תקפה אותי החרמנות. ניסיתי להשיג את זלטה אך כבר כמה ימים הטלפון לא זמין :(. נתקלתי במודעה הזאת
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7490
התקשרתי ענתה פקידה חמודה מאד וקבענו לשעת צהריים.
הבניין ממוקם ברח' ירושלים בבת ים די דיסקרטי יחסית לאיפה שהייתי אצל זלטה.
הסבכתי קצת והפקידה הייתה מאד שירותית והנחתה אותי עד שהגעתי בדיוק לדירה.
פתחה את הדלת בחורה אוקריאנית בת 25 בערך יפה בפנים אך מאד רזה(מבנה גוף כמו של ניקיטה ללא גבולות). התמונות שיש בלינק לבין מה שקיבלתי שונה לגמרי אך לא התבאסתי . אדריאנה נראית טוב אך מי שלא חובב רזות ממש מציע לו לא להתקרב.
לא דוברת עברית כמובן רק אנגלית או רוסית. דיברתי איתה באנגלית. היא נמצאת כבר 3 ימים בארץ.
באתי אחרי מקלחת. נעמדנו והיא התחילה בחיבוקים ונשיקות בצוואר ובאוזן. אמרה לי לשכב והמשיכה בנשיקות בצוואר ובאוזן, מתנשקת בפה בקטנות היא אמרה לי שהיא בכלל לא מתנשקת בפה אך אמרה לי "לקח לי 5 דק' כדי להתאהב בך"(אין לי מושג מה קשורה היציאה הזאת אך זרמתי וסתמתי). המשיכה למציצה מקונדמת די גרועה, קלטתי שמציצה טובה לא תיהיה פה ואמרתי לה לעצור ולעלות עליי. הבחורה יודעת לקבל חזק , האמת שאיתה יצא לעשות הרבה תנוחות היא אוהבת כל 2 דק' לעצור ולהגיד פתאום "עכשיו דוגי סטייל!!" בהתלהבות תוך כדי שהיא מחייכת אליך. בסוף גמרתי במסיונרי. התחלנו לקשקש קצת למרות האנגלית הלא יציבה שלי. סה"כ באה לפה לחודש אחד והיא חוזרת בחזרה. נשאר חצי שעה, היא הייתה חרמנית אך הייתי טיפה גמור אמרתי לה לשים עלי את הראש והמשכנו לדבר עוד קצת. אחרי 10 דק' קרה דבר הזוי קצת מבחינתי שאמרתי לה שאני נראה לי יפרוש והיא אמרה לי שהיא רוצה עוד פעם. האמת הגוף שלה ביאס אותי רצח מאד רזה עם חזה מאד קטן. אמרתי לה טוב , 10 דק' של פימפומים וזה הספיק לי הייתי גמור לא הייתי בכיוון של לגמור למרות שחבריקו לא אכזב ועמד לאורך כל הדרך. אמרתי לה שאני גמור והיא התבאסה שהפסקתי חחחחח. אמרה לי לבוא להתקלח איתה ונענתי בחיוב. התקלחנו התלבשתי והלכתי.
סה"כ באמת בחורה סופר חמודה , אחלה זיון , חרא מציצה. פנים יפות מאד(עיניים מדהימות) אך הגוף שלה....מאד רזה בלי חזה. תחת קטן שיודע לקבל סטירות.
לא יודע אם שווה את ה500 ש"ח. אז דגמתי את ניקי ללא גבולות, איב "הג'ינג'ית",זלטה ואת אדריאנה. זלטה מספר 1 לבינתיים באמת הרגשתי איתה בעננים. מקווה שהיא לא נעלמה.
054-8714701
054-8714701