כ נטלי - סקסית בבת - ים. - דף 9 - סקס אדיר

נטלי - סקסית בבת - ים.

81
אני יצאתי עם רגשות מעורבים מהביקור אצל נטלי.

התחיל ברגל שמאל כבר עם המזכירה שלא טרחה להתקשר אליי כדי להגיד לי שאפשר לעלות. אמרה ששכחה. לא נורא, קורה. למען ההגינות היא היתה נורא נחמדה בטלפון. פשוט למדתי את הלקח שלי ופעם הבאה אני מתקשר דקה אחרי הזמן שקבעתי, ולא אחכה 10 דקות מתוך נימוס.
עליתי לדירה, נפתחת הדלת ונטלי עומדת בפתח, ללא צל של חיוך ועם זרוע מושטת שמראה לי לאן ללכת. אני לא יכול להגיד שהיא כעסה או שלא היה לה מצב רוח, זו הייתה יותר קבלת פנים של מישהי שכבר שחוקה עד מוות ובאמת שאין לה כוח להצגות הקטנות האלה. הציעה לי לשתות קפהתה, סירבתי וביקשתי כוס מים שלאחריה נשלחתי למקלחת. אחרי מקלחת זריזה גם של נטלי - התחיל האקט.

אני לא אפרט יותר מדי לגבי האקט הראשון כי הייתי אחרי 4 ימים יבשים אז גמרתי ממציצה תוך 5 דקות. אחרי ששתפה את הפה הלכה לסלון לעשן סיגריה. הבחורה מעשנת כמו קיטור! עכשיו פה הנקודה שאוד הפריעה לי, במיוחד בתור אחד שאוהב להתנשק --

האם כה קשה לצחצח שיניים 20 שניות לפני שאת נכנסת למיטה כשאת יודעת שנשיקות הן חלק מהשירות שלך?!
רמזתי לה במהלך האקט הראשון שאני אוהב להתנשק, בתגובה שמעתי "אתה באמת רוצה? הפה שלי מסריח מסיגריות..." כועס

בהפסקה בין האקטים סיפרה לי שזה ביקור שלישי שלה בארץ וכנראה האחרון כי נמאס לה ואין לה כוח לזה יותר. לפחות הייתה כנה.
אה וגם התלוננה שנוזל לה הקונדיציונר (מזגן).
האקט השני התחיל במציצה ואז עברה לרימינג קצר אך איכותי. לצערי הרימינג לא היה ביוזמתה והייתי צריך לבקש. לאחר מכן עברנו לזיון בדוגי שבסופו לצערי גמרתי, מאידך לא היה אנאלי.

מילה לגבי המראה שלה...
קודם כל היא הרבה יותר שחומהשזופה מבתמונות. מבחינת משקל, קצת פחות מבתמונות אבל עדיין - הבחורה מוצקה.
מראה פנים גס מעט לטעמי, סוג של ערסית בווריאציה אוקראינית.

לסיכום, הבחורה שחוקה והיא בעצמה די הודתה בזה. מי שמחפש נטו זיון (בדגש על חדירה) אז יכול להיות שייצא מרוצה, וכמובן יש את האופציה לאנאלי.

אני ללא ספק לא אחזור.

נטלי - סקסית בבת - ים.

82
אני ביקרתי את נטלי והתאכזבתי מאוד
אני מניח כי חוסר האפשרות לתקשר איתה מיכוון שאינה יודעת עיברית הוא הגורם המרכזי
גם אנגלית היא לא יודעת טוב ולכן היא מתנהגת כמו רובוט ועושה מה שהכתיבו לה המעסיקים שלה
הבחורה פתחה לי את הדלת והובילה אותי מיד לחלק השני של הדירה היא אמרה שיש ילדים יושנים והיא מבקשת שקט
היא הוליכה אותי למרפסת של הדירה נתנה לי כוס מים והתישבה על יד המחשב שלה במשך כ5 דקות פניתי אליה והיא שלחה אותי להתקלח אחר"כ היא באה וחיפשה כובע ורצתה מיד להלביש אותו אבל לא הסכמתי
היה ביננו מין משחק מלחמה מתי היא תחבוש לי את הכובע מול רצוני להאריך באקט האוראלי בסופ נכנעתי הייתי אצלה חצי שעה ועפתי משם
מראה הבחורה הוא שחום היא מגולחת מבנה הגוף מוצק ציצי קטן מאוד
לא אחזור

נטלי - סקסית בבת - ים.

83
גם אני הייתי אצל נטלי ולפי דעתי היא מאפיינת את התאגיד באופן כללי. כל הבנות עמם הייתי היו בעלות מראה בינוני, ובדרגות שונות של שחיקה. יש הבדל גדול בין התמונות לבנות, הם לא מכוערות אבל אף אחד מהן לא יפה במיוחד. השירות שאני לפחות קיבלתי היה בסדר, לא היו יותר מידי ניצוצות אבל גם לא נפילות. בסך הכל התאגיד הוא מעין מנייה בטוחה, אתה משלם ארבע מאות שקל מתוך ידיעה שאתה מגיע לסקס סולידי ופרקים מהנה.
מה שאני לא אוהב אצלם, הוא הניסיון הנוכחי לעלות את המחירים ללא סיבה. יש להם בחורה חדשה בשם אולגה, שגם לוקחת 500 שקל ועוד נותנת מציצה מקונדמת לפחות לפי הפקידה. אם מישהו שוקל ללכת לנטלי לפי דעתי היא עשתה שלה, היא מספקת סקס סתמי ללא שום התלהבות או טעם. כרגע היא הפחות מוצלחת מבין הבנות, אם למישהו יש מחשבה לפקוד בחורה אז אנג'לינה נראית לא רע ונותנת שירות סביר עד טוב.

נטלי - סקסית בבת - ים.

86
[QUOTE=gama light] יש להם בחורה חדשה בשם אולגה, שגם לוקחת 500 שקל ועוד נותנת מציצה מקונדמת לפחות לפי הפקידה.
[/QUOTE]
אתה בטוח שמדובר בבחורה מתוך התאגיד? הצלחת לזהות בוודאות שמדובר באותה פקידה?
ברגע הראשון שראיתי את המודעה שלה, ישר הנחתי שמדובר בבחורה תאגידית, אך היום שמתי לב לכמה הבדלים בין המודעה שלה לשאר המודעות של התאגיד הבת ימי.

התאגיד הבת ימי משתמש במספרים של אורנג' (054) - גם עכשיו כל המודעות של בנות התאגיד הן עם מספרים של אורנג'

בעוד במודעה של אולגה יש מספר של סלקום (052).

התאגיד הבת ימי מנסח את מודעותיו בדרך כלל ללא טעויות כתיב, בעוד במודעה של אולגה יש 2 טעויות כתיב צורמות.
אולגה היפיפייה מי בת ים
מחכה להכיר אותך לקשר מפנק
ולא מחייב.
חזה בינוני ויפה צירה
איכותית בת 21 ליברלית
וסקסית מאוד.

(בנוסף לכך - כשרשום בשאר מודעות התאגיד 'מבת ים' - זה רשום כהלכה).

ולבסוף - בכל מודעות התאגיד הבת ימי (מאז ומעולם), הם משתמשים בתמונות מתחלפות - הנה, כך:

ובמודעה של אולגה אין את זה.

קישקשתא2013-10-19 18:42:29
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נטלי - סקסית בבת - ים.

88
[QUOTE=דוקטור חרמן]סליחה חברים, זה אני או שפתאום יש מאין גל של דיווחים שללים על הבחורה ומשום מה כולם מחברים חדשים עם ותק קצר ופתאום כולם לא מרוצים. כנראה שבשבוע האחרון נטלי השתנתה ב 180 מעלות!!! [/QUOTE]

חשבת על האפשרות שהגל דיווחים השליליים אינו מקרי וכנראה מאפיין את השירות שהבחורה מעניקה לאחרונה? (אגב אני ממש בספק שזה רק בשבוע האחרון)
וזה רק הגיוני שהדיווחים יבואו מחברים חדשים - אלה אותם אנשים שבמשך חודשים קראו את הדיווחים של הותיקים ורק לאחרונה נפתחה להם האפשרות להירשם ולדווח.
ואם לדייק עד הסוף אז ישנו גם דיווח חיובי עליה אשר נכתב ע" חבר חדש.

ג'יימס דין2013-10-19 20:56:30

נטלי - סקסית בבת - ים.

89
דוקטור - אין סיבה לפקפק באמינותם של אותם משתמשים חדשים שלא נהנו אצל נטלי ודיווחו על שחיקה (הגיוני לגמרי).
כמוני כמוך - גם אני מת על נטלי ומאד נהנה בכל הביקורים אצלה (ובקרתי הרבה).
לדעתי היא שניה רק לאלונה.
שים לב שגם לקראת סוף הסבב השני שלה בארץ, קרתה אותה תופעה - מדווחים שדיווחו שלא נהנו ודיווחו על שחיקה.
אני מתאר לעצמי שאם תבקר את נטלי, לא תתקל בתופעה הזאת. כי היא כבר מכירה אותך ואתה לקוח ותיק שלה.
קח בחשבון שהשרשור שלה הוא מהיותר מפרגנים שיש (ברובו) והרבה מאד אנשים קוראים אותו ורוצים לבקר אותה.
היא נמצאת פה כבר מעל חודשיים (בסבב הזה) וזה לא קל. לדעתי הביקוש לנטלי גבוה מאד והיא עובדת נון סטופ.
זה לא קל אחינו - זה שוחק מאד ואפשר להבין אותה.
כל היום בדירה הזאת וגברים אחד אחרי השני ועוד פרצוף ועוד פרצוף...
תוסיף לזה את הגעגועים לילדיה, אפשר להבין אותה.
נטלי מותק, נטלי מאד אוהבת סקס, אבל כנראה שנשחקה וזקוקה לחופשה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נטלי - סקסית בבת - ים.

90
אני מסכים עם קיש
אין לשפוט את נטלי לרעה בגלל אותן תגובות לא מפרגנות לאחרונה.
המקצוע הזה קשה ותובעני ולא פשוט, במיוחד כשנמצאים רחוק מחיק המשפחה ולבד בארץ זרה.
אני חושב שצריך להתייחס לבחורה הזאת בכבוד ולהבין גם אותה ולהיות סובלניים ומאופקים כלפייה.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”