולך לעשות אורגיה על שתיהן ביחד.
הגעתי לשכונה של שיכון בתי 3 קומות רכבות הגעתי לכניסה עליתי קומה שניה ואני רואה דלת מעץ רב בריח של פעם ישנה בלי ידית בכלל,היה שם רק חור.
אני מצלצל בפעמון ולא שומע כלום... אני קולט שבכלל החוט שיוצא מהפעמון קרוע כבר חשבתי דירה נטושה.
אני דופק קלות לא רוצה שהשכנים ישמעו ועדיין אין תשובה.
אמרתי לעצמי טוב ניתן דפיקה חזקה ישמעו ישמעו לא ישמעו נחזור למוסך.
נתתי אגרוף בריא לדלת והיא צנחה לתוך הדירה,כל הצירים היו עקורים.
מתוך הדירה יצאה לי דודה בת 50 + מבוהלת ושואלת "מה קרה? מה קרה?"
אמרתי לה שנתתי ממש חלש על הדלת והיא עפה על הריצפה אני לא עד כדי כך חזק".
היא אמרה-"כן אני יודעת המשטרה הייתה פה אתמול ופרצה למקום חשבה שיש פה בית זונות... תעזור לי להרים..." ביקשה.
החזרנו ביחד את הדלת פחות או יותר למקום.
ואז שאלתי אפשר לקבל פרטים???
"כן 100 שקל מסאג' בסוף עדין אתה תהיה מבסוט"
שאלתי "את לבד?"
היא השיבה שלא שאמא שלה גם פה... אבל היום היא לא עושה מסאג' היא לא מרגישה טוב.
כאשר אבדנו... אבדנו!!!
עשיתי חישוב מהיר שיש לי מלא זמן פנוי ו-100 שקל זה לא בעיה אז אמרתי נכנס.
שילמתי 100 שקל היא אמרה תודה ושקוראים לה אינגה (בטח המשתמשים הוותיקים מפ"ת נתקלו בה)
בדרך למקלחת נתקלתי באמא בלונדינית כבת 60++++ היא שכבה בסלון ובאמת נראתה חולה.
עשיתי מקלחת הכל היה נראה ישן משהו מתקופת המנדט אפילו בשירותים לא היה מיכל הדחה.זה היה ידית כזו מוזרה שאתה מוריד את המים היא דופקת לך ביד טאק טאק טאק כאילו ברח לך גלגל קדמי מהאוטו.
נכנסתי לחדר הטיפולים היה שם רק מזנון ומיטת עיסוי אינגה נכנסה לחדר עם כוס מים-אמרתי בלב "איזה נחמדה"
לא הספקתי להושיט את היד היא הניחה את הכוס על המזנון שלפה שיניים תותבות מהפה ושמה בכוס.
אני עומד המום במרכז החדר ואינגה מסבירה-"יש לי תותבות חדשות והרופא אמר שבהתחלה לשים אותם כמה שפחות שלא יהיה לחץ על החניכיים שלא תהיה נסיגה ודלקות".
נשכבתי על המיטה ושמתי את הראש בחור וחיכיתי למסאג' אולי משם תבוא הישועה.
אינגה לקחה בקבוק שמן תינוקות והתחילה לעסות לי את הגב,ואז הרגשתי שבתנועות מסוימות היא ממש שורטת אותי.
בהתחלה זה היה נסבל אבל פתאום היא דפקה לי פנס בגב שאני הייתי בטוח שהיא מורידה לי דם.
צעקתי לה בעצבנות "אולי תורידי את השרשרת מהיד, זה שורט ממש חזק..."
אינגה השיבה "זה לא שרשרת זה שעון מצוקה של שח"ל שאם אמא לא מרגישה טוב אני לוחצת מצוקה".
אמרתי לה "את חייבת להוריד את זה כי אני נכנס אוטוטו למצוקה".
"זה בסדר" השיבה "אני לא אשרוט יותר..."
היא המשיכה בעיסו סתמי כמה כוח יש לאחת שקרובה ל-60.
אמרה לי להתהפך... והתחילה הרפיה חלשה.הבנתי שמזה אני לא אגמור.
נזכרתי שהיא אמרה שהמשטרה פרצה למקום אז שאלתי אותה-"יש אקסטרות??"
"לא" השיבה אינגה-"רק אמא שלי עושה סקס עם גומי אבל היום..." קטעתי אותה והמשכתי-"היום לא כי היא לא מרגישה טוב..." וחייכתי כמו דביל לעצמי משועשע מהאווירה.
לפתע שמענו בום-אינגה רצה לסלון ושמעתי אותה צועקת אמא נפלה.
נכנסתי לסלון כשאני מחזיק את המגבת על הבולבול ראיתי את ה"אמא" בגיל 700 שוכבת על הרצפה האמת שהיה נראה לי שהכול בסדר אבל אינגה התעקשה שהזמין אמבולנס.
אמרתי לה "תלחצי על שעון המצוקה" היא הסבירה שזה רק להתקף לב.ואם מזמין על משהו אחר זה הרבה כסף.
בקיצור הזמנתי מד"א נתתי להם את הכתובת התנגבתי בזריזות והתלבשתי מהר אמרתי יפה שלום רפואה שלמה לא רציתי להיות נוכח כשמד"א יגיע.
בדרך כשהלכתי לתחנת האוטובוס קיבלתי שיחה מ-חסום.
עניתי ושמעתי את המוקדנית של מד"א-אתה הזמנת אמבולנס??? אנחנו לא מוצאים את הכניסה..."
הסברתי לה באדיבות איזה כניסה קומה שנייה ואפשר לזהות את הדלת כי אין לה ידית, והכי חשוב לא לדחוף חזק יש לה נטייה ליפול.
"מי אתה?" שאלה המוקדנית ואני שהייתי מופתע מהשאלה מה אני יגיד לה שבאתי לזיין???
ישר פלטתי "קרוב משפחה".
הגעתי למוסך וצעקתי על המנהל העבודה סיפרתי לו הכול הוא בכה עם דמעות מצחוק... אמרתי לו שזה לא מצחיק אמא ובת זה משוואה של 20 ו 40.
לא 60 ו80.
וזהו...
חשבתם שנגמר???

אז לא.

שנתיים עוברות... ואני מקבל שיחה מ-חסום.
שלום... מדברים ממד"א אתה זוכר שהזמנת אמבולנס לפתח תיקווה בתאריך XX/XX ???"
"כן..." השבתי...
"אז עדין לא שולם לנו על האמבולנס יש חוב של 480 שקל".
"כן" השבתי "אבל אני לא קשור..."
"תראה" המשיכה המוקדנית-"רשום בדוח שאתה קרוב משפחה,ואני בסך הכול רוצה עזרה לאתר אותם לפני שאני שולחת להוצאה לפועל".
"תראי, יש לכם טעות אני לא קרוב שלהם אני במקרה רק הייתי שם".
"אתה בטוח ???" המשיכה להציק לי המוקדנית
"בטוח במיליון אחוז" השבתי
"ותמחקו את המספר שלי ואל תטרידו אותי יותר..." ביקשתי וניתקתי.

ובאמת לא שמעתי מהם יותר למזלי.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

104

אגרוף בריא...אפרופו אגרוף רק להיפך הנה שלי למרות שאותי זה לא הצחיק בלשון המעטה.קורים לזה הטרואומה
הזמן 9 שנים אחורה שנת 2004 ..המקום במדויק הראה 7 רמת גן תיקתוקייה בנוסח דרום תא 3 בחורות+מארחת,המצב הנפשי מרומם ותמים מהימים שהכל היה ברור לעין לא דרך צאטים,לא דרך הפורום,חופשי בעיתון פירסומים גלויים ..ז"א עיסזי זה עיסוי וזיון זה זיון בלי תיחקורים וללא תסביכים ,מהימים שסקס בתשלום היה גם זול במחיר ,וגם נגיש בכל עיר...עךךך איפה הימים האלה היום ללא סודנים וללא הכחולים ..והצעות חוק למינהן.
השעה שעת דימדומים 4 בבוקר לערך(אולי נשמע כמו רפי גינת -באמת היה צריך להיכנס לשידור חוקרLOL] ) ..אני וחבר הולכים לבקר בפעם המי יודע כמה שלי בערך בדירות אז באותה תקופה .
זו לא היתה הפעם הראשונה שביקרתי במקום זה -בערך כ4 פעמים גג ואני מדגיש זאת כי מה שהיה אחכ ובדיעבד קרה משום מקום,וללא הודעה מוקדמת. .
אנחנו נכנסים לדירה רואים 3 בנות כאמור פלוס מארחת פלוס, לקוח שישב וצפה בטלויזיה יחד עם הבנות .ומהי השפה?רוסית כמובן..איך אני יודע שהוא לקוח כי הוא ישב ודיבר עם המארחת בעברית ,שיחת חולין שבזיכרוני זוכר אותו כנהג מונית שבא לאסוף או לקבל פינוק,אגב נראה ממוצע בעל חזות נחמדה ואני מזכיר אותו כי זה חלק מהשיחזור בכל זאת 9 שנים לך תזכור .
אני בוחר בחורה ונכנס לחדר והחבר בחר אחריי,אני הייתי חרמן מאד ככה שלא התעכבתי יתר על המידה מיד נכנסתי עם הבחורה ,והחבר בדיעבד כנ"ל.
לאחרי 20 דקות פימפום לערך יצאתי מהחדר,ושם עשיתי את טעות חיי בדיעבד
,המתנתי במלוא התמימות בשעה 4 בבוקר ורואה טלוויזיה ברוסית -כמובן שאיני מבין מילה ,אותו בחור ממקודם מדבר כמה מילים עם המארחת שוב נראה לי על מונית או עבודה סרטים וכאלה ,ועוזב לפתע את הדירה.
עברה חצי שעה .השעה לערך 430(שוב רפי גינת מהדהד לי בראש )והחבר עדיין עם הבחורה ,נכנס לפני לפני 20 דקות ,אני מתחיל להתעיף מהרוסית ומהזיון ו"מקלל אותו" בלב כבר שיצא כי אני מת לישון ואומר נו כמה זמן -פשוט הייתי צריך להתעורר מוקדם ביום שלמחרת. מכן.
ואז זה קרה בהפתעה גמורה-תוך כדי שאני מחכה עם הבחורות ,ורואה סרט ברוסית,נשמעו דפיקות "סופר בריאות"בדלת ממש כמו בילוש,הלב שלי היה היי שם בציפורני הרגליים ,יש לציין ששנינו בחורים טובים ללא עבר פלילי והדפיקות הענקיות בדלת ממש הרעידו תכורסא שישבתי עליה אבל עדיין לא ציפיתי למה שיקרה ונישארתי נינוח ,רק מישהו העיר לי תשלווה.
המארחת הלכה לכיוון הדלת ,ואני יושב וצופה בה כמו מחכה לראות מה קורה,לפתע הבחור בכניסה מופיע -לבוש שחור כולל מגפיים ,מוצא קווקזי ,רוסי,גדול ןארןך גוף ,אתלט לא מנופח,ומתחיל לצעוק ולפלוט קללות ברוסית והוא ממש היה נסער ובאמוק ..הכל קרה תוך שניות ספורות מרגע פתיחת הדלת-לאחר כל מה שיצא לו מהפה בדיבור..הוא הצביע עלי שאל משהו את המאחרת ,ובעודי יושב ומבוהל לפני שהיא עוד נרגעה וענתה-הוא הסתובב עלי בבעיטת נינג'ה עם מגף מסובבת של אחד שאין לי ספק שיש עליו חגורה בצבע כהה כלשהי.
אני מרוב בהלה קמתי וישר נסתי כל עוד נפשי בי ,כאשר אני שומע תפקידה אומרת לו כאילו למה ואיך ונראה לי אפילו בכתה.היה עוד בן אדם בכניסה מבוגר ושמן לשימחתי הוא נתן לי לברוח מהדירה .
יצאתי מהדירה ובריצת קרל מדילטון לואיס בולט עפתי ברגל לכיוון הבית, האוטו של החבר חיכה לו ..תוך כדי ריצה שמתי לב לדימום מהפה קניתי מים והרגשתי שקניתי חיים .
זה כאב תופת אבל יותר עיצבן ותיסכל, ,לאחר שעה טלפון מחסוי ..מי על הקו?המארחת במבטא רוסי מתנצלת על הפגיעה -ואני מחוסר אונים כאב ועיפות מת לנתק לה וכך עשיתי לאחר ביי .
החבר שיצא מהדירה יצא ממנה שהיא ריקה-לאחר שהתקשרתי אליו סיפר לי כי הדירה היתה ריקה ולא היה אף אחד,הוא שמע את הצעקות של הבחור ההוא ותו לו-כמו כן המארחת קיבלה תטלפון ממנו..כי רצתה להתנצל לא הבנתי איך ולמה אבל שיהיה ,זה לפחות מה שהוא סיפר ,כנראה נתן לה את המספר והיא עזבה עוד לפני שהוא יצא אחרון מהדירה.
מאז ועד היום עברו הרבה מים בנהר,בהתחלה הבטחתי לעצמי שלא אלך יותר בלילות,לאחר מכן נשברתי כצפוי,אך למדתי דבר אחד שאז לא ידעתי:שיש לנו כאן עסק עם עולם תחתון,וברומא התנהג כרומאי .מאז לא ממתין יותר בדירות ףאו משתדל לפחות,ולא הולך לדירות או לתיקתוקיות בכלל..וגם בגלל המחיר.
לסיום-יש כאלה שהיו אומרים תחזיר ,למה לא החזרת -בתור בחור טוב שלא מחפש להסתבך,ובתור אחד שהוא לא בידיוק טוב טוב הגמד וגם גדול גוף--אני תמיד אמרתי שאם הייתי מנסה להחזיר או משהו בסיגנון לא יודע אם הייתי כותב היום או יכול לכתוב,בכל זאת מדובר כאן על אחד שנראה כמו מחסל בסרטים וגם מיקצוען בקרב-אומרים מכל דבר יוצא משהו טוב,מאז למדתי קרב מגע ,נכנסתי לכושר טוב,וזה הביא לי רוח לחימה .. לסיום.הייתי מוותר על המקרה הזה ושרק נהיה מאושרים ובריאים.

105
אחלה סיפור...

אם זה היה חלום הייתי מפרש אותו כך...

נהג המונית-שוגל בתולות
הבחור שמרביץ-מוסלי
הפקידה המרגיעה-ערבה אנושית
החבר שזיין-סופרמן.
והשמן בכניסה-אולי זה אני

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

108
לפני איזה שנתיים, הייתי עם אחת כוסית לאללה לא זוכר איפה!. בקיצור אנחנו מתחילים להזדיין ואז אני אומר לה בא לי לגמור עלי עזבי אותי רק תסתכלי עלי את יכולה לאונן!. היא לא עשתה לי את זה באותו הרגע!. בקיצור, אני ממשיך ביד ממשיך לעשות ביד פתאום אני מרגיש צורך לגמור חזק חזק אני גמרתי עד לראש שלי ככה היא הייתה בהלם! אמרה שפעם הראשונה היא ראתה מישהו משפריץ כל כך רחוק!. חחח זה גמר אותי אחרי זה חזרתי הבייתהנ וצחרתי על זה כל כך חזר שאבא שלי פתאום נכנס ושאל האם הכל בסדר?. אמרתי לו הכל טוב:).

סיפור שני הזוי שקרה לי שהייתי נער בן 14-16 משהו כזה חלמתי בלילה שאני רואה בשירותים גבר ואישה מזדיינים בשירותים.
הגבר רואה אותי, רואה שאני חרמן ועם זקפה ענקית! אומר לה יאללה כנס אליה בבקשה! מתחיל ככה להכנס לפוזציה הנכונה כמו שהגבר היה פתאום וכבר מתחיל להתקרב לתוך בכוס שלה ואז אמא שלי מעירה אותי ללכת לבית ספר!!! אתם לא יודעים כמה זה תסכל אותי!!! יאלללה!!!! אמרתי לה חמש דקות רק תתני לי להמשיך את החולם!!!!.

באותו יום לא תפקדתי בבית ספר ממש כלום המורים צרחו עלי ולא הגבתי. אחרי הבית ספר טסתי הבייתה לאונן כמובן! אמא שלי פתאום נכנסה! אני כמובן קפצתי על המחשב לכבות את המסך ואת הרמקולים! זה הצליח כמה דקות אני ישבתי על המיטה שלי והיא ישבה על הכסא ליד מחשב ואני אומר לעצמי שרק שהיא לא תפתח את המסך לא עוברים 20 שניות והיא פותחת את המסך רואה סרט פורנו של לסביות!! מאתר של סקס של ענת! (אך איזה זמנים היוצחוקחיוך גדולחיוך גדול) היא לא אמרה לי כלום פשוט קמה מהחדר...

אני פשוט הייתי בהלם!! כל כך התכוננתי שזה יקרה כל פעם הייתי נשבע הייתי מתרגל את זה! אחרי זה כבר למדה לדפוק על הדלת כמו שצריך!.

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”