כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 51 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

502

אוינק אוינק השובב מציץ לאוקטביה בשירותים! Evil Smile

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני גר עם השותפה המקסימה שלי אוקטביה. אוקטביה היא כוסית ברונטית מטריפה בעלת ישבן מושלם וגוף משגע! Tongue

אנחנו שותפים כבר כמה שנים ועם הזמן התחלתי להמשך אליה יותר ויותר. לאחרונה אוקטביה הסתובבה בבית בטייץ אדום סקסי שעטף את ישבנה העסיסי בצורה מושלמת וגרם לי להזיל ריר Tongue

אני מטבעי ביישן אז לא העזתי לספר לאוקטביה על הרגשות שלי כלפיה ועל זה שאני מת לדפוק אותה בכל חור אפשרי Evil Smile
כל פעם שאוקטביה הייתה הולכת לשירותים הייתי מדמיין איך היא יושבת על האסלה והנוזל הזהוב יוצא מהכוס הורדרד שלה... וכשהיא הייתה הולכת למקלחת הייתי מדמיין איך המים עם הסבון נשטפים מגופה החלק והסקסי... גררררררררר Star

יום אחד לא התאפקתי והחלטתי להציץ לה במקלחת דרך חור המנעול.

20130828 233813(700)

כשראיתי אותה ערומה במקלחת לא התפקתי ושיפשפתי בחרמנות את אוינק אוינק הקשיח שלי ואיך שהשפרצתי רצתי מהר לחדרי שמא היא לא תתפוס אותי Embarrassed
התוכנית הבאה שלי הייתה להציץ לה בשירותים. ערב אחד אוקטביה חזרה מהעבודה ובמהרה החליפה את הבגדים לטייץ האדום הסקסי שלה. ישבתי בסלון וראיתי טלויזיה. החלפנו כמה מילים ואוקטביה הודיעה לי שהיא קופצת רגע לשירותים. הרגע שכ"כ חיכיתי לו הגיע! רצתי במהירות לדלת של השירותים והצצתי דרך חור המנעול... זה מה שעיניי ראו! TongueTongueTongueמוחא כפייהStarCool

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4305545%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

שלפתי מהר את אוינק אוינק הקשיח ממכנסיי והתחלתי לשפשף אותו בבהנאה רבה! כשאוקטביה התחילה להשתין כמעט גמרתי, אבל לפני שהשפרצתי מרוב התרגשות לחצתי בטעות על הידית של הדלת שלא הייתה נעולה. הדלת נפתחה ונפלתי לתוך השירותים. שכבתי מתחת לרגליה של אוקטביה והבטתי בה מלמטה צחוק

"הממממממ שלום!" הודעתי לה בגמגום.

"אוינק אוינק מה אתה עושה פה? ולמה אתה ערום? הצצתי לי לשירותים?" שאלה אוקטביה בטון כועס אבל גם צחקקה קלות.

"לא לא מה פתאום! הלכתי למטבח ומעדתי על הדלת" המשכתי לגמגם מולה וניסיתי להחביא את אוינק אוינק הקשיח.

"אני לא מאמינה לך! כבר ראיתי אותך מציץ לי במקלחת לפני כמה ימים... אוינק אוינק אתה שובב גדול! אני אצטרך לטפל בך בחומרה!" אמרה אוקטביה ותפסה אותי בשיער צחוק

אוקטביה גררה אותי לתוך המקלחת והתיישבה מעליי עם הכוס הורדרד שלה Tongue אחחח איזה מראה מלבב... פתחתי פה גדול... לפתע זרם חזק וחם פרץ מהכוס של אוקטביה היישר לתוך האף שלי צחוק ואז לתוך העין ואז על כל הפנים שלי צחוק השתעלתי קלות והרגשתי כאילו גל ענק כיסה אותי צחוק בלעתי חלק מהפיפי של אוקטביה ואחרי שהיא סיימה להטיל את מימיה עליי היא התיישבה עם ישבנה על פניי ועשתה לי פייסיטינג חינוכי Tongueצחוק

"הנה לך! מציצן סוטה שכמוך! תשתה את הפיפי שלי ותאכל את הטוסיק שלי!" צחוק חחחח הרגשתי כמו בית שימוש אבל מאוד אהבתי את זה! Tongueאצבע למעלה

אחרי שאוקטביה סיימה לעשות לי מקלחת זהב ואחרי שהתקלחנו הלכנו לחדר השינה. אוקטביה העיפה אותי על המיטה ועלתה עליי ל 69. ליקקתי לה בשקיקה את שני החורים והיא מצצה בחום ואהבה את הזין הקשיח שלי חיוך גדול. לפתע אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי. עשיתי לאוקטביה חיים קשים ומידי פעם רק הוצאתי כמה ציוצים צחוק אוקטביה השתדלה ככל יכולתה אבל לא הוציאה ממני צעקות כמו שרצתה קריצה

אוקטביה התעצבנה והוציאה חגורה מהארון. היא הפכה אותי על הבטן, התיישבה עם ישבנה על הראש שלי והצליפה לי בחוזקה עם החגורה על התחת צחוק צעקתי לשביעות רצונה ואוקטביה הייתה בעננים Starצחוק

אוקטביה לא הסתפקה בהצלפת החגורה ושוב התנפלה על גופי עם שיניה החדות! הפעם היא מצאה נקודה מאוד רגישה אצלי ואנסה אותה עם שיניה ופיה צחוק

אחרי שאוקטביה סיימה להתעלל בי היא נשכבה על הגב ודרשה ירידה. צללתי לעבר הכוס החלק והמתוק שלה וליקקתי לה אותו בשקיקה! Tongue

הכוס של אוקטביה היה טעים בטירוף ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה להתנשף ולרעוד, ואז היא גמרה כשהחיוך גדול מרוח על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצויין!" הצהירה אוקטביה בזמן ששכבתי בין רגליה והבטתי בעיניה Star

בהמשך אוקטביה נשכה אותי עוד קצת בגוף ונשכבה עליי ב 69. פינקנו זה את זו כמו שצריך ואחרי כמה דקות אוקטביה עלתה עליי ברכיבה. זיינתי אותה במרץ מלמטה וליטפתי את ישבנה ואת גופה החלק. שיערה הארוך התנופף מולי והרגשתי בגן עדן Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. הקפצתי אותה על הזין שלי כל הדרך למראה. מול המראה שנינו התמוגגנו איך הטוסיק של אוקטביה מקפץ באוויר Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

"קדימה סוס סקס שלי קח אותי לגן עדן לאורגזמות! דיייייוווווו דיייייווווווו!!!" Tongueצחוק צעקה אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק.

הקפצתי את אוקטביה עוד קצת באוויר ואז השכבתי אותה על המיטה. על המיטה התמזמזנו טיפה ואז הזדיינו בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על השידה. אוקטביה נעמדה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס הורוד שלה Tongue

עברנו לכפיות פרועות. דפקתי את אוקטביה כהוגן כפיצוי על כל השנים שבהן הזנחתי את הכוס הרעב שלה צחוקקריצה אוקטביה הייתה בעננים TongueTongueTongue
מהכפיות התהפכנו ככה שאוקטביה שוכבת על הבטן ואני שוכב עליה ומזיין אותה בכוס הרטוב שלה. שנינו התחרפנו ממראה הטוסיק העסיסי של אוקטביה שקיפץ לפי קצב הזיון Starמוחא כפייה

סיימנו את הזיון בדוגי מהיר ועצבני! אחרי כמה דקות של שיכרון חושים השפרצתי לתוך הכוס הלוהט של אוקטביה ועליתי לרקיע השביעי TongueStar

אוקטביה הודיעה לי חגיגית שתקפוץ אליי הלילה לעוד סקס סוער של שיכרון חושים! Tongue

ייייייששששששששששששששש ייייייייייייייששששששששששש ייייייייייששששששששששששששש אוינק אוינק חררררררררררררררר חררררררררררררררררר Pigצחוקצחוקצחוק

שכבתי על גבי במיטתי החמימה בשעת לילה מאוחרת. רגליי היו מכופפות, עיניי היו עצומות וחלמתי על אוקטביה הכוסית... לפתע הרגשתי שתי הצלפות על הישבן שלי (חחח שרון ראתה את הטוסיק המזמין שלי אז היא לא התאפקה והצליפה לי עם החגורה על התחת צחוק)

"שלום לך אויניק אוינק!" צעקה אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה שאותו עטף הטייץ האדום שלה. "עכשיו לילה וממש בא לי זין!" Tongue המשיכה אוקטביה וקיפצה על פניי עם ישבנה.

היא לקחה את הזין שלי לפיה החם ומצצה לי אותו בחרמנות אדירה! הסנפתי את תחת שלה דרך הטייץ האדום ואז לאט לאט הורדתי אותו... התלבשתי עם לשוני על הכוס וחור הטוסיק שלה... אחחחח זה היה טעים! Tongue

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והקפצתי אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה קצבי חיוך גדול

"קדימה אוינק אוינק תן לשותפה שלך בכוס כמו שצריך!" Tongue צעקה אוקטביה...

"כן כן מצויין! יופי יופי! מי חיה רעה שלי?! תן לי בראש כוכב פורנו שלי!" Star צעקה אוקטביה בזמן שקיפצה על הזין שלי.

"אוינק אוינק מה דעתך על מציצה לילית?" שאלה אוקטביה בקולה הסקסי.

"זה רעיון מצויין!" מוחא כפייה עניתי לה ובמהרה הכנסתי את הזין שלי לפיה המתוק כשהיא בדוגי וישבנה משתקף במראה.

אחרי כמה דקות של מציצה מעלפת השפרצתי לפיה של השותפה הסקסית שלי אוקטביה כמות יפה של זרע חם! היא אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המציצן!" צחוק ואז הראתה לי איך הזרע שוחה בפיה וגרגרה אותו בגרונה Tongueמוחא כפייה

מה אני אגיד לכם שווה להיות מציצן! זכיתי במקלחת זהב ובזיונים מטורפים! Tongueמוחא כפייהStarקריצה

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

את עושה לי התקף לב עם הטייץ האדום שלך! StarTongueמוחא כפייה

חחחח כמעט טבעתי בפיפי שלך, זה היה מטורף צחוקצחוקצחוק

חולה לך על החורצ'יקים הטעימים שלך! TonguePartyStar

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

503

עם חזרתה של שרון מהחופשה הייתי חרמן עליה יותר מהרגיל. 3 שבועות בלי הטוסיק הכי שובב בתל-אביב זה יותר מידי בשבילי Evil Smile

שרון פגשה אותי הפעם ערומה לגמרי כאשר הפלאג זנב סוס תקוע לה עמוק בתחת Tongue אחרי נשיקות וחיבוק חם ירדתי על ברכיי וליקקתי את ישבנה של שרון מסביב לפלאג. היה פשוט מחרמן בטירוף לראות את הזנב מתנופף מישבנה הסקסי גררררררר! ואז שרון מצצה לי את הביצים ואת הזין שעמד כבר כמו בול עץ קשיח. את מקומו של הפלאג האנאלי תפס הזין שלי ואחרי זיון מהנה של כמה דקות המשכנו לסלון. אחחחח התגעגעתי להרגשה של החורצ'יק הקטן והשובב שלה Star

אוינק אוינק וניקי מינאז' משתוללים בצילומי וידאו קליפ חדש Tongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני כרגע הבן אדם (או החזרזיר קריצה) הכי מאושר עלי אדמות! זכיתי בהרגלה של מעריב לנוער להופעת אורח בסט הצילומים של הוידאו קליפ החדש של ניקי מינאז'!!! Tongue

Nicki Minaj

קפצתי משמחה ואחרי שלבשתי את הבוקסר הלבן והחגיגי שלי מיהרתי לסט הצילומים לפגוש את אהובתי ניקי מינאז'! Star

אחרי שלוש דפיקות על הדלת הייתה זאת ניקי מינאז' שבכבודה ובעצמה פתחה לי את הדלת והכניסה אותי פנימה. חוץ מחוטיני שחור ניקי לא לבשה שום דבר, והזין שלי התרומם במהירות בתחתוני למראה הציצים השופעים שלה והגוף הסקסי והמחרפן שלה! Tongue

הספקתי רק להוציא שלום מהפה כאשר ניקי תפסה בראשי והורידה אותי לציצים המחרפנים שלה עם הפטמות הזקורות! הייתי בהלם ומצצתי את פטמותיה המתוקות בשקיקה! Tongue בכלל לא ציפיתי לקבלת פנים כזאת אבל מאוד שמחתי שניקי כזאת חברותית עם המעריצים שלה אצבע למעלה

אחרי עוד קצת מיזמוזים, ניקי הזמינה אותי לשבת על הספה ובדרך הציגה לי את הראפר ליל ויין (אדון ג'ירפה צחוק) שישתתף איתה בקליפ.

התרווחתי על הספה ונעצתי עיניים חרמניות בניקי מינאז' אהובתי! Tongue

[TUBE]RnpyRe_7jZA[/TUBE]

ניקי התחילה לרקוד מולי ורכנה מעליי ככה שהציצים שלה עטפו את פניי. התחממתי בין שדיה השופעים ומצצתי את פטמותיה המתוקות. ניקי המשיכה לרקוד ונענעה את ישבנה הסקסי ללא הפסקה. ליטפתי את ישבנה, מזמזתי אותו והפלקתי עליו. תוך כדי הריקוד ניקי התיישבה על ברכיי והתשפשפה עם ישבנה במפשעתי! בערתי מחרמנות! Tongue (שרון רקדה מולי לצלילי הוידיאו קליפ שהתנגן במחשב שלה). TongueTongue

הגיע תורו של ליל ויין שלפתע קפץ עליי והחליט להדגים לי שהוא יודע לעשות לאפ דנס לא פחות טוב מניקי מינאז' צחוק (חחחח שרון החזיקה את אדון ג'ירפה ועשתה איתו לאפ דנס עליי צחוק).

בהתחלה לא רציתי לשתף פעולה עם ליל ויין אבל בהמשך זרמתי איתו לשמחתה של ניקי שעודדה צחוק

ניקי חזרה לשיר והפעם קמתי והתחלתי לרקוד איתה צמוד ככה שהזין שלי משתפשף בישבנה חיוך גדול

ניקי הפשילה את התחתונים ממני וחשפה את הטוסיק החמדמד שלי. היא השעינה אותי על השולחן והתחילה להצליף לי על התחת עם הזנב של פלאג זנב הסוס Tongueצחוק ההרגשה הייתה מדהימה! Tongue

אחרי עוד קצת ריקודים ומזמוזים צילומי הוידאו קליפ הסתיימו. ניקי מינאז' חיבקה אותי בחום ונפרדנו לשלום.

ניקי עשתה את דרכה לחדר ההלבשה ואני נשארתי לעמוד בסט הצילומים ולבהות בישבנה... קשה היה לי להפרד ממנה והחלטתי לעשות גיחה לחדר ההלבשה שלה. למזלי השומר בכניסה כנראה היה מסטול מהטוסיק של ניקי מינאז' ולא שם לב איך חלפתי על פניו קריצה.

מצאתי את ניקי מינאז' בחדר ההלבשה כשהיא עומדת מול ארון בגדים ומתלבשת להנאתה.

לפתע היא שמה לב אליי ורצה לעברי בזרועות פתוחות צחוק

היא קפצה עליי ונתלתה עליי בחרמנות Tongue

"אוינק אוינק איזה כיף שחזרת! הצלת אותי מהזין הגדול והשחור של ליל ויין!" צחוק צעקה ניקי מינאז' בזמן שנשאתי אותה בזרועותיי ומיזמזתי את ישבנה.

בחדר ההלבשה הייתה מיטה גדולה ומרווחת. נשכבתי על המיטה ביחד עם ניקי והצמדתי את גופה הסקסי אל גופי. ליטפתי את ישבנה הסקסי ואז מצצתי את פטמותיה המתוקות בשקיקה! Tongue

ניקי הסתובבה ונשכבה עליי ב 69. הסנפתי את ישבנה הסקסי בהנאה רבה ובהמשך הזזתי את החוטיני הצידה וליקקתי את חור התחת המתוק שלה TongueStar

ניקי שלפה מתחתוניי את הזין הקשיח שלי ומצצה אותו בשקיקה! היא מצצה גם את הביצים החלקות שלי וליקקה אותן בסקסיות מטריפה! מוחא כפייה

ניקי הערמומית חשפה לפתע שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי. התפתלתי, צעקתי וליטפתי את גופה הסקסי שלי ניקי בזמן שהיא ביצעה בי את זממה Tongue צחוק

אחרי כמה דקות של נשיכות מחרפנות ניקי חזרה לעשות מציצת פוליש לזין החרמן שלי. בזמן שהיא התענגה על הוד קשיחותו דחפתי לה אצבע אחת לתחת ואצבע אחת לכוס. זיינתי אותה בחרמנות עם האצבעות בחדירה כפולה Tongue

ניקי מינאז' החרמנית רצתה ירידה! היא נשכבה על גבה ובמהרה צללתי לעבר הכוס הורוד והרטוב שלה! ליקקתי לה אותו בהנאה רבה ואחרי כמה דקות ניקי רעדה, התנשפה וגמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות! חיוך גדול

ניקי מינאז' כרכה את רגליה סביבי והפכה אותי על הגב, היא רקדה עם ישבנה הסקסי על פניי ועשתה לי זיון פנים חבל"ז! Tongue

ניקי החרמנית עלתה על הזין הקשיח שלי עם ישבנה ורכבה עליי אנאלית. במהרה היא נשכבה עליי ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי, הפעם צעקתי יותר חזק וניקי הייתה מאוד מבסוטית Star

אחרי כמה דקות שניקי רכבה על הזין שלי עם ישבנה וזללה אותי עם שיניה החדות, זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את ניקי באוויר. כאשר הזין שלי עמוק בישבנה העפתי אותה באוויר כל הדרך למראה. נעמדתי מול המראה והמשכתי להקפיץ אותה באוויר ככה ששנינו מתענגים על המחזה הזה במראה חיוך גדול

תוך כדי הזיון באוויר החלפנו חור והמשכתי לזיין את ניקי בכוס הרטוב שלה. התיישבתי על הספה וניקי קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

בהמשך שוב קמתי עם ניקי והקפצתי אותה באוויר כל הדרך למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית חמה ומטריפה תוך כדי שניקי סותרת על ישבני וממריצה אותי עוד יותר חיוך גדול

ניקי הבטיחה לי שאם אני אזיין אותה לשביעות רצונה אני אשתתף איתה בקליפ הבא שלה בתור רקדן עם תחתון סקסי Tongueצחוק

קרקרתי סביב צווארה של ניקי ונתתי לה ביס עדין בצוואר, ניקי לא התרגשה והחזירה לי בביס משלה מה שגרם לי לצעוק בחוזקה צחוק

קמנו מהמיטה. ניקי נשענה על השידה והבליטה את ישבנה התפוחי, השחלתי את הזין הקשיח שלי לטוסיק הדורש שלה וזיינתי אותה בתחת בשקיקה תוך כדי שאני סוטר מידי פעם על פלחי ישבנה העסיסיים חיוך גדול

ניקי התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ בתחת העסיסי והחצוף שלה Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות! Tongue

"קדימה אוינק אוינק! כן כן מי חיה רעה של ניקי? ייייייאאאאהההווווווווו !!!" Tongue צעקה ניקי בזמן שזיינתי אותה בטוסיק.

מהכפיות האנאליות התהפכנו ככה שניקי שוכבת על הבטן ואני שוכב עליה ומזיין אותה בטוסיק. הטוסיק העסיס שלה קיפץ ללא הפסקה ושיערה הארוך היה פזור על גבה וצווארה. ניסיונות הנשיכה שלי עלו בתוהו כי רעמת האריה (השיער) שלה הגנה על צווארה צחוקקריצה

זיינתי את ניקי בכוס בדוגי מהיר ועצבני! סטרתי תוך כדי על ישבנה ודחפתי לה אצבע בתחת. החלפתי בין החורים והמשכתי לזיין אותה בטוסיק החצוף שלה עד שהפרצתי לתוכו כמות יפה של זרע! הייתי פשוט ברקיע השביעי! TongueTongueTongueמוחא כפייהStar

ניקי מינאז' הודתה לי על הזיון המטורף ואמרה שהיא תקבע איתי יום ושעה לצילום הוידאו קליפ הבא שלה. יאאאאאאאההוווווווו כל חלומותיי מתגשמים! TongueTongueTongue

GO Nicki GO Nicki! TongueTongueTongueצחוקצחוק
צחוק

כמה ימים אחרי הזיון הסוער עם ניקי מינאז' שכבתי במיטתי החמימה וישנתי את שנת הצהריים היפה שלי. לפתע שמעתי קול מוכר והרגשתי ישבן חמים ועסיסי פוגש את פניי מבולבלצחוק

"היי אוינק אוינק מה קרה? למה לא באת לצלם את הקליפ? הכנתי לך אפילו חוטיני!" צעקה ניקי מינאז' ונופפה לעברי עם חוטיני שחור צחוק

"לא נכון אל תגידי לי שפספסתי את הצילומים!" Shocked צעקתי כלא מאמין.

"כן פספסת את הצילומים! היית אמור להיות חשפן בחוטיני בקליפ. אני מאוד כועסת עלייך, בגללך הייתי צריכה להלביש בחוטיני את ליל ויין!" צעקה ניקי צחוק

"חה חה חה!" צחקקתי מתחת לישבנה של ניקי העצבנית צחוק

"תתבייש לך אוינק אוינק! איך אתה ישן ככה בנחת כאשר אתה צריך להיות בצילומים? יאללה איתך עכשיו אני חרמנית אחרי הצילומים, קדימה תתחיל ללקק לי שם!" ציוותה עליי ניקי ובהמהרה עשיתי כבקשתה וליקקתי לה בשקיקה את שני החורים המדהימים שלה! Tongue

ניקי מצצה לי את הזין שנהיה קשיח במהירות ועשתה לו ולשני חבריו הטובים מציצת פוליש מחפנת! Tongueמוחא כפייה

ניקי החרמנית עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה מעולה! חיוך גדול

"קדימה חשפן ישנוני שלי! קדימה דיו דיו!" צעקה ניקי וצחקקה.

"תגידי אני אוכל להשתתף בוידאו קליפ הבא שלך?" שאלתי אותה וליטפתי את ישבנה.

"המממממ נראה... בוא נראה איך תספק את הסחורה עכשיו" צחוק צחקקה ניקי.

"נראה לי שאתה יכול לשחד אותי במשהו... בכמות טובה של זרע בפה!" אמרה ניקי בחרמנות.

"גררר את רעבה לזרע הא?" Tongue שאלתי אותה בהתלהבות.

"אתה רוצה להיות חשפן בוידאו קליפ? אז קדימה תשפריץ לי כמות יפה של זרע בפה והתפקיד שלך!" Evil Smileצחוק אמרה ניקי.

במהרה עשינו עסק Handshake והכנסתי את הזין הקשיח שלי לפיה המתוק של ניקי כשהיא יושבת בדוגי וישבנה משתקף במראה. אחרי כמה דקות של מציצה מטריפה השפרצתי לפיה של ניקי כמות גדולה של זרע כמו שהיא רצתה! Tongue ניקי חייכה לעברי, פתחה פה גדול כדי להראות לי את הכמות היפה ששחתה בפיה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק משתולל עם ניקי מינאז'!" ואז היא צחקקה וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueצחוקמוחא כפייה

ישששששששששששששששששששששששששש !!! זיכיתי בכרטיס כניסה לוידאו קליפ של ניקי מינאז'! החוטיני אצלי ואני אתחיל עכשיו לעשות חזרות בלנענע את הטוסיק! Tongueצחוק

"איזה כיף שניקי מינאז' נימפומנית חולת זין וזרע! TongueTongueTongueStarצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

נהנתי בטירוף לטעום שוב את החורצ'יקים המשגעים שלך ולהיות בתוכם TongueStarקריצה

את נראית יפה מאי פעם! Tongueחיוך גדולמוחא כפייה

חולה עלייך! Tongue

Heart Hug

Lavelle

[TUBE]9LJlx8mMQ88[/TUBE]

504
לבלר - לא מספיק שהחגים יוצרים לנו בלבולים בימים?
ראיתי ששחררת פנטזיה חדשה והייתי בטוח שיום שבת היום... מבולבל
פנטזיה ביום שלישי? מבולבל מה קרה? אתה משנה פה סדרי עולם - אנחנו רגילים שאתה משחרר את הפנטזיות שלך בדרך כלל בסוף השבוע! מבולבל

אבל צודק - גם אני מסכים איתך שהפעם היה עדיף לשחרר את הפנטזיה השבועית לילד המפגר כמה שעות אחרי זה:
[QUOTE=רנטון המקורי]טוב אני שמח לבשר שגם אני נפלתי בבועת היחצנות של שרון..
הייתי אצל שרון פעם ראשונה והתאכזבתי (טוב שהלכתי על האופציה של ה- 400 ש"ח בלבד).
לא ברור לי על מה המהומה- בחורה בגיל הנושק ל- 30, מוצא -ברית המועצות (חשבתי לתומי לפני שבאתי שמדובר בישראלית אבל זו אשמתי שלא קראתי את כל האשכול עליה), גוף פצצה, פנים פחות. כל זה נראה מבטיח עם נוסיף לזה את התלבושות הסקסיות.
וכאן הכל נגמר- הבחורה מרוחקת מאד, שום GFE, אין נשיקות בפה, לא מצייצת כמעט, זקוקה להפעלה. כמו שכתבו- מכנית...
לא שווה השקעה של 400 ש"ח ובטח לא יותר מזה.
בוודאי שלא אחזור אבל היה נחמד לדעת במה מדובר.
[/QUOTE]
חייבים לאזן איכשהו בתאגיד, לא? קריצה

הבוסית מוסרת לך:

החלק המודגש בצהוב בציטוט - הוא מדבר פה בעיקר עליך! Dead

קישקשתא2013-09-10 19:57:48
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

505

אוקטביה נותנת לאוינק אוינק זיון דרך ה GLORY HOLE Evil Smile

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני שובב גדול חיוך גדול

לאחר שראיתי באינטרנט סרטונים על ה GLORY HOLE החלטתי גם אני לעשות GLORY HOLE משלי באחד מהשירותים הציבוריים שבסביבה Evil Smile

אחרי שהתגנבתי לשירותי הבנות עשיתי חור יפה בקיר בגודל של הזין שלי... ככה שזייני הקשיח יחליק לתוכו בקלות רבה ויפתיע את החרמנית התורנית קריצה

אחרי שבניית ה GLORY HOLE עברה בהצלחה, עמדתי בפינה מול הכניסה של שירותי הבנות וחיכיתי לטרף Evil Smileצחוק

לפתע ראיתי ברונטית כוסית מטריפה נכנסת לשירותים... היא לבשה שמלה סקסית בטירוף ושיערה הברונטי והארוך התנופף ברוח מה שהדליק אותי עוד יותר! לגמרי היה לה מבט דפוק אותי בעיניים, אני לא אופתע אם היא תאונן בשירותים צחוק

הלכתי אחריה לשירותים וברגע שהיא נכנסה לתא, חיכיתי כמה שניות ואז השחלתי את זין הקשיח שלי דרך ה GLORY HOLE חיוך גדול

20130906 153234 F(600)

(השתמשנו במגבת שבה עשינו חור לזין שלי צחוק שרון ישבה על האסלה, אני החזקתי את המגבת ודחפתי את הזין שלי דרך החור צחוק)

"הפתעה!!!" Tongue צעקתי לעברה ברגע שהזין שלי היה בחור.

החרמנית הברונטית שהציגה את עצמה מאוחר יותר כאוקטביה מיד התנפלה לי על הזין והתחילה לנשוך אותו ללא הפסקה בטענה שאני פולש צחוק

"פולש פולש לך למפה!" צחוק צעקה אוקטביה ונשכה לי את הזין.

"היי היי לא לנשוך! למצוץ!" צחוק צעקתי לעברה אבל היא פשוט לא הקשיבה.

אחרי מלא נשיכות אוקטביה סוף סוף התחילה למצוץ לי את הזין כמו שרציתי ואפילו התפנקה על הביצים החלקות שלי שיצאו גם כן מהחור. אבל החגיגה לא נמשכה זמן רב ואוקטביה לפתע התחילה לאגרף את הזין שלי כאילו הוא היה שק איגרוף צחוק (חחח שרון התחרפנה לגמרי, הזין שלי התעופף ללא הפסקה מהאגרופים שלה והיה דומה לשקי האיגרוף הקטנים והמהירים האלה שחוזרים למקום אחרי כל אגרוף צחוק)

אחרי שאוקטביה סיימה להתעלל באוינק אוינק הקשיח שלי היא קמה ונשענה על האסלה. הרגשתי לפתע את הזין שלי נכנס לחור חם ורטוב! גרררר גרררר זה היה הכוס שלה! Tongue

התחלתי לזיין את אוקטביה בשירותים דרך ה GLORY HOLE ומידי פעם הפלקתי על ישבנה, זה היה מדהים! Tongueמוחא כפייהStar

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4309272%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

בהמשך אוקטביה השובבה רצתה ירידה דרך החור. היא נשכבה על גבה ככה שהכוס שלה יצא מהחור Tongueצחוק

20130906 154205 F4(600)

נשכבתי מולה וליקקתי בשקיקה את הכוס הורדרד שלה. אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות, היא גמרה וחיוך מקסים על פניה היפות הציץ מעבר למגבת חיוך גדול

התהפכנו ל 69 ואוקטביה עשתה לי פייסיטנג דרך החור צחוק (כיסיתי את הפנים שלי עם המגבת , הפנים שלי הציצו דרך החור שבמגבת ושרון ישבה על החור Tongueצחוק)

הוצאתי לשון ארוכה וליקקתי את חור התחת הטעים שלה ברעב גדול! Tongue

לפתע תוך כדי שאכלתי את ישבנה של אוקטביה היא החליטה ללמד אותי לקח על זה שעשיתי לה מלכודת בשירותים צחוק. אוקטביה שלפה חגורה, הפכה אותי על הבטן והצליפה לי על התחת עם החגורה Tongueצחוק

"אוינק אוינק אני לא אעבור לך על זה בשתיקה! הגיע הזמן לחנך אותך עם החגורה!" Evil Smile צעקה אוקטביה והצליפה בחוזקה על התחת השובב שלי Star

אוקטביה לא בזבזה שניה ואיך שהיא הפסיקה עם החגורה היא התנפלה על גופי עם שיניה החדות ונשכה אותי ללא הפסקה. התפתלתי וצעקתי כמו מטורף! אוקטביה לא שיחררה ומצאה מלא נקודות רגישות בגופי... חחח הייתי ממש חסר אונים צחוק

אחרי שאוקטביה סיימה לזלול את גופי היא השחילה את הזין שלי דרך החור ועלתה עליי לרכיבה חיוך גדול (חחח הזדיינו דרך החור במגבת צחוק).

כמובן שאוקטביה לא סיימה עם הנשיכות ותוך כדי שזיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה היא נשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי Tongueצחוק החזרתי לה כמה נשיכות בצוואר אבל זה לא הזיז לה והיא המשיכה לטרוף אותי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 קמתי עם אוקטביה וזיינתי אותה באוויר חיוך גדול

זיינתי את אוקטביה כל דרך למראה, וכשהיינו מולה שנינו התענגנו על הטוסיק העסיסי של אוקטביה שקיפץ באוויר Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

שוב בספירה ל 3 קמתי עם אוקטביה (חחח הפעם בספירה ל 3 איך שהגיע השלוש, שרון דחפה לי קונדום משומש בפה צחוקצחוקצחוק)

הקפצתי את אוקטביה עד למיטה והשכבתי אותה על המיטה. המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס במיסיונרית בזמן שהיא סטרה לי על התחת ועודדה צחוק תוך כדי הזיון במיסיונרית גם נשכנו זה את זו בצוואר צחוק

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה טוב טוב בכוס החם שלה חיוך גדול

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות לוהטות! Star

מהכפיות התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

נשכתי את אוקטביה בצווארה והיא מיד תפסה אותי בשיער צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה עד שהשפרצתי כמו מטורף ב GLORY HOLE שלה TongueצחוקEvil Smile

אוקטביה הודתה לי על הזיון, אמרה שזה היה רעיון מעניין מאוד עם החור וחתמה בכך שאני סוטה גדול צחוקצחוקצחוקTongueTongueTongue

כעבור כמה ימים אוקטביה הנימפומנית הפתיעה אותי בביתי כשישנתי את שנת הצהריים שלי. היא התיישבה על הפנים שלי עם ישבנה שהיה עטוף בטייץ' האדום והתחילה לנשוך אותי בפראות צחוק

צעקתי כמו מטורף והתענגתי על התחת שלה... הסנפתי את ישבנה דרך הטייץ' ובמהרה הזזתי אותו הצידה והתחלתי ללקק את חור התחת המדהים שלה! Tongue

אוקטביה התנפלה לי על הזין ועל הביצים ובמהרה הפלגתי למחוזות אוראליים מדהימים! Tongue

"אוינק אוינק באתי לעשות לך GLORY HELL !!!" Evil Smile צעקה אוקטביה וזיינה לי ת'פנים עם התחת שלה צחוק

אוקטביה עלתה עליי ברכיבה הפוכה ודרשה שאני אקפיץ אותה במרץ על הזין. עשיתי כבקשתה והקפצתי אותה בזיון טרמפולינה מעולה! Tongue

אוקטביה רצתה שאני אגמור לה בפה! היא התיישבה בדוגי כאשר ישבנה משתקף במראה והתחילה למצוץ לי דרך ה GLORY HOLE מוחא כפייה (שרון מצצה לי דרך החור במגבת) אחרי כמה דקות של מציצה מטריפה השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם! היא אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק GLORY HOLE" Tongueצחוקמוחא כפייה ואז היא הראתה לי את הזרע בפיה וגרגרה אותו בגרונה Tongue

אחחח איזה כיף שדגתי לעצמי דרך ה GLORY HOLE כזאת נימפומנית שלא יודעת שובע Evil Smile

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

אחח המציצה והזיון דרך החור מחרמן בטירוף! Tongueמוחא כפייהStar

הזין שלי מאוד נהנה להיות שק האיגרוף שלך צחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים Star

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2013-09-16 06:33:00

508

רובינזון "אוינק אוינק" קרוזו ואוקטביה הגולשת החרמנית! Tongue

שלום חברים יקרים! שמי רובינזון "אוינק אוינק" קרוזו וכבר 10 שנים אני תקוע על אי מזויין! כועס

לא ראיתי נפש חיה כל התקופה הזאת... טוב אם להוציא את חזירי הבר שמתרוצצים באי ללא הפסקה.. נהייתי כבר חלק ממשפחת חזירוביץ' בתקופה הזאת מבולבלצחוק

בוקר אחד כמו בכל בוקר לבשתי את תחתוני הגארפילד שלי (חח יש לי תחתונים עם הפרצוף של גארפילד על התחת צחוק) והלכתי לצוד איזו חיה עסיסית ולקטוף קוקוסים טריים. התרוצצתי באי ללא הפסקה ולא הצלחתי לשפד אף חיה. החלטתי לקפוץ לחוף ולדוג קצת דגים.
לפתע שמעתי קול של בחורה!!! קורא לעברי... הפנתי את מבטי וראיתי כוסית ברונטית מטורפת בבגד ים גולשת על גלשן!!! WTF??? ShockedShockedShocked לא ההאמנתי למראה עיניי! TongueTongueTongue

"שלום לך מי אתה?" שאלה הבחורה הברונטית בחביבות.

"אני אוינק אוינק רובינזון קרוזו... מה את עושה פה? לא ראיתי אף אחד 10 שנים! איזה כיף שבאת!" צעקתי בהתרגשות וחיבקתי אותה בחום ובאהבה Heart Tongue על הדרך גם מזמזתי את שדיה ואת ישבנה העסיסי גרררררררר StarTongue

הבחורה הברונטית אמרה שקוראים לה אוקטביה. שאלתי מיד את אוקטביה האם אפשר לגלוש על הגלשן שלה מהאי? היא אמרה שאפשר אבל לא הבינה למה אני רוצה לצאת מהאי היפה הזה לדבריה... שלדעתי האישית הוא אי ארור! צחוק

בשבילה זאת חופשה ובשבילי זה חלום בלהות! Wackoצחוק
אוקטביה שמה לב לתחתוני גארדפילד שלי והתחילה להפליק לי על הגארפילד שעל ישבני.
"ייאאאאהההוווו אני אוהבת את הגארפילד שלך! איזה טוסיק סקסי יש לך!" Tongue צעקה אוקטביה והפליקה לי על הטוסיק ללא הפסקה צחוק

אוקטביה התלהבה מהמיטה המרווחת שלי שהייתה מתחת לעץ הדקל וביקשה ממני לשכב על המיטה על הבטן. עשיתי כדבריה ואוקטביה התיישבה עם ישבנה על ראשי והמשיכה להפליק לי במרץ על גארפילד Tongueצחוק
לפתע אוקטביה עזבה את גארפילד, עשתה פייסיטינג חינוכי לשיערות שעל ראשי צחוק והתחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים. צרחתי כמו חולה נפש בזמן שאוקטביה זללה אותי צחוק

השתחררתי מאוקטביה והתנפלתי על הציצים המתוקים שלה! ינקתי אותם בשקיקה וליטפתי את ישבנה הסקסי Tongue
"מה דעתך לטעום ת'תחת שלי?" שאלה אוקטביה בשובבות...

קפצתי על ישבנה בחרמנות אדירה! הורדתי את תחתון הביקיני מישבנה, שמתי אותו על הצוואר וצללתי עם לשוני לעבר חור התחת שלה! Tongue ליקקתי את חור התחת של אוקטביה כשהיא בדוגי ואז השכבתי את אוקטביה על הבטן וטרפתי את הכוס ואת התחת שלה! Star

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה! היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להתפנק בכוס הורדרד שלה חיוך גדול צללתי לעבר הכוס שלה וליקקתי אותו בשקיקה עד שאוקטביה התחילה לרעוד וגמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות חיוך גדול
התהפכנו ל 69 מחרמן! המשכתי ללקק לאוקטביה את התחת ואוקטביה מצצה את הזין הקשיח שלי ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת! Tongue

הכוס הרעב של אוקטביה לא יכל עוד ואוקטביה במהרה התיישבה עליי ברכיבה. התחלתי לזיין אותה במרץ בכוס ואוקטביה נשכבה עליי וזללה את אוזניי ואת צווארי מוחא כפייה
התחלתי לצחוק, לצעוק ולהשתולל! אוקטביה נשכה אותי בליווי קולות חררר חררר מחרמנים! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 קמתי עם אוקטביה והקפצתי אותה באוויר חיוך גדול
הלכתי עם אוקטביה למראה והמשכתי להעיף אותה באוויר מול המראה. שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה שהשתקף במלוא תפארתו במראה Tongue
התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star
קמתי שוב עם אוקטביה זיינתי אותה עוד קצת באוויר והשכבתי אותה בחזרה על המיטה שמתחת לעץ הדקל. הנוף האקזוטי שמסביב הוסיף מאוד לאווירת הסקס החמה Evil Smile

זיינתי את אוקטביה במיסיונרית חמה והיא כל הזמן סטרה על ישבני בזמן שהסנפתי את צווארה. נתתי לאוקטביה ביס חם בצוואר... ואוקטביה נתנה לי ביס בחזרה בפטמה! Tongueצחוק

השענתי את אוקטביה על עץ הדקל (שידה) וזיינתי אותה במרץ בכוס שלה בעמידה Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הורדרד שלה בשקיקה! Star

עברנו לכפיות סוערות! זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס שלה בזמן שהיא הפליקה לי על התחת עם תחתוני הגארפילד שלי וצעקה: "מיייאאאאוווו מיייאאאאווווו" צחוקצחוקצחוק

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה בהנאה רבה כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue אוקטביה דירבנה אותי בקריאות: "דיייווו דייייווו" צחוקצחוקצחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במרץ במשך כמה דקות בכוס הלוהט שלה והשפרצתי כמו מישהו שלא זיין 10 שנים צחוק הכמות הייתה בהתאם צחוקקריצה

שאלתי את אוקטביה מתי היא תיקח אותי מהאי הזה? והיא אמרה בצחקוק שיש לה כמה סידורים לעשות ושזה יקרה בקרוב... "תנוח בינתיים" היא המשיכה וחיבקה אותי בחיבוק חם חיוך גדול

נעצתי עיניים בגלשן שלה שברגע זה היה חברי הטוב ביותר ונשכבתי על מיטתי מתחת לעץ הדקל לתנומה קלה. אוקטביה הלכה להתרוצץ באי בעירום מלא ולעשות את הסידורים שלה צחוק

ישנתי במיטתי החמימה מתחת לעץ הדקל כאשר לפתע הרגשתי משהו לח ורך מתיישב על פניי Tongue

"בוקר טוב אוינק אוינק!" אמרה אוקטביה בקול חגיגי.

"בוקר טוב אהובתי! חזרת אליי כדי לקחת אותי מהאי?!" Tongue שאלתי אותה בשמחה רבה!

"כן עוד מעט אבל קודם אני רוצה לקבל עוד זיון טוב!" צעקה אוקטביה והתנפלה לי על הזין שנהייה קשיח במהרה.

אכלתי את ישבנה של אוקטביה ללא הפסקה ובראשי דמיינתי את שנינו גולשים על הגלשן מהאי צחוק

"אבל את מבטיחה שתקחי אותי מכאן כן?" שאלתי שוב את אוקטביה ברגע שלשוני עזבה לשניה את חור התחת שלה.

"מבטיחה מבטיחה!" קריצה אמרה אוקטביה וחזרה למצוץ לי את הזין.

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפולינה מעולה! Tongue

אוקטביה הציעה לי מציצה חמה עם גמירה בפה אז קפצתי על הצעתה בשמחה רבה! Tongue

דחפתי את הזין שלי לפיה המתוק של אוקטביה כשהיא בדוגי וישבנה משתקף במראה. אחרי כמה דקות של מציצה חמה ורטובה השפרצתי כמות יפה של זרע לפיה השובב חיוך גדול

אוקטביה הראתה לי את הזרע בפיה, אמרה בפה מלא: "אוינק אוינק רובינזון קרוזו" ואז גרגרה את הזרע בגרונה וצחקקה Tongueצחוקמוחא כפייהStar

"אז מה עכשיו תקחי אותי מהאי?" Tongue שאלתי את אוקטביה בהתרגשות.

"המממממ לא! אני שומרת אותך על האי בתור הזיון הרעב שלי... אני אחזור אלייך עוד שבועיים!" צחקקה אוקטביה וברחה עם הגלשן שלה מהאי Shockedצחוק

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כועסכועסכועסצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

הביקיני שלך מחרפן אותי כל פעם מחדש מוחא כפייהStarTongue

הרגת אותי עם שינייך החדות צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים! TongueStar

HeartHug

Lavelle
Lavelle2013-09-23 20:37:41

510

אוינק אוינק הסטלן משתולל עם הבייביסיטרית אוקטביה פופינס Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חייל עצלן וסטלן צחוק

אין דבר שאני אוהב יותר מאשר לחזור הביתה בשישי שבת, לשבת על הספה שלי מול הטלויזיה ולעשן ג'ויינט טוב Tongue

ביום שישי אחד חזרתי הביתה עם ג'ויינט ביד ואימי המטורפת (שרון) התנפלה עליי בחיבוקים ונשיקות וצעקה: "שוב אתה מעשן את החרא הזה?!" צחוק

"אמא זה לא חרא זה חומר טווווווווב!" Tongue אמרתי לה במהרה.

"אני לא מסכימה שתעשן בבית את החרא הזה!" אמרה אימי בכעס וחטפה את הג'ויינט מידי.

אחרי שאמא שלי נרגעה קצת היא הודיעה לי שהיא ואבא רוצים לדבר איתי, התיישבנו על הספה ואמא שלי עידכנה אותי שהיא ואבא נוסעים לטיול ושהם השכירו בשבילי בייביסיטר שתבלה איתי את הסופ"ש Shockedצחוק

"אמא אני לא צריך בייביסטיר אני מסתדר לבד מצוין!" Star הסברתי לה בדאגה.

"בני היקר אוינק אוינק זה לטובתך!" אמרה אימי ונפרדה ממני בחיבוק חם.

איך שההורים שלי יצאו מהדירה התנפלתי על הג'ויינט ששכב על השולחן והמשכתי בסטלה הטובה שלי Cool

20130920 223113(600)

לפתע לדירה פרצה כוסית ברונטית מטורפת כשהיא מחזיקה מטריה פתוחה

Cute Umbrella Cartoon Royalty Free Stock Photography - Image: 32108817

ולובשת טייץ' אדום קצרצר Tongue אני יכול להשבע שכתוב עליו מאחורה "דפוק אותי!" אההה לא זאת רק הסטלה שלי צחוק

"שלום לך!" צעקה הברונטית וקיפצה בחדר ללא הפסקה כאילו היא נמצאת במסיבת טבע צחוק

"אני אוקטביה פופינס הבייביסיטרית שלך לסופ"ש! ווואאאאוווווווו איזה ג'ויינט מדהים! אפשר שכטה?!" Tongue שאלה אוקטביה פופינס ולפני שקיבלה אישור ממני היא חטפה את הג'ויינט מידי ולקחה שכטה טובה צחוק

אוקטביה פופינס התיישבה לי על הברכיים... חיבקה אותי עם יד אחת שבה היא החזיקה מטריה פתוחה מעלינו וביד שניה היא החזיקה את הג'וינט שלי והמשיכה לעשן אותו בהנאה רבה... שלחתי יד לתחתוניה וליטפתי את הכוס הרטוב שלה Evil Smile

"פששששש זה אחלה חומר!" Tongue צעקה אוקטביה פופינס וחיבקה אותי בחום בזמן שישבנו על הספה מתחת למטריה צחוק

"אוינק אוינק ההורים שלך אמרו לי שהיית ילד רע!" קריצה אמרה אוקטביה פופינס וצחקקה.

"מה פתאום ילד רע, אני ילד טוב!" חיוך גדול אמרתי לה ומזמזתי אותה בשובבות.

"ההורים שלך סיפרו לי שכל שישי שבת אתה יושב על הספה ומתמסטל עם ג'ויינט. אבל לא עוד! אנחנו נעשה הפעם סופ"ש בריא!!!" חיוך גדול אמרה אוקטביה פופינס ולקחה עוד שכטה מהג'ויינט צחוק

ואללה מה אני אגיד לכם... ההורים שלי שיחקו אותה! שלחו לי בייביסיטרית נימפומנית וסטלנית. "זה ללא ספק יהיה הסופ"ש הכי מדהים בחיים שלי!" צעקתי בלב ומיזמזתי את אוקטביה בחרמנות Tongueקריצה

חטפתי את הג'ויינט מאוקטביה פופינס ולקחתי כמה שאכטות לפני שהיא תבין מה קרה. אוקטביה פופינס המשיכה להרצות לי בקול מסטול שהפעם נעשה סופ"ש בריא צחוק

כן כן מה שתגידי צחקקתי לעצמי וליטפתי את ישבנה הסקסי Tongue

אוקטביה פופינס קמה והתחילה לעשות לי לאפ דאנס צמוד וסקסי בטירוף! הזין שלי היה קשיח בטירוף ואוקטביה פופינס התחככה בו עם ישבנה ללא הפסקה, אחחח זה היה טוב! Tongue

אוקטביה פופינס המשיכה לנענע את ישבנה מולי ונופפה עם המטריה מעלינו... יכולתי להשבע שיורד גשם! Tongueצחוקקריצה

הורדתי את החזיה של אוקטביה פופינס וברגע שהיא הסתובבה לעברי ינקתי מהציצים המתוקים שלה בשקיקה! Tongue שלפתי את הזין מתחתוניי ואוקטביה פופינס המשיכה להשתפשף בו עם ישבנה.

קמתי וחיבקתי את אוקטביה פופינס, שלחתי את ידי לתוך הטייץ' שלה וליטפתי את חור תחת השובב שלה בהנאה חיוך גדול

"אוינק אוינק יהיה לנו ללא ספק סופ"ש בריא! יאללה בוא נתחיל בחגיגה!" Tongueצחוקצחוקצחוק צעקה אוקטביה פופינס והובילה אותי למיטה.

היא התיישבה על המיטה בדוגי והזמינה אותי לטעום מהתחת שלה. אוקטביה פופינס החזיקה את המטריה מעלינו שלא נתרטב מהגשם צחוק

הזזתי את הטייץ' שלה הצידה ביחד עם החוטיני הורוד שהיה מתחתיו והצמדתי את לשוני לחור התחת שלה. אחחח פשוט מעדן! Tongue

"אז מה אוינק אוינק אתה ילד שובב הא? אמא ואבא סיפרו לי הרבה עלייך" צחקקה אוקטביה פופינס בזמן שזללתי את ישבנה.

"כן אני שובב גדול... גם את שובבה לא קטנה הא? אמא ואבא השאירו אותי בידיים טובות!" Tongueצחוק צחקקתי ונעצתי עיניים בתחת המושלם של אוקטביה פופינס Starמוחא כפייה

תוך כדי שזללתי את הטוסיק של אוקטביה פופינס, היא הפכה אותי על הגב וזיינה לי ת'פנים עם חור התחת שלה Tongueצחוקמוחא כפייה אחרי שהתאוששתי קצת אוקטביה פופינס נשכבה על הגב וביקשה ממני להוריד את הטייץ' ואת החוטיני שלה. עשיתי כדבריה ואחרי שהורדתי את החוטיני הורוד שלה תליתי אותו על צווארי חיוך גדול

צללתי לעבר הכוס הורוד והיפייפה שלה! Tongue התמקמתי בנוחות ואחרי שאכטה טובה מהג'ויינט התחלתי לפנק את גברת פופינס עם לשוני השובבה. אחרי כמה דקות אוקטביה פופינס התחילה להתנשף ולרעוד... היא גמרה וחיוך של עונג נמרח על פניה היפות! חיוך גדול

המשכתי לשכב בין רגליה וללקק את חור התחת המתוק שלה... אוקטביה פופינס צחקקה בממזריות והפכה אותי על הגב. בזמן שהיינו ב 69 אוקטביה התנפלה על גופי ונשכה אותי ללא הפסקה בצדדים. צרחתי בטירוף ממגע שניה החדות של גברת פופינס צחוק

אוקטביה פופינס המשיכה במציצה חמה ורטובה של זייני הקשיח והביצים החלקות ואני המשכתי לטרוף לאוקטביה פופינס את הכוס ואת התחת ברעב גדול! Tongue

שנינו היינו כבר בסטלה טובה ואוקטביה פופינס עלתה עליי במהרה לרכיבה. תוך כדי שהג'ויינט אצלי בפה חיבקתי את אוקטביה פופינס וזיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה! אוקטביה פופינס הייתה בסטלה רצינית וצחקה ללא הפסקה צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה. אוקטביה פופינס תפסה את המטריה שלה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. וככה תוך כדי ששנינו מתחת למטריה והג'ויינט אצלי בפה זיינתי את אוקטביה באוויר מול המראה Tongueצחוק

התיישבתי על הספה ואוקטביה פופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! כמובן שהג'וינט עדיין אצלי בפה ואוקטביה פופינס מחזיקה מעלינו את המטריה צחוק

קמתי שוב עם אוקטביה פופינס ונשאתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית חמה! Tongue אוקטביה פופינס עודדה אותי וסטרה לי על התחת ללא הפסקה.

"אוינק אוינק תגיד תודה לאמא ואבא, אנחנו הולכים לחגוג ביחד כל השישי שבת!" צעקה אוקטביה פופינס ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

קמנו מהמיטה וזיינתי את אוקטביה פופינס בעמידה בזמן שהיא נשענת על השידה ומחזיקה מעלינו את המטריה Star

תוך כדי שהזין שלי עמוק בכוס שלה, אוקטביה פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס הדורש שלה ולהתענג על הגלריה האחורית שלה מלמעלה Tongue

החגיגה המשיכה ועברנו לכפיות מסטוליות! Tongueצחוק

הסטלן הראשי עשה חיים בכוס הרטוב של אוקטביה פופינס ומרגע לרגע נהיה יותר ויותר מסטול צחוק

התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה פופינס במרץ כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק שלה קיפץ ללא הפסקה על מפשעתי גרררררררררר Tongue

עברנו לדוגי מהיר וסטלני! זיינתי את אוקטביה פופינס במרץ בדוגי כשהיא מחזיקה את המטריה מעלינו Tongueצחוק

אחרי כמה דקות של זיון מדהים קיבלתי את הסטלה של חיים והשרפצתי כמו מטורף בכוס החם של אוקטביה פופינס! Tongue

אחרי שישי שבת סוערים במיוחד הגיע הזמן להפרד מהבייביסיטר המדהימה שלי אוקטביה פופינס. נתתי לה את החוטיני שלה בחזרה וחיבקתי אותה בחום. אני לא יכול לחכות כבר לפעם הבאה שהיא תעשה לי בייביסיטר! Tongueצחוקקריצה

נמנמתי במיטתי החמימה ביום שישי בערב. ההורים שלי בדיוק הלכו לסרט והשאירו אותי לבד בבית. מה שהם לא סיפרו לי זה שהם שוב קראו לבייביסיטרית הנימפומנית שלי שתשמור עליי Tongueצחוק

אוקטביה פופינס העירה אותי משנתי הענוגה עם ישבנה הסקסי והתחככה איתו על פניי Tongue

הייתה זאת שעת ערב אבל השמש זרחה חזק מאוד מולי!!! Tongueצחוק

פתחתי את פלחי ישבנה של אוקטביה והדבקתי את לשוני לחור התחת המדהים שלה! Star

"אוינק אוינק הבאתי לך ג'ויינט" Tongue אמרה בשמחה אוקטביה פופינס ושמה לי בפה ג'ויינט טרי גרררר Tongueצחוק

אוקטביה פופינס הייתה חרמנית בטירוף והתנפלה על הזין שלי במציצה חמה ומטריפה! היא גם נשכה אותי במרץ בצדדים וגרמה לי לצעוק בקולי קולות צחוק

בזמן המציצה אוקטביה פופינס ליטפה את הביצים שלי עם הג'ויינט, אחח זה היה מחרמן במיוחד! הזין שלי נהיה מסטול וקשיח! צחוק

אוקטביה פופינס עלתה עליי לרכיכה הפוכה. הקפצתי אותה בזיון טרמפולינה מהנה על הזין המסטול שלי והפלקתי על ישבנה המקפץ Tongue

אוקטביה פופינס הציעה לי מציצה! לא יכולתי לסרב להצעתה המפתה והשחלתי את זייני המסטול לפיה המתוק כשהיא בדוגי וישבנה משתקף במראה חיוך גדול

אחרי מציצה חמה ורטובה השפרצתי לפיה זרע חם והבטתי איך היא מחייכת לעברי בשובבות. אוקטביה אמרה בפה מלא: "אוינק אוינק הסטלן" Tongueצחוקקריצה

אחחחחח שוב הבייביסיטרית שלי שיחקה אותה! Tongue עכשיו אצלי כל שישי שבת זאת ממש חגיגה! Tongueמוחא כפייהStar

אין כמו ג'ויינט טוב ובייביסיטרית חרמנית במיטה Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

ירדנו לגמרי מהפסים הא? צחוקצחוקצחוק

נהייתי באמת מסטול אחרי הפגישה שלנו צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש ונשיקות לחורצ'יקים הטעימים שלך TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”