כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 4 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

32
רבותי גבינט צודק. וגם סגן.
לאחרונה יש פה ושם תופעות מעניינות. הרבה זמן חלף מאז שדיווחתי. אין לי הרבה זמן לאחרונה לדווח וגם לא תמיד בא לי (ראו המשך)

ביום ראשון לדעתי לאחר שידידה יבשה אותי עשיתי סיבוב.
גבינט מספר על 2 בחורות האחת הוא תיאר והשנייה יותר גבוהה ויותר מבוגרת סביב 32 ויותר פרחה. הקטנה הצעירה ממש חמודה כמו תלמידת י"ב.
אמרה מציצה 100 וזיון 200 (המבוגרת מנהלת מו"מ והקטנה לידה). רציתי מציצה בלי בהתחלה לא הסכימה. לאחר מו"מ הסכימה בהתחלה קצת בלי ואחכ עם
את האמת לא יודע למה העלאתי, ממש חששתי מנפילה או עוקץ רציני אבל שהזין עומד.....
בקיצור המבוגרת (השומרת מהקדימה) והצעירה מאחורה.
חניתי תרכב ואז עברתי אחורה. המבוגרת חשבה שרציתי אותה והצעירה אמרה יא סתומה הוא רוצה שאני אמצוץ לו.
הזקנה אמרה "טוב אז תמצצי לו" וספק נפגעת ספק מתרצה. תוך כדי הן עושות את החלוקה של הכסף קחי 200 תביאי 100. זה מה שלך זה מה שלי.
האמת זה לא נוח להיות באוטו באקט עם אחת והשנייה שם כמו עציץ. יש כאלה שזה יכול להפריע להם. קחו בחשבון.
מצצה קצת בלי (לא מיומנת ורדוד אבל בלי שניים. קצת עשתה ביד ושאלה אם יש לי קונדום כי שלה "קטנים"
המשיכה למצוץ תו"כ שאני מדבר עם המבוגרת יותר.
מן הסתם החזקתי הרבה זמן כי קשה היה להתרכז
יש לה חזה נחמד מאד פטמות חומות סבבה לגמרי הפשטתי אותה ושיחקתי לה בציצי.
באיזה שלב הן הבינו שאני לא אגמור מהר אז הציעו זיון בכסף "תכפיל ואז" כלומר עוד 100 שקל.
אמרתי לה שאני נהנה וטענתי "שאני עושה סקס רק בבית אבל את מושכת אז אולי בפעם הבאה בטח לא בפעם הראשונה" חוץ מזה היא הייתה במחזור (ראיתי פד והיא אמרה) ואז הפריחה אמרה מה ראית כסף זהו ואסור במחזור. ואז הצעירה אמרה לה מה זה קשור נדלקתי עליו חוץ מזה רואים עלייך שאת מתה לזין. זה היה מאד משעשע.
בקיצור בלי זיון בסוף גמרתי ולקחתי ממנה טלפון
אין צורך לומר שאין מצב שאני מעביר כי היא אסרה עליי וטענה שיש לה חבר.

חשוב לומר שעמד מאחורי וחיכה אדם מבוגר ממש הרבה זמן והן התלהבו רצת ואני זרמתי איתן העלאתי להן את האגו. "וואה וואה איזה חרמן מוות הוא הא?"
למחרת התקשרתי ואמרה שיהיו ביום רביעי.
ברביעי היה לי סקס עם ידידה לכן לא הלכתי.
אני שמח לראות שהיא הייתה אמינה ואכן הייתה שם לפי דברי גבינט.

לסיכום:
יתרון (בחורה צעירה וילדונת)
משהו חריג בנוף
חוייה מאד מעניינת (בשבילי לפחות)
השיחה הייתה מעניינת (אני אוהב לפטפט לפעמים)

חסרונות:
חוסר ניסיון מיני
לא ממש ליבלית (אני בטוח שהיא ממש בהתחלה ואני באתי לה בטוב)
באסה שאחת מוצצת ושנייה מסתכלת (זה מטריד)
אף בשמיים ממש חשות לדעתי לא יתחברו עם מבוגרים וגם מבוגרים לא יתחברו עימן.
יתכן שינסו לעקוץ בעתיד קשה לי להבין מדוע אחת יושבת ועובדת והשניה מסתכלת. אולי הן עושות תורות. אולי הן באמת מפחדות ושומרות אחת על השנייה
מי יודע ?

תהנו

ובלי קשר
סגן ראה אותן ביום שאני דגמתי.
כל מיני קשקשני פורום שבגללם אני בקושי קורא ובקושי מדווח הסיטו את הדיון וגבינט ששוב שאל הזכיר לי את הלויאליות שאני חייב לאותם משתמשים שאני מוקיר ומעריך ובגללם כתבתי.
יש לי עוד הרבה דיווחים בעיקר בתחום המסג וגם חדשות מאלין המתוקה. אני מקווה שיהיה לי זמן לדגום בקרוב כי לדעתי היא חוזרת לעניינים.

תהנו וסופ"ש מוצלח לחברי הפורום המכובדים.
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

33
לאחר המון זמן(להערכתי 5 שנים) הגעתי היום לתל ברוך בסביבות 12 וחצי בלילה, שממה ושממון.
המתחם דיי ריק חוץ מכמה קוקסינליות שראיתי שלא נראו להיט, הייתה תנועת רכבים דיי רצינית.
לא הייתי שם הרבה זמן אבל נראה שונה לגמרי ממה שהיה לפני כמה שנים

34
טוב וויזארד.....
קודם כל יש לי הרגשה שמדובר באותן בחורות.
דבר שני, מסתבר שהן כבר ,חצו את הגבול" והחלו בפעילות... כרגיל לישראליות, המחיר גבוה (ואם הביקוש יפחת או שהשירות לא יהיה טוב- הוא ירד).
אגב, בזמן שהן עשו תהלוכה לכיוון התחנה המרכזית זאת עם השיער השחור קיבלה טלפון, ולפי איך שהיא עמדה ודיברה בהפגנתיות (אני רואה את זה מהאוטו 15 מ' משם) הבנתי שמדובר או בלקוח או בחבר, כי אחת לכמה זמן היא אמרה לחברה שלה מה ההואאמר, וחברה שלה סימנה לה "זין" עם היד, כנראה שלא הציעו מספיק כסף...

אני באתי לא מגולח ולא עם הרכב הרגיל שלי אלא עם רכב של חבר טוב שבד"כ יש אותו לערסים :) וכנראה היא פחדה לעלות איתי (אמרה לי "נראה לך שאני זונה" - אבל לפי איך שאמרה היא כאילו רצתה לומר "אבל אני אהיה"...)

אגב אני מעריך אותה בסביבות גיל 25 ולא מתחת 20, אבל אתה ראית אותה מקרוב ואני רק מ-2 מטר.גבינט2014-01-03 02:04:06

36
אני אומר לך. הן בצעדיהן הראשונים ועושות סלקציה.
זה ההבדל בן סתם אחת שמחפשת קצת כסף ונרקומנית.
הקטע שמתחיל הכסף העניים גודלות ולאט לאט זה משתלט
שאתה אומר שיער שחור אתה מתכוון לקומפקטית או לגבוהה ?

ובלי קשר אני מעריך את עצמי כנראה טוב ויודע לדבר וגם צעיר יחסית לכן אין לי בעיה. לי אין ספק שהן לא עולות עם כל אחד
אפילו בקושי.
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

38
כמו שהבטחתי בשבוע שעבר, לאחר שמאסו עליי בתי השימוש המציפים את כל האזור, נתתי היום את הצ'אנס האחרון להר ציון (לאחר ארבע ניסיונות כושלים למצוא משהו מעניין).

לצערי אין לי חדשות טובות. הסיור התחיל ב00:30, כמה סיבובים במחששה, היו כמה דמויות שנראו מעניינות, אך לאחר פתיחת חלון מתברר שהכל קוקסינליות ושבורות, יוצא מהמתחם ונתקל בבדיקת אלכוהול, טוב נו...
ממשיך לרחוב הראשי, קולט מונית עומדת בתחנה לפני הכספומטים שתי בחורות לא מוכרות עומדות ואני כמו טיפש ממשיך ישר.
אחרי זה נזכרתי במה שאמרו על בחורה צעירה, נכנסתי לרחוב פנימי וחזרה וזהו נעלמו לגמרי לכל הלילה.
ממשיך עד לפני קיבוץ גלויות. מה אומר, הלוואי וכמות הבחורות היו ככמות המשטרות באזור, פשוט נהייה מטריד ולא נעים להסתובב שם, אתה מקבל את ההרגשה שאתה עושה משהו פסול וכשמשטרה נדבקת לך לתחת אתה לא יכול להיכנס לרחובות כשברור מה המטרה שלך ונאלץ לשנות את ציר הנסיעה ולהאריך אותו סתם, ואני לא כותב על מקרה אחד כזה היום אלה כמה.
נכנס לבסוף בפנייה לפני קיבוץ גלויות לאזור האפל, מגיע לפינה חשוכה וקולט ארבע בחוריות, ככה עושה רושם לפחות, הסתכלתי קלות והמשכתי לנסוע, צ'לנוב היה ריק חוץ מאיזה בחורה שעברה במעבר חצייה אבל לכו תדעו, אני לא עוצר סתם אנשים.
ככה המשכתי כמה סיבובים במחששה ובהר ציון, שום דבר מיוחד, בזבוז זמן ודלק.
כשאני חותך הביתה יוצא מהמחששה קולט כמה מטרים אחריה פצצה בלונדינית במעבר חצייה, 80% היא לא עובדת ולכן לא היה לי אומץ לשאול, הסתכלתי עלייה היא הסתכלה חזרה והמשכתי בדרכי.
בסופו של לילה, כשעתיים נסיעה בחור המגעיל הזה והזין עוד מלא, שלוש בדיקות אלכוהול ע"י משטרות שנמצאות בכל פינה (דרך נמיר כניסה לנגב וכו..), וזה עוד ללא התחשבות באחת ששכנעתי אותם שלא שתיתי והם וותרו.
אני רשמית היום פרשתי לדירות פרטיות, מה לעשות אולי אני לא צייד טוב מספיק ולא מבין איך למצוא מציאות. אולי אני בררן הרבה יותר ממכם ואתם מתפשרים בקלות על המגעילות שם, לא יודע בדיוק מה הבעיה אבל מה שבטוח זה שהרחוב לא בשבילי.
לא נעים לפחד כל פעם שאני מדבר עם מישהי שזה קוקסינל, לא נעים המשטרות שעושות פטרולים 24/7, פשוט לא נעים.
יכול להיות ואני מבין שזה מרגש לתפוס מציאה לא צפויה ברחוב, אבל אם מתוך עשר פעמים אני מוצא אחת העסק כבר לא משתלם.
אין מה לעשות מהיום אצמצם את כמות הזיונים אבל אזיין באיכות, מאחל הצלחה לשאר הציידים וצפו לדיווחים ממני בפורום השני.

הבורר הבררן.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”