כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 100 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

991
[QUOTE=H r m a n y]קיש ידידי תסתכל כמה הודעות אחרונה ותראה איך שאני משבח אותך!! אז לקרוא לי נוכל זה קצת הגזמה כי בחיים האמתיים אני אדם ישר הגון ורגיש!! [/QUOTE]

בחיים האמיתיים אתה בן אדם ישר הגון ורגיש?
ואתה מעיד זאת על עצמך?
אז אני חותך את הקוץ השמאלי שלי אם אתה בן אדם הגון.
בוא ואעודד אותך קצת: המון משתמשים שיקראו את ההודעה שלי יגידו לעצמם שאני סתם חרא שנטפל לבחור קצת מאוהב.
אבל מה לעשות שאני לא אוכל את ההצגה של הישר וההגון? מה לעשות שאני קולט מניפולטיביים בצ'יק?
הפיאסקו עם הגילוי שהיו לך בפורום שלושה יוזרים כבר מאחורינו.
מה זה לימד אותנו עלייך? שאתה לא ממש ישר והגון - אבל מילא, לא יחצנת איתם וזה לא יותר מדי פגע במישהו (זה היה הזוי ופגע בעיקר בך).
לא לגמרי פסלתי אותך בתור אדם לאחר המקרה - אבל כן פסלתי אותך בעקבות מה שעשית אחרי הגילוי הזה.
אתה וסופרמן תמיד היית חברים - סופרמן יצא להגנתך בפורום ואתה בתורך עשית זאת עבורו (עם שלושת הניקים שלך).
אין צורך להביא ציטוטים - אני יכול להביא בשניות, אבל אתה (ואני מתאר לעצמי שרוב המשתמשים) יודעים על מה אני מדבר.
בחיים הזיוני שכל שלו והשאלות הבלתי נגמרות שלו לא הפריעו לך ומעולם לא הקנטת אותו (להיפך).
אבל ברגע שנקלעת לעסק הביש בפורום - התהפכת על סופרמן בשניות.
בלי לחשוב פעמיים, בלי למצמץ - מכרת אותו.
וכל זאת למה? כי חשבת שזאת הדרך לשקם את מעמדך בפורם ולצאת מהברוך המביך שנקלעת אליו (וזאת ממש לא הדרך).
חשבת למצוא חן - חשבת לעצמך שלהתחיל להסתלבט על קומיקס ישקם את מעמדך וישכיח את השטות המפגרת שעשית.
ואני מדבר על זה:
[QUOTE=H r m a n y]ברשותכם אקדים פה תגובה של עוד חבר יקר ששמו מתחיל במגיב האחרון.
איך נראת שמנה או רזה? איזה עיניים? איזה שיער? היה לה אודם? היה לה ציפורניים? מיתנשקת? מה הגובה שלה? נותת להחדיר אצבעות לכוס? מעשנת?
חאלללללללללללללס קומיקס אתה הולך להיתפרקות של כמה דקות לא להיתחתן עימה!!![/QUOTE]
(בחיים גם לא כינית אותו קומיקס לפני ההודעה הזאת).
יודע מה? ראיתי את זה ונגעלתי!
אומר הרבה עליך ואיזה מין בן אדם אתה (גם בחיים האמיתיים).
אז את ההצגות של ישר הגון וטוב לב - תמכור לאחרים, כי אני לא קונה את זה.

קישקשתא2013-10-23 22:16:06
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

993
[QUOTE=H r m a n y]קיש אם אתה רוצה שאני מזמין אותך לארוחה עליי או פאב!!! אני בטוח שתקלוט מי אני במציאות!!![/QUOTE]
וואו חרמני תודהמוחא כפייהמאד מאד מפתה ובדרך כלל הייתי קופץ על ההזדמנותחיוךאבל לצערי אני קצת עמוס לאחרונה ולא יתאפשר ליבכי

אבל הייתי מציע שתפנה את ההזמנה המפתה לקומיקס (זאת תהיה הזדמנות מצוינת בשבילך להתנצל בפניו על הסכין בגב שתקעת לו).

אגב - הייתי מציע לך להזמין אותו לפאב - כי הוא ממש בקטע של בירה Beer
[QUOTE=superman1979]לקיש היתי שמח להפגש איתך על בירה
אתה מצחיק אותי והמשחקי מילים שלך ממש לטעמי
אני Heartאותך באמת
במיוחד אני אוהב את הסמיילי המבולבל שלךמבולבל
גדול אתה!

[/QUOTE]

קישקשתא2013-10-25 11:03:03
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

995
[QUOTE=קישקשתא] רימינג - מדובר בטמטום אחר, אין להשוות בין שני סוגי הטמטום הללו.[/QUOTE]

לא רואה שום דבר מגוחך בהודעה של מתן.
סה"כ יש גם צדק בדבריו שסקס עם צעיר יכול להיות נעים גם לבחוקה ששל מין בתשלום.
וכמובן כסף זה כסף.

997
[QUOTE=gunner] ערבה אנושית - ואתה הבנת את מה שכתבת? [/QUOTE]

מדובר בהודעה של Matana1989 שנכתבה לנועה המאהבת התל אביבית
שסרבה לקבל אותו בשל גילו הצעיר, אותו מתנה מלין על כך וטוען
שכסף של בן 20 הוא אותו כסף של בן 50 ואף מעיד על עצמו שהוא
צעיר, רענן, יפה ונקי.

העניין המגוחך הוא בכך שלטענת אותו מתנה מעמדו גבוה יותר משל
רוב לקוחות הזונות, סתם ולא פירש, יתכן שקיבל תואר אצולה
ממלכת אנגליה?

בגמילה

998
[QUOTE=ערבה אנושית] [QUOTE=קישקשתא] רימינג - מדובר בטמטום אחר, אין להשוות בין שני סוגי הטמטום הללו.[/QUOTE]

לא רואה שום דבר מגוחך בהודעה של מתן.

סה"כ יש גם צדק בדבריו שסקס עם צעיר יכול להיות נעים גם לבחוקה ששל מין בתשלום.

וכמובן כסף זה כסף. [/QUOTE]

ראיתי לא מעט פרסומות על מתן שירותי מין שפונות לגיל הבגור יותר... "מיועד לבני 35+" ועוד סיסמאות בכיוון.

צעירים מידי בני 20 לפעמים עושים בלאגן איך אומרים "יש להם אצבע קלה על ההדק".

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

999
נו , זמנים חדשים , זמירות ישנות.
נותנים ללץ קצת להסתובב ללא השגחה והוא שוב מכרסם את הרהיטים קורע את העיתן לגזרים, משתין באמצע הסלון ושותה מהאסלה.
צחוק

[QUOTE=gunner] [QUOTE=superman1979] מה קרה יש לך מעצור בתותח .

[/QUOTE]

סופרימו - המעצור היחידי שזוהה בגזרה הוא בתקינות לחץ הדם במשאבה הפרטית שלך.
התאים האפורים שלך זקוקים נואשות לאספקת חמצן סדירה (כן, כולם זיהו שמדובר אצלך בפגם מולד וכנראה שמאוחר כבר).

תכלס, לא ברור מדוע שוחררת מהפיקוח.
זה טוב לך וזה טוב לכולנו שאתה מרוסן.

[/QUOTE]

1000
[QUOTE=superman1979]http://www.mako.co.il/pzm-weekend/Article-4324ffb633c2141006.htm

מי שהכסף מסנור אותה סופה לגמור ללא גבר שיתחתן איתה ללא ילדיםן שיודעים וידעו בעתיד שאמא שלהם עבדה בזנות אף ילד לעולם לא יקבל את זה .תעבדי בניקיון תעבדי מלצרות ...מה עוד שהכבוד העצמי שלהן נרמס ובטח היא לא תוכל בעתיד להעניק לגבר אהבה היא כבר שחוקה לאחר שחרשו אותה בגלל בצע כסף שהיא רצתה ובחרה ואני חושב ששתגיע בחורה צעירה קצת לקוחות ירצו אותה ואותך הזקנה יזרקו לצד .מה יצא לך מזה הרסת את החיים שלך .אים היתי חס ושלום דוד של אחת מהן היתי יורה לה ברגליים ...מה יש לשפוט אותן בחורות נורמטיביות למשפחות טובות הם אשמות בגלל העניים הגדולות(רוצות לחיות כמו בהוליווד) שלהן מעצבן שיהודיות מתנהגות כך בושה...

[/QUOTE]

לץ היית ולץ נשארת!!

ראשית: תתאמץ מעט וכותב את דעתך במקום להעתיק תגובה מילה במילה מאחת התגובות בכתבה של מאקו, או לפחות תן לו קרדיט.
שינית: גם אם נצא מנקודת הנחה כי אתה מסכים עם הנאמר, האם אין גבול לצביעות? הרי אתה רודף אחר זיונים, מתמקח , מתבכיין ומשגל בינה על כל אחת שמבקשת אתנן שהוא מעט מעל גובה דמי כיס יומיים של תיכוניסט מצוי וזה עוד לפני שנכנסנו לקובלנות האין סופיות על אותן בחורות עובדות שלא מאפשרות לך לדחוף להן דברים אילו או אחרים. בהתחשב ברקורד הזה שלך, צריך כל אחד שמכיר אותך קצת יותר לעומק בפורום הזה לחשוב לרגע מהיכן אתה מוצא את החוצפה להטיף על מעשיהן של אחרות? ואללה יופי!!! משחק לנו אותה אמא תרזה דאגנית!!!

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”