שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חייל עצלן וסטלן

אין דבר שאני אוהב יותר מאשר לחזור הביתה בשישי שבת, לשבת על הספה שלי מול הטלויזיה ולעשן ג'ויינט טוב

ביום שישי אחד חזרתי הביתה עם ג'ויינט ביד ואימי המטורפת (שרון) התנפלה עליי בחיבוקים ונשיקות וצעקה: "שוב אתה מעשן את החרא הזה?!"

"אמא זה לא חרא זה חומר טווווווווב!"

אמרתי לה במהרה.
"אני לא מסכימה שתעשן בבית את החרא הזה!" אמרה אימי בכעס וחטפה את הג'ויינט מידי.
אחרי שאמא שלי נרגעה קצת היא הודיעה לי שהיא ואבא רוצים לדבר איתי, התיישבנו על הספה ואמא שלי עידכנה אותי שהיא ואבא נוסעים לטיול ושהם השכירו בשבילי בייביסיטר שתבלה איתי את הסופ"ש

"אמא אני לא צריך בייביסטיר אני מסתדר לבד מצוין!"

הסברתי לה בדאגה.
"בני היקר אוינק אוינק זה לטובתך!" אמרה אימי ונפרדה ממני בחיבוק חם.
איך שההורים שלי יצאו מהדירה התנפלתי על הג'ויינט ששכב על השולחן והמשכתי בסטלה הטובה שלי

לפתע לדירה פרצה כוסית ברונטית מטורפת כשהיא מחזיקה מטריה פתוחה
ולובשת טייץ' אדום קצרצר

אני יכול להשבע שכתוב עליו מאחורה "דפוק אותי!" אההה לא זאת רק הסטלה שלי

"שלום לך!" צעקה הברונטית וקיפצה בחדר ללא הפסקה כאילו היא נמצאת במסיבת טבע
"אני אוקטביה פופינס הבייביסיטרית שלך לסופ"ש! ווואאאאוווווווו איזה ג'ויינט מדהים! אפשר שכטה?!"

שאלה אוקטביה פופינס ולפני שקיבלה אישור ממני היא חטפה את הג'ויינט מידי ולקחה שכטה טובה

אוקטביה פופינס התיישבה לי על הברכיים... חיבקה אותי עם יד אחת שבה היא החזיקה מטריה פתוחה מעלינו וביד שניה היא החזיקה את הג'וינט שלי והמשיכה לעשן אותו בהנאה רבה... שלחתי יד לתחתוניה וליטפתי את הכוס הרטוב שלה

"פששששש זה אחלה חומר!"

צעקה אוקטביה פופינס וחיבקה אותי בחום בזמן שישבנו על הספה מתחת למטריה

"אוינק אוינק ההורים שלך אמרו לי שהיית ילד רע!"

אמרה אוקטביה פופינס וצחקקה.
"מה פתאום ילד רע, אני ילד טוב!"

אמרתי לה ומזמזתי אותה בשובבות.
"ההורים שלך סיפרו לי שכל שישי שבת אתה יושב על הספה ומתמסטל עם ג'ויינט. אבל לא עוד! אנחנו נעשה הפעם סופ"ש בריא!!!"

אמרה אוקטביה פופינס ולקחה עוד שכטה מהג'ויינט

ואללה מה אני אגיד לכם... ההורים שלי שיחקו אותה! שלחו לי בייביסיטרית נימפומנית וסטלנית. "זה ללא ספק יהיה הסופ"ש הכי מדהים בחיים שלי!" צעקתי בלב ומיזמזתי את אוקטביה בחרמנות

חטפתי את הג'ויינט מאוקטביה פופינס ולקחתי כמה שאכטות לפני שהיא תבין מה קרה. אוקטביה פופינס המשיכה להרצות לי בקול מסטול שהפעם נעשה סופ"ש בריא

כן כן מה שתגידי צחקקתי לעצמי וליטפתי את ישבנה הסקסי

אוקטביה פופינס קמה והתחילה לעשות לי לאפ דאנס צמוד וסקסי בטירוף! הזין שלי היה קשיח בטירוף ואוקטביה פופינס התחככה בו עם ישבנה ללא הפסקה, אחחח זה היה טוב!

הורדתי את החזיה של אוקטביה פופינס וברגע שהיא הסתובבה לעברי ינקתי מהציצים המתוקים שלה בשקיקה!

שלפתי את הזין מתחתוניי ואוקטביה פופינס המשיכה להשתפשף בו עם ישבנה.
קמתי וחיבקתי את אוקטביה פופינס, שלחתי את ידי לתוך הטייץ' שלה וליטפתי את חור תחת השובב שלה בהנאה
היא התיישבה על המיטה בדוגי והזמינה אותי לטעום מהתחת שלה. אוקטביה פופינס החזיקה את המטריה מעלינו שלא נתרטב מהגשם

הזזתי את הטייץ' שלה הצידה ביחד עם החוטיני הורוד שהיה מתחתיו והצמדתי את לשוני לחור התחת שלה. אחחח פשוט מעדן!

"אז מה אוינק אוינק אתה ילד שובב הא? אמא ואבא סיפרו לי הרבה עלייך" צחקקה אוקטביה פופינס בזמן שזללתי את ישבנה.
צללתי לעבר הכוס הורוד והיפייפה שלה!

התמקמתי בנוחות ואחרי שאכטה טובה מהג'ויינט התחלתי לפנק את גברת פופינס עם לשוני השובבה. אחרי כמה דקות אוקטביה פופינס התחילה להתנשף ולרעוד... היא גמרה וחיוך של עונג נמרח על פניה היפות!

המשכתי לשכב בין רגליה וללקק את חור התחת המתוק שלה... אוקטביה פופינס צחקקה בממזריות והפכה אותי על הגב. בזמן שהיינו ב 69 אוקטביה התנפלה על גופי ונשכה אותי ללא הפסקה בצדדים. צרחתי בטירוף ממגע שניה החדות של גברת פופינס

אוקטביה פופינס המשיכה במציצה חמה ורטובה של זייני הקשיח והביצים החלקות ואני המשכתי לטרוף לאוקטביה פופינס את הכוס ואת התחת ברעב גדול!

שנינו היינו כבר בסטלה טובה ואוקטביה פופינס עלתה עליי במהרה לרכיבה. תוך כדי שהג'ויינט אצלי בפה חיבקתי את אוקטביה פופינס וזיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה! אוקטביה פופינס הייתה בסטלה רצינית וצחקה ללא הפסקה

זחלנו לקצה המיטה. אוקטביה פופינס תפסה את המטריה שלה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. וככה תוך כדי ששנינו מתחת למטריה והג'ויינט אצלי בפה זיינתי את אוקטביה באוויר מול המראה

התיישבתי על הספה ואוקטביה פופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! כמובן שהג'וינט עדיין אצלי בפה ואוקטביה פופינס מחזיקה מעלינו את המטריה

קמתי שוב עם אוקטביה פופינס ונשאתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית חמה!

אוקטביה פופינס עודדה אותי וסטרה לי על התחת ללא הפסקה.
"אוינק אוינק תגיד תודה לאמא ואבא, אנחנו הולכים לחגוג ביחד כל השישי שבת!" צעקה אוקטביה פופינס ושנינו התפוצצנו מצחוק

קמנו מהמיטה וזיינתי את אוקטביה פופינס בעמידה בזמן שהיא נשענת על השידה ומחזיקה מעלינו את המטריה

תוך כדי שהזין שלי עמוק בכוס שלה, אוקטביה פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס הדורש שלה ולהתענג על הגלריה האחורית שלה מלמעלה

החגיגה המשיכה ועברנו לכפיות מסטוליות!

הסטלן הראשי עשה חיים בכוס הרטוב של אוקטביה פופינס ומרגע לרגע נהיה יותר ויותר מסטול

התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה פופינס במרץ כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק שלה קיפץ ללא הפסקה על מפשעתי גרררררררררר

עברנו לדוגי מהיר וסטלני! זיינתי את אוקטביה פופינס במרץ בדוגי כשהיא מחזיקה את המטריה מעלינו

אחרי כמה דקות של זיון מדהים קיבלתי את הסטלה של חיים והשרפצתי כמו מטורף בכוס החם של אוקטביה פופינס!

נמנמתי במיטתי החמימה ביום שישי בערב. ההורים שלי בדיוק הלכו לסרט והשאירו אותי לבד בבית. מה שהם לא סיפרו לי זה שהם שוב קראו לבייביסיטרית הנימפומנית שלי שתשמור עליי

אוקטביה פופינס העירה אותי משנתי הענוגה עם ישבנה הסקסי והתחככה איתו על פניי

הייתה זאת שעת ערב אבל השמש זרחה חזק מאוד מולי!!!

פתחתי את פלחי ישבנה של אוקטביה והדבקתי את לשוני לחור התחת המדהים שלה!

"אוינק אוינק הבאתי לך ג'ויינט"

אמרה בשמחה אוקטביה פופינס ושמה לי בפה ג'ויינט טרי גרררר

אוקטביה פופינס הייתה חרמנית בטירוף והתנפלה על הזין שלי במציצה חמה ומטריפה! היא גם נשכה אותי במרץ בצדדים וגרמה לי לצעוק בקולי קולות

בזמן המציצה אוקטביה פופינס ליטפה את הביצים שלי עם הג'ויינט, אחח זה היה מחרמן במיוחד! הזין שלי נהיה מסטול וקשיח!

אוקטביה פופינס עלתה עליי לרכיכה הפוכה. הקפצתי אותה בזיון טרמפולינה מהנה על הזין המסטול שלי והפלקתי על ישבנה המקפץ

אוקטביה פופינס הציעה לי מציצה! לא יכולתי לסרב להצעתה המפתה והשחלתי את זייני המסטול לפיה המתוק כשהיא בדוגי וישבנה משתקף במראה

סוף
Lavelle