ג'ני בת 22
052-7535439
החלטתי לבדוק את הנושא. הלכתי בשעות הצהריים. בתחילת הטיילת של בת ים אזור לא דיסקרטי במיוחד והפקידה די עצבנה עד שג'ני פתחה את הדלת לקח 2 דק' בטענה שהיא מסדרת לקראתי 

פתחה את הדלת בחורה נראית בת 26-28 נראית בינוני ומטה בעדינות אך בכל זאת בגלל חרמנותי נכנסתי.
בחורה חמודה מאד הציעה מיד לשתות משהו חם(היה יום מאד קר). ביקשה את המזומן ושאכנס להתקלח, כך עשיתי. מים חמים ובכללי אחלה דירה. יצאתי מהמקלחת והיא קלטה זאת היא באה אליי מהמטבח בזמן הכנת השתייה והתחילה ללקק לי את הגוף. שאלה אם אשתה עכשיו או אחרי זה ואמרתי לה "מה את חושבת?". לקחתי אותה למיטה והיא הורידה את הבגדים. יש לה ציצים גדולים אך מעט נפולים. ואז הבחורה התחיל במציצה!
שמעו לי חברים! אין דברים כאלה בעולםםםםםםםם!!!!!!! הייתי אצל איב לפני מספר חודשים ועד כה לא הייתה מישהי שמשתווה לה. אך ג'ני שמה לה אבק. המציצה לא מקונדמת למי שרוצה לדעת, ריימינג(זאת המילה?) מטורף!!! מרוב שהייתי חרמן עצרתי אותה אחרי 2 דק' שלא אגמור בטעות. אמרתי בסיבוב השני ניתן לה רק שתרד. דפקתי אותה בדוגי מאד חזק עם כאפות לטוסיק. הפכתי אותה ודפקתי אותה במיסיונרי עד שגמרתי לא יכולתי יותר. יש לה גוף מאד סקסי ,רזה אך מלאה במקומות הנכונים. חבל שהפנים שלה מבאסות.
הלכנו לסלון עישנו ושתינו תוך כדי שיחה נחמדה. אמרתי לה שיש לי כוחות לפעם שניה והיא שמחה. הפעם היא ירדה לי תוך כדי זה שאני עומד מספר שניות ואז דפקתי אותה שוב בחוזקה בדוגי סטייל, נשכבתי והיא עלתה עליי, הבחורה יודעת לרכב מצוין. ביקשתי ממנה שתרד לי ואם אפשר לגמור לה בפה , אמרה לא בחיוך אך על החזה שלה בכיף וכך היה.
נכנסנו להתקלח ישבנו לעוד סיגריה ועפתי משם.
סה"כ אחלה חוויה , אך במחיר הזה מעדיף לדגום עוד בחורות.
מומלצת.