כ ג'ני - תאגיד בת ימי - סקס אדיר

ג'ני - תאגיד בת ימי

1
נתקלתי במועדה הזאת לפני כמה שבועות
ג'ני בת 22
052-7535439

החלטתי לבדוק את הנושא. הלכתי בשעות הצהריים. בתחילת הטיילת של בת ים אזור לא דיסקרטי במיוחד והפקידה די עצבנה עד שג'ני פתחה את הדלת לקח 2 דק' בטענה שהיא מסדרת לקראתי צחוק
פתחה את הדלת בחורה נראית בת 26-28 נראית בינוני ומטה בעדינות אך בכל זאת בגלל חרמנותי נכנסתי.
בחורה חמודה מאד הציעה מיד לשתות משהו חם(היה יום מאד קר). ביקשה את המזומן ושאכנס להתקלח, כך עשיתי. מים חמים ובכללי אחלה דירה. יצאתי מהמקלחת והיא קלטה זאת היא באה אליי מהמטבח בזמן הכנת השתייה והתחילה ללקק לי את הגוף. שאלה אם אשתה עכשיו או אחרי זה ואמרתי לה "מה את חושבת?". לקחתי אותה למיטה והיא הורידה את הבגדים. יש לה ציצים גדולים אך מעט נפולים. ואז הבחורה התחיל במציצה!
שמעו לי חברים! אין דברים כאלה בעולםםםםםםםם!!!!!!! הייתי אצל איב לפני מספר חודשים ועד כה לא הייתה מישהי שמשתווה לה. אך ג'ני שמה לה אבק. המציצה לא מקונדמת למי שרוצה לדעת, ריימינג(זאת המילה?) מטורף!!! מרוב שהייתי חרמן עצרתי אותה אחרי 2 דק' שלא אגמור בטעות. אמרתי בסיבוב השני ניתן לה רק שתרד. דפקתי אותה בדוגי מאד חזק עם כאפות לטוסיק. הפכתי אותה ודפקתי אותה במיסיונרי עד שגמרתי לא יכולתי יותר. יש לה גוף מאד סקסי ,רזה אך מלאה במקומות הנכונים. חבל שהפנים שלה מבאסות.
הלכנו לסלון עישנו ושתינו תוך כדי שיחה נחמדה. אמרתי לה שיש לי כוחות לפעם שניה והיא שמחה. הפעם היא ירדה לי תוך כדי זה שאני עומד מספר שניות ואז דפקתי אותה שוב בחוזקה בדוגי סטייל, נשכבתי והיא עלתה עליי, הבחורה יודעת לרכב מצוין. ביקשתי ממנה שתרד לי ואם אפשר לגמור לה בפה , אמרה לא בחיוך אך על החזה שלה בכיף וכך היה.
נכנסנו להתקלח ישבנו לעוד סיגריה ועפתי משם.

סה"כ אחלה חוויה , אך במחיר הזה מעדיף לדגום עוד בחורות.
מומלצת.

ג'ני - תאגיד בת ימי

5
500 ש"ח !!!!!

לא חראם ?!
בשביל מציצה (לא חשוב כמה טובה) ?! בלי גמירה בפה ?!
balagan אתה אחד הגורמים להעלאת התעריף הבת-ימי
אם לא תשלם את המחיר השערוריתי - הם יורידו את התחתונים (תרתי משמע)

חוסו על כיסכם והימנעו מלפקוד בנות תאגיד בת-ים במחיר שכזה

פשוט עסקה גרועה. שרות חסר במחיר כפול - חבל
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

ג'ני - תאגיד בת ימי

6
TITAN תודה על התגובה. ההבנה שלי מבחינת המחירים כנראה שואפת ל0. הדגימות הראשונות שלי היו מול נערות פרטיות שמפרסמות כאן והמחירים היו יותר מ500 ש"ח. התאגיד ואני הכרנו במחיר של 500 ש"ח ככה שמדיווחים אחרים אני מגלה שהייתה עלייה במחירים.
בת ים זה קל"ב בשבילי ככה שמבחינתי אני לא מסתכל על מודעות אחרות אלא רק של התאגיד כי אין לי כוח לנסיעות אפילו לתל אביב.
אבל אם זה המצב אני מצטרף לחרם במיוחד שזלטה כבר עזבה חיוך

ג'ני - תאגיד בת ימי

8
הייתי אצל הגברת המדוברת, הפנים לא מלכת היופי אך גם ממש לא מכוערת! הגוף שלה פצצה! נכון שהחזה טיפה נפול אך הוא יפה ונעים למגע, יש לה ישבן פשוט מושלם, אגסי, יפה ורך מאוד (אוהבת גם קצת ספאנקים למי שבעניין מוחא כפייה ) מעבר לזה המציצה כמו שחברנו ציין אכן משובחת והרימינג מעולה!
נורא חברותית, השבלול שלה מריח טוב ונעים ואיך שהיא מגיבה כשצוללים ! ההתכווצויות בבטן של הגמירה ובנוסף במהלך האוראלי היא מלטפת לעצמה את החזה והפטמות (מחרמן מאוד לטעמי ! )
אמנם המחיר יקר, אך לפעם ב... היא בהחלט שווה את הטרחה!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”