כ אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים - דף 6 - סקס אדיר

אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים

51
סופרמן - השאלה היותר חשובה היא אם התבלבלת כשרשמת שחיפשת את 'הסוכנות של סוזוקי בלאנו'
ולמעשה התכוונת לרשום שחיפשת את ניו באלאנס, או שהתבלבלת בזמן שהיית בתל ברוך ועשית שם רונדלים ב - 1 לפנות בוקר,
בחיפושייך אחרי 'הסוכנות של סוזוקי באלנו'?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

52
טוב - היום בבוקר היתה לי התקפת צחוק כמו שהרבה זמן לא היתה לי. צחוק
אשכרה דמיינתי את הסיטואציה: סופרמן דופק רונדלים ב 1 לפנות בוקר בתל ברוך ומחפש את 'הסוכנות של סוזוקי בלאנו'. צחוק
דמיינתי לעצמי אותו, כולו עצבני ומקלל את מוסלי: 'איפה לעזאזל הוא ראה פה סוכנות של סוזוקי בלאנו'? כועס

צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

55
אנגלינה הזאת באמת להיט,יצא לי להיות איתה איזה 3 פעמים, תמיד זה היה אחרי הפסיכומטרי שלי ביואל גבע בהרצליה ככה שיצא לי נוח להגיע ביום חמישי ב22:00 לאחר סיום הקורס.
מאז שהתחילו את הבניה שם באיזור כבר לא ראיתי אותה אבל למען האמת אני כמעט ולא מגיע כבר למקומות האלה.

הדלילות הזאת ממש הורידה לי את החשק לצאת מהבית ולבזבז את הזמן על לא כלום אז אני פשוט מבזבז את כספי על שירותי זנות כשאני נוסע לחו"ל(מזמין לי בחורה/2).

אם אני עם חברה שלי אז אני אומר לה שאני הולך לקזינו ובת'כלס לפני הקזינו עושה סיבוב קטן באיזה מכון טוב שביררתי מקודם לגביו באותם המקומות או לחלופין משכיר חדר ממש ליד המלון שלי איתה,כן אני יודע שזה מוזר.

בכל אופן,מישהו יכול להסביר לי בדיוק איפה אני משיג את האנג'ילה הזאת?

לא הבנתי לגבי המיקום המדוייק שהיא עומדת בו כרגע.

תודה לעונים.

58
חוזר לספר אחרי דגימה יפה הערב את אנג'לה והסיפור הוא כזה:

אדיר23 כתב ב23:06 שהוא הוריד אותה במקום הקבוע.
ב00:26 כבר הייתי שם.
כשהגעתי אנג'לינה לא נראתה והחלטתי שלא להמשיך להסתובב אלא להחנות בסמוך ולהמתין.
יצאתי לסמן את השטח וכשחזרתי לרכב כבר ראיתי את אנג'לה יורדת מרכב אחר.
מכת גז ואני לידה.
עלתה לרכבי, זיהתה אותי וישר אמרה שיש בעיה שנגמרו לה המגבונים.
הציעה שניסע רגע לקיוסק לקנות.
ברור שלצייד כמוני יש מגבונים בבגאז' פשוט ראיתי בהצעתה את ההזדמנות למשהו לא שגרתי (מה גם שאין לי מי יודע מה כימיה עם אנג'לה - ענין שדרש תיקון).
הגענו לסונול בסינמה סיטי אבל בתחנת הדלק לא נראה שמוכרים מגבונים.
הצעתי לאנג'לה לקפוץ לסינמה רגע פנימה אך היא סירבה ואמרה שיש עוד תחנה בהמשך.
דמוגרפית לא היה מבסוט ממני, ובזמן שקנתה בילו שבהמשך כביש החוף כל מה שחשבתי עליו זה איך להציע לה "אם כבר - אז כבר" להטיל עוגן בגבעה בה אנו נמצאים (שמוכרת לאחיכם כחמשת אצבעותיו, במקרה)
כשחזרה מהחנות סיפרתי לה על התכנית ולהפתעתי היא הסכימה להישאר בגבעה שאחרי הסינמה סיטי, בתנאי שבסוף היא תוחזר למקומה הקבוע.
דקותיים אחרי זה כבר פילסתנו את הדרך בשבילי עפר על אורות גבוהים וחנינו לבסוף באיזו שממה חשוכה.
הלום מההשתלשלות עד כה, אך בקור רוח של עיתונאי, נישא על כנפי הזרימה הצעתי בחצי צחוק חצי אמת ש"אולי נתחממה לנו מבחוץ, על מכסה המנוע?"... אבל היא סירבה.

את האוטו השארתי פועל, את המזגן שמתי "על 2" ועברתי אחורה.
אנג'לינה בינתיים הייתה עסוקה בלהתפשט "עד הסוף", כמו שמבטיחה בפרטיה.
שוב נגלה לעיניי גופה המדהים, שדיה התמירים וריחה המשגע.
שוב אותו המבט, אותו הכוס המדהים שגם בחושך לא ניתן להתעלם מיופיו.
שולח יד, מחבק אותה, מנשק לה את הצוואר, משחק בעדינות עם פטמותיה בין אצבעותיי.
היא מעבירה יד על הכלי שלא מתבלבל וכצפוי (מהר מהרצוי) מגיע למימדים מחבטיים.
"לא בפנים!", "תזהר עם השיער" "כן, בחזה" מצליחים להחזיק אותי מלהלין על כך שהיא זו שהתעקשה שנצטופף בקופסא כזוג סרדינים ושם את ידיי על החזה המסולקן.
שלב הפור פליי ארך אולי כ-8 דקות ולאחריו אנג'לה הציעה שנעבור למציצה.
לאחר כמה תנוחות שלא צלחו, לבסוף מצאתי את עצמי עם רגל אחת על הכרית של מושב הנוסע ורגל שניה על המגש של המושב האחורי.
אנג'לה החלה במציצתה העדינה לא לפני שציינה "ללא הקונדום" לפני שהכניסה אותו לפה.
לאחר מציצה של כמה דקות, ביקשתי שתלקק את הביצים.
כשהיא הכניסה אותם לפיה החם - פה הרגשתי אלוהות מהי וסוף סוף השתחררתי בליבי.
בכדי שאנג'לה לא תהיה לחוצה ותשתחרר גם הצעתי להעלות תעריף ומאה שקל נוספים שולמו להרגעת המצב.
קיבלתי עוד מציצה, עוד ליקוקי ביצים, קצת נשיקות ויחס הרבה יותר לבבי מאנג'לה תמורתם.
בסוף הלבישה לי קונדום, עוד מציצה ונכנסתי במסיונרית שבה המטרה כמובן הייתה להחזיק יותר מדקה.
לא יודע אם עמדתי במשימה או לא אבל הגמירה הייתה די טובה, באותה תנוחה לתוך הגומי.
הבנתי כמוכן שאפשרי לגמור לה בפה ללא תוספת תשלום.
שמח, טוב לב והעיקר כאן בכדי לספר, החזרתי את אנג'לה למקומה לאחר כ-45 דקות לא שגרתיות.
נטו אקט איתה - קצר. כל החויה איתה - כיף של פעם בחיים.

60
אחרי שהצלחתי למצוא את העלמה המדוברת לא פעם אחת השבוע אלה פעמיים החלטתי לצרף את החוויה שלי עימה.
יום שלישי החלטתי לצאת לצייד במקומות המוכרים במחשבה שיש כמה עלמות שלא באות בקביעות יחפשו השלמה לחג הקרב.
מגיע לרצועת השנאז בסביבות 9, סיבוב קליל עד השעה 10 שלא העלה כלום פתאום ניתקלתי במי שלפי התיאור שלכם בבליסמה הילדה עם החצי ראש מגולח שהציע משהו שונה מהתפריט הרגיל מציצה ב 50 כול החבילה ב 100.
לאחר מכן החלטתי לנסות למצוא את הבחורה המדוברת שכולם מחפשים ולא מוצאים .
מגיע למקום שחברי הפורום הזכירו והופ איך שאני מגיע רואה את העלמה עולה לרכב החלטתי לחכות מעט ברכב אחרי 20 דקות היא חזרה.
מכיוון שזו הפעם הראשונה אני נתקל בה נותן לה להוביל תבחרי את מקום איפה שהכי נוח לך והון עובר לשלטון,
מכייון שהייתי אחרי פריקת הקנה לפני זמן לא רב הייתי נינוח ורגוע .
עוברים למושב האחורי כמה דקות של משחק מקדים מה שיפה אצלה לא עושה עניין ישר מורידה את כול הבגדים לגמרי לא כמו שחלק מבנות הרחוב עושות מורידות מכנס חצי אוו חולצה מקפולות מעל החזה .
לאחר מספר דקות של מציצה חשופה שכללה שליקת אשכים ללא כול בקשה מיצידי, ולגבי כול מי שוואל אותי בפרטי כן אפשרלהחליק אצבעות פנימה בלי שום בעיה.
לאחר מספר דקות של מציצה חשופה שואלת איך אני רוצה להמשיך עניתי בשאלה מתחמקת איל שנוח לך ,
עוברים למסיונרית לאחר כמעט 10 דקות שאלה אותי אם אני רוצה לגמור לה בפהת קשה לסרב להצעה כזו לאחר זמן קצר מאוד של שליקת אשכים וליקוקים ומציצות עד לגמירה המיוחלת בין שפתיה .
כול האקט עימה לקחת כמעט חצי שעה מהרגע שאספתי ותה ועד שהחזרתי אותה.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”