כמו שהבטחתי בשבוע שעבר, לאחר שמאסו עליי בתי השימוש המציפים את כל האזור, נתתי היום את הצ'אנס האחרון להר ציון (לאחר ארבע ניסיונות כושלים למצוא משהו מעניין).
לצערי אין לי חדשות טובות. הסיור התחיל ב00:30, כמה סיבובים במחששה, היו כמה דמויות שנראו מעניינות, אך לאחר פתיחת חלון מתברר שהכל קוקסינליות ושבורות, יוצא מהמתחם ונתקל בבדיקת אלכוהול, טוב נו...
ממשיך לרחוב הראשי, קולט מונית עומדת בתחנה לפני הכספומטים שתי בחורות לא מוכרות עומדות ואני כמו טיפש ממשיך ישר.
אחרי זה נזכרתי במה שאמרו על בחורה צעירה, נכנסתי לרחוב פנימי וחזרה וזהו נעלמו לגמרי לכל הלילה.
ממשיך עד לפני קיבוץ גלויות. מה אומר, הלוואי וכמות הבחורות היו ככמות המשטרות באזור, פשוט נהייה מטריד ולא נעים להסתובב שם, אתה מקבל את ההרגשה שאתה עושה משהו פסול וכשמשטרה נדבקת לך לתחת אתה לא יכול להיכנס לרחובות כשברור מה המטרה שלך ונאלץ לשנות את ציר הנסיעה ולהאריך אותו סתם, ואני לא כותב על מקרה אחד כזה היום אלה כמה.
נכנס לבסוף בפנייה לפני קיבוץ גלויות לאזור האפל, מגיע לפינה חשוכה וקולט ארבע בחוריות, ככה עושה רושם לפחות, הסתכלתי קלות והמשכתי לנסוע, צ'לנוב היה ריק חוץ מאיזה בחורה שעברה במעבר חצייה אבל לכו תדעו, אני לא עוצר סתם אנשים.
ככה המשכתי כמה סיבובים במחששה ובהר ציון, שום דבר מיוחד, בזבוז זמן ודלק.
כשאני חותך הביתה יוצא מהמחששה קולט כמה מטרים אחריה פצצה בלונדינית במעבר חצייה, 80% היא לא עובדת ולכן לא היה לי אומץ לשאול, הסתכלתי עלייה היא הסתכלה חזרה והמשכתי בדרכי.
בסופו של לילה, כשעתיים נסיעה בחור המגעיל הזה והזין עוד מלא, שלוש בדיקות אלכוהול ע"י משטרות שנמצאות בכל פינה (דרך נמיר כניסה לנגב וכו..), וזה עוד ללא התחשבות באחת ששכנעתי אותם שלא שתיתי והם וותרו.
אני רשמית היום פרשתי לדירות פרטיות, מה לעשות אולי אני לא צייד טוב מספיק ולא מבין איך למצוא מציאות. אולי אני בררן הרבה יותר ממכם ואתם מתפשרים בקלות על המגעילות שם, לא יודע בדיוק מה הבעיה אבל מה שבטוח זה שהרחוב לא בשבילי.
לא נעים לפחד כל פעם שאני מדבר עם מישהי שזה קוקסינל, לא נעים המשטרות שעושות פטרולים 24/7, פשוט לא נעים.
יכול להיות ואני מבין שזה מרגש לתפוס מציאה לא צפויה ברחוב, אבל אם מתוך עשר פעמים אני מוצא אחת העסק כבר לא משתלם.
אין מה לעשות מהיום אצמצם את כמות הזיונים אבל אזיין באיכות, מאחל הצלחה לשאר הציידים וצפו לדיווחים ממני בפורום השני.
הבורר הבררן.