קצת צלם אנוש לא מזיק;
במיוחד בפורום הזה. 

צלם אנוש??? אין בעיות, אז היא היתה צריכה להחזיר לו את מלא הכסף ולתת לו ללכת ברגע שהיא ראתה שהזין שלו במידת XXXXXL
אבל זה בחיים לא יקרה נכון?
קוראים פה יום יום על אנשים שעמלים למחיתם ורוצים להתפנק עם בחורה עובדת ונאלצים לשלם סכומי עתק, של 300 + ומקבלים את התקתוק של החיים, וזה סבבה? איפה הצלם אנוש של הבחורות האלו???
שבן אדם בא ויוצא עם כאב ביצים כי הבת אלף לא רצתה לתת לו לגמור, ורק שיעוף זה בסדר, נכון??
וואלה צודק פרופסור, יש לי מח מעוות משהו פצצות, אתה לא רוצה אפילו לא רוצה לדמיין את זה, אצלי אם אני משלם כסף , אני המלך ואני אזיין עד שאגמור, אם יש לה כוס צר זה לא בעיה שלי, כמו כל עיסקה אפשר לנסות ולבטל והחזיר לי את הכסף, אני לא גניקולוג ומעניין לי את הכושלארבק העומק של הכוס שלה,
קיבלת כסף!!!! בוכטה כסף!!! יומית של פועל!!!! והפועל הזה יבוא ויפרק לך את האגן , לא טוב לך זדייני!!!!
חלאס כבר עם כל ההתייפיפות פה בפורום, כמו עם הבחורות ברכבת ההגנה, אז היא בת 17 ואחד עשרה חודשים, והשעה 23:53,
אז תחכה 7 דקות שהיא תהיה בת 18? ואז זה יהיה יותר מוסרי?? זו לא הבעיה שלי בת כמה היא, היא שם מהסיבות שלה, ואני שם מהסיבות שלי, היא באה לעשות ביזניס נטו, ואני בא להנות ולפרוק את היצר, אז מספיק כבר עם כל החארטות האלו, בסוף כל אלו הולכות עם הכסף שאתם מביאים להן לאיזה סוחר סמים ומזריקות את האמאממא של הסמים ומעשנות ומסניפות ומה לא, אז אם הן לא יעבדו בזנות הן ילכו לגנוב, לפחות בזה שהן עובדות בזנות יש גם את הצד שלנו שמרוויח זיונים מזה.