כ אדריאנה מבת ים - סקס אדיר

אדריאנה מבת ים

1
תקפה אותי החרמנות. ניסיתי להשיג את זלטה אך כבר כמה ימים הטלפון לא זמין :(. נתקלתי במודעה הזאת
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7490

התקשרתי ענתה פקידה חמודה מאד וקבענו לשעת צהריים.
הבניין ממוקם ברח' ירושלים בבת ים די דיסקרטי יחסית לאיפה שהייתי אצל זלטה.
הסבכתי קצת והפקידה הייתה מאד שירותית והנחתה אותי עד שהגעתי בדיוק לדירה.
פתחה את הדלת בחורה אוקריאנית בת 25 בערך יפה בפנים אך מאד רזה(מבנה גוף כמו של ניקיטה ללא גבולות). התמונות שיש בלינק לבין מה שקיבלתי שונה לגמרי אך לא התבאסתי . אדריאנה נראית טוב אך מי שלא חובב רזות ממש מציע לו לא להתקרב.
לא דוברת עברית כמובן רק אנגלית או רוסית. דיברתי איתה באנגלית. היא נמצאת כבר 3 ימים בארץ.
באתי אחרי מקלחת. נעמדנו והיא התחילה בחיבוקים ונשיקות בצוואר ובאוזן. אמרה לי לשכב והמשיכה בנשיקות בצוואר ובאוזן, מתנשקת בפה בקטנות היא אמרה לי שהיא בכלל לא מתנשקת בפה אך אמרה לי "לקח לי 5 דק' כדי להתאהב בך"(אין לי מושג מה קשורה היציאה הזאת אך זרמתי וסתמתי). המשיכה למציצה מקונדמת די גרועה, קלטתי שמציצה טובה לא תיהיה פה ואמרתי לה לעצור ולעלות עליי. הבחורה יודעת לקבל חזק , האמת שאיתה יצא לעשות הרבה תנוחות היא אוהבת כל 2 דק' לעצור ולהגיד פתאום "עכשיו דוגי סטייל!!" בהתלהבות תוך כדי שהיא מחייכת אליך. בסוף גמרתי במסיונרי. התחלנו לקשקש קצת למרות האנגלית הלא יציבה שלי. סה"כ באה לפה לחודש אחד והיא חוזרת בחזרה. נשאר חצי שעה, היא הייתה חרמנית אך הייתי טיפה גמור אמרתי לה לשים עלי את הראש והמשכנו לדבר עוד קצת. אחרי 10 דק' קרה דבר הזוי קצת מבחינתי שאמרתי לה שאני נראה לי יפרוש והיא אמרה לי שהיא רוצה עוד פעם. האמת הגוף שלה ביאס אותי רצח מאד רזה עם חזה מאד קטן. אמרתי לה טוב , 10 דק' של פימפומים וזה הספיק לי הייתי גמור לא הייתי בכיוון של לגמור למרות שחבריקו לא אכזב ועמד לאורך כל הדרך. אמרתי לה שאני גמור והיא התבאסה שהפסקתי חחחחח. אמרה לי לבוא להתקלח איתה ונענתי בחיוב. התקלחנו התלבשתי והלכתי.

סה"כ באמת בחורה סופר חמודה , אחלה זיון , חרא מציצה. פנים יפות מאד(עיניים מדהימות) אך הגוף שלה....מאד רזה בלי חזה. תחת קטן שיודע לקבל סטירות.

לא יודע אם שווה את ה500 ש"ח. אז דגמתי את ניקי ללא גבולות, איב "הג'ינג'ית",זלטה ואת אדריאנה. זלטה מספר 1 לבינתיים באמת הרגשתי איתה בעננים. מקווה שהיא לא נעלמה.

054-8714701

UMA2013-11-15 17:13:15

אדריאנה מבת ים

4
באתי כבר לצלצל לבחורה , אבל באמת 500 שח לפינוק !?!? באמת מוגזם . גם יקר באופן קר וגם ברמה הפרנציפיט ( מי שהיה בתאילנד
או בלטין אמריקה יכול אוליי להבין ) .

שוב פאקינג 150 $ ... אין כמעט בחורה ששווה מחיר כזה למפגש יחיד .
אוליי עדיף לתפוס נסיעה קצרה לדרום תל אביב ולפמפם מ 150 שח ... לא נדבר על 500 שח במכון ( אתה עושה מסיבה קטנה )  
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

אדריאנה מבת ים

5
[QUOTE=דוקטור N] באתי כבר לצלצל לבחורה , אבל באמת 500 שח לפינוק !?!? באמת מוגזם . גם יקר באופן קר וגם ברמה הפרנציפיט ( מי שהיה בתאילנד
או בלטין אמריקה יכול אוליי להבין ) .

שוב פאקינג 150 $ ... אין כמעט בחורה ששווה מחיר כזה למפגש יחיד .
אוליי עדיף לתפוס נסיעה קצרה לדרום תל אביב ולפמפם מ 150 שח ... לא נדבר על 500 שח במכון ( אתה עושה מסיבה קטנה )  [/QUOTE]
אל תדאג דוקטור N קליינטים תמיד יהיו להם גם במחיר הזה כי אל תשכח שהסכום כולל מיקום שזה חוסך קצת
העם דורש מחיר שפוי

אדריאנה מבת ים

6
רציתי לכתוב את החוויה שלי מאדריאנה
התקשרתי לתאם עם הפקידה הנחמדה, אמרה שאדריאנה פנויה בעוד כשעה וחצי
הגעתי לרחוב ירושלים, בשעה היעודה צלצלתי לפקידה שאמרה לי שהיא מתנצלת ושאצטרך להמתין כ10 דק נוספות.
כשעברו הדקות, הפקידה צלצלה לכוון אותי לדירה, והמתינה איתי על הקו עד שהגעתי לדלת ומשם צלצלה לאדריאנה שתפתח אותה.
אדריאנה פתחה ומולי עמדה "נערה" עם גוף רזה מאוד וצנום וכמו שבלאגן כתב, עם פנים יפות ועיניים כחולות חתוליות.
נכנסו לדירתה(הדירה מחולקת קטנה) שיחת היכרות קטנה שמלווה בחיוך ושאלה אם אני רוצה להתקלח, אמרתי לה שבאתי מקולח מהבית
וכיוונה אותי לחדר הפעולות ומשם ביקשה שאתפשט והוראתה לי איפה להניח את חפצי.
אדריאנה נשארה עם הבגדים, ואני בנתיים ערום מחבק אותה ומתחיל להתמזמז איתה קצת.
תוך כדי המזמוז התחלתי להפשיט אותה, והתגלה מולי גוף נערי קטן עם חזה זעיר ותחת פצפון
מומלצת מאוד לחובבי הTEEN למיניהם, אך לא כל כך הטעם שלי.
אחרי כמספר דקות ביקשתי ממנה שתרד למציצה, ואכן כמו שבלאגן כתב המציצה מאכזבת ומקונדמת.
לאחר שמיצינו את המציצה ביקשתי ממנה להתחלף ולפמפם אותה והיא ביקשה שנתחלף לדוגי
שמה מלא קרם וחדרתי לתוכה והרגשתי כוס צר, תנוחת הגוף שלה לא הייתה נוחה לי והייתי צריך לכוון אותה
עם התחת והגוף כדי שיהיה לי נוח.
היא ביקשה שבהתחלה אתחיל לאט ובזהירות ואז עם חלוף הדק' התחלתי להגביר, זיינתי אותה בדוגי עד שביקשה שאפסיק
כי כואב לה הכוס וביקשה להחליף לעמידה, כשהיא שוב עומדת עם הגב אלי ותופסת בארון מולה כקונטרה.
התחלתי לזיין אותה באגרסיביות ושוב תלונות על זה שכואב לה הכוס. גיליתי הבנה והחלפתי לתנוחת הרכיבה כשאני שוב על המיטה
והיא רוכבת עלי.
פמפום אגרסיבי של מס' דקות והתחילו הבקשות והשאלות מתי אני אגמור Ouch.
הסברתי לה שאני לא גומר כלכך בקלות ושאם היא רוצה שאגמור אצטרך לעשות את זה כשהיא מביאה לי ביד.
אחרי שמיצינו את התנוחה, יצאתי ממנה וביקשתי ממנה לגמור על החזה (בפה היא לא נותנת).
התחילה לקמט את הפרצוף ולא התלהבה מהסיפור שאגמור עליה.
בקיצור אמרתי לה לא לדאוג ואחרי כ2 דקות השפרצתי עלייה כמות נדיבה של זרע על כל הגוף.
אחרי שניקיתי אותה הלכנו למקלחת משותפת והכל מלווה בצחוק והדדיות, כשסיימתי היא עדיין המשיכה להתקלח
והרגשתי שיש פה ניסיון לתקתוק, הבאתי לה את המגבת וחזרנו לחדר הפעולות כשהיא מנסה להעביר את הזמן
בשיחה, כשביקשתי את המס' השני היא אמרה בחצי צחוק "אתה חושב שתספיק?" אמרתי לה ועוד איך אני יספיק
בחוסר התלהבות היא שאלה אולי אם אני רוצה שהיא תביא לי ביד ואני אגמור
ואז אמרתי לה מה פתאום אני רוצה מציצה וזיון, כמו שמגיע לי.
ממש לא אהבתי את הניסיון של התקתוק.
שוב שמה קונדום והחלה למצוץ ומיד איך שהזין התעורר ונעמד ומיד התחלפה לתנוחת דוגי.
כשאני מזיין אותה ושוב באותו קצב בהתחלה לאט לאט ואז מגביר אחרי כ5-7 דק היא שוב מתלוננת על כאב בכוס
ושמה כל שנייה קרם.
אחרי שנמאס לי אמרתי שנתחלף למינסיונרית וכאן היא שואלת, אבל אתה לא רוצה לגמור כבר? לא נשאר זמן.
כולי מבואס אך מנסה להישאר עם פנים "ידידותיות" מבקש ממנה עוד כמס' דק ושלא תדאג והגמירה תגיעה.
אחרי שהורידה לי את "האוויר מהגלגלים" עם היציאות האלה התבאסתי מהמנסיונרית וגם למראה עיניי שאני מרגיש כמו איזה
זמר מפורסם שמזיין קטינה, יצאתי ממנה וביקשתי לגמור לה שוב על החזה אך הפעם סירוב מהצד שלה
לא רצתה שאגמור עלייה, אמרה לי "אתה יכול לגמור על הסדין אבל לא עלי" הסתכלתי עלייה במבט מוזר לא מובן
ואני חושב לעצמי "במספר הראשון גמרתי עלייך, מה השתנה עכשיו?" התחלתי לגחך לעצמי והיא שואלת מה אתה מגחך
אמרתי לה שבחיים לא גמרתי על הסדין/ רצפה, ואחרי כמספר דקות כשאני מנסה לדמיין בראש איזו מישהי סקסית מוצצת לי
גמרתי על הרצפה, בעצבים הלכתי להתקלח, התלבשתי, אדריאנה ליוותה אותי לדלת ביקשה שאחזור ואמרתי לה לא נראה לי.
וכך יצאתי בעצבים על הטימטום שלה ועל הניסיון תקתוק שלה וכך ש500 ש"ח ממש לא שווים את החוויה שעברתי.
בשתי מילים, לא מומלצת!
המהלך של התאגיד הבת ימי לעלות את המחיר ל500 ממש לא מוצדק, ואני כרגע מצטרף עם שאר חברי הפורום שעושים
חרם עליהם.

shoshoavi2013-11-19 01:29:47

אדריאנה מבת ים

7
אופי של אישה...
גם אחרי שהחליטה שהיא עוסקת בזנות, היא שונאת סקס וגברים...

נראה לי שיש כבר יותר מתאגיד אחד בבת-ים.

התאגיד מזמין בחורה מרוסיה. השיפוט שלו מישראל יכול להיות רק לפי התמונה. התאגיד לא בודק 'ביצועים' - בטח שלא לפני שהבחורה הגיעה לארץ.
הבחורה מגיעה לארץ, ההסכם נחתם, ומתחילים לעבוד.
ואז מסתבר לתאגיד שהבחורה לא טובה.
מה יעשה?
לא יכול לשלוח אותה חזרה הביתה... יש הסכם, עלויות של כרטיס טיסה וכו'..
אז בלית ברירה הוא משאיר אותה כאן, מתוך ידיעה שהרבה אנשים לא קוראים בפורום ונופלים בפח. התאגיד רק צריך חודשיים-שלושה עם עשרה לקוחות ביום שלא יודעים, והוא מבחינתו השלים את העיסקה.
נהוג שהבחורה מקבלת 50% מהאתנן לכיסה. זה 250 ש"ח ללקוח. זה בערך 50 יורו. אם היתה עובדת באירופה היתה מקבלת 150 יורו. אז אילו זונות יגיעו לישראל? רק אילו שלא מוצאות עבודה באירופה (כי שם כנראה יש 'בקורת איכות'....)

לתאגיד היה בעבר מזל עם חלק גדול מן הבנות. נראה שהמזל הפסיק לשתף איתו פעולה...
המגביה עוף - ירחיק ראות

אדריאנה מבת ים

9
היום בצהריים הייתי אצלה, אז ככה:

הפקידה מכוונת לאיזה שביל שמוביל לבניין אחורי ואז לעלות לקומה שלישית, אני בטעות חשבתי ששלישית זה ללא קרקע אז עליתי קומה אחת יותר מדי ואז הייתי צריך לרדת קומה.....
בקיצור, פתחה לי את הדלת בחורה צעירה יפייפיה בת כ20-22 גובה בערך 1.62
ועיניים מדהימות! שדיים קטנים וחמודים וישבן של דוגמנית.
אמרתי לה שלום והיא אמרה שהיא יודעת אנגלית בלבד, עברתי לאנגלית.
אדריאנה הציעה כוס מים לקח לי בערך 6 דקות להבין שמים ברוסית-אנגלית זה waser ולא water
נכנסנו לחדר התחלנו להתמזמז, אדריאנה החלה במציצה שהיא יותר כמו מעיכת הכיפה מאשר מציצה.
לאחר 6-7 דק' של מעיכת כיפה עברנו לדוגי, לטעמי אדריאנה היא ממש לא רזה מדי ויש לה אחלה גוף, כל פעם שאני נזכר בישבן הקטן שלה אני מתחרמן מחדש.
לאחר כ-10 דק' של פמפום רוקנתי בתוכה את הילדים שלי.
כאן כבר העסק התחיל להשתבש, תפסתי איזה הפסקה קלה לסיגריה וכוס מים, עוד לא עברו 5 דק' ואדריאנה מתחילה לנדנד "repeat", בהתחלה לא הבנתי מה היא רוצה ממני כי גם ככה האנגלית שלה ברמה של ילד בכיתה ג'. אחרי כמה שניות הבנתי שהיא בעצם מבקשת את המספר השני, הסברתי לה בעדינות שאני זקוק למעט יותר מ-5 דק' הפסקה בין מספר למספר אבל היא לא קולטת! החשק ירד לה ברמה דראסטית והיא התחילה במשפטי תקתוק כאילו היא באיזה תקתוקיה זולה.

בקיצור, אני כבר נכנעתי. לקחתי את הדברים, אמרתי לה "יאללה ביתר" ועפתי לעבודה.

לסיכום:
בחורה יפה מאוד ומבחינת מראה היא שווה 500 לשעה.
האנגלית היא מכשול רציני כי בתכל'ס היא לא באמת יודעת אנגלית.
יש לה פאטיש לדוגי והיא תמיד מכוונת לזה.
קשה לי להאמין שמישהו הצליח להשאר אצלה יותר מחצי שעה ושתי מספרים, אני הייתי כ25 דק' על מספר אחד.
בתכל'ס חבל עליה כי אם היה לה שירות טוב אז יש לנו פה מתחרה רצינית על תואר תגלית השנה.

ד.א אני עדיין לא גיבשתי עמדה סופית לגבי התאגיד הבת ימי, מצד אחד הם מביאים אחלה כוסיות ועד היום על רמה כזאת היינו משלמים יותר מ400לשעה, מצד שני אחרי עליית המחיר והירידה ברמת השירות גם אני חושב על חרם עליהם.

לילה טוב!

אדריאנה מבת ים

10
שלום חברים,
עקב חיבתי לבחורות בעלות מראה PETITE, כפי שמתוארת כאן העלמה, קפצתי אליה לביקור הערב.
אחרי שתיאמתי עם הפקידה והגעתי ליעד, קיבלתי ממנה טלפון בו היא מודיעה לי שלבחורה נגמרו הקונדומים (כאן התחלתי להרגיש שאני הולך ליפול חזק) ונתבקשתי להמתין כ15 דקות ברכבי עד שיארגנו לה גומי, ורק אז אוכל לעלות.
לא לפני שהיא שאלה אותי אם אני יכול לקנות והבחורה תחזיר לי כסף, סירבתי בנימוס להצעה.

אדריאנה בדיוק כפי שמתואר כאן, יפה, דקיקה וסקסית, בת 23 מאוקראינה.
מפה לשם, קיבלה מזומן, אני ערום על המיטה, מזמוזים , ושאלה אם אני רוצה מסז' - עניתי בשלילה.
ג'וני עומד דום והיא שמה עליו את הגומי אך אבוי! הגומי קטן ולוחץ מאוד על ג'וני. ומזה בדיוק חששתי..
שאלתי אם יש לה מידה יותר גדולה והיא ענתה שלא. ג'וני לא קיבל דם וגם החשק ירד לאט לאט אבל איכשהו הצלחתי לעורר אותו ונכנסתי אליה בקושי במסיונרית. התנוחה הזו לא נוחה לי אבל לא רציתי לאבד את הזקפה שוב בגלל הגומי, אז נשארנו ככה וגמרתי מהר רק בשביל לסמן V, הבחורה שכבה על הגב כמו גופה במשך כל האקט ולא ניסתה להראות עניין.

בשלב זה ירד לי החשק והיה ברור לי שלא אשאר לעוד מספר, מה גם שלא הייתה תקשורת טובה ביננו, היא בקושי דיברה וכשניסיתי לדובב אותה היא ענתה לי באוקראינית מעורבבת באנגלית..
בשביל הספורט שאלתי אותה כמה זמן נשאר והיא ענתה לי 20 דקות. נכנסתי לעשות טוש וכשיצאתי בדקתי מה השעה בנייד שלי וראיתי שעברו רק 25 דקות מהרגע שנכנסתי. ניסיתי לשוחח איתה מעט אבל היא עשתה רושם שהיא רק רוצה להעיף אותי משם. התבאסתי התלבשתי והלכתי ..

זיון: 2 - עדיף לעשות ביד. לא נתנה לי לגעת לה בשבלול, לא מוכנה שירדו לה.
שירות: 2 - תקתקנית, אל תתנו למראה ולאופי החמוד שלה להטעות אתכם.
GFE: 1 - נותנת נשיקות קלילות בצוואר ובחזה וזהו.
תקשורת: 2 - אין עם מי לדבר, רצוי לבוא עם מתורגמן.
מראה: 8 - חזה קטן, גוף של TEEN למי שבעניין.
הגיינה - עשתה שטיפה אחרי האקט. מקלחת סבירה. לא יודע לגבי החלפת מצעים.
דיסקרטיות: 7 - כניסה אחורית של בניין, אך נתקלתי בשכנים כשעליתי במדרגות.

לסיכום, כמו שרשמו קודמיי, לא מומלצת!
חסכו לעצמכם את ה500 ש"ח לבחורות שנותנות שירות יותר טוב.
בעלי כלים כבדים - אם בכל זאת בחרתם (כמוני..) להתעלם מהאזהרות ולבקר את העלמה - תביאו גומי במידה שלכם.
היא אמרה לי שהיא בארץ לחודש-חודשיים.
אנקונדה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”