אני יצאתי עם רגשות מעורבים מהביקור אצל נטלי.
התחיל ברגל שמאל כבר עם המזכירה שלא טרחה להתקשר אליי כדי להגיד לי שאפשר לעלות. אמרה ששכחה. לא נורא, קורה. למען ההגינות היא היתה נורא נחמדה בטלפון. פשוט למדתי את הלקח שלי ופעם הבאה אני מתקשר דקה אחרי הזמן שקבעתי, ולא אחכה 10 דקות מתוך נימוס.
עליתי לדירה, נפתחת הדלת ונטלי עומדת בפתח, ללא צל של חיוך ועם זרוע מושטת שמראה לי לאן ללכת. אני לא יכול להגיד שהיא כעסה או שלא היה לה מצב רוח, זו הייתה יותר קבלת פנים של מישהי שכבר שחוקה עד מוות ובאמת שאין לה כוח להצגות הקטנות האלה. הציעה לי לשתות קפהתה, סירבתי וביקשתי כוס מים שלאחריה נשלחתי למקלחת. אחרי מקלחת זריזה גם של נטלי - התחיל האקט.
אני לא אפרט יותר מדי לגבי האקט הראשון כי הייתי אחרי 4 ימים יבשים אז גמרתי ממציצה תוך 5 דקות. אחרי ששתפה את הפה הלכה לסלון לעשן סיגריה. הבחורה מעשנת כמו קיטור! עכשיו פה הנקודה שאוד הפריעה לי, במיוחד בתור אחד שאוהב להתנשק --
האם כה קשה לצחצח שיניים 20 שניות לפני שאת נכנסת למיטה כשאת יודעת שנשיקות הן חלק מהשירות שלך?!
רמזתי לה במהלך האקט הראשון שאני אוהב להתנשק, בתגובה שמעתי "אתה באמת רוצה? הפה שלי מסריח מסיגריות..." 

בהפסקה בין האקטים סיפרה לי שזה ביקור שלישי שלה בארץ וכנראה האחרון כי נמאס לה ואין לה כוח לזה יותר. לפחות הייתה כנה.
אה וגם התלוננה שנוזל לה הקונדיציונר (מזגן).
האקט השני התחיל במציצה ואז עברה לרימינג קצר אך איכותי. לצערי הרימינג לא היה ביוזמתה והייתי צריך לבקש. לאחר מכן עברנו לזיון בדוגי שבסופו לצערי גמרתי, מאידך לא היה אנאלי.
מילה לגבי המראה שלה...
קודם כל היא הרבה יותר שחומהשזופה מבתמונות. מבחינת משקל, קצת פחות מבתמונות אבל עדיין - הבחורה מוצקה.
מראה פנים גס מעט לטעמי, סוג של ערסית בווריאציה אוקראינית.
לסיכום, הבחורה שחוקה והיא בעצמה די הודתה בזה. מי שמחפש נטו זיון (בדגש על חדירה) אז יכול להיות שייצא מרוצה, וכמובן יש את האופציה לאנאלי.
אני ללא ספק לא אחזור.