כ סלמה 175 - ריקה :\ - דף 2 - סקס אדיר

סלמה 175 - ריקה :\

11
[QUOTE=Danny]תודה פרופסור על הדוגמה האישית.
קצת צלם אנוש לא מזיק;
במיוחד בפורום הזה. מוחא כפייה

[/QUOTE]

צלם אנוש??? אין בעיות, אז היא היתה צריכה להחזיר לו את מלא הכסף ולתת לו ללכת ברגע שהיא ראתה שהזין שלו במידת XXXXXL

אבל זה בחיים לא יקרה נכון?

קוראים פה יום יום על אנשים שעמלים למחיתם ורוצים להתפנק עם בחורה עובדת ונאלצים לשלם סכומי עתק, של 300 + ומקבלים את התקתוק של החיים, וזה סבבה? איפה הצלם אנוש של הבחורות האלו???

שבן אדם בא ויוצא עם כאב ביצים כי הבת אלף לא רצתה לתת לו לגמור, ורק שיעוף זה בסדר, נכון??

וואלה צודק פרופסור, יש לי מח מעוות משהו פצצות, אתה לא רוצה אפילו לא רוצה לדמיין את זה, אצלי אם אני משלם כסף , אני המלך ואני אזיין עד שאגמור, אם יש לה כוס צר זה לא בעיה שלי, כמו כל עיסקה אפשר לנסות ולבטל והחזיר לי את הכסף, אני לא גניקולוג ומעניין לי את הכושלארבק העומק של הכוס שלה,

קיבלת כסף!!!! בוכטה כסף!!! יומית של פועל!!!! והפועל הזה יבוא ויפרק לך את האגן , לא טוב לך זדייני!!!!

חלאס כבר עם כל ההתייפיפות פה בפורום, כמו עם הבחורות ברכבת ההגנה, אז היא בת 17 ואחד עשרה חודשים, והשעה 23:53,
אז תחכה 7 דקות שהיא תהיה בת 18? ואז זה יהיה יותר מוסרי?? זו לא הבעיה שלי בת כמה היא, היא שם מהסיבות שלה, ואני שם מהסיבות שלי, היא באה לעשות ביזניס נטו, ואני בא להנות ולפרוק את היצר, אז מספיק כבר עם כל החארטות האלו, בסוף כל אלו הולכות עם הכסף שאתם מביאים להן לאיזה סוחר סמים ומזריקות את האמאממא של הסמים ומעשנות ומסניפות ומה לא, אז אם הן לא יעבדו בזנות הן ילכו לגנוב, לפחות בזה שהן עובדות בזנות יש גם את הצד שלנו שמרוויח זיונים מזה.

13
ותיקק היה קר...

אני חושב שאתה מגזים עם תנועות הידיים זה עושה המון רוח.
300 שקל לזיון זה לא הרבה כסף,אפילו לבן אדם שמרוויח ביום 300 שקל.
תחשוב שהבחורה נותנת את הדבר הכי שמור והכי סודי שלה.
אם חס וחלילה קרובת משפחה שלך אפילו קירבה ראשונה תעבוד בזה עדיין תחשוב ש-300 שקל זה מוגזם.
והיא צריכה לקבל 120 שקל ולתת שירות של שפחת מין בתאילנד?

שב"ש

הפרופסור2013-12-15 20:51:43
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

14
דני היקר,אני יכול לתת לך טיפ קטן לאיבר העצום שלך...

אל תילך לזונות נמוכות,רק אצל גבוהות תוכל להעמיק כמה שתירצה.

שב"ש

16
פרופסור,

בינינו זה מה זה לא מעניין אותי כמה יקר לה מה שיקר לה, באתי לקבל שירות, בשורה תחתונה שילמתי כסף עבור סקס, ולא קיבלתי אותו כמו שצריך,
המחירים היום יקרים מאוד, ושבן אדם לא מקבל תמורה עבור המחיר שסוכם זה לא בסדר, זה מקומם, ואין לו שום סיבה לשתוק על זה, הוא היה צריך לדרוש ממנה את הכסף אם הוא לא גמר בכלל ,

אין בעיה שהכוס שלה צר, אבל זה לזרוק כסף וחבל.

מרחיב ישבנים, התגובה שכתבתי מקודם, על כל חלקיה הן עובדות, אז תתחיל להתחבר גם לחלק השני שכתבתי, כי הכסף שאתה נותן להן שם הולך לסמים.

עריכה:

אני לא מנסה ליצור מהומה או התלהמות כלשהיא, פשוט מטריף לי את השכל הגישה המחורבנת הזו, שאנשים משלמים סכום כסף נאה, ולא מקבלים את מה שסוכם, ועוד מצדיקים את הזונה,
המינימום של הגינות אם כבר אתם אומרים שהיא בן אדם , וצריך להתייחס בכבוד, אז שהיא תחזיר את התוספת כסף,

ותיקק2013-12-16 00:50:51

17
[QUOTE=מר-חיב]פרופסור , לפני שנים נערת ליווי אמרה לי שהעומק לא תלוי בגובה ... למרות שמבחינה פיזיקלית ביולוגית , אמור להיות קשר ...[/QUOTE]

העומק בהחלט קשור לגובה... בחורה עם רגלים ארוכות גבוהה יהיה לה כוס יותר עמוק.

רוחב של הכוס לא קשור לגובה.יכולה להיות גמדה שתקבל גם פיסטינג.

19
פרופסור יקר, חד משמעית אתה טועה
כאשר מדברים על "עומק הכוס", מדברים למעשה על אורך השופכה עד צוואר הרחם.
מבחינה פיזיולוגית אין שום קשר בין גובה הבחורה לבין עומק הכוס שלה, אשר תלוי במבנה האנטומי של מערכת הרביה שלה. כמו כן, הבדלי הגובה בין הבחורות נובע במרבית המקרים מהבדלים באורך הרגליים ןלא מהבדל באורך שבין האגן כלפי מעלה, המקום שבו בעצם נמצאת מערכת הרביה שלה.
בנוסף לכך, גם מבנה האנטומי של קצה צוואר הרחם עצמו קובע את עומק הכוס, כאשר ישנן נשים שאצלם הוא הרבה יותר אלסטי ולכן נוצר הרושם שהכוס יותר עמוק.
כמובן שאשה שחוותה במהלך חייה זרגים ארוכים ולמדה לקבל אותם באהבה, האנטומיה הפנימית מסתגלת ומתאימה את עצמה לצרכים הפיזיולוגיים.
אנטומיה זה כל הסיפור.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

20
דיווח נוסף:
בדירה גברת מבוגרת - כבת 50
הכל אצלה מידות קטנות
מתלבשת בשמלה צמודה נוצצת, ומדברת עם מבטא כאילו צרפתי (אבל מקללת ברוסית)
הזיון היה סביר לחלוטין בעיקר בגלל שהיא פשוט לא סקסית - אין לה את זה!
במציצה היא משקיעה מאוד, בעיקר ציון לשבח על יניקת הביצים שהייתה מחרמנת במידה מספיקה כדי להתניע זיון מלהיב של 20 דקות.
בסיום שנינו התנשפנו בכבדות על אף שאני דפקתי ודפקתי והיא עברה בין תנוחות.
DAN
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”